Βότανα – Και πολλές φορές χρειάζεται να τα διατηρήσουμε για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα και ψάχνουμε τον τρόπο.
Ένας από τους πολλούς τρόπους διατήρησης των βοτάνων μας είναι και οι σάλτσες,
ένας εύγευστος,υγιεινός και έξυπνος τρόπος διατήρησης των ευαίσθητων και ευωδιαστών βοτάνων μας για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.
Σάλτσες λοιπόν που μπορούμε να φτιάξουμε μόνοι μας με τα τόσα βότανα που μας χαρίζει η γη μας και με το λάδι μας.
Το λάδι μας,αυτό το ευλογημένο προϊόν της ελληνικής γης.
Τις σάλτσες αυτές μπορούμε να τις διατηρήσουμε στο ψυγείο μας για τρεις με τέσσερις περίπου μέρες αφού πάντα μετά από κάθε χρήση θα τις σκεπάζουμε με ένα μικρό στρώμα λαδιού.
Μπορούμε να τις χρησιμοποιήσουμε σε μια πληθώρα φαγητών ανάλογα με το βότανο ή τα βότανα που περιέχουν.
Θα σας δώσω τώρα μία σάλτσα, υψηλής διατροφικής αξίας, που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε σε χορτόσουπες*,σε μακαρονάδες και κυρίως σε ψητά...