Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2020

Elpida Romyliou - Λίγοι δυστυχώς, γιατροί έχουν αντιδράσει στο κορονοιό αφήγημα κι έχουν αρθρώσει λόγο. Σ αυτούς τους λίγους ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ κι άλλο τόσο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

από το χρονολόγιο της Elpida Romyliou  https://www.facebook.com/elpida.romyliou/posts/pfbid0vaLNkbDhLUCijfWLHEQYMEQaQBoYyBqPKZmxxXFtsRWSTz3Po9ttiXQ4R4UJxCqzl
ΝΤΡΟΠΗ!
Ολοι εσείς οι γιατροί διαδικτυακοί φίλοι μου, και δεν είστε λίγοι, δεν ντρέπεστε να υποστηρίζετε την παράνοια που διαμορφώνεται παγκόσμια, με εργαλείο έναν m-RNA ιό?
Εχετε αναρωτηθεί γιατί 36 χρόνια, από το 1984, δεν έχει βγει εμβόλιο για τον ρετροιο HIV του AIDS?... που αφορά τη νεολαία και την πλέον παραγωγική ηλικία των κατοίκων όλης της γης!!!
Έχετε ξαναδεί φάρμακο ή εμβόλιο που να παρακάμπτει όλες τις δικλείδες ασφαλείας (φάσεις κλινικών μελετών, απαιτούμενο αριθμό πειραματόζωων και "εθελοντών",  διαδικασίες ελέγχου φακέλλων) προς έγκριση κυκλοφορίας, είτε του Αμερικάνικου FDA είτε του Ευρωπαϊκού EMA?
Αναρωτηθηκατε γιατί τα νέα φάρμακα για τον καρκίνο, που αφορούν σε εκατοντάδες εκατομμύρια ανθρώπων κάθε ηλικίας, δεν είχαν μέχρι τώρα παρακάμψει τις διαδικασίες προς έγκριση κυκλοφορίας τους, παρότι από την ανακάλυψη μιας δραστικής ουσίας μέχρι την κυκλοφορία του φαρμάκου πεθαίνουν εκατομμύρια καρκινοπαθεις σε ολον τον κοσμο ?
Μάθατε ποτέ γιατί δεν πήρε έγκριση η ιντερφερονη-γ, από ανασυνδιασμενο DNA?
Ομολογειστε επιτέλους ότι η γνώση που έχετε για τις θεραπείες, τα φάρμακα και τα εμβόλια είναι η γνώση που σας περνούν οι πολυεθνικοι φαρμακευτικοι κολοσσοί (Big Pharma)!
Ότι ειδικότητα και να έχετε, τα συγγράμματα που διαβάζετε, τα συνέδρια που συμμετέχετε, την κατάταξη των νόσων και τις θεραπείες που προτείνονται, ποιος άλλος εκτός από τις φαρμακευτικες τα ετοιμάζει και στη συνέχεια σας "ενημερώνει" με τα μικρά ή και μεγάλα στελέχη του? 
Λέτε ότι είναι τυχαίο που ο "φιλάνθρωπος" επενδύει τόσα πολλά στον πιο επιδραστικο για την ζωή τομέα της Βιοτεχνολογιας των εμβολίων μετά την Τεχνολογία?... και τώρα με τις δύο, σε συνεργασία με άλλους "σαμαρειτες "και τις κυβερνήσεις πολλών χωρών , μπορεί να βάλει στον γύψο τον πληθυσμό της γης?
Θα αντιδράσετε επιτέλους στον υποχρεωτικό εμβολιασμό και στην καταγραφή σε λίστα των εαυτών σας και των συνανθρώπων σας?
Έχετε σκεφτεί τι σημαίνει για τη ζωή όλων μας να καταγράφεται μια ιατρική πράξη σε αποθήκη δεδομένων για να συνεχίσουμε να ταξιδεύουμε?
Πού στείλατε το "απόρρητο της ιατρικής πράξης"?
Πού ξεχάσατε τον Όρκο του Ιπποκράτη? 
Κάποιοι είστε στις πιο καίριες θέσεις για την διαχείριση αυτής της καταστροφής της οικονομικής, κοινωνικής, ψυχικής και σωματικής υγείας μας, που επιδιώκουν οι πολιτικοί σας προϊστάμενοι(?) .
Γιατί συνεχίζετε να τρομοκρατειτε τον κόσμο μέσα από εκπομπές στο ράδιο και στην τηλεόραση? Από πότε έγινε δουλειά σας να αρρωσταινετε τον κόσμο? 
Αναλογιζεστε καθόλου τα παιδιά σας και τα εγγόνια σας, σε τι εφιαλτική ζωή τα οδηγείτε? 
Ομολογειστε πόσοι κάνατε το εμβόλιο για Η1Ν1, το 2009, ακριβώς επειδή τότε ήταν πολύ ασαφή τα επιστημονικά δεδομένα για την παραγωγή του, την αποτελεσματικότητα και την ασφάλεια του!
Ομολογειστε πόσοι ασθενείς μεγάλης ηλικίας, που έκαναν κάθε χρόνο το εμβόλιο αυτό, αποδημησαν έκτοτε στα χέρια σας λόγω γρίπης!
Μιλήστε ή σωπαστε!
Υ. Γ. Λίγοι δυστυχώς, γιατροί έχουν αντιδράσει στο κορονοιό αφήγημα κι έχουν αρθρώσει λόγο. Σ αυτούς τους λίγους ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ κι άλλο τόσο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!