Δευτέρα 29 Απριλίου 2019

Καθηγητής της Οξφόρδης μιλά για υβρίδια εξωγήινων-ανθρώπων

 

Καθηγητής της Οξφόρδης μιλά για ένα υβριδικό γένος εξωγήινων-ανθρώπων το οποίο θα σώσει τη Γη

“Δεν έρχονται για χάρη μας, αλλά για χάρη τους, για την επιβίωσή τους, αλλά η επιβίωσή τους είναι στην πραγματικότητα και η δική μας επιβίωση – η επιβίωση ολόκληρης της βιόσφαιρας”, εξήγησε ο Dr. Young-hae Chi, ο οποίος έχει γράψει ένα νέο βιβλίο με τίτλο “Alien Visitations and the End of Humanity” – Εισβολές Εξωγήινων και το Τέλος της Ανθρωπότητας”

Η αναζήτηση σημείων ευφυούς ζωής στο σύμπαν,όπως φαίνεται, απασχολεί όχι μόνο απλούς ανθρώπους αλλά και καθηγητές Πανεπιστημίων.

Οι εξωγήινοι αλληλοσυνδέονται με τους ανθρώπους για να δημιουργήσουν ένα υβριδικό είδος που θα σώσει τον πλανήτη από την εξαφάνιση δήλωσε καθηγητής της Οξφόρδης.

Ο Dr. Young-hae Chi, ο Κορεάτης καθηγητής που ειδικεύεται σε ζητήματα που αφορούν το διάστημα στο Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης, ισχυρίζεται ότι οι εξωγήινοι όχι μόνο υπάρχουν αλλά έχουν ήδη κατέβει κι εγκατασταθεί στην γη , κινούνται ανάμεσα στους ανθρώπους έχοντας ενδεχομένως επαφές με το ανθρώπινο είδος, στενότερες κι από τις λεγόμενες στενές επαφές τρίτου τύπου
Ο Dr. Young-hae Chi, ο οποίος διδάσκει Κορεάτικα στο Oriental Institute του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης, παραθέτει τη θεωρία του στο νέο του βιβλίο “Εισβολές Εξωγήινων και το Τέλος της Ανθρωπότητας”ισχυρίζεται ότι οι εξωγήινοι περπατούν ανάμεσά μας και έχουν πολύ στενές επαφές με ανθρώπους – διασταύρωση για να δημιουργήσουν ένα νέο υβριδικό είδος το οποίο κάποια μέρα θα σώσει τη Γη από τις καταστροφικές συνέπειες που την οδηγούν στην καταστροφή.
Οι εξωγήινοι επισκέπτες μας δεν είναι καθόλου αλτρουιστές – εμπλέκονται στις υποθέσεις μας επειδή μοιράζονται μια «εκτεταμένη βιόσφαιρα» με εμάς τους κατοίκους της γης, σύμφωνα με τον dr Young-hae Chi.
“Δεν έρχονται για χάρη μας, αλλά για χάρη τους, για την επιβίωσή τους, αλλά η επιβίωσή τους είναι στην πραγματικότητα και η επιβίωσή μας – η επιβίωση ολόκληρης της βιόσφαιρας”, εξήγησε ο dr Young-hae Chi , ο οποίος έχει γράψει ένα νέο βιβλίο στα κορεατικά το θέμα με τίτλο “Αλλοδαπές επισκέψεις και το τέλος της ανθρωπότητας”.

Ο dr Chi ισχυρίζεται ότι εξωγήινοι που μοιράζονται τη βιόσφαιρά μας και ενεργούν για να μετριάσουν αλλά και να αποτρέψουν τις επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής.

Δεν είναι τυχαίο ότι οι εξωγήινοι επισκέπτες μας  εμφανίζονται τώρα που η Γη αντιμετωπίζει πλείστα μείζονα προβλήματα.
“Αν κρίνουμε από τον τρόπο που ενεργούν οι  εξωγήινοι επισκέπτες μας , εργάζονται για ένα καλύτερο και ασφαλέστερο μέλλον, από αυτό που εμείς ετοιμάζουμε για τον πλανήτη”, δήλωσε ο dr Young-hae Chi στην εφημερίδα της πανεπιστημιούπολης Oxford Student την περασμένη εβδομάδα.
“Μπορεί να υποθέσουμε ούτε λίγο ούτε πολύ πως ένα υβριδικό γένος είναι η καλύτερη απάντηση σε αυτήν την επικείμενη κατάρρευση του ανθρώπινου πολιτισμού”, δήλωσε ο Chi σε μια διάλεξη το 2012 όπου παρουσίασε για πρώτη φορά τη δυνατότητα μιάς υβριδικής φυλής τονίζοντας  ότι “ίσως τελειώνει ο ανθρώπινος πολιτισμός”. 
Υπάρχουν τέσσερις τύποι εξωγήινων, δήλωσε ο dr Young-hae Chi. στο χαρτοφυλάκιο της πανεπιστημιούπολης:
“Μικρό και κοντοί
ψηλοί και τολμηροί
εξωγήινοι με μάτια φιδίσια και τέλος,
εξωγήινοι εντομόμορφοι

Eνα νέο υβρίδιο ανθρώπου-εξωγήινου θα σώσει τη Γη από την πλήρη καταστροφή λόγω της κλιματικής αλλαγής, υποστηρίζει ένας καθηγητής της Οξφόρδης.

Οι εντομόμορφοι εξωγήινοι είναι υψηλότερης νοημοσύνης και είναι αυτοί που έχουν το γενικό πρόσταγμα.
“Δεν βέβαια δεν  είναι μακριά μας,είναι δίπλα μας, αλλά εμείς δεν μπορούμε να τους δούμε διότι η ανθρώπινη αντίληψη περιορίζεται από τα ελλιπή αισθητήρια όργανα της. Δεν είναι σαφές εάν ένας άνθρωπος θα συνειδητοποιούσε τι βλέπει ακόμη και αν συναντούσε ένα εξωγήινο”
Ωστόσο, παρά τις πρωτόγονες εμφανίσεις τους, ο dr Young-hae Chi  δήλωσε ότι οι ΕΤ είναι εξαιρετικά ευφυείς – όπως είναι και τα υβρίδιά τους και ως εκ τούτου τα μόνα πλάσματα τόσο έξυπνα και ευφυή ώστε να αντιμετωπίσουν τα πλανητικά προβλήματα.
Γιατί όμως όλα αυτά ειδικά με τους ανθρώπους;
Ο dr Young-hae Chi έχει τρεις θεωρίες:

  • Το ανθρώπινο DNA είναι πολύτιμο για τη διατήρηση του είδους τους.
  • Θέλουν να δημιουργήσουν ένα είδος ικανό να επιβιώσει σε μελλοντικές κλιματικές καταστροφές, ή
  • Προσπαθούν να δημιουργήσουν  έναν ευφυή μελλοντικό ηγέτη.

Ο dr Young-hae Chi  δήλωσε ότι αναζητά περισσότερα στοιχεία που να ενισχύουν τις θεωρίες του,διότι για να υποστηρίξει τη θεωρία του χρειάζεται ακόμα περισσότερα στοιχεία.

κείμενο και επιμέλεια κειμένου:ntina

πηγές και αναφορές:
nypost.com
dr Young-hae Chi