Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου 2022

Δημήτρης Γάκης: “Με την βλακώδη τακτική της η κυβέρνηση προσπαθεί να διαχωρίσει τους Έλληνες σε εμβολιασμενους και ανεμβολίαστους και να έχει έναν στρατό ο οποίος θα την ψηφίσει”

Στον Focus FM και στον δημοσιογράφο Στέφανο Δαμιανίδη μίλησε σήμερα ο χειρουργός και πρώην διοικητής του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ, Δημήτρης Γάκης.

“Η Ένωση ψυχιάτρων και ψυχολόγων της Μεγάλης Βρετανίας, έκανε αναφορά στη Βουλή και η Βουλή όρισε επιτροπή διερεύνησης του θέματος της τρομοκράτησης των πολιτών, της εναρμονισμένης επίθεσης και προπαγάνδας απο τα ΜΜΕ και την υπευθυνότητα της κυβέρνησης η οποία ακολούθησε μία τρομοκρατικού τύπου εκστρατεια για να πείσει τους πολίτες να εμβολιαστούν. Ήδη ξεκινά έρευνα από το κοινοβούλιο στη Μεγάλη Βρετανία” αποκάλυψε ο κος Γάκης.

“Αυτή η είδηση έρχεται σε μια θλιβερή αντίθεση με αυτά τα οποία είδα αυτές τις τρεις ημέρες. Προσπάθησα να αφιερώσω χρόνο για να ακούσω τα αστέρια μας στο ελληνικό κοινοβούλιο, όπου έτυχε να ακούσω τον κύριο Πλεύρη, τον σημερινό υπουργό υγείας- ο οποιος έχει ξεχάσει το τι έλεγε και το τι έκανε στο παρελθόν και το μεταπτυχιακό το οποίο έχει κάνει- να απευθύνεται προς τον ΣΥΡΙΖΑ επικριτικά μιλώντας για τον κο Κούβελα.Τον χαρακτήρισε ως αρνητή της υποχρεωτικότητας- αυτό είναι αλήθεια. Μία πράξης η οποία παραβιάζει όχι μόνο τις διεθνείς συνθήκες, αλλά και την ελληνική νομοθεσία και το Σύνταγμα κατάφωρα. Και πρόκειται για ένα φάρμακο που δεν έχει λάβει οριστική άδεια. Κατά συνέπειαν δεν μπορείς, όχι μόνο να επιβάλλεις υποχρεωτικότητα, αλλά είσαι υποχρεωμένος να ζητάς την ενημερωμένη συγκατάθεση του ασθενούς, ενυπόγραφα. Κι αυτό παραβιάζεται”, σημείωσε.

“Στην Ελλάδα μάλλον μας θεωρούν υποζύγια και οι μόνοι οι οποιοι έχουν ανθρώπινα δικαιώματα στη χώρα μας είναι οι παράνομοι μετανάστες. Πρέπει να ξυπνήσουμε και να διεκδικήσουμε αυτά που μας ανήκουν. Εδώ είναι η πατρίδα της δημοκρατίας και οφειλουμε να την επαναφέρουμε τη δημοκρατία και να αφήσουμε στην άκρη όλους αυτούς τους φαύλους οι οποίοι επιβουλεύονται την ελευθερία και τα δικαιώματα των πολιτών.Σα γιατρός δεν μπορεί να μην υπερασπίζομαι τα δικαιώματα του ασθενούς, να μην υπερασπίζομαι τις αρχές της ιατρικής”, ανέφερε.

Αναφορικά με τα όσα είπε ο υπουργός υγείας, για τους υγειονομικούς που δεν έχουν ολοκληρώσει τον εμβολιασμό τους, και το ενδεχόμενο σύντομα να δουν την έξοδό τους από το ΕΣΥ, ο κος Γάκης σχολίασε: “Είναι η προσφιλής μέθοδος αυτού και του κολλητού του, Άδωνι Γεωργιάδη, η κωλοτούμπα. Όταν διδάσκεις τα ανθρώπινα δικαιώματα και είσαι κατάφορα κατά της υποχρεωτικότητας και έρχεσαι σήμερα και μιλάς για υποχρεωτικότητα και απολύσεις, που είναι τελείως παράνομες, τελείως αντισυνταγματικές θα καταπέσουν σε οποιοδήποτε δικαστήριο εφόσον έχουμε ακέραιους δικαστές, αλλά ταλαιπωρούν τους ανθρώπους για να τρομοκρατήσουν και τους υπόλοιπους εργαζόμενους στο δημόσιο τομέα. Αυτή είναι η μέθοδος. Πουλάνε τρομοκρατία”.

Σχολιάζοντας το νέο χάπι που και αυτό βγήκε “υπό όρους” στην κυκλοφορία, ο πρώην διοικητής του ΑΧΕΠΑ, ανέφερε πως “οποιοδήποτε φάρμακο το οποίο δεν έχει ακολουθήσει την κανονική οδό της μελέτης του, έχει επικινδυνότητα”.

“Με τις προκλινικές μελέτες χρησιμοποιώντας πειραματόζωα , έχουμε τη δυνατότητα να δούμε τις παρενέργειες, τις επιπλοκές μέσα σε 2 μήνες. Σε αυτό το διάστημα μπορούμε να δούμε και τη καρκινογένεση, που είναι μία απώτερη επιπλοκή. Η επιστήμη της ανοσολογιας είναι πολύπλοκη και πολύ σοφή και διδάσκει ότι τίποτα δεν μπορείς να το προβλέψεις αν δε το δοκιμάσεις.Αυτά τα πράγματα θέλουν μελέτη, δεν μπορεί να τα εφαρμόζεις μαζικά σε πληθυσμό και να βλέπεις τις επιπλοκές εκ των υστέρων, να μαθαίνεις π.χ. τη μυοκαρδίτιδα μήνες μετά τη χορήγηση στου κασίδη το κεφάλι. Αυτά είναι πρωτοφανή φαινόμενα”, δήλωσε.

“Εδώ με διάφορες μεθοδεύσεις, με εκβιασμούς με τρομοκράτηση κάνουμε κάτι το οποίο φέρνει το αντίθετο αποτέλεσμα. Διακρίνω ότι η κυβέρνηση χρησιμοποιεί εσκεμμένα τις διακρίσεις , εκθέτει τους εμβολιασμενους που ξέρουμε πλέον οτι δεν έχουν πλήρη κάλυψη από το εμβόλιο σε κίνδυνο, όταν τους δίνει το δικαίωμα να μπαίνουν σε κλειστούς χώρους. Αντί να ενθαρρύνει τον κόσμο να μένει περισσότερο χρόνο στον ανοιχτό χώρο οπου η μετάδοση σίγουρα είναι πιο χαμηλή, τους υποχρεώνει με το πάσο και με τον αποκλεισμό που επιφέρει, να μένουν μέσα στα σπίτια τους. Με αποτέλεσμα να συνευρίσκονται με τους συνανθρώπους τους σε κλειστούς χώρους. Γι΄αυτό βλέπετε να παρατείνεται η Δέλτα. Είναι αποτέλεσμα της βλακώδους τακτικής την οποία ακολουθεί το υπουργείο υγείας και η κυβέρνηση. Με αυτη την τακτική προσπαθεί να κάνει έναν διαχωρισμό των Ελλήνων σε εμβολιασμενους και ανεμβολιαστους και να έχει έναν στρατό ο οποίος θα την ψηφίσει”, κατέληξε.

focusfm.gr