Παρασκευή 25 Ιουνίου 2021

Είδατε που κερδίζετε τις ζωές σας πίσω;

Από το χρονολόγιο του Παναγιώτη Αποστολόπουλου Πέρρου

Είδατε που κερδίζετε τις ζωές σας πίσω; Δεν είναι τίποτα. Θα παρατήσουν εύκολα τις υπερεξουσίες και τα χρήματα που τους δίνετε. Με την κλιματική αλλαγή δεν τα κατάφεραν. Ούτε με την πατριαρχία και το ρατσισμό. Όταν όμως σου κάθεται η καλή και έχεις κομμουνιστή πρόεδρο στον παγκόσμιο οργανισμό υγείας, μπορείς να ξεκινήσεις επιτέλους να μετράς κρούσματα και θανάτους από τον κορονοϊό, ο οποίος πάντοτε υπήρχε και πάντοτε θα υπάρχει πάνω στη γη. Κίνηση ματ. Όταν πριν 2 χρόνια πέθαιναν οι δικοί σας από αναπνευστικό πρόβλημα, πέθαιναν απλά από «πνευμονία» ή «ιογενή λοίμωξη του αναπνευστικού». Όταν πηγαίνατε στο γιατρό με πυρετό και μικρή αναπνευστική δυσφορία, σας έστελνε σπίτι με συμβουλή για πολλά υγρά, ξεκούραση και βρογχοδιασταλτικά επειδή «είχατε μια ιωσούλα». Σήμερα, αν συμβεί κάτι από τα παραπάνω, χτυπάει συναγερμός. Πρέπει να σας την πέσουν οι εκαμίτες, τα σούπερ πούμα, ο Χουλκ, ο Χαρδαλιάς και ο Κικίλιας με σκρην και σουτάκια. 

Οι πολιτικοί σας έπεισαν ξαφνικά ότι τα προηγούμενα χρόνια ήσασταν απάνθρωποι που δεν ταυτοποιούσατε το ακριβές στέλεχος του αναπνευστικού ιού που σας ταλαιπωρούσε και σας σκότωνε. Τώρα πια είναι σημαντικό να ξέρετε ότι θα κολλήσετε τον sars cov 2022B 1.2 Indian beta 4K. Διαφορετικά τα κράτη δεν θα έχουν λόγο να αυξάνουν τα κέρδη και τις υπερεξουσίες τους. Διαφορετικά δεν θα μπορούν να σας «προστατεύσουν». Η μόνιμη δικαιολογία θα είναι «η προστασία της κρατικής υγείας», ακόμη και όταν κατάμουτρα σας λένε ότι σπαταλούν τόσα δις σε προσλήψεις και επιδόματα και όχι στο να την φτιάξουν. Ενώ έχουν χρήματα, δεν φτιάχνουν ούτε πρωτοβάθμια υγεία, ούτε περισσότερες ΜΕΘ. Γιατί; Επειδή ουδέποτε ήταν αυτό το ουσιαστικό πρόβλημα, αλλά η αφορμή, η δικαιολογία του νέου πολιτικού και κοινωνικού status quo του μεγάλου κράτους και του μικρού ασήμαντου ιδιώτη. 

Μέχρι να αλλάξει κάτι σε διεθνές πολιτικό επίπεδο, ο «ιός θα σαρώνει». Κάθε χρόνο. Η Ελλάδα με αυτούς τους γελοίους που ψηφίζετε τόσα χρόνια, απλά είναι δορυφόρος των εξελίξεων, ένα «καλό και βολικό παιδί» που θα συνεχίζει να τακτοποιεί ρουσφετάκια και μιζούλες με την προσωρινή  ανοχή της Γερμανίας και της Γαλλίας. 

Όλα έχουν ημερομηνία λήξης. Το οδυνηρό είναι ότι αρκετοί άνθρωποι γύρω μας έχουν αλλοτριωθεί και δεν θα είναι ποτέ ξανά οι ίδιοι.   - https://www.perros.com.gr/

https://taneatisgaleras.blogspot.com/