Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2022

Υγειονομικοί κατά της υποχρεωτικότητας: Η στιγμή που όλοι περιμέναμε!!

Ο διακεκριμένος καθηγητής dr Sucharit Bhakdi θα είναι μαζί μας στο πάρκο Ελευθερίας το Σάββατο, 24/9 και ώρα 17:00 το απόγευμα.Ο Sucharit Bhakdi πριν από τη συνταξιοδότησή του, ήταν καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Johannes Gutenberg στο Mainz και, από το 1991 έως το 2012, διευθυντής του Ιατρικού Ινστιτούτου Μικροβιολογίας και Υγιεινής στη Γερμανία.
Ο dr Sucharit Bhakdi είναι ένας από το πιο ειδικούς επιστήμονες στην ανοσολογία, στην βακτηριολογία και στο πώς συμπεριφέρεται το ανοσοποιητικό μας σύστημα σε διάφορα παθογόνα μικρόβια.
Ο dr Sucharit Bhakdi έχει στο ενεργητικό του πάμπολες επιστημονικές βραβεύσεις και ήταν εκδότης του επιστημονικού περιοδικού Medical microbiology And Immunology από το 1990 έως το 2012.
Η φωνή του διακεκριμένου καθηγητή όχι μόνο αποσιωπήθηκε και φιμώθηκε παγκοσμίως, αλλά χαρακτηρίστηκε όπως και άλλοι επιστήμονες "ψεκασμένος" και καταχωρήθηκε ως μια εξέχουσα "ψεκασμένη'' προσωπικότητα και πηγή παραπληροφόρησης σχετικά με την πανδημία COVID-19.

dr. Ελένη Τσουκαλή: Είμαστε όλοι μεγαλοβιομήχανοι!

dr. Ελένη Τσουκαλή-Σύμβουλος διαχείρισης στρες
Στο μικρό αυτό βίντεο γίνεται υπενθύμιση της ευθύνης που έχουμε απέναντι στα κύτταρά μας, όσον αφορά το περιβάλλον στο οποίο τα υποχρεώνουμε να ζουν...
                      

Μαθαίνω - Παλιά απορία : ελλειπής ή ελλιπής; ελλιπτικός ή ελλειπτικός;

 Γλωσσολογία παντού

Μαθαίνω...ορθογραφία!

όταν μια λέξη τελειώνει σε είο σκέψου αν έχει πόρτα και βάλε έψιλον γιάτα (γραφείο, ιατρείο, ζαχαροπλαστείο...!!!
 https://www.facebook.com/dyslexia.gr/