Τρίτη 1 Μαρτίου 2022

Τι αναφέρει ο Πρωθυπουργός Αυστραλίας σε συνέντευξη τύπου για τα εμβόλια και τις πιθανές ευθύνες που μπορεί να προκύψουν από το θάνατο ανθρώπων που τα έλαβαν

COVID 19 - Ανοιχτή και Διαφανής Επιστήμη - Konstantinos Mandas

Ο Αυστραλός ΠΘ Scott Morrison σε συνέντευξη τύπου δήλωσε τα εξής καταπληκτικά, όσον αφορά τα εμβόλια και τις πιθανές ευθύνες που μπορεί να προκύψουν από το θάνατο ανθρώπων που έλαβαν το σκεύασμα AstraZenca:

Δ: Δημοσιογράφος
ΠΘ: Πρωθυπουργός Αυστραλίας Scott Morrison
Δ: Αν κάποιοι άνθρωποι πεθάνουν ξαφνικά μετά τον εμβολιασμό τους, θα ανησυχούσατε αν κάποιος από την οικογένειά τους αξίωναν αποζημίωση επειδή δεν είχαν ενημερωθεί πλήρως για τα συμπτώματα που θα έπρεπε να προσέξουν;
ΠΘ: Λοιπόν… είμαστε όλοι υπεύθυνοι για την υγεία μας.
Και όσον αφορά τη συναίνεση μετά από ενημέρωση … κι όταν εσύ κι εγώ συμφωνήσαμε να λάβουμε οποιαδήποτε θεραπεία ή ιατρική διαδικασία, τότε εμείς είμαστε οι τελικοί υπεύθυνοι για αυτό που οι υγειονομικοί θα κάνουν σε εμάς.
Και έχει δοθεί η ευκαιρία στον κόσμο να επισκεφτεί το γιατρό του, ώστε να έχει αυτήν την ενημέρωση, η κυβέρνηση το παρείχε αυτό και το χρηματοδότησε επίσης.
Και η διαδικασία της ενήμερης συναίνεσης, παρέχει στο ίδιο το άτομο την ευκαιρία να αποφασίσει.
Σε τέτοια χώρα ζούμε.
Οι άνθρωποι παίρνουν τις δικές τους αποφάσεις για την υγεία τους και το σώμα τους.
#ΣΧΟΛΙΟ: Ανεξάρτητου του χρονικού διαστήματος της δήλωσης αυτής, ο ΠΘ της χώρας θα έπρεπε να είχε παραιτηθεί, καθώς η υποκρισία περισσεύει.
ΥΓ: Στην αρχή του βίντεο, άλλος κρατικός αξιωματούχος φαίνεται να δηλώνει ότι «η Αυστραλία έχει κάνει ήδη συμφωνίες απαλλαγής των ευθυνών, όσον αφορά τον εμβολιασμό» και ότι «κανένας γιατρός δεν πρέπει να ανησυχεί».
Πηγή:👇
Ευχαριστώ θερμά την Katerina Doukoumopoulou για την επιμέλεια και υποτιτλισμό του βίντεο.
https://www.facebook.com/1396465027/videos/pcb.483574049889449/611632736601541

Το Ανώτατο Δικαστήριο της Νέας Ζηλανδίας έβαλε ΤΕΛΟΣ στις εντολές εμβολιασμού της πρωθυπουργού Jacinda Ardern: «Είναι κατάφωρη παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων»

Το Ανώτατο Δικαστήριο της Νέας Ζηλανδίας έβαλε ΤΕΛΟΣ στην εντολή εμβολιασμού της Jacinda Ardern: «Είναι κατάφωρη παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων». 26.02.2022.
Η πρωθυπουργός της Νέας Ζηλανδίας Jacinda Ardern έμεινε άφωνη την Παρασκευή,
 αφού το Ανώτατο Δικαστήριο έκρινε ότι η εντολή της για το εμβόλιο αντιπροσώπευε μια «κατάφωρη παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων» για τους Νεοζηλανδούς. 
Η υπόθεση ορόσημο σημαίνει ότι η αστυνομία και η NZDF δεν μπορούν να απολυθούν επειδή αρνήθηκαν να κάνουν το πειραματικό εμβόλιο. 
Αυτή η υπόθεση θα χρησιμοποιηθεί για την ανατροπή όλων των παράνομων εντολών της Jacinda Ardern στη Νέα Ζηλανδία.
Το Nzherald.co.nz αναφέρει: Ο δικηγόρος της αστυνομίας και του προσωπικού Άμυνας ζητά τώρα από τους εργαζόμενους που έχουν τεθεί σε αναστολή να επιστρέψουν αμέσως στις δουλειές τους, λέγοντας ότι έχουν προσφέρει δεκαετίες τις υπηρεσίες τους στην κοινότητά τους και εξακολουθούν να δεσμεύονται και να είναι αφοσιωμένοι στο έργο τους.

 https://www.planet-today.com/2022/02/new-zealand-high-court-ends-jacinda.html?fbclid=IwAR2eAlv4emGAHDinXn_igRZPBaZgS0Z9kz2iEQHg_dS62FtqxlIERSzGDGg