Κυριακή 14 Νοεμβρίου 2021

Vassaras Alexandros: Κάτι γρήγορο και διαΦΩτιΣτικό για να έχετε τον έλεγχο της πληροφορίας.

Ένα πιο παλιό άρθρο, πάντα επίκαιρο  -21 ιουλίου- από το χρονολόγιο του Vassaras Alexandros: https://www.facebook.com/vassaras.alexandros/posts/10223361375315885

Κάτι γρήγορο και διαΦΩτιΣτικό για να έχετε τον έλεγχο της πληροφορίας.
Τα ΜΟΝΟΚΛΩΝΙΚΑ ΑΝΤΙΣΩΜΑΤΑ είναι τεχνητά μόρια σε εργαστήρια τα οποία έχουν την ικανότητα να ανιχνεύσουν πολύ συγκεκριμένο τμήμα μιας οποιασδήποτε ουσίας (πρωτεινες, ένζυμα, υποδοχείς, ιχνοστοιχεία, κύτταρα, ιούς, μικροβια, φάρμακα, κα) και να κολλήσουν πάνω της, ακινητοποιώντας την και σίγουρα οδηγώντας την στην καταστροφή.
Έχουμε μονοκλωνικά αντισώματα που χρησιμοποιούμε ήδη στην Ελλάδα πχ το ΑΝΑΚΙΝRA εναντίον της Ιντερλευκινης 2 (ΙL-2) και το ACTEMRA εναντίον της Ιντερλευκινης 6 (ΙL-6).
Υπάρχουν, επίσης, μονοκλωνικά αντισώματα εναντίον του Sars-CoV-2, όπως αυτά της REGENERON και της Elle Lilly και, τα οποία ο Ε.Ο.Φ δεν επέτρεψε τη χρήση τους, όταν τους εζητηθεί από το ΓΝ Παπαγεωργιου από τον διευθυντή της Παθολογικής κο καθηγητή Κωτση και όλον τον επιστημονικό και διοικητικό μηχανισμό του Νοσοκομείου και τιυ Ιδρυματος Παπαγεωργίου να υποστηρίζει αυτήν την κίνηση. (Όταν είχαμε ακόμη 3000 θύματα από διάφορες νόσους, οι οποίες ενεργοποιήθηκαν ή επιβαρύνθηκαν από το υπερδιεγερμένο ανοσοποιητικό μας υπαιτιότητη μιας λοίμωξης από έναν ιό, όπως γίνεται πάντα και στην παρούσα κατάσταση από έναν κορονοϊό.)
Προφανώς το να χτυπάς την κυτταροκινικη «επικοινωνία» (Il-2) πριν μετεξελιχθεί σε «καταιγίδα» αφορά μεταγενέστερη χρονική φάση/στιγμή στην αντιμετώπιση της νόσου, δεν αφορά πλέον την ίωση τόσο όσο αφορά τον προβληματικό ανοσοποιητικό μηχανισμό.
Προφανώς το να χτυπάς τον πυρετό (IL-6), δεν είναι θεμιτό, υπό προϋποθέσεις, διότι ο πυρετός είναι δικό μας εργαλείο απέναντι στην κάθε λοίμωξη, και τον θέλουμε να δουλέψει για κάποιες ώρες («παστερίωση») .
Μετά, βέβαια, κατ’ οίκον υπάρχουν οι κομπρέσες, η ασπιρίνη και αλλά αντιπυρετικά, η Ιβερμεκτίνη και η κορτιζόνη για να τον ρίξουν τον πυρετό !!
Η τιμολογιακή διαφορά μεταξύ ΜΟΝΟΚΛΩΝΙΚΩΝ αντισωμάτων και των λοιπών φαρμάκων εναντίον του πυρετού είναι τεραστια.
Όπως και με το Remdesivir που κάνει την ίδια δουλειά που κάνει ο ψευδάργυρος αλλά το φάρμακο κάνει περί τα 2000-2500 ευρώ ενώ ο ψευδάργυρος ψίχουλα... ! (Ένζυμο στόχος αμφοτέρων ουσιών : μόριο RdRP- πολλαπλασιαστής του CoV, όπως και άλλων RNAss+ ιών, πχ HIV)
Εσεις τι πιστεύετε ; Είναι καλύτερα να κυνηγάω ένα αυτοκίνητο που μπήκε στην κατηφόρα χωρίς οδηγό ή να τραβήξω το χειρόφρενο από την αρχή και να μην κουνηθεί το αμάξι από τη θέση του ;;
Γι’ αυτό φωνάζουν οι αγαπητοί καθηγητές και ερευνητές ότι ΘΕΛΟΥΜΕ ΜΟΝΟΚΛΩΝΙΚΑ ΑΝΤΙΣΩΜΑΤΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΙΟΥ και όχι να πειραματιζόμαστε με ΜΟΝΟΚΛΩΝΙΚΑ εναντίον μορίων της κυτταροκινικής επικοινωνίας/ καταιγίδας...
Καμία σχέση, λοιπόν, τα μονοκλωνικά (ΙL-2 & -6) στην Αθήνα με τα μονοκλωνικά (Regeneron, Lilly) που ζητήθηκαν από τον Ε.Ο.Φ για να σώσουν ή να βοηθήσουν 10.000 συνανθρώπους μας, που πλέον δεν κυκλοφορούν ανάμεσα μας, καθότι «κοιμήθηκαν»!! ... και αυτοί και οι θεράποντες και οι ταγοί της κοινωνίας, την οποία εμείς οικοδομίσαμε αραχτοί στους καναπέδες μας ή απορροφημένοι καργα στην αυταρέσκεια μας και τρέχοντας για να συσσωρεύσουμε όσο περισσότερη ύλη γίνεται !!
Και έτσι όπως το πάνε οι ΜΜΕ της ψηφιακής εικόνας και του γραπτού λόγου, οι επόμενοι που θα «κοιμηθούν» είμαστε εμείς αν δεν ξυπνήσουμε και δεν οικοδομήσουμε ένα σοβαρό και ελεύθερο αύριο !!
Το άρθρο που ακολουθεί πραγματικά δεν καταλαβαίνω τι θέλει να πει και γιατί διαστρεβλώνει στον κόσμο, ο οποίος δεν γνωρίζει τα παραπάνω που παρέθεσα, (πλέον εσείς τα γνωρίζετε)... το ότι δεν έχουμε τα μονοκλωνικά εναντίον του Κορονοϊού αλλά έχουμε κάποια δεύτερης γραμμής αντιμετώπισης.
Για μένα ήταν απλως μια καλή αφορμή να περιγράψω την κατάσταση.