Τετάρτη 14 Ιουλίου 2021

Μεγαλειώδης συγκέντρωση στο Σύνταγμα με 40° με πάνω από 15.000 πολίτες που διαμαρτύρονται ενάντια στην υποχρεωτικότητα ιατρικών πράξεων και της καταπάτησης των ατομικών ελευθεριών

Σε όλη τη διάρκεια της συγκέντρωσης κατέφθανε από όλη την Αθήνα πλήθος κόσμου, διαμαρτυρόμενο  για την εμβολιαστική αυταρχικότητα της κυβέρνησης και για να βροντοφωνάξουν ΟΧΙ στο σύγχρονο απαρτχάιντ και στις διακρίσεις των πολιτών.
Σε μια μεγάλη συγκέντρωση, πολίτες που διαμαρτύρονται ενάντια στην υποχρεωτικότητα  ιατρικών πράξεων και της στέρηση των ατομικών τους ελευθεριών, συγκεντρώθηκαν στο Σύνταγμα σήμερα το απόγευμα, στέλνοντας ένα ηχηρό μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση, ότι οι ανθρώπινες ελευθερίες δεν παραβιάζονται.
Ότι στον 21ο αιώνα δεν μπορεί να ξεστομίζονται προτάσεις όπως "Aποφάσεις που αποδίδουν ελευθερίες σε εκείνους που τις δικαιούνται." 
Ποιος είναι αυτός που αποφασίζει ποιος δικαιούται την ελευθερία; 
Και ποιοι είναι αυτοί ή ποιος είναι αυτός ο οποίος αποφασίζει ότι πρέπει να υπάρχουν ελεύθεροι και σκλάβοι;
Ναι, αυτά και πολλά άλλα έχουν φέρει τον κόσμο σε απόγνωση και η απόγνωση οδηγεί στα άκρα.
Η συγκέντρωση του κόσμου που, ήδη είναι χιλιάδες, βλέπει να καταπατώνται αδίσταχτα τα δικαιώματα του, πραγματοποιήθηκε σε ασφυκτικές καιρικές συνθήκες με 40 βαθμούς Κελσίου στο κέντρο της Αθήνας.
Τουλάχιστον 15.000 άτομα συγκεντρώθηκαν στο Σύνταγμα, εκ των οποίων τουλάχιστον 5.000 ενώθηκαν με την συγκέντρωση αυτή, ερχόμενοι από την Ομόνοια,  όλοι διαμαρτυρόμενοι  για τα μέτρα που ελήφθησαν από την κυβέρνηση και που προβλέπουν, μεταξύ άλλων, τον υποχρεωτικό εμβολιασμό και την υποχρεωτικότητα  ιατρικών πράξεων, συγκεκριμένων ομάδων που εργάζονται σε δομές που σχετίζονται με την Υγεία ή τις ευπαθείς ομάδες.
Συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε στον Λευκό Πύργο  αλλά και σε άλλες μεγάλες πόλεις της χώρας, Πάτρα, Καλαμάτα, Βόλος, Δράμα, Ιωάννινα, Σέρρες, Ηράκλειο, ενάντια στους «διαχωρισμούς ανθρώπων» λόγω του εμβολίου, όπως αναφέρεται και κατά των μέτρων περιορισμού της ελευθερίας.

Τριβόλι, το πολυτιμότερο βότανο για τη σεξουαλική υγεία

Τριβόλι –  Καθώς η στυτική δυσλειτουργία επηρεάζει το 50% των ανδρών ηλικίας 40-70 ετών και θεωρείται ένα σημαντικό πρόβλημα δημόσιας υγείας από τα Εθνικά Ινστιτούτα Υγείας, το τριβόλι μελετάται ενδελεχώς και έχει χαρακτηριστεί το βότανο της τεστοστερόνης και το viagra της φύσης.
Συνήθως όλοι εκτιθέμεθα σε μια πληθώρα φυσικών προϊόντων που, ειδικά για τους άντρες, ισχυρίζονται ότι αποκαθιστούν τη στύση και τη σεξουαλική ζωτικότητα, γι ‘αυτό είναι σημαντικό να προσπαθήσουμε να κατανοήσουμε την επιστήμη πίσω από τους ισχυρισμούς.
Για το τριβόλι, μέχρι στιγμής, τα αποτελέσματα των ερευνών υποστηρίζουν πως είναι ασφαλές, φυσικό, δοκιμασμένο στο χρόνο βότανο, το οποίο ενισχύει τη λίμπιντο, αυξάνει την κινητικότητα του σπέρματος και παρέχει ακόμα και καρδιαγγειακά οφέλη.
Ας το γνωρίσουμε:
Tribulus terrestis ή τριβόλι ή πεντάξυλο ή κολλιτσίδα.
Πανάρχαιο βότανο.
Έρπον,
αγκαθερό,
ένα ζιζάνιο των αγρών, το οποίο έχει εξαπλωθεί σε όλα τα μέτρια και τροπικά κλίματα του πλανήτη μας, χάρη στην ικανότητα των σπόρων του να ταξιδεύουν σε άλλες περιοχές, σαν λαθρεπιβάτες αφού γαντζώνονται πάνω σε οτιδήποτε ακουμπήσουν.
Οι αγκαθεροί του σπόροι διαπερνούν με ευκολία ρούχα...
read more:https://botanologia.gr/trivoli-to-polytimotero-votano-gia-ti-sexoyaliki-ygeia/

Τα απαραίτητα φρούτα του καλοκαιριού

Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, είναι σημαντικό να διατηρούμε τον οργανισμό μας καλά ενυδατωμένο καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, πίνοντας άφθονο νερό και με την κατανάλωση δροσιστικών καλοκαιρινών φρούτων τα οποία προσφέρουν ενυδάτωση, ενέργεια, αλλά και πληθώρα βιταμινών, ιχνοστοιχείων και ιδιαίτερα πολύτιμων αντιοξειδωτικών συστατικών.
Πιο δροσερό, ζουμερό και γλυκό δεν υπάρχει από το καρπούζι, που είναι το κατεξοχήν φρούτο του καλοκαιριού και μπορεί κάλλιστα να αντικαταστήσει το παγωτό.
Δεν αποτελεί μόνο σούπερ πηγή ενυδάτωσης, αλλά είναι επίσης πλούσιο σε βιταμίνες A, C, B6 και κάλιο, που ενισχύουν τη λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος, υποστηρίζουν την καρδιά και την όραση, προστατεύουν έως ένα βαθμό από την ηλιακή ακτινοβολία, προλαμβάνουν τις μυϊκές κράμπες και διατηρούν την ισορροπία των υγρών στο σώμα”, αναφέρει  η κ Ιωάννα Αδαμίδου MS, RD, Διαιτολόγος – Διατροφολόγος & Βιολόγος, Υπεύθυνη Bioiatriki+ Nutrition, Θεσσαλονίκη, Επιστημονική Συνεργάτης ΒιοΚλινικής Θεσσαλονίκης, Όμιλος ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ πρπσθέτοντας:
Καθώς το καρπούζι περιέχει αρκετά φυσικά σάκχαρα που του προσδίδουν τη γλυκιά του γεύση, θα πρέπει να καταναλώνεται με μέτρο από διαβητικούς, άτομα με προβλήματα σακχάρου και γυναίκες με διαβήτη κύησης, που θα πρέπει να αναζητούν ιατρική συμβουλή και διατροφική υποστήριξη για βέλτιστο γλυκαιμικό έλεγχο.
Ανανάς: 
Είναι πολύ πλούσιος σε βιταμίνη C και κάλιο, έχει αντιφλεγμονώδη δράση και βοηθάει στη ρύθμιση της αρτηριακής πίεσης και στην τόνωση του μεταβολισμού, πάντοτε στα πλαίσια μιας ισορροπημένης διατροφής.
Μάνγκο: 
Ο βασιλιάς των εξωτικών φρούτων, που αξίζει να εντάξετε στην καλοκαιρινή σας διατροφή, καθώς περιέχει πολύτιμες φυτικές ίνες που συμβάλλουν στον κορεσμό και την πέψη των τροφών, αλλά και 20 διαφορετικές βιταμίνες και ιχνοστοιχεία. Τα σημαντικότερα εξ αυτών είναι οι βιταμίνες A και C, το κάλιο και η ζεαξανθίνη, η οποία προστατεύει τον αμφιβληστροειδή χιτώνα των ματιών, φιλτράροντας την επιβλαβή μπλε ακτινοβολία.
Ακτινίδια:
Κατεξοχήν πλούσια σε βιταμίνη C, αλλά και βιταμίνες Α και Β6, 
μαγνήσιο, ασβέστιο και σίδηρο, τα ακτινίδια συμβάλλουν στη διατήρηση της οξεοβασικής ισορροπίας στο σώμα και των επιπέδων αιμοσφαιρίνης στο αίμα, βοηθούν στη διαχείριση του ευερέθιστου εντέρου αλλά και των διαταραχών ύπνου, ως συστατικό μιας κατάλληλης και ολοκληρωμένης διατροφικής υποστήριξης.
Σταφύλια: 
Θα κάνουν την εμφάνιση τους προς το τέλος του καλοκαιριού, προσφέροντάς μας κάλιο, ασβέστιο και πολύτιμες αντιοξειδωτικές ουσίες όπως η ρεσβερατρόλη που βοηθάει στη ρύθμιση του σακχάρου και της χοληστερίνης, και συμβάλλει στην καλή υγεία της καρδιάς και του εγκεφάλου.
Tips
Εάν ξεχνάτε να εντάξετε φρούτα στην καθημερινότητα σας, τότε στερείστε τα πολύτιμα θρεπτικά τους συστατικά και το πιθανότερο είναι πως στη θέση αυτών θα καταναλώσετε ανθυγιεινά σνακ.
Προσθέστε καρπούζι σε μια δροσερή καλοκαιρινή σαλάτα με φέτα, και ανανά στην σπιτική Hawaiian pizza.
-Προσθέστε καλοκαιρινά φρούτα στο πρωινό σας, όπως ακτινίδιο και σταφύλια.
Τα smoothies φρούτων που εμπλουτίζονται με γάλα ή γιαούρτι, ταχίνι ή φυστικοβούτυρο,  αποτελούν εξαιρετικές θρεπτικές επιλογές για όλους, ιδίως για μικρά παιδιά και αθλητές. 
“Βελουτέ υφή και επιπρόσθετη θρεπτική αξία στα smoothies δίνουν η μπανάνα και το αβοκάντο.
“Συμβουλευτείτε τον διατροφολόγο σας για το θρεπτικό και θερμιδικό περιεχόμενο των.
Κανένα τρόφιμο ή θρεπτικό συστατικό δεν έχει μαγικές ιδιότητες αλλά εντάσσεται σε ένα πλαίσιο συνηθειών διατροφής και τρόπου ζωής όπου μπορεί να δείξει έως έναν βαθμό τις ιδιότητες και την ισχύ του, καταλήγει η κ. Αδαμίδου.
Όταν ένα φρούτο από μόνο του κρίνεται “λίγο” ως σνακ λόγω χαμηλού θερμιδικού περιεχομένου ή απουσίας κορεσμού, αναβαθμίστε το θρεπτικά προσθέτοντας π.χ. ταχίνι σε μια φρουτοσαλάτα, τυρί φέτα μαζί με το καρπούζι όπως αρκετοί συνηθίζουν, ή συνδυάζοντάς το με ξηρούς καρπούς σαν σνακ, ιδανικό για την παραλία και το ταξίδι.

«Κρούσματα σε δομές με εμβολιασμένο το 100%»: Η ομολογία της Δ.Μιχαηλίδου βάζει «φωτιά» στα πιστοποιητικά εμβολιασμού

Άχρηστα τα πιστοποιητικά εμβολιασμού
Σε μια ομολογία σοκ προχώρησε η υφυπουργός Εργασίας, Δόμνα Μιχαηλίδου, η οποία αποκάλυψε πως υπάρχουν οίκοι ευγηρίας στους οποίους υπάρχουν κρούσματα, παρόλο που έχουν εμβολιαστεί όλοι! 
Την ώρα που η κυβέρνηση καθιστά υποχρεωτικό τον εμβολιασμό για τους εργαζομένους στους οίκους ευγηρίας, ώστε να μην μεταδίδεται ο κορωνοϊός η Δ.Μιχαηλίδου ομολόγησε πως υπάρχουν δομές που έχουν εμβολιαστεί όλοι εργαζόμενοι, αλλά και όλοι οι ένοικοι, αλλά και πάλι... υπάρχουν κρούσματα. 
Όπως είπε χαρακτηριστικά στο ΟΡΕΝ, αναφερόμενη στη μετάλλαξη Δέλτα: 
"Έχουμε δομές που έχουμε το 100% των ωφελούμενων και 100% των εργαζομένων εμβολιασμένο και παρόλα αυτά έχει μπει η μετάλλαξη και έχουμε βρει τους ηλικιωμένους στο νοσοκομείο".
Κάτι που σημαίνει πως τα πιστοποιητικά εμβολιασμού και οι υποχρεωτικοί εμβολιασμοί σε εργαζομένους... είναι άχρηστοί! 
Άλλωστε είναι γνωστό εδώ και καιρό πως τα συγκεκριμένα εμβόλια δεν αποτρέπουν την μετάδοση, αλλά προστατεύουν από την βαριά νόσο. 
Αυτό μάλλον δυσκολεύεται να το καταλάβει η κυβέρνηση των λοιμωξιολόγων.
πηγή:pronews.gr

Προσοχή, λήγουν πολλά εμβόλια τον Αύγουστο στην Ελλάδα - Ανεύθυνη κινδυνολογία για την Delta έχει πολύ χαμηλή θνητότητα

Πολλά εμβόλια, λήγουν στην Ελλάδα τον Αύγουστο 2021, οπότε ένας από τους λόγους που η κυβέρνηση αυξάνει την πίεση στην κοινωνία να εμβολιαστεί είναι προφανώς και η εξέλιξη αυτή.
Με βάση ενδείξεις από τον Αύγουστο έως τον Σεπτέμβριο 2021 λήγουν σχεδόν 500.000 με 900.000 εμβόλια αν και αυτό δεν έχει επιβεβαιωθεί από επίσημες πηγές.
Ότι υπάρχουν λήξεις εμβολίων είναι δεδομένο και προφανώς η Ελλάδα ή θα ακολουθήσει το παράδειγμα του Ισραήλ που έκλεισε συμφωνία με την Νότια Κορέα και τα μετέφερε πριν λήξουν ή θα επιχειρήσει να αυξήσει την εμβολιαστική προσπάθεια.
Στην Ελλάδα έχουν πραγματοποιηθεί 4,39 εκατ ολοκληρωμένοι εμβολιασμοί που αναλογούν στο 40% του πληθυσμού και προφανώς υπολείπονται από τον στόχο του 75% με 80% που είναι η νέα εκτίμηση για να επιτευχθεί ανοσία της αγέλης.
Με μια δόση εμβολίου έχουν εμβολιαστεί 5,3 εκατ πολίτες που αναλογούν στο 48% του πληθυσμού της Ελλάδος.
Επιβραδύνεται το εμβολιαστικό κύμα
Πολυπαραγοντικοί είναι οι λόγοι για την κόπωση της εμβολιαστικής προσπάθειας
1)Πολύς κόσμος έχει ξεκινήσει τις καλοκαιρινές του διακοπές οπότε εύλογα τα ποσοστά συμμετοχής στα εμβολιαστικά κέντρα έχουν μειωθεί.
2)Η επικοινωνιακή αντιμετώπιση από την κυβέρνηση του εμβολιασμού έχει προκαλέσει δυσφορία σε μεγάλο μέρος της κοινωνίας.
Κάτι το ανόητο μέτρο των 150 ευρώ, μια αισχρή προσπάθεια δωροδοκίας, κάτι οι απειλές στους μη εμβολιασμένους έχουν δημιουργήσει κοινωνικά αντανακλαστικά.
Πολλοί πολίτες και ειδικά οι νέοι αντιδρούν στην επιβολή και στην υποκρυπτόμενη υποχρεωτικότητα.
Με απειλές, πρόστιμα και διάφορους άλλους καταναγκασμούς δεν μπορεί να πειστεί η κοινωνία να εμβολιαστεί.
Οι περισσότεροι πολίτες δεν εμβολιάζονται όχι γιατί ανησυχούν για τα εμβόλια όπως κάποιοι από το άλλο στρατόπεδο αναφέρουν... αλλά γιατί δεν δέχονται με μαγκιές να τους επιβάλλουν οι άλλοι τι να κάνουν.
Πρόκειται για μεθόδους που έχουν αποτύχει και φέρνουν τα ακριβώς αντίθετα αποτελέσματα.
Αντί η κυβέρνηση να επιχειρήσει με σωστά και πειστικά επιχειρήματα να διευρύνει την ομάδα των ανθρώπων που δυνητικά θα εμβολιαστούν χώρισε την κοινωνία σε εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους.
Αυτός ο διαχωρισμός είναι απόδειξη παταγώδους αποτυχίας της όλης προσπάθειας.
3)Οι πολίτες πρέπει να γνωρίζουν ότι δεν μπορεί να υπάρξει υποχρεωτικότητα στον εμβολιασμό.
Αυτό το γνωρίζει η κυβέρνηση αλλά το αποκρύβει από την κοινωνία.
Δεν μπορεί να υπάρξει υποχρεωτικότητα όχι γιατί το αναφέρει το ελληνικό Σύνταγμα ή το Συμβούλιο της Ευρώπης, το θεσμικό πλαίσιο του οποίου η ελληνική κυβέρνηση αποδέχθηκε πλήρως.
Όμως όλα αυτά είναι νομικές ερμηνείες, που όντως απαγορεύουν την υποχρεωτικότητα.
Ο βασικός λόγος που δεν μπορεί να υπάρξει υποχρεωτικότητα στον εμβολιασμό και αυτό το γνωρίζει πολύ καλά η ελληνική κυβέρνηση είναι ότι όλα τα εμβόλια έχουν πάρει εγκρίσεις ως πειραματικά και για έκτακτη ανάγκη.
Ένα εμβόλιο μπορεί να συνδεθεί με υποχρεωτικότητα μόνο όταν πληροί τους κανόνες ασφαλείας και κανένα εμβόλιο δεν πληροί τους κανόνες ασφαλείας όπως ορίζονται από FDA στις ΗΠΑ και EMA στην Ευρώπη.
Οι θεσμικές αρχές ελέγχου των φαρμάκων σε ΗΠΑ και Ευρώπη για να μετατρέψουν την γνωμοδότηση τους από πειραματικά και έκτακτης ανάγκης σε βασικά… μπορεί να απαιτηθούν και χρόνια.
Οπότε πειραματικά εμβόλια – προσέξτε δεν αναφερόμαστε πειραματικά υπό την έννοια των παρενεργειών – αλλά υπό την έννοια την θεσμική… δεν μπορούν να καταστούν υποχρεωτικά, ούτε μια στο εκατομμύριο.
Όταν η κυβέρνηση αναφέρεται σε δήθεν υποχρεωτικότητα αυτό το πράττει για να απειλήσει και να ασκήσει πίεση στους πολίτες να εμβολιαστούν.
Αστήρικτη κινδυνολογία για την μετάλλαξη Delta
Το Ισραήλ ήταν το πρώτο κράτος που προέβη σε μια διαφορετική ανάλυση για την μετάλλαξη Delta.
Μας ενδιαφέρουν όχι τα κρούσματα αλλά η νοσηρότητα δηλαδή ο βαθμός ασθένειας και η θνητότητα.
Με βάση το Ισραήλ ενώ η μετάλλαξη Delta είναι πιο μεταδοτική, εντούτοις η νοσηρότητα και η θνητότητα είναι πολύ χαμηλότερη σε σχέση με το παρελθόν.
Ο βασικός λόγος είναι ότι πλήττει τους νέους που δεν κινδυνεύουν καθώς όπως αποκαλύπτεται ο κίνδυνος να πεθάνει ένας νέος άνθρωπος από Covid 19 είναι 0,00020% ενώ οι ευπαθείς ομάδες έχουν εμβολιαστεί ή έχουν λάβει άλλα μέτρα.
Οπότε η κινδυνολογία για θανατηφόρο μετάλλαξη Delta και άλλες τέτοιες ευφάνταστες προσεγγίσεις δεν αντικατοπτρίζουν την πραγματικότητα.
Με βάση πάντα το Ισραήλ… το ποσοστό θνητότητας από την μετάλλαξη Delta είναι έως 10 φορές μικρότερο σε σχέση με το παρελθόν.
Ο κίνδυνος να νοσήσετε και να πεθάνετε από την μετάλλαξη Delta του Covid 19 είναι πολύ μικρότερος σε σχέση με το παρελθόν.
Περίπου 745 νέα κρούσματα COVID-19 καταγράφηκαν στο Ισραήλ στις 12 Ιουλίου και άλλα 500 στις 13 Ιουλίου.
Ενώ ο αριθμός των νέων φορέων ιών είναι ο υψηλότερος από τον Μάρτιο, η σοβαρή νοσηρότητα - την οποία η ισραηλινή κυβέρνηση θεωρεί την πιο κρίσιμη παράμετρο για αξιολόγηση - παρέμεινε χαμηλή.
Περίπου 45 ασθενείς ήταν σε σοβαρή κατάσταση με τους εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους να βρίσκονται περίπου στο ίδιο ποσοστό.
Τον Απρίλιο, με παρόμοιο αριθμό ενεργών κρουσμάτων περίπου 4.800 υπήρχαν 270 βαριά ασθενείς.
Ως προς τους θανάτους στο Ισραήλ αυτοί που πέθαναν τον Ιούλιο από Covid 19 συνολικά 5 η πλειοψηφία αυτών ήταν εμβολιασμένοι με υποκείμενα νοσήματα.

πηγή:bankingnews.gr