Τρίτη 29 Αυγούστου 2023

Αχταρμάς: Δεν υπάρχει Δημοκρατία και Δυναστείες μαζί ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΘΕΤΑ!!! Δεν υπάρχουν λοιπόν δημοκράτες γόνοι πολιτικών οικογενειών!!! Δεν υπάρχει Πολίτης και υπήκοος/οπαδός. Δεν υπάρχει Κομουνιστής - καπιταλιστής, Ομοφυλόφιλος - οικογενειάρχης, ειρηνιστής -ιμπεριαλιστής και Δογματική επιστήμη!

 dr.δημήτης κούβελας και Πνοή Δημοκρατίας https://www.facebook.com/dimitrios.kouvelas/posts/pfbid0wrwNFk32PtrtKqwje5L63yM5cCDABa2hJvWbgKdABYwb4geFKSRiLVM2jDnfQSEol

Ο ΑΧΤΑΡΜΑΣ

Όπως συχνά έχω πει και αποτελεί βασική πολιτική θέση της Πνοή Δημοκρατίας η ΑΝΤΙΓΝΩΣΗ είναι το βασικό εργαλείο καθυπόταξης των ανθρώπων.
Ο άνθρωπος απελευθερώνεται και απογαλακτίζεται μόνον όταν είναι ικανός να διακρίνει το καλό από το κακό σε κάθε έκφανσή του.
Δεν γίνεται όλα να είναι για το καλό μας, δηλαδή για το συμφέρον μας, με κάθε έννοια.
Η ΑΧΤΑΡΜΑΔΟΠΟΙΗΣΗ, το ανακάτωμα και η ομογενοποίηση δηλαδή ετερόκλιτων και συχνά αντίθετων στοιχείων, χωρίς μέτρο και αναλογία είναι πάντα καταστροφική και δυστυχώς χρησιμοποιείται συνέχεια για να καταστρέφει ότι καθαρό και ωραίο.
Για να βρωμίζει τα πάντα!!!
Δεν γίνεται να είναι κανείς και ζεστός και κρύος.
Αν ανακατωθούν δίνουν ένα χλιαρό ζουμί που προκαλεί εμετό.
Δυστυχώς, στα πλαίσια της πολιτικής ορθότητος, είμαστε αναγκασμένοι να καταναλώνουμε πολιτικούς χυλούς με χλιαρή υφή και γλυκόξινοπικραλμυρή γεύση!
Με την καμία!
Το χειρότερο είναι ότι ο μέσος πολίτης θεωρεί ότι πρέπει να ενωθούν άνθρωποι και παρατάξεις σε ενιαίες δομές, διότι αυτό τον απαλλάσσει από την ευθύνη της επιλογής· από την ελευθερία της ευθύνης και του θάρρους, διότι μόνο ο θαρραλέος είναι ελεύθερος, η δε ελευθερία είναι το υπέρτατο αγαθό!!!
Πάνω από την υγεία, την τάξη και την ασφάλεια!
Η ελευθερία της επιλογής και ο σεβασμός φυσικά της επιλογής των άλλων. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ λοιπόν για ελευθερία!
Και επειδή οχι μόνο εκφραζόμαστε με λέξεις, αλλά σκεφτόμαστε με λέξεις, πρέπει να λέμε το κάθε πράγμα με το ονομά του!
Δεν υπάρχει Δημοκρατία και Δυναστείες μαζί ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΘΕΤΑ!!!
Δεν υπάρχουν λοιπόν δημοκράτες γόνοι πολιτικών οικογενειών!!!
Δεν υπάρχει Πολίτης και υπήκοος/οπαδός.
Δεν υπάρχει Κομουνιστής - καπιταλιστής,
Ομοφυλόφιλος - οικογενειάρχης, ειρηνιστής -ιμπεριαλιστής και Δογματική επιστήμη!
Όταν μπερδεύονται έννοιες τα πράγματα γίνονται άσχημα για τον άνθρωπο και τις αξίες του, διότι ο άνθρωπος ΕΙΝΑΙ οι ΑΞΙΕΣ ΤΟΥ!
Γίνεται μητέρα, άνδρας ομοφιλόφυλλος, αγοράζοντας τη μητρότητα!!!
Νοικιάζοντας μια μήτρα!!!
Αν δεν είναι αυτό αθλιότητα και εκμετάλλευση άλλου ανθρώπου, για τις όποιες φυσιολογικές ή ανώμαλες ανάγκες μας, τότε τι είναι;
Και δεν είναι η εκμετάλλευση ενός μόνο ανθρώπου!
Είναι πολλών.
Για τα δικαιώματα.
Από πότε οι προτιμήσεις έγιναν δικαιώματα;
Δικαίωμα είναι η ελευθερία, η παιδεία, η υγεία δεν είναι η μητρότητα για όποιον δεν έχει μήτρα! Γι αυτόν είναι η πατρότητα και πάλι όχι δικαιωματικά!!!
Αν θέλει ο Θεός, έλεγαν οι παλιοί ή αν η φύση το επιτρέπει.
Από τη μία προσπαθούν να μας πείσουν να προστατεύουμε τη φύση και από την άλλη κάνουμε τα πάντα για να παρακάμψουμε το φυσικό, είτε αυτό είναι γονίδια ΧΧ, ΧΥ που ορίζουν το φύλο, ανελαστικά, το ίδιο με τη βαρύτητα και την άνωση, είτε αυτό είναι φυσικά φαινόμενα που ακολουθούν κιρκάδιους (μέρα/νύχτα), είτε ουλτράδιους ρυθμους (εποχές, κλίμα κλπ).
Το ίδιο αχταρμάς και τα κόμματα.
Προσπαθεί ο σύριζα να μας πείσει για την αριστεροσύνη του, η ΝΔ για το κεντροδεξιό προφίλ της και το ΠΑΣΟΚ για την σοσιαλιστική του υπόσταση!!!
Όχι μόνο είναι ακριβώς ίδιοι! Κλώνοι της ίδιας μήτρας, αλλά η μήτρα δεν είναι και ελληνική!!!
Προσλάβαμε «παρένθετη» μητέρα που κυοφόρησε τα ίδια μορφώματα, την ίδια κοψιά, το ίδιο φρόνημα· ξενόδουλο, υποταγμένο, υπαλληλίστικο!
Και κυρίως, όλοι μαζί - αχταρμάς, στη σωστή πλευρά της ιστορίας, στην πλευρά, χωρίς μέλλον για τον άνθρωπο και τις αξίες του!
Στη μόνη πλευρά για να χαθεί τελείως η ιστορία του ανθρώπου, της ελεύθερης βούλησης, της Δημοκρατίας και του ίδιου του πλανήτη, αν όλα τους πάνε καλά.
Καλά γι αυτούς, κακά, ψυχρά και ανάποδα για μας!