Παρασκευή 24 Ιουνίου 2022

Παντελής Οικονόμου, Γενικός Ιατρός: Πλέον η πραγματική νοσηρότητα και η θνησιμότητα από τον SARS-CoV-2 είναι αμελητέα και δεν μπορεί να συνεχιστεί εύκολα η προπαγάνδα για τους εμβολιασμούς του covid.


το χρονολόγιο του γιατρού Παντελή Οικονόμου 
Παντελής Οικονόμου, 
Γενικός Ιατρός. - https://www.eyewideopen.org/?p=2328
     Ο Dr Paul Burton, στέλεχος της Moderna, δήλωσε ότι μέσα στους επόμενους μήνες θα ξεκινήσουν δοκιμές σε ανθρώπους, ενός εμβολίου που θα καλύπτει τη γρίπη μαζί με το κορονοϊό και θα είναι έτοιμο τον επόμενο χρόνο ή τις αρχές του 2024, ενώ στις προθέσεις της είναι ένα τριπλό εμβόλιο για τον αμέσως επόμενο χρόνο που θα περιλαμβάνει και τον RSV (αναπνευστικός συγκυτιακός ιός), ένα ακόμα ιό του αναπνευστικού συστήματος, ο οποίος είναι σχετικά ήπιος στην εκδήλωσή του (1). 
Πλέον η πραγματική νοσηρότητα και η θνησιμότητα από τον SARS-CoV-2 είναι αμελητέα και δεν μπορεί να συνεχιστεί εύκολα η προπαγάνδα για τους εμβολιασμούς του covid. 
Ποια είναι η λύση για το διεφθαρμένο παγκόσμιο σύστημα; συνδυασμός με άλλα εμβόλια που η ανθρωπότητα έχει δεχθεί ώς απαραίτητα για την προστασία της υγείας του, σύμφωνα με τις επιταγές της “επιστήμης”. 
Τι προτείνουν οι διεθνείς οργανισμοί; 
     Για τη γρίπη που έχει μία σαφή εποχικότητα, αναπτύσσονται εμβόλια δύο φορές το χρόνο (2), καθώς ο ιός μεταλλάσσεται γρήγορα, όπως συμβαίνει και στον covid, μόνο που ο Sars-CoV-2 δεν έχει εποχικότητα και μεταλλάσσεται συνεχώς. 
Ο ΠΟΥ και το CDC (Centers for Disease Control and Prevention) των ΗΠΑ, προτείνουν ετήσιο εμβολιασμό για τη γρίπη σχεδόν σε όλους τους ανθρώπους άνω των 6 μηνών, (3) (4), ιδίως σε όσους είναι σε αυξημένο κίνδυνο. 
Ευτυχώς το Ευρωπαϊκό ΕCDC προτείνει ετήσιο εμβολιασμό “μόνο” σε όσους είναι σε αυξημένο κίνδυνο, δηλαδή τις εγκύους, τους ηλικιωμένους, τα παιδιά μεταξύ 6 μηνών και πέντε ετών και όσους έχουν συγκεκριμένα προβλήματα υγείας (5). 
     Tο αμαρτωλό και αναξιόπιστο πλέον CDC των ΗΠΑ, υπολογίζει οτι ο εμβολιασμός εναντίον της γρίπης μειώνει την νοσηρότητα, τις νοσηλείες και τους θανάτους (6). 
Όμως τα στοιχεία δεν το επιβεβαιώνουν. 
Όσοι έχουν εμβολιαστεί επιστρέφουν στην εργασία τους μόλις μισή μέρα νωρίτερα κατα μέσο όρο (7).  Επίσης σύμφωνα με επιστημονικές μελέτες, η αποτελεσματικότητα των εμβολίων της γρίπης σε όσους είναι άνω των 65 παραμένει αβέβαιη, λόγω της έλλειψης υψηλής ποιότητας έρευνας (8 ) (9), ενώ υποστηρίζεται οτι ο εμβολιασμός των παιδιών μπορεί να προφυλάξει τους υπόλοιπους, επιχείρημα που χρησιμοποιήθηκε κατά κόρον για τα εμβόλια του covid, ώστε να εμβολιαστούν τα παιδιά με ένα σκεύασμα που δεν χρειάζονται και για το οποίο δεν υπάρχουν ακόμα μελέτες μακροχρόνιας ασφάλειας. Παρατηρούμε οτι η προπαγάνδα του ετήσιου εμβολιασμού για την γρίπη, λειτούργησε επί χρόνια ως οδηγός για τα εμβόλια του covid και προετοίμασε ψυχολογικά και νοητικά τον πληθυσμό να δεχθεί τα εμβόλια του covid ως μία ασφαλή και επαναλαμβανόμενη λύση που προτείνει η “επιστήμη”. 
Είναι μία από τις λογικές εξηγήσεις για την προθυμία του κόσμου (ακόμα και των ιατρών) να εμβολιαστεί και να επιμένει ακόμα σε κάποιο βαθμό να εμβολιάζεται για τον covid, κόντρα στην κοινή λογική και τα δεδομένα, σαν να έχει υποστεί μία μαζική ύπνωση και ένα εγκεφαλικό προγραμματισμό. 
     Μόνο που στην συγκεκριμένη περίπτωση, όπως έχω αναπτύξει σε προηγούμενες αναρτήσεις μου, τα εμβόλια του covid είναι πειραματικά, δεν δημιουργούν ανοσία, αν προστατευουν για σοβαρή νόσηση, το κάνουν πλέον για λιγες εβδομάδες (και ο covid πλέον έχει μεταπέσει σε μία κατά βάση ήπια ίωση) και συνοδεύονται με πολλές και συχνές αναφερόμενες σοβαρές παρενέργειες, που φτάνουν μέχρι και τον θάνατο, μετά από επιδείνωση της υγείας ή και αιφνίδιο, όπως παρατηρούμε να συμβαίνει δυστυχώς συχνά τον τελευταιο καιρό, ακόμα και σε νέα παιδιά. 
Η τακτική παραπλάνησης και εξαπάτησης του κόσμου από τους διεθνείς οργανισμούς σε σχέση με τον covid, έχει οδηγήσει σε απώλεια της εμπιστοσύνης προς τις φαρμακευτικές εταιρείες, τους ιατρικούς οργανισμούς που συνεργάζονται στενά μαζί τους και τις προθέσεις τους για την υγεία των ανθρώπων. Η μανία του παγκόσμιου διεφθαρμένου συστήματος να εμβολιάσει τον πληθυσμό, χρησιμοποιώντας διάφορες ψυχολογικές τεχνικές ή επιβάλλοντας τα “εμβόλια” μέσω εκβιασμού, μπορεί να οδηγήσει σε άλλες πιθανές κακόβουλες ενέργειες. 
Ας ειμαστε σε εγρήγορση, αλλά όχι σε φόβο.  
     Ευτυχώς η ροή των ατόμων ηλικίας άνω των 60 χρόνων προς τα εμβολιαστικά κέντρα ήταν και παραμένει χαμηλή. 
Για την 4η δόση, που έχει ξεκινήσει από τον Απρίλιο, έχει εμβολιαστεί μόλις το 15% των δικαιούχων, πληθυσμός περίπου 300.000 ατόμων (10). Από τις 27 Ιουνίου ανοίγει η πλατφόρμα για τα άτομα ηλικίας 30 ως 59 ετών. 
Η Εθνική Επιτροπή Εμβολιασμών εισηγείται τον εμβολιασμό σε αυτές τις ηλικίες, αλλά ταυτόχρονα παραδέχεται οτι “δεν υπάρχουν αυτή τη στιγμή επαρκή επιστημονικά δεδομένα για το πρόσθετο όφελος που θα προσέφερε μία δεύτερη αναμνηστική δόση με τα υπάρχοντα εμβόλια” (11). 
Τότε γιατί τα συστήνει;  
Ο παραλογισμός συνεχίζεται με την αναπληρώτρια Υπουργό Υγείας Μίνα Γκάγκα που δήλωσε δημόσια οτι δεν θα σύστηνε τον εμβολιασμό σε κάποιον που η ηλικία του δεν το απαιτεί, εκτός εάν ένιωθε φοβισμένος! (12). 
Είναι απάντηση ιατρού αυτή; 
Κάνουμε εμβόλια για να μας φύγει ο φόβος;  Διπλο- και τριπλοεμβολιασμένοι πολιτικοί και λοιποί παραγοντες της δημόσιας ζωής νοσούν και ξανανοσούν, αισθάνονται ευγνώμονες που εμβολιάστηκαν (13), αλλά τελικά νόσησαν, χωρίς να τους έχει προσφέρει κάτι ιδιαίτερο το εμβόλιο σε σχέση με τους μη εμβολιασμένους, όπως φαίνεται από τα στατιστικά στοιχεία παγκοσμίως. 
‘Η ενώ έχουν ήδη νοσήσει, εμβολιάζονται εκ των υστέρων, κόντρα στις βασικές αρχές της ιατρικής και τελικά ξανανοσούν (14). 
Η  ιστορία των εμβολιασμών πλέον έχει καταλήξει να είναι κωμικοτραγική.  
     Και πάλι ευτυχώς, οι πληροφορίες που λαμβάνω από τον κόσμο που παρακολουθώ ιατρικά, επιβεβαιώνουν την απροθυμία του κόσμου για να κάνει οποιαδήποτε επαναληπτική δόση, στοιχείο πολύ ενθαρρυντικό. 
Η αφύπνιση και η συνειδητοποίηση της απάτης συνεχίζεται σε πολλά επίπεδα και δεν υπάρχει επιστροφή.