Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2021

Από το χρονολόγιο του γιατρού Ιωάννου Πάλμου

από το χρονολόγιο του γιατρού Ιωάννου Πάλμου:https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1527260397638207&id=100010627845393

"Να εμπιστευόμαστε την επιστήμη" λοιπόν. Ναι αυτό ακριβώς λέω κι εγώ!

Γιατί θυμάμαι πως όταν ήμουν παιδί ερχόταν συνεργεία του υγειονομικού στο σχολείο να μας κάνουν το BCG (το αντιφυματικό εμβόλιο) αλλά ΠΡΙΝ μας το κάνουν μας έκαναν σε όλους δερμοαντίδραση Mantoux και σε όσους έβγαιναν θετικοί, που θα σήμαινε πως θα είχαν έρθει σε επαφή με τον βάκιλο του Κωχ και θα είχαν ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗ ανοσία ΔΕΝ τους έκαναν! Κι όχι διότι δεν το χρειαζόταν απλά, αλλά επειδή "ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ"!!

Κι όταν ήμουν νέος γιατρός στα 30 μου επειδή χειρουργούσα κι ήμουν μέσα στα αίματα είχα πάει αυτοβούλως να κάνω εμβόλιο για την ηπατίτιδα Β και πριν μου το κάνουν μου είπαν εκεί στην αιμοδοσία "Γιατρέ μου να κάνουμε πιο πριν όμως έλεγχο αντισωμάτων διότι αν είστε θετικός δεν ΠΡΕΠΕΙ να κάνετε εμβόλιο!", ήμουν αρνητικός και έκανα.

Αλλά τώρα καταργήσαμε κάθε προγενέστερη γνώση και παγία πρακτική της ιατρικής και θεσπίσαμε νέους κανόνες. "ΟΛΟΙ εμβόλιο, ακόμα κι όσοι έχουν ήδη νοσήσει!" Και δεν σου λέω εγώ να ψάχνουμε ΟΛΟΥΣ πριν κάνουν το εμβόλιο και να αποκλείουμε όσους έχουν ήδη φυσιολογική ανοσία (που έτσι θα έπρεπε!) αλλά ας δεχθώ ότι επειδή βιαζόμαστε να κάνουμε εμβόλια αυτό είναι πρακτικά δύσκολο. ΑΛΛΑ κάποιοι άνθρωποι το ξέρουν ότι έχουν νοσήσει, έχουν τίτλο αντισωμάτων 5.000 ένα χρόνο μετά (που ένα χρόνο μετά το εμβόλιο τα αντισώματά του είναι ζήτημα αν θα είναι τριψήφια), αλλά το Ελληνικό κράτος όχι απλά δεν τους αποδέχεται ως ανόσους παρά τους διώχνει κι από τη δουλειά τους! Επειδή "Αυτό λένε τα πρωτόκολλα του Π.Ο.Υ.!", όπου ως γνωστόν ο βασικός σπόνσορας του Π.Ο.Υ. είναι ο παρανοϊκός Bill Gates! 

Όπου επίσης ο Π.Ο.Υ. είχε προ 8-10μήνου δηλώσει αυθαιρέτως και χωρίς καμιά απολύτως απόδειξη (δεν είχαν καν γίνει αρκετοί εμβολιασμοί ώστε να μπορούν να γίνουν μελέτες τότε!) πως "Η εμβολιαστική ανοσία είναι ανώτερη της μετά νόσησιν!", υποθέτω βασίμως κατ' απαίτησιν του σπόνσορά του. Και καλά πριν γίνουν μελέτες ο καθένας μπορεί να λέει την παπαριά του αλλά αφού έγιναν οι μελέτες του Kulldorff με τους Ισραηλινούς επιδημιολόγους/λοιμωξιολόγους (προς τιμήν τους σοβαροί και έντιμοι οι άνθρωποι, όχι σαν τους Έλληνες συναδέλφους των!) που απέδειξαν ότι η φυσιολογική ανοσία είναι στατιστικά 13 έως 27 φορές αποτελεσματικότερη της εμβολιαστικής κι αφού επίσης σοβαροί Γερμανοί επιστήμονες απέδειξαν πως τουλάχιστον ένα χρόνο (και βλέπουμε!) μετά νόσησιν ο τίτλος των αντισωμάτων παραμένει υψηλός (ενώ στο εμβόλιο πέφτει δραματικά στο εξάμηνο) παρά ταύτα τα "πρωτόκολλα της συμφοράς" παραμένουν τα ίδια αν και είναι προφανές το επιστημονικό τους σφάλμα!

Όπου δηλαδή η καλή εκδοχή είναι πως αυτά γίνονται λόγω γενικευμένης επιστημονικής άγνοιας και ανεπάρκειας ιατρικής σκέψης και εξυπηρέτησης επιστημονικών συμφερόντων και πολιτικών σκοπιμοτήτων, συγκάληψης των κολοσιαίων σφαλμάτων των περιοριστικών μέτρων κλπ. Διότι η κακή είναι πως όντως πρόκειται για μια οργανωμένη διεθνή συνομωσία ελέγχου των πληθυσμών.

Ξέρω πως η δεύτερη εκδοχή είναι πολύ πιο πιασάρικη (οπότε μην σπεύσετε να το δηλώσετε σε σχόλια!) αν και προσωπικά εξακολουθώ να προκρίνω την πρώτη, αλλά δεν έχει καμιά σημασία τελικά. Είτε από βλακεία και άγνοια, είτε λόγω συμφερόντων, είτε ως αποτέλεσμα μια μεγάλης συνομωσίας οι πρακτικές που ακολουθούνται, ο εξαναγκασμός σε εμβολιασμό νέων ατόμων και κυρίως η άρνηση αποδοχής ως ανόσων όσων έχουν ήδη νοσήσει (τουλάχιστον όσο κρατούν υψηλό τίτλο αντισωμάτων) είναι (εκτός από καταρράκωση της δημοκρατίας και των ατομικών ελευθεριών και) ευτελισμός της επιστήμης!

Πάει λοιπόν πολύ να μας εγκαλούν ως αρνητές της αυτοί που την ξεφτιλίζουν οι ίδιοι, είτε επειδή κάποιοι λίγοι τα έχουν πιάσει είτε πιο συχνά επειδή είναι "λίγοι" κι ενώ στο βάθος του μυαλού τους το σκέφτονται δεν τολμούν να το πουν παραέξω πως "Τί είναι αυτά που μας λέτε ρε σεις; Σίγουρα πάντως δεν είναι η επιστήμη που γνωρίζουμε!"...