Δευτέρα 21 Ιουνίου 2021

ΠΑΝΔΗΜΑΓΩΓΟΙ - The Documentary - ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 3

Πανδημαγωγοί - The Documentary
Το ντοκιμαντέρ για την πανδημία.
Η ανασκόπηση των πεπραγμένων,
της ακολουθίας,
της ανακολουθίας και του κλίματος φόβου.
Σενάριο/Αφήγηση: Πέτρος Αργυρίου Σε 3 επεισόδια.
3o Επεισόδιο
22. Οι Αρνητές του Συστήματος Υγείας
23. Πιο Καλή Η Μοναξιά
24. Οι Αρνητές των Ίδιων τους των Μέτρων
25. Εμβόλια
26. Οι Αρνητές της Φαρμακοεπαγρύπνισης
27. Η Παταγώδης Μεγαλομανία της Εμβολιάδας
28. Μεταλλάξεις
29. Οι Αρνητές των Φαρμάκων
30. Μέτρα και Επίμετρα
Πέτρος Αργυρίου:https://agriazwa.blogspot.com/
Μπορεί η πανδημία να τελείωσε (όχι δεν μπορεί. Αλλά ας προσποιηθούμε ότι ζούμε στον ίδιο φανταστικό κόσμο που κατασκήνωσε στον εγκέφαλο σου μέσω της τηλεόρασης κι ότι όπου να ναι τελειώνει με τον μαζικό πειραματικό εμβολιασμό).

Έστω ότι τελείωσε ή ότι τελειώνει. Όπου να ναι. Δεν θα τελειώσουν όμως μαζί της όλα τα υπόλοιπα λοιμώδη νοσήματα, έτσι δεν είναι; Θα ρθούν ξανά οι γρίπες κι άλλοι ιοί του αναπνευστικού, φυματίωση έχουμε μπόλικη, HPV, σιγκέλλωση και ποιος ξέρει τι άλλο θα σκάσει. Παρτο χαμπάρι αδερφέ. Όσο είσαι βιολογικός οργανισμός, όλο και κάτι θα κολλήσεις, όλο και κάποιον θα κολλήσεις. Δεν έχει σημασία αν αυτό το κάτι είναι λιγότερο μεταδοτικό κι επικίνδυνο από τον Covid. Αφού τα συμφωνήσαμε: καμιά ζωή δεν περισσεύει. Ας δούμε λοιπόν τι μπορείς να κάνεις για να προστατέψεις απολύτως τους άλλους ανθρώπους από την μιαρή, λοιμώδη ύπαρξη σου, αδιαφορώντας για την ύπαρξη σου.

Α) Μάσκες παντού και πάντα: Είπαμε να χουμε φαντασία αλλά όχι και τόσο. Χρειάζεται κάτι πιο ολοκληρωμένο από αυτό που όλη την ώρα βρωμίζει και λερώνεται. Οπότε πάμε στην

Β) Διαστημική στολή: Άνα γεια σου. Κάτι που να προστατεύει την ζωή σε συνθήκες που δεν υποστηρίζουν την ζωή. Έχουμε θεματάκι όμως: Τα υλικά της είναι ακριβά. Παιδάκια στην αφρική πεθαίνουν στα ορυχεία για να έχεις εσύ προϊόντα υψηλής τεχνολογίας. Το κυριότερο όμως πρόβλημα είναι ότι μπορεί εσύ να προστατεύεις τους άλλους από τον εαυτό σου, δεν προστατεύεις όμως τους άλλους από τους άλλους. Κάποιος μπορεί να ακουμπήσει την στολή σου που ακούμπησε κάποιος άλλος που είχε μεταδοτικό νόσημα. Συμπέρασμα: Οι διαστημικές στολές δεν παρέχουν 100% προστασία στους άλλους. Κι είναι ατομική σου ευθύνη να πάρεις την στολή σου και να πας στο

Γ) Διαστημικό σταθμό. Τώρα μιλάμε. Αρκεί να είσαι μόνος σου. Θα μπορούσες...

read more:https://agriazwa.blogspot.com/2021/06/blog-post_15.html

ΠΑΝΔΗΜΑΓΩΓΟΙ - The Documentary - ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 2

Πανδημαγωγοί - The Documentary
Το ντοκιμαντέρ για την πανδημία.
 Η ανασκόπηση των πεπραγμένων, της ακολουθίας, της ανακολουθίας και του κλίματος φόβου.
Σενάριο/Αφήγηση: Πέτρος Αργυρίου
Σε 3 επεισόδια. 2o Επεισόδιο
11. Το Στίγμα
12. Οι Αρνητές των Δικαιωμάτων
13. Οι Αρνητές των Μέτρων
14. Οι Αρνητές της Θείας Κοινωνίας
15. Οι Αρνητές της Μάσκας
16. 4η Βιομηχανική Επανάσταση
17. Νενικήκαμεν
 18. Προβλέψεις
19. Οι Αρνητές της Κοινής Λογικής
20. Η Λογική του Παραλόγου
21. Καμμιά Ζωή Δεν Περισσεύει;

ΠΑΝΔΗΜΑΓΩΓΟΙ - The Documentary - Επεισόδιο 1ο

Πανδημαγωγοί - The Documentary Το ντοκιμαντέρ για την πανδημία. Η ανασκόπηση των πεπραγμένων, της ακολουθίας, της ανακολουθίας και του κλίματος φόβου. Σενάριο/Αφήγηση: Πέτρος Αργυρίου Σε 3 επεισόδια. ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 1ο 01. Ακούγοντας τους ειδικούς 02. Πανδημικοί Συναγερμοί και Ετοιμότητα 03. Οι Αρνητές της Πανδημίας 04. Μια Απλή Γριπούλα Είναι και Οι Ψεκασμένοι 05. Οι Αρνητές των Τεστ 06. Υπερεκτιμώντας την Θνητότητα 07. Υπερκαταγράφοντας Θανάτους 08. Οι Αρνητές της Ανοσίας 09. Οι Αρνητές της Ανοσίας Αγέλης 10. Οι Αρνητές της Κοινωνίας

Τι αναφέρει στο blog του, ο Πέτρος: https://agriazwa.blogspot.com/2021/06/blog-post_12.html

Κάποιες φορές, με ρωτάνε πως είσαι; Πως να είμαι; Ήμουν οριακά πριν τον εγκλεισμό. Κατά την διάρκεια του, έβλεπα μόνο έναν άνθρωπο για μερικά λεπτά της μέρας: Τον πατέρα μου, ζωή να ΄χει. Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, τους πρώτους τρεις μήνες έγραψα 32 άρθρα για την πανδημία, τους επόμενους τρεις μήνες ένα βιβλίο για την πανδημία και τους υπόλοιπους 5, σχεδίασα ένα ντοκιμαντέρ για την πανδημία, του οποίου το υλικό είδα κατά μέσο όρο 30 φορές. Κι όλα αυτά, συντονιζόμενος με όλα τα δελτία ειδήσεων όλη την μέρα, μήπως τυχόν και διαφύγει κάτι. Οι καταχρήσεις μου χτύπησαν κόκκινο, η υγεία μου πήρε την κατιούσα και ανήκω πλέον στις ευπαθείς για σοβαρό Covid ομάδες. Οπότε χρωστάω πολλά στους ιθύνοντες. Πάρα πολλά. 

Κι έτσι σκαρφιστήκαμε το ντοκιμαντέρ Πανδημαγωγοί για να αρχίσουμε να ξεχρεώνουμε. Μεγάλοι πρωταγωνιστές του, οι ειδικοί μας, ή μάλλον οι δικοί τους ειδικοί, οι ειδικοί τους. 

Τους παρακολουθούμε από τις αρχές του Μάρτη, να λένε πότε τ' ένα και πότε τ΄ άλλο σε ένα αφήγημα πρωτοφανών οβιδιακών μεταμορφώσεων, που φόρεσε τον μανδύα της επιστήμης, σε ένα μασκάρεμα του φασισμού σε ζήλο για το απαξιωμένο εδώ και χρόνια σύστημα δημόσιας υγείας που οι ελλείψεις του σε συνδυασμό με τον πανδημικό πανικό οδήγησαν σε πολλές περιοχές στο μεγαλύτερο ποσοστό των θανάτων από αυτούς που με τα στανιό βαπτίστηκαν θάνατοι Covid. 

Σήμερα, για να προστατευτεί η εμβολιαστική εκστρατεία, τα κριτήρια καταγραφών αλλάζουν: Σε όλο και περισσότερες χώρες αρχής γενομένης από τις ΗΠΑ και την Μ.Βρετανία, τα κριτήρια καταγραφών αλλάζουν για τους εμβολιασμένους. 

Δύο μέτρα και δύο σταθμά για εμβολιασμένους κι ανεμβολίαστους, όχι μόνο στην κοινωνική ζωή και την επιστροφή στην Νέα Κανονικότητα, αλλά και στα "επιστημονικά" κριτήρια. Αλλά για αυτά θα γράψω εκτενέστερα σύντομα. 

Πέτρος Αργυρίου, agriazwa.blogspot.com, 12/6/2021