Παρασκευή 8 Απριλίου 2022

Covid-19: Το ιστορικό του τρόμου

     Ιστορία: Αυτή είναι η τρίτη και η πιο επιτυχημένη απόπειρα του Π.Ο.Υ. (Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας) να δημιουργήσει πανδημία, πρώτα με την Ισπανική γρίπη και αργότερα με την Έμπολα. Οι δυο αυτές είχαν υψηλή θνησιμότητα, αρκετά μεγαλύτερη από αυτή του Covid-19.
     Το 2010 μετά την πανδημία της Ισπανικής γρίπης Η1Ν1 ξεκίνησε μια δικαστική διαμάχη και ακολούθησε δικαστική έρευνα η οποία αποκάλυψε ότι επιστήμονες σε θέσεις κλειδιά για την πανδημία εργάζονταν για φαρμακευτικές εταιρείες, τις οποίες συνέφεραν οι οδηγίες του Π.Ο.Υ για την αντιμετώπιση της γρίπης. 
Ο Π.Ο.Υ παραδέχτηκε αντιφάσεις στην πολιτική για συγκρούσεις συμφερόντων (κάτι σαν το σκάνδαλο SIEMENS στην Ελλάδα). Κανένα από τα στελέχη που κατηγορήθηκαν δεν έχασε την θέση του ούτε υπέστη κάποιες συνέπειες. 
Είναι τα ίδια πρόσωπα που συμβουλεύουν σήμερα τις κυβερνήσεις και τους κατά τόπους φορείς υγείας μέχρι και σήμερα. 
Τότε ο Αβραμόπουλος με τον Τσιόδρα παράγγελνε εκατομμύρια δόσεις, την περίοδο 2009-2010 εντάσσεται στην έρευνα των εισαγγελέων κατά της διαφθοράς που έχει άμεση σχέση με τη Novartis, αλλά και το ΚΕΕΛΠΝΟ, καθώς οι παραγγελίες γίνονταν μέσω αυτού.
Αργότερα, το διάστημα 2014-2016 κατά την επιδημία του ιού Έμπολα, o Π.Ο.Υ (και μάλιστα κάποια από τα υψηλόβαθμα στελέχη του) κατηγορήθηκε για χρηματισμό από φαρμακευτικές εταιρείες, αλλά το σκάνδαλο ξανά αποσιωπήθηκε.
Με την εμφάνιση του Covid-19 ο Π.Ο.Υ χρηματοδότησε τα κράτη με ένα αρχικό κονδύλι 3 τρισεκατομμύρια δολάρια (σαν βοήθεια - με την μορφή δανείου) προκείμενου τα κράτη να υπακούσουν τις εντολές του και να μπορέσει να πραγματοποιήσει το σχέδιό του. 
Αυτό περιλαμβάνει την αλλαγή των ορισμών για έννοιες όπως: πανδημία – PCR Test - υγεία - νόσηση – κρούσμα – εμβόλιο – ανοσία – στατιστική - φαρμακοεπαγρύπνηση – παρενέργεια κ.α.
Συνέστησε μέτρα για την κλιμάκωση της πανδημίας με: εγκλεισμό υγειών και ασθενών, χρήση μάσκας, μέτρα αποδυνάμωσης του ανοσοποιητικού, μη χορήγηση θεραπευτικών σκευασμάτων, απαγόρευση νεκροτομών, αποδυνάμωση πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας, αποδυνάμωση Ιατρικού προσωπικού, κλείσιμο νοσοκομείων, φίμωση της επιστημονικής άποψης, απόκρυψη στοιχείων και μελετών, απαγορεύσεις ενημέρωσης από τα ΜΜΕ, αλλά και λογοκρισία στο διαδίκτυο και την εδραίωση μιας υγειονομικής χούντας.
Χρησιμοποίησε σαν άλλοθι το τι γίνεται στις άλλες χώρες, τις μεταλλάξεις, τα ψεύτικα τεστ, τα εμβόλια, τους νεκρούς, ακόμα και την ιεραρχία της εκκλησίας. 
Παρατηρείστε ότι όλα σχεδόν τα μέτρα αφορούν και επιβάλλονται στον υγιή πληθυσμό ενώ για τους ασθενείς ελάχιστα γίνονται.
Όλα αυτά με οδήγησαν στην απόφασή μου να παραιτηθώ από τον ΙΣΑ (Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών) διαφωνώντας με όλα αυτά και μη αποδεχόμενος την στάση του ιατρικού συλλόγου. Και φυσικά η αίτησή μου έγινε δεκτή χωρίς καμιά άλλη απάντηση, διευκρίνηση ή αιτιολόγηση και ευχαριστώ τον ΙΣΑ για την τιμή αυτή που μου έκανε.
     Αποτελέσματα: Ορίζοντας την πανδημία ως κατάσταση εκτάκτου ανάγκης (και μάλιστα μακροχρόνια) κατάφερε την καταπάτηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθεριών, τον έλεγχο των συνειδήσεων, τον διαχωρισμό των ανθρώπων, την κοινωνική αποστασιοποίηση, τη νοητική και συναισθηματική κακοποίηση, την επιβολή υποχρεωτικών μέτρων, την επιβολή πειραματικών σκευασμάτων χωρίς την συναίνεση, τον διωγμό αυτών που αντιδρούν στην λογική και παραδειγματικές τιμωρίες με παράνομα πρόστιμα.
Τα μεταγενέστερα αποτελέσματα είναι η αύξηση της θνησιμότητας και μάλιστα στις μικρότερες ηλικίες, με ένα πρωτοφανές θανατικό. 
Παρατηρείται η αύξηση των εγκεφαλικών και καρδιαγγειακών νοσημάτων καθώς και των θρομβώσεων γενικότερα, αλλά και αυτοάνοσων, ενδοκρινικών και ψυχιατρικών διαταραχών. Βλέπουμε όλο και συχνότερα εμβολιασμένα νεαρά άτομα, ακόμα και αθλητές να πέφτουν κάτω και να πεθαίνουν.
     Γενικότερα: Ο Π.Ο.Υ. θέλει να εφαρμόσει την κυριαρχία του και τον έλεγχο πάνω στην υγεία του παγκόσμιου πληθυσμού, στα πλαίσια της γενικότερης κυριαρχίας μιας μειονότητας στην παγκόσμια διακυβέρνηση του πλανήτη. 
Το πείραμα για τον έλεγχο και την υποταγή των συνειδήσεων έχει πετύχει! 
Και αρχίζει να εφαρμόζεται και στους άλλους κλάδους της κοινωνίας (οικονομία, πολιτική, μεταναστευτικό κ.α.) μέσω του φόβου και της φτωχοποίησης των πολιτών. 
Οι άνθρωποι φοβισμένοι και εγκλωβισμένοι σταμάτησαν να αντιδρούν, αλλά και να σκέφτονται και παρατηρούν αμήχανα και μοιρολατρικά από τον καναπέ τους αυτές τις ολέθριες εξελίξεις και καταστροφές.
Τα κράτη βρίσκονται υπό αυστηρό έλεγχο και οικονομική εξάρτηση, παρόμοια με μια παγκόσμια δικτατορία, ενώ στην χώρα μας ολοένα και περισσότεροι πολιτικοί αποδέχονται, ακόμα και με δημόσιες δηλώσεις τους, ότι βρισκόμαστε όχι μόνο υπό καθεστώς ολοκληρωτικής δικτατορίας αλλά και υπό κατοχή, και αυτό έγινε από την επιβολή των μνημονίων και μετά. 
Όλες οι εξουσίες έχουν συγκεντρωθεί και ελέγχονται από τους δυνάστες μας οδηγώντας μας στο ξεπούλημα στην φτωχοποίηση, στην μετανάστευση των Ελλήνων, και στην εγκατάσταση αλλοδαπών, στα πλαίσια της μεγάλης επανεκκίνησης (Great Reset). 
Είναι λυπηρό το γεγονός ότι ολόκληρο το πολιτικό σύστημα συντάσσεται με αυτήν την «παγκοσμιοποίηση» και προωθεί το QR Code, την ψηφιακή ταυτότητα, με τα προσωπικά δεδομένα και την εμπορευματοποίηση του ανθρώπου. 
Παρόμοια μέτρα θέλουν να εφαρμόσουν για να μας «σώσουν» από την κλιματική αλλαγή, από την καταστροφή του πλανήτη μας και από πολεμικές απειλές.
Το μόνο που μπορεί να σταματήσει την ολέθρια αυτή πορεία είναι η κοινωνική αντίδραση που βλέπουμε ότι όλο και δυναμώνει σε πολλές χώρες (σε Καναδά, Γαλλία, Γερμανία, Αυστραλία κ.α).
Στην Ελλάδα αρχίζουν και αφυπνίζονται ολοένα και περισσότεροι άνθρωποι αλλά και επιστήμονες, μεμονωμένα ή σε ομάδες και προσπαθούν να αντιδράσουν είτε ατομικά είτε ομαδικά. 
Μια τέτοια ενωτική προσπάθεια είναι η ΕΝΕΑΠ (https://www.ene-ap.gr/) την οποία σχηματίσαμε, χωρίς κομματικές ταυτότητες, που θεωρούμε εθνικό μας καθήκον την άμεση αντίδραση στις πρακτικές της υποτέλειας και της εξαθλίωσης, που τόσα χρόνια μας επιβάλλουν τόσο οι προηγούμενες κυβερνήσεις, όσο και η τωρινή, ώστε συντεταγμένα να αντισταθούμε σε όλους αυτούς που καταστρέφουν την χώρα και το μέλλον αυτού του τόπου και να αντιμετωπίσουμε την κατάσταση και τα επερχόμενα γεγονότα.
Πρέπει όλοι μας να πάρουμε στα χέρια μας το μέλλον μας και το μέλλον των παιδιών μας, να αφυπνιστούμε και να δράσουμε έχοντας εμπιστοσύνη και πίστη στην υλοποίηση του θεϊκού σχεδίου!

Κουρουκλης Β

Ο Βαγγέλης Κουρούκλης γεννήθηκε στην Αθήνα και έζησε τα παιδικά του χρόνια στην Κεφαλονιά, τον τόπο καταγωγής του. 
Σπούδασε Ιατρική στη Βουλγαρία, έλαβε ειδικότητα Παθολογικής - Ανατομικής και στη συνέχεια μετεκπαιδεύτηκε στην Ιριδολογία στη Μόσχα. 
Έχει εργαστεί στα Νοσοκομεία Άγιος Σάββας, Πανεπιστημιακό Ιωαννίνων, Σωτηρία, Απολλώνιο Ηρακλείου Κρήτης, και ως ιδιώτης. 
Τα τελευταία χρόνια ασχολείται με την έρευνα στον τομέα της Ιριδολογίας.

Πες το με ένα ποίημα - Καθώς έψαχνα σχήματα στα βότσαλα, γυρεύοντας ρυθμούς, μου μίλησε ο Θαλασσινὸς Γέρος: «Εγω είμαι ο τόπος σου ίσως να μην είμαι κανείς αλλά μπορώ να γίνω αυτό που θέλεις».

Επί σκηνής

Η θάλασσα- πως έγινε έτσι η θάλασσα;

Άργησα χρόνια στα βουνά-
με τύφλωσαν οι πυγολαμπίδες.

Τώρα σε τούτο τ᾿ ακρογιάλι περιμένω
ν᾿ αράξει ένας άνθρωπος
ένα υπόλειμμα, μιὰ σχεδία.

Μὰ μπορεί να κακοφορμίσει η θάλασσα;
Ένα δελφίνι την έσκισε μία φορὰ
κι ακόμη μιά φορὰ
η άκρη του φτερού ενὸς γλάρου.

Κι όμως ήταν γλυκὸ το κύμα
οπου έπεφτα παιδὶ και κολυμπούσα
κι ακόμη σὰν ήμουν παλικάρι
καθώς έψαχνα σχήματα στα βότσαλα,
γυρεύοντας ρυθμούς,
μου μίλησε ο Θαλασσινὸς Γέρος:
«Εγω είμαι ο τόπος σου
ίσως να μην είμαι κανείς
αλλά μπορώ να γίνω αυτό που θέλεις».
                       Και είναι βέβαια Σεφέρης...
ntina

Μιά φωτογραφία, μιά μέρα με βροχή...


βρέχει
θολώνει
η μηχανή μου
χαθήκαν οι ίσιες γραμμές
            και ο Αντρέας Εμπειρίκος από τα βάθη του φωτός λέει:
Είναι τα βλέφαρά μου διάφανες αυλαίες
Όταν τ’ ανοίγω βλέπω εμπρός μου ό,τι κι αν τύχει
Όταν τα κλείνω βλέπω εμπρός μου ό,τι ποθώ. 
                                 ntina