Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2021

2ο συνέδριο παθολογίας: Ο εμβολιασμός κατά της covid-19 σχετίζεται παθολογικά με θανάτους και δυσμενείς επιπτώσεις στην υγεία

Εν συνεχεία του πρώτου συνεδρίου (μπορείτε να το παρακολουθήσετε εδώ μεταγλωττισμένο στα Ελληνικά), πραγματοποιήθηκε στις 04.12.2021 το δεύτερο συνέδριο παθολογίας οπού ο έμπειρος παθολόγος καθηγητής Dr. Arne Kurkhardt μαζί με μία ομάδα έγκριτων επιστημόνων υγείας, παρουσίασε τα νεότερα δεδομένα από 19 αυτοψίες που πραγματοποίησε. 
Οι συγγενείς των αποθανόντων υποπτεύθηκαν ότι οι θάνατοι συνδέονταν με τις πειραματικές ενέσεις κατά της covid-19. 
Έτσι λοιπόν αποφάσισαν να παραδώσουν τα πτώματα στην ερευνητική ομάδα για περαιτέρω εξέταση. 
Σε 7 από τις περιπτώσεις, αποδείχθηκε μια “πολύ πιθανή” σύνδεση. 
Σε όλες τις περιπτώσεις, η λεμφοκυτταρική μυοκαρδίτιδα έπαιξε σημαντικό ρόλο. 
Ο νεαρότερος νεκρός ήταν μόλις 28 ετών.Αποκαλύπτονται σοβαρές ασθένειες μετά τον εμβολιασμό
Όπως και στην πρώτη εξέταση, αποκαλύφθηκαν και πάλι ανησυχητικές φλεγμονώδεις διεργασίες και νεκρώσεις σε όλα τα όργανα. 
Σε συνδυασμό με αυτό, αποκαλύφθηκαν σημάδια των πιο σπάνιων αυτοάνοσων ασθενειών, όπως το σύνδρομο Hashimoto ή το σύνδρομο Sjögren. 
Μεμονωμένα, οι παρατηρήσεις αυτές δεν είναι κάτι το ασυνήθιστο. 
Είναι η συσσώρευση και ο συνδυασμός πολλών ασθενειών ταυτόχρονα που είναι τόσο ανησυχητική
Ο Burkhardt επεσήμανε ότι η διερεύνηση τέτοιων θανάτων διαρκεί πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα. 
Οι παθολόγοι έκαναν μικροσκοπικές τομές στις μικρότερες τομές και εξέταζαν τα σώματα. 
Όσο μικρότερες ήταν οι τομές, τόσο περισσότερα μπορούσε να βρει ο παθολόγος. 
Ορισμένα ύποπτα γεγονότα δεν θα μπορούσαν επομένως να εξεταστούν καθόλου, διότι θα διέλυαν τις ικανότητες λόγω της πολυπλοκότητάς τους και της έκτασης του έργου, σε βαθμό που οι εμπειρογνώμονες θα ήταν απασχολημένοι με αυτά για μήνες, αν όχι χρόνια. 
Αυτό δείχνει επίσης ότι η αποσαφήνιση των ζημιών που προκλήθηκαν από τις ενέσεις κατά της covid κάθε άλλο παρά εύκολη υπόθεση είναι και πιθανώς πολλές αιτίες θανάτου δεν θα αποσαφηνιστούν ποτέ πλήρως. 
Αυτό είναι βολικό για τη φαρμακοβιομηχανία και τους πολιτικούς.
Αύξηση κρουσμάτων με καρκίνο του μαστού; Γιατρός ζητά από τους συναδέλφους της να βοηθήσουν στην ενημέρωση
Video Player
00:00
04:30
Dr. Ute Krüger, βίντεο στα Γερμανικά

Αλλά δεν είναι μόνο μεταξύ των νεκρών που παρατηρούνται όλο και πιο οδυνηρές επιπτώσεις των πειραματικών ουσιών. Η Dr. Ute Krüger, ειδικευμένη ιατρός για τον καρκίνο του μαστού στη Σουηδία, ανέφερε μια τεράστια αύξηση των περιπτώσεων καρκίνου του μαστού μεταξύ των ασθενών της τους τελευταίους μήνες. 
Δεν ισχυρίζεται ότι τα “εμβόλια” έχουν κάποια σχέση με αυτό, διότι η συσχέτιση δεν ισοδυναμεί με αιτιότητα. 
Λέει όμως -και αυτό πρέπει να επιτρέπεται ακόμα στην επιστήμη- ότι τα ευρήματα των ασθενών της την οδηγούν σε αυτή την υπόθεση
Οι ασθενείς με καρκίνο του μαστού στο ιατρείο της είναι όλο και περισσότερο νεότερης ηλικίας, οι καρκίνοι αναπτύσσονται ταχύτερα και παίρνουν ασυνήθιστες μορφές
Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου, ο Krüger κάλεσε όλους τους συναδέλφους γιατρούς να συλλέγουν επίσης τέτοιες παρατηρήσεις, προκειμένου να ευαισθητοποιήσουν το κοινό. 
Στο παρελθόν, οι ασθενείς της ήταν κυρίως άνω των 40 ετών, αλλά σήμερα η συχνότητα εμφάνισης καρκίνου στα 30 αυξάνεται ραγδαία.
Για άτομα κάτω των 59 ετών: Υψηλότερος κίνδυνος θανάτου από τα πειραματικά εμβόλια παρά από Covid
Ο καθηγητής Dr. Werner Bergholz αναφέρθηκε σε στατιστικές λεπτομέρειες σχετικά με τις εκτιμήσεις κινδύνου-οφέλους στο τέλος της παρουσίασης της πραγματογνωμοσύνης. 
Ο δικηγόρος Elmar Becker εκπροσωπεί αρκετούς γονείς παιδιών που πέθαναν από τα πειραματικά εμβόλια. 
Τον συγκλόνισε η άγνοια των γιατρών και των πολιτικών που συναντά συνεχώς. 
Στην περίπτωση ενός πρόσφατα αποθανόντος παιδιού, για παράδειγμα, οι γιατροί λέγεται ότι ορθόδοξα υποτίμησαν και αγνόησαν οποιαδήποτε σχέση με τον εμβολιασμό.
Είπε ότι ήταν στατιστικά σημαντικό το γεγονός ότι οι άνθρωποι που έλαβαν δύο φορές τις “γονιδιακές θεραπείες”, πέθαιναν συχνότερα. Ανέφερε επίσης την υψηλή υπερβάλλουσα θνησιμότητα μετά τη χρήση της δεύτερης, πειραματικής ένεσης ως στατιστικά εμφανή
Ως εκ τούτου, ο Bergholz πιστεύει ότι οι ενέσεις θα αυξήσουν τον κίνδυνο θανάτου – ιδίως σε άτομα κάτω των 59 ετών. 
Ειδικά μεταξύ αυτών, οι εμβολιασμοί έχουν πλέον υψηλότερο κίνδυνο θανάτου από τον ίδιο τον ιό. Οι εκτιμήσεις κόστους-οφέλους δεν λειτουργούν με αυτόν τον τρόπο. Ο Bergholz επικρίνει τους πολιτικούς γι’ αυτό. 
Ο κίνδυνος “βλάβης από τον εμβολιασμό” είναι περίπου 60 φορές υψηλότερος με τις πειραματικές ενέσεις κατα της covid-19 από ό,τι όλα τα προηγούμενα χρόνια, εξήγησε ο εμπειρογνώμονας.
Ημερομηνία δημοσίευσης: 11.12.2021 -- https://www.eyewideopen.org/?p=2614

dr. Κωνσταντίνος Φαρσαλινός: Όταν ακούς από υγειονομικό, δηλαδή από άνθρωπο που έχει σπουδάσει σε πανεπιστήμιο και περιμένεις να έχει μόρφωση και παιδεία, ότι πρέπει να εφαρμοστεί υποχρεωτικός εμβολιασμός ακόμη και στα παιδιά (από 12 ετών) και να χαρακτηρίζει αλήτες και ανόητους τους μη εμβολιασμένους, τότε 3 πράγματα μπορεί να συμβαίνουν:

Όταν ακούς από υγειονομικό, δηλαδή από άνθρωπο που έχει σπουδάσει σε πανεπιστήμιο και περιμένεις να έχει μόρφωση και παιδεία, ότι πρέπει να εφαρμοστεί υποχρεωτικός εμβολιασμός ακόμη και στα παιδιά (από 12 ετών) και να χαρακτηρίζει αλήτες και ανόητους τους μη εμβολιασμένους, τότε 3 πράγματα μπορεί να συμβαίνουν:
1. Ή είναι εντελώς άσχετος και ανίκανος να καταλάβει τι σημαίνει ιατρική και τι μπορεί να προσφέρει και τι δεν μπορεί να κάνει η συγκεκριμένη ιατρική πράξη.
Είναι δηλαδή ανίκανος ή άσχετος να αντιληφθεί ότι δεν υπάρχει οριζόντιος κίνδυνος από τον ιό, ότι ο κίνδυνος για υγιή παιδιά είναι απειροελάχιστος, οι παρενέργειες υπαρκτές και καταγεγραμμένες (με δεδομένη την υποκαταγραφή) και ότι με μη-αποστειρωτικά εμβόλια που απαιτούν συνεχείς δόσεις κάθε λίγους μήνες δεν πετυχαίνεις τείχος ανοσίας και εξαφάνιση (ή σχεδόν εξαφάνιση) του ιού.
Είναι επίσης ανίκανος ή άσχετος να καταλάβει τι σημαίνει ιατρική και ελεύθερη, ενήμερη συναίνεση, όπως το απαιτεί ο κώδικας ιατρικής δεοντολογίας.
2. Ή έχει όφελος από την οριζόντια, μαζική και υποχρεωτική χρήση των εμβολίων, είτε οικονομικό, είτε πολιτικό είτε κοινωνικό, είτε οτιδήποτε άλλο.
3. Ή είναι τυφλός οπαδός των εκτρωμάτων και των χειρότερων εγκληματιών, “πατερούληδων” και “προστατών”, της ιστορίας, και έχεις το θράσος να το δηλώνει δημόσια.
Τις απόψεις περί ιατρικής και ελευθερίας (ψευδοελευθερία το χαρακτήρισε) μπορείτε να τις θαυμάσετε εδώ: https://tinyurl.com/4a349646
Τα ερωτήματα είναι ξεκάθαρα, και πρέπει να επιλέξει τι από τα παραπάνω ισχύουν.
Μπορείτε επίσης να θαυμάσετε και ένα πρόσφατο κρεσέντο ρατσισμού του συγκεκριμένου κυρίου, απέναντι σε ένα μαύρο μετανάστη από το Μαλί, που μεταδόθηκε μάλιστα από μεγάλη αριστερή και δημοκρατική (κατά τα άλλα) εφημερίδα:
Απορώ ειλικρινά αν η εφημερίδα κατάλαβε τι μετέδιδε τότε.
Ο κύριος αυτός είναι σύμβουλος του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.
Για να ξέρουμε τι να περιμένουμε και από την αξιωματική αντιπολίτευση.
Να διατηρήσουμε τη μνήμη μας για τη στιγμή που θα εκλιπαρούν την ψήφο μας πουλώντας εκδούλευση και προστασία.
Κι αν νομίζετε ότι εκεί τελειώνει η επέλαση της “δημοκρατίας” του μεσαίωνα από το υπάρχον πολιτικό σύστημα, υπάρχει και συνέχεια.
Ο υποψήφιος για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ, νέος άνθρωπος που υποτίθεται εκφράζει το σύγχρονο κόσμο με νέες ιδέες, εξέφρασε τις ίδιες κατάπτυστες απόψεις σε ζωντανή μετάδοση. Πρότεινε μάλιστα τον αποκλεισμό από τα φαρμακεία και τα σούπερ μάρκετ των μη εμβολιασμένων.
Αποφάσισε να βαφτίσει ισοτιμία τη χρήση πιστοποιητικού κυκλοφορίας.
Προφανώς αναφέρεται σε ισοτιμία απέναντι στον ωμό εκβιασμό.
Θαυμάστε και τον συγκεκριμένο κύριο, μετά το 17ο λεπτό:
Αυτό το πολιτικό σύστημα ζητάει την ψήφο μας.
Επειδή είναι επικίνδυνοι, καλό θα είναι να διατηρήσουμε ακέραια τη μνήμη μας, για την ώρα που θα εκφραστούμε δια της ψήφου μας.
Θα τους θυμόμαστε λοιπόν.
Το ότι τα μέσα ενημέρωσης μεταδίδουν ανεξέλεγκτα τέτοια απανθρωπιστικές και αντικοινωνικές απόψεις, θα μας έκανε εντύπωση αν ζούσαμε σε συνθήκες κανονικότητας.
Διότι σε τέτοιες συνθήκες θα ντρέπονταν ακόμη και να φτύσει κάποιος απέναντι σε τέτοια εκτρώματα που εκστομίζονται σε ζωντανή μετάδοση.
Ειδικά μετά την κολοσσιαία εκστρατεία προσβολής της νοημοσύνης μας και ωμού ψεύδους με τις δήθεν επιχειρήσεις ελευθερίας και την εξαφάνιση της πανδημίας με δύο δόσεις, είναι εντυπωσιακό ότι άνθρωποι που θα έπρεπε να κρύβονται από ντροπή είναι εκείνοι που εμφανίζονται συνεχώς στο προσκήνιο και ψευτο-ηθικολογούν.
Όσοι υποστηρίζουν και στηρίζουν τέτοιους απανθρωπιστές, που εκφράζουν τόσο ακραία αντι-κοινωνικές και ολοκληρωτικές απόψεις, είναι ξεκάθαρο πως τους εκπροσωπούν, τους εκφράζουν και τους χαρακτηρίζουν αυτές οι απόψεις.
Όσοι διαθέτουν λογική, παιδεία, νοημοσύνη και ενσυναίσθηση, πρέπει να είναι πάντα απέναντι από τέτοια οικτρά, λυπηρά και επικίνδυνα αντικοινωνικά φαινόμενα.
Οι λέξεις ΣΕΒΑΣΜΟΣ και ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ έχουν σβήσει από το λεξιλόγιο των συγκεκριμένων κυρίων, και πολλών άλλων, και δεν θα πρέπει να ντρεπόμαστε πλέον να το λέμε δημόσια.
Η Ευρώπη των αξιών και της ηθικής γκρεμίζεται, πολύ φοβάμαι χωρίς επιστροφή.

Ο dr Δημήτρης Κούβελας για το εμβόλιο

Επειδή ενημερώνομαι για διάφορους ´ειδικούς´, λιγότερο ή και καθόλου, να δίνουν ορισμούς, και να συνεχίζουν να διαδίδουν ότι δεν είμαι προφήτης (κάτι που προφανώς αληθεύει και δεν χρήζει διάψευσης) αντιγράφω από Wikipedia:

Το εμβόλιο είναι βιολογικό παρασκεύασμα που σκοπό έχει να ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙ το αμυντικό σύστημα του οργανισμού έναντι συγκεκριμένων παθογόνων μικροοργανισμών, ώστε να ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΑΝΟΣΙΑ.
Το εμβόλιο συνήθως περιέχει έναν νεκρό ή αδρανοποιημένο νοσογόνο παράγοντα, ο οποίος είναι υπεύθυνος για μια ασθένεια.
Ο παράγοντας αυτός διεγείρει το ανοσοποιητικό σύστημα του οργανισμού, ώστε να τον αναγνωρίσει ως ξένο, να παραγάγει αντισώματα που θα τον καταστρέψουν και να ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΜΝΗΜΗ για αυτόν, ώστε το ανοσοποιητικό σύστημα να μπορεί αργότερα να τον αναγνωρίσει πιο εύκολα και να καταστρέψει οποιοδήποτε μικροοργανισμό τον περιέχει, εάν ο παθογόνος οργανισμός ξαναμολύνει τον οργανισμό.
Παρατήρηση του Συντάκτη:
Με κεφαλαία έβαλα τα σημεία προσοχής:
1. Ο παράγων (ο ίδιος) ευθαισθητοποιεί το ανοσιακό σύστημα.
Δεν επαναπρογραμματίζει κύτταρα να παράξουν άλλον παράγοντα και φυσικά, ο κάθε τύπου παράγων, πρέπει να είναι ΑΔΡΑΝΕΣ Ή ΑΔΡΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟ, όχι βλαπτικό από μόνο του!
2. Αφήνει μνήμη (κατά προτίμηση ελέφαντα και όχι χρυσόψαρου)
Υπάρχουν σήμερα τέτοια τελικώς και νομίμως αδειοδοτημένα προϊόντα (ακόμα και τα υπάρχοντα θα είναι με άδεια, πρώτα ο θεός, το 2023), για την επίμαχο και μοναδική νόσο;
Όχι ή ίσως όχι ακόμα!!!
Στα λόγια μου έρχεστε λοιπόν!!!
Αν βέβαια βαφτίσουμε το αρνί ψάρι και του κάνουμε και μερικές πλαστικές για να εμφανίζει λέπια, τότε έχουμε τα πάντα, όταν μας βολεύει!

Οι "μουσικοί ενάντια στους αποκλεισμούς" παίζουν και τραγουδούν σε ένα κάλεσμα ενάντια σε αποκλεισμούς και διαχωρισμούς

 Οι "μουσικοί ενάντια στους αποκλεισμούς"  παίζουν και τραγουδούν και ο κόσμος χορεύει στον πεζόδρομο Διονυσίου Αρεοπαγίτου στο ύψος του Ηρωδείου, σε ένα κάλεσμα ενάντια σε αποκλεισμούς και διαχωρισμούς - Στο χώρο υπάρχει κουτί οικονομικής ενίσχυσης για τους υγειονομικούς που βρίσκονται σε αναστολή, όπου κάθε πολίτης μπορεί να βοηθήσει αναλόγως των δυνάμεών του.
Οι "μουσικοί ενάντια στους αποκλεισμούς"  παίζουν αφιλοκερδώς για την οικονομική στήριξη των υγειονομικών σε αναστολή καθώς και ενάντια σε κάθε αποκλεισμό και υποχρεωτικότητα. 
Το κάλεσμα είναι ανοιχτό για όποιους μουσικούς θέλουν να συμμετέχουν. 
Στόχος των μουσικών είναι αυτή η κίνηση να συνεχιστεί σε εβδομαδιαία βάση, διότι πάρα πολλοί συνάνθρωποί μας βρίσκονται σε δύσκολη θέση.
ntiana

Δήλωση Γιώργου Κασιμάτη για την αναγγελία επιβολής προστίμου στους ανεμβολίαστους ηλικιωμένους

Μετά από συνεχείς ερωτήσεις πολιτών σχετικά με τη νομιμότητα της κυβερνητικής αναγγελίας για ειδική υποχρέωση των άνω των εξήντα ετών ανεμβολιάστων να υποβληθούν σε εμβολιασμό με απειλή προστίμου εκατό ευρώ το μήνα, με βάση την επιστημονική και κοινωνική μου ευθύνη παρέχω την ακόλουθη απάντηση:
Υπενθυμίζω την από 18/8/2021 Γνωμοδότησή μου, όπου θεμελιώνεται η παραβίαση των θεμελιωδών Δικαιωμάτων του Ανθρώπου και των αρχών και κανόνων νομιμότητας του Διεθνούς Δικαίου και των δημοκρατικών Συνταγμάτων με την άμεση ή έμμεση επιβολή όλων των μέτρων κατά της νόσου Covid 19.
Όσον αφορά στον εμβολιασμό, επισημαίνεται ότι η παράβαση είναι πολύ βαρύτερη και ότι αποτελεί, ακόμη και αν γίνεται για το καλό του ανθρώπου, έγκλημα κατά του Ανθρώπου, εφόσον το εμβόλιο βρίσκεται ακόμη σε πειραματικό στάδιο. 
Η θεμελίωση γίνεται στις ρητές διατάξεις του διεθνούς δικαίου, που θεσπίστηκαν μετά τις εμπειρίες των ιατρικών πειραμάτων του Εθνικοσοσιαλισμού, κυρίως δε στο άρθρο 7 του Διεθνούς Συμφώνου για τα Ατομικά και Πολιτικά Δικαιώματα του Ανθρώπου (Ν. Υόρκη 1966) και της Σύμβασης για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου και της Βιοϊατρικής (ιδίως Κεφάλαιο ΙΙ, με τίτλο: Συναίνεση, άρθρα 5 επ.), (Oviedo 1997), που αποτελούν και υπερσυνταγματικής ισχύος εσωτερικό δίκαιο της Ελλάδας.
Στην ίδια Γνωμοδότηση επισημαίνω το δικαίωμα και την υποχρέωση όλων των πολιτών και κατά πρώτον λόγο των επισήμων Ενώσεων των Επαγγελματιών και των Εργαζομένων να ασκήσουν κάθε συνταγματικό μέσο νόμιμης προστασίας και κυρίως να προσφύγουν στην εθνική και διεθνή Δικαιοσύνη.
Όσον αφορά στην πρόσφατη αναγγελία απειλής προστίμου στους πάνω από εξήντα ετών ανεμβολιάστους, αποτελεί απειλή επιβολής χρηματικής κύρωσης για μη εκτέλεση πειραματικού εμβολιασμού και επιπλέον απειλή της επιβολής της εν λόγω κύρωσης στην κοινωνική κατηγορία των ανθρώπων που είναι ηλικίας από 60 ετών και πάνω. 
Η αναγγελία αυτή αποτελεί, κατά την επιστημονική μου άποψη, απειλή: πρώτον, τέλεσης από τα όργανα του κράτους πράξης που παραβιάζει το θεμελιώδες δικαίωμα του Ανθρώπου βάσει των παραπάνω αναφερόμενων διατάξεων του άρθρου 7 του Διεθνούς Συμφώνου για τα Ατομικά και Πολιτικά Δικαιώματα του Ανθρώπου και των άρθρων 5 επ. του Κεφ. ΙΙ της Σύμβασης για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου και της Βιοϊατρικής και, δεύτερον, τέλεσης πράξης κατά των άνω των 60 ετών προσώπων, η οποία παραβιάζει την από το Διεθνές Δίκαιο και το Σύνταγμα απαγόρευση των διακρίσεων. Σημειώνομε ότι η απαγόρευση αυτή αποτελεί θεμελιώδη αρχή της προστασίας της αξίας του Ανθρώπου.
Ευχόμαστε η Κυβέρνηση, λαμβάνοντας υπ’ όψιν όλα αυτά, να μη θεσπίσει την απειλή με συνταγματικά ανυπόστατο νόμο.
Η παρούσα ενημερωτική για όλους τους πολίτες Δήλωση απευθύνεται ιδίως προς τις κατά κύριο λόγο ηθικά και επιστημονικά υπεύθυνες Διοικήσεις των κεντρικών Ενώσεων Δικηγόρων, Δικαστών, Ιατρών και Δημοσιογράφων, που ασκούν δημόσιο κοινωνικό λειτούργημα

Κύθηρα, 5 Δεκεμβρίου 2021