Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2022

Μοριακή βιολόγος dr. Sona Pekova -Αδικαιολόγητος ο υποχρεωτικός εμβολιασμός

Η Τσέχα Μοριακή Βιολόγος, dr Sona Pekova, αποκαλύπτει ότι κάποια από τα εμβόλια για τον κορωνοϊό "σκοτώνουν" και γι' αυτό πρέπει να σταματήσει άμεσα το πρόγραμμα εμβολιασμού. 
"Έχει βρεθεί ότι μερικές από τις παρτίδες των εμβολίων  είναι «αβλαβείς» αλλά άλλες «σκοτώνουν». Βάσει αυτών των δεδομένων, όλο αυτό πρέπει να σταματήσει αμέσως. 
Αυτό είναι απλώς ένα πείραμα και τίποτε άλλο. 
Κι είναι ένα πολύ επικίνδυνο πείραμα. 
Έτσι, αν παριστάνουν ότι δεν το γνωρίζουν αυτό, ότι δεν έχουν στη διάθεσή τους αυτά τα δεδομένα, τότε εδώ, σήμερα, τους τα δείχνω», είπε χαρακτηριστικά. 
Η Τσέχα Μοριακή Βιολόγος είπε επίσης ότι με βάση τα δημόσια διαθέσιμα δεδομένα, οι εμβολιασμένοι είναι πιο πιθανό να νοσήσουν από την παραλλαγή Όμικρον. 
H dr Sona Pekova εξήγησε ότι τα δεδομένα από την Τσεχική Δημοκρατία δεν είναι αξιόπιστα, επομένως αναζητά δεδομένα από άλλες χώρες. 
"Και εδώ στην Τσεχία υπάρχουν συνεχή ψέματα για το τι συνιστά «θετική περίπτωση», ποιος «πέθανε από Covid» και ούτω καθεξής. 
Δυστυχώς, αυτό είναι ένα πρόβλημα σε όλες τις δυτικές χώρες, αλλά τουλάχιστον εξετάζοντας δεδομένα –ακόμα και ελαττωματικά δεδομένα– από άλλες χώρες, μπορεί κανείς να εντοπίσει τις τάσεις".
Περαιτέρω, ο γιατρός αποκαλύπτει τη σοβαρότητα του κινδύνου για τα εμβολιασμένα άτομα:
Από δέκα νοσηλεία, οι επτά είχαν εμβολιαστεί. 
Eίχαν πλήρως εμβολιαστεί.
Και από τους δέκα θανάτους από τον Covid-19, οι οκτώ είχαν εμβολιαστεί πλήρως.
H dr Sona Pekova συνεχίζει:
Στοιχεία από τη Σκωτία αποκαλύπτουν ότι "η παραλλαγή Omicron δεν είναι χειρότερη από ένα κοινό κρυολόγημα μεταξύ των μη εμβολιασμένων", εξηγεί η dr Sona Pekova. 
"Αλλά φαίνεται ότι είναι πιο περίπλοκο με το εμβόλιο, στον πληθυσμό που είχε εμβολιαστεί δύο ή και τρεις φορές", συνεχίζει.
H dr Sona Pekova  αναφέρεται και στην Αυστραλία, όπου τα δεδομένα δείχνουν "δωδεκαπλάσιους θανάτους κατά την διάρκεια δέκα μηνών, την εποχή του εμβολίου Covid, από τον συνολικό αριθμό όλων των θανάτων από εμβόλια που είχαν καταγραφεί στην Αυστραλία".