Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου 2021

Αλέξανδρος Βασσαράς: "Η υποκρισία από όπου και αν πηγάζει όταν πέσει στα βράχια του Ιπποκράτη ΘΑ ΞΕΣΚΕΠΑΖΕΤΑΙ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ"

Από το χρονολόγιο του - Vassaras Alexandros :https://www.facebook.com/vassaras.alexandros/posts/10223633429237063«Η Υποκρισία και τα Βράχια του Ιπποκράτη !»Επανάληψη μήτηρ πάσης μαθήσεως...
Ξεκαθαρισμένα θέματα από πέρσι... τα ξέρει και ο Μητσοτάκης αλλά είναι στην ίδια συμμορία με τον FAUCI και τον BIDEN, όποτε είναι εκει για να τα καλύπτει και να κάνει ότι αδιαφορεί ή αγνοεί και να ολοκληρώσει την αποστολή του !
Μην πει κανείς Νεοδημοκράτης ότι δεν ήξερε ;
Από πέρσι είναι ξεκαθαρισμένα... τώρα αναδημοσίευση για να ενημερωθούν ακόμη περισσότεροι !
#vassaras_speaking #Fauci_for_jail
Πέρσι λοιπόν γράψαμε :
«Η Υποκρισία και τα Βράχια του Ιπποκράτη !»
Ένα από τα μεγαλύτερα παραδείγματα υποκρισίας και εξυπηρέτησης των φαρμακευτικών τιτάνων αλλά και σίγουρα εξυπηρέτησης πολλών περισσότερων στρεβλών και αντί ανθρωπιστικών κύκλων οι οποίοι ανέκαθεν επιβουλεύονται τις τύχες των ελεύθερων ανθρώπων και εφευρίσκουν τρόπους καθυπόταξης και εκμετάλλευσης των.
Μετά από καθημερινή επαφή με την προβληματική, μετά από έρευνα πάνω στον ιό του HIV εδώ και 25+ χρόνια τουλάχιστον, και 18 χρόνια έρευνας στον SARS-COV-1 και αλλά 8 χρόνια στον MERS έρχεται να πει ΩΣ ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ ότι η βιταμίνη D3 και η βιταμίνη C κάνει καλό !!!
Όσο και όποτε και αν ρωτήθηκε δεν άρθρωσε ποτέ λέξη για ανοσοποιηση τώρα ξαφνικά το θυμήθηκε !! ... και μάλιστα παίρνει και ο ίδιος!!
Είστε ένας ταπεινός και αλγεινός υπαλληλίσκος της κακιάς ώρας με πολύ πιθανόν κάποιες ψωρο-μετοχούλες, τις οποίες ποτίζεται με το αίμα και τις θυσίες αθώων ανήμπορων υπερηλίκων και ανοσοκατεσταλμένων συμπολιτών μας !!
Φαίνεται ότι σας έδωσαν ήδη κάποια απόδοση ή ξεπουλήσατε το μερίδιο σας και βγάλατε το κέρδος σας, οπότε αρχίζετε και πετάτε τις «μάσκες», αλλά όχι αυτές που επιβάλλατε στα παιδιά παρά τις ψεύτικες που φοράτε, ως υπάνθρωποι, για να κρυφτείτε όταν μιλάτε σε ελεύθερους ανθρώπους !
Εν τω μεταξύ τολμάτε χωρίς ποτέ να έχετε αναλύσει τους μηχανισμούς λειτουργίας του ενός ή του άλλου σκευάσματος να μιλάτε υπέρ του ενός ή του άλλου.
Βιταμίνη D : ανοσοποιητικό
Βιταμίνη C : αντιοξειδωτικό
«Τα αλλά μην τα παίρνετε, λέει ο Fauci, γιατί δεν λειτουργούν» ... ή μέχρι να εξασφαλίσω την επόμενη μίζα μου (θα έπρεπε να πει)!
Ο Fauci είναι ο άνθρωπος που κρυφά έστειλε τον ιο SARS 1 να δουλευτεί στο εργαστήριο στη Wuhan όταν απαγορεύτηκαν οι πειραματισμοί/έρευνες στα τρία συνολικά εργαστήρια, όπου διεξάγονταν αυτές, από τη Αμερικανική ιατρική κοινότητα και την παγκόσμια ιατρική κοινότητα και εκτός αυτού έστειλε και 3.7Μ $ για να χρηματοδοτήσει την συνεχιζόμενη, στα κρυφά, έρευνα.
Είναι αυτός που το 2017 έλεγε ότι μέχρι το 2020 θα αντιμετωπίσουμε πανδημία... (αν είχαμε Clinton θα είχαν όλα γίνει πιο πριν).
Είναι αυτός που έλεγε στον Τραμπ να μην κλείσει τα σύνορα με την Κίνα, αλλά ο Τραμπ φυσικά δεν τον άκουσε.
Είναι αυτός που έλεγε ότι θα είχαν στην Αμερική, έως 2.500.000 νεκρούς αλλά έπεσε έξω κατά 99%. 
Αφού βάσει CDC ο τελικός απολογισμός είναι το 6% των τελικών θανάτων μέχρι στιγμής.
Είναι, όμως και, αυτός που με όλα αυτά τα απροσδιόριστα και τραγικά άστοχα, έπεισε όλα τα κράτη στην Ευρώπη να σκύψουν το κεφάλι στον Π.Ο.Υ. του Gates και ο οποίος έπαιξε τα πιο βρώμικα παιχνίδια στην πλάτη των ευρωπαίων πολιτών και τώρα ακόμη στα παιδιά μας !!
Όταν έχεις σπείρει όλο αυτό το ψέμα στον κόσμο και στους κυβερνώντες και έχουν βγει προγράμματα προς εφαρμογή (πχ στα σχολεία) και έχουν οργανωθεί έως και τα ιδιαίτερα κουμάντα τους (ξαδέρφια και υμέτεροι να φτιάχνουν μάσκες και να μοιράζουν ποσοστά και ότι άλλο...) έχουν ειπωθεί κουβέντες απ’ όλους εκείνους που θέλουν να είναι βασιλικότεροι του βασιλέως και δεν μαζεύονται πλέον τα λόγια, όποτε και ΝΕΕΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΤΗΡΙΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ να βγάλει ο ΠΟΥ ποιος θα τις ακούσει; 
Μόνο για να εξεγείρονται οι πληθυσμοί απέναντι στις κυβερνήσεις τους, είναι όλα αυτά ...
Και δεν μου λεει κανείς ότι αυτό δεν γίνεται επι σκοπώ, κακόβουλα και με δόλο.
Το βασικό παράδειγμα να έχετε στο μυαλό σας είναι:
όταν η ψεύτικη έρευνα από τον Mehra et al δημοσιεύθηκε στο Lancet (επιστημονικό περιοδικό με σοβαρό αντίκτυπο στην πρακτική ιατρική κοινότητα) «εξυπηρετήθηκε» ο ΠΟΥ και έβγαλε ανακοίνωση να σταματήσουν οι έρευνες με την ΥΔΡΟΞΥΧΛΩΡΟΚΙΝΗ και μέσα σε τρεις μέρες όταν ΑΠΟΣΥΡΘΗΚΕ η έρευνα από το περιοδικό και ΖΗΤΗΣΕ ΣΥΓΝΩΜΗ ΤΟ LANCET (ανήκουστα πράγματα) και ο ΠΟΥ τελικά ΑΝΑΙΡΕΣΕ το «ΔΙΑΤΑΓΜΑ» ... αλλά από τότε κανένας ιατρός δεν την ξαναχρησιμοποίησε ... και φυσικά η έρευνα δεν προχώρησε ώστε να δείξει πως το «όπλο» Υδροξυχλωροκίνη είναι αποτελεσματικότατο στην αρχή της νόσου και των συμπτωμάτων και έχει «σφαίρες» τον Ψευδάργυρο !!!
Οπότε δεν έχει νόημα ούτε αυτή η οδηγία που έβγαλε τώρα στο «και πέντε» ο Π.Ο.Υ. για το ΟΧΙ μάσκες σε παιδιά μέχρι 6 και υπό ΠΟΛΛΕΣ προϋποθέσεις σε παιδιά μέχρι 12, ΑΦΟΥ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΒΓΕΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ !
Εν τω μεταξύ, ξεχάσαμε αν υπάρχουν έρευνες που να απέδειξαν την χρησιμότητα της και στους άνω των 12 και στους ενήλικες !!!
ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΓΙΑ ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΣΗ ΟΥΤΕ ΚΟΥΒΕΝΤΑ !! 
Και έρχεται ο FAUCI να μας πει για βιταμίνη (ορμόνη!!) D και βιταμίνη C!
Ο ΠΟΥ έχει χάσει την αξιοπιστία του για όλους και ήδη το ακούσαμε και αυτό από τα χείλη κυβερνητικού, ότι δηλαδή «ο ΠΟΥ έχει τη δική του γνώμη και εμεις τη δίκη μας», τάδε έφη κ ΣΥΨΑΣ αν δεν απατώμαι... (ΔΕΝ...)
ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΥΠΟΚΡΙΤΗΣ και τι κέρδισε ο καθένας τους μέχρι να βγάλουν την ουρά τους έξω από το παιχνίδι, αρχίζοντας να λένε τα αυτονόητα ;;!!
Τώρα μην ακούσω κανένα να λέει μπράβο στον Fauci, γιατί μίλησε για την ανοσοποίηση μετά από 8 μήνες και μετά από 30 χρόνια που ασχολείται με την έρευνα στις ΙΩΣΕΙΣ !!
Αν είχε κάτι να πει, έπρεπε να το είχε πει στην αρχή πριν πεθάνει όποιος πέθανε, πριν προχωρήσουν οι έρευνες με τα εμβόλια πριν γίνουν οι παραγγελίες με τα εμβόλια και πριν γίνει βούκινο σε όλον τον κόσμο τουλάχιστον η D η C και ο Ψευδάργυρος και... πάλι δεν μιλάει για τον ψευδάργυρο !!!;;;
Αγυρτεία, αλητεία, πλουτισμός, μικροσυμφέροντα, εκμετάλλευση, διαστρέβλωση, φασισμός, σπίλωση ονομάτων και παραπλάνηση της κοινής γνώμης στο βωμό της εξουσίας, της ποδηγέτησης και του μαύρου χρήματος... όταν λέμε «πατάει επί πτωμάτων» αυτό που κάνει ο ΠΟΥ και ο FAUCI είναι ο ορισμός !!
Το ότι στην Ελλάδα έχουμε να μαλώνουμε για τις μάσκες, είναι επειδή οι «ΔΙΚΟΙ μας» τζογαδόροι θα βγουν τελευταίοι από το παιχνίδι και θα είναι τα ΚΟΡΟΙΔΑ της υπόθεσης !!
Και ευτυχώς τα θύματα δεν είναι βιολογικές ζωές αλλά ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ψυχολογίες και συνολικά ο οικονομικός βίος του τόπου !!
Για να δωσω και την κλωτσιά στον Κούβα που νομίζουν ότι γεμίζουν θα πω το παρακάτω !!
O Fauci ασχολείται με τον HIV 30+χρόνια ...επίσης ασχολείται 18 χρόνια με τους κορονοιους !
Ο Κορονοϊός αναχαιτίζεται από τηνΥδροξυχλωροκινη, την Κουερσετινη και την HGCG (ως ιονοφορα) επειδή επιτρέπουν στον ψευδάργυρο να μπει στο κύτταρο και να σταματήσει το ένζυμο RdRP να πολλαπλασιάζει τον ιο !!
Ο Κορονοϊός είναι ένας RNA ιος με μονή αλυσίδα RNA και τον κατηγοριοποιούμε επίσης ως positive (+) sense, (εν συντομία το λέμε ssRNA+)
Η ερώτηση είναι :
* ποιοί άλλοι ιοί είναι RNA, μονής αλυσίδας και με positive (+) sense ?
* χρησιμοποιούν τον RdRP για να πολλαπλασιάζονται όταν βρεθούν μέσα στα κύτταρα ;;
* τι θα έκανε ο Ψευδάργυρος σε αυτούς τους ιούς ;;
Γιατί δημιουργήθηκαν δικαιολογίες για να εξηγήσούμε στον εαυτό μας γιατί αποφύγαμε την Υδροξυχλωροκινη
1. Επειδή την ανέφερε ο #Trump_2020 (1ος βαθμός δικαιολογίας)
2. Επειδή είναι η φθηνότερη από όλα τα φάρμακα (2ος βαθμός για καλύτερη «τύφλωση»)
3. Επειδή αν είχαμε θεραπεία δεν θα είχαν κερδίσει οι φαρμακευτικες εταιρείες το δικαίωμα να προχωρήσουν με ΕΠΙΤΑΧΥΝΣΗ τις φάσεις έγκρισης των εμβολίων τους, (3ος βαθμός για πιο ψαγμένους)
και συνήθως εδώ σταματούν και οι πιο δυνατοί παίκτες που ψάχνουν τις αιτίες πίσω από τα πράγματα ...
αλλά εδώ υπάρχει και 4ος βαθμός και 5ος βαθμός 😉 !!!!
4ος βαθμός :
αν αρχίσεις να χρησιμοποιείς την Υδροξυχλωροκινη θα καταλήξεις αναπόφευκτα στη χρήση της με Ψευδάργυρο (εύκολο ακούγεται αλλά ελάχιστοι επίσημα αναφέρθηκαν)
και ...
5ος βαθμός :
Αν κυνηγάς έναν ssRNA+ με ψευδάργυρο για να σταματήσεις το RdRP ένζυμο (που τον πολλαπλασιάζει) γιατί να μην το κάνεις και για τους άλλους παρόμοιους ιούς ;;;
ΑΥΤΟ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ Ο #FAUCI που είναι μέσα στις ερευνες 30 χρόνια και ας αφήσει τις βιταμίνες και την ανοσοποίηση !!
Στο μεταξύ να ξεκινήσουν οι «ΔΙΚΟΙ μας» να διαβάζουν καμία έρευνα μπας και καταλάβουν ότι είναι ώρα να βγαίνουν από το παιχνίδι γιατί ΘΑ ΚΑΕΙ Η ΓΟΥΝΑ ΤΟΥΣ και μαζί τους και Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ !!
Η υποκρισία από όπου και αν πηγάζει όταν πέσει στα βράχια του Ιπποκράτη ΘΑ ΞΕΣΚΕΠΑΖΕΤΑΙ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ !!
Προτεινόμενο άρθρο από #Dr_V
#MUDr_Vassaras_Alexandros
#Vitamin_Hormone_D #Vitamin_C #Coronavirus #SsRNApositivesense #FAUCI
#HIV #Hydroxychloroquine #Zinc #armyfortrump
Το σχετικό άρθρο θα το διαβάσετε στο παρακάτω λινκ :
https://www.insider.com/fauci-takes-recommends-vitamin-d...