Πέμπτη 20 Ιουνίου 2024

dr. Παντελή Οικονόμου: Είμαστε ενεργειακές οντότητες, πολύ μεγαλύτερες και μεγαλειώδεις από όσο νομίζουμε.

άρθρο του dr. Παντελή Οικονόμου 
https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=pfbid0zc7bKC7fwQNVRVjZbEKrpjMh3vQHaMjhFhguXcWzitMMor4hVYw5Rg2TsXJ7Zkv4l&id=61554552550336
Καταφέραμε ως συλλογική ανθρώπινη συνειδητότητα να αφυπνιστούμε, να καταλάβουμε την δύναμή μας, απέναντι σε μία μικρή σκοτεινή παγκόσμια μειοψηφία που μας κυβερνούσε. Πλέον αυτή δεν έχει την δύναμη που είχε παλιά και συνεχώς αποδυναμώνεται. 
Η δύναμη της επικοινωνίας μεταξύ των ανθρώπων, που ξεπέρασε τους διαχωρισμούς, με την βοήθεια της αγάπης, της συναδέλφωσης, της επιθυμίας για ειρήνη, της πίστης στο Θεό, ένωσε τους λαούς, ακούστηκε στα πέρατα του σύμπαντος και αλλάζει την ροή των πραγμάτων. Εισερχόμαστε στην χρυσή εποχή της Γαίας. 
Το σατανικό διεφθαρμένο σύστημα πέφτει και στα τελευταία του θα προσπαθήσει για μία ακόμα φορά να προκαλέσει χάος. 
Οι φωτεινές δυνάμεις όλων των ειδών, δεν θα επιτρέψουν την καταστροφή της ανθρωπότητας, όπως είχε προφητευτεί στο παρελθόν. 
Φαίνεται ότι σύντομα θα χρειαστεί μία τελευταία ελεγχόμενη κορύφωση, κοντά στην ολική καταστροφή, που θα μείνει στην ιστορία της ανθρωπότητας, ως προειδοποίηση, ώστε να μην επαναληφθεί. 
Οι αποκαλύψεις που θα ακολουθήσουν, θα συγκλονίσουν τον πλανήτη. 
Θα αποδοθεί δικαιοσύνη.
Το σκοτάδι δεν το αντιμετωπίζεις με το σκοτάδι, απλά ρίχνεις φώς και στέλνεις αγάπη. 
Το σκοτάδι είναι και αυτό κομμάτι της δημιουργίας, κομμάτι του Θεού, κομμάτι της ολότητας, που ξέχασε οτι είναι και φώς. 
Με την αγάπη και την συγχώρεση, του δίνεις την ευκαιρία να δει το φως που κρύβει μέσα του. Μέχρι τώρα τρεφόταν με τις χαμηλές δονήσεις που εμείς ως ανθρωπότητα ασυνείδητα βιώναμε και το ίδιο το σκοτάδι ενίσχυε. 
Δημιουργούσε εντάσεις παντού, ενίσχυε τον διαχωρισμό, προκαλούσε φόβο και θυμό, την αίσθηση της αδικίας. 
Πρόκειται για σκόπιμη παραπλάνηση και ψευδαίσθηση, ώστε να ξεχάσουμε οτι είμαστε μέρος της Θείας Δημιουργίας, αιώνιοι, ενσαρκωμένες ψυχές που έχουν το ανθρώπινο βίωμα. 
Ξεχάσαμε ότι όλα στο σύμπαν είναι ένα, η απόλυτη ολότητα, η σύνδεση των πάντων μεταξύ τους.  
Είμαστε ενεργειακές οντότητες, πολύ μεγαλύτερες και μεγαλειώδεις από όσο νομίζουμε. Περιορίσαμε τους εαυτούς μας στην υλιστική αντίληψη του φυσικού σώματος που φθείρεται και πεθαίνει, οδηγώντας σε δήθεν ανυπαρξία. 
Μας έμαθαν ότι το σώμα μας είναι βρώμικο, ότι είμαστε ατελείς, μικροί, αδύναμοι, μας οδήγησαν να ζούμε σε κατάσταση επιβίωσης, μακριά από την αφθονία που δικαιούμασταν, σε συνθήκες ανταγωνισμού με τους συνανθρώπους μας. 
Το σύστημα του κακού που κυριαρχούσε μέχρι τώρα στον πλανήτη, στηριζόταν στον φόβο των ανθρώπων, ο οποίος είναι το αντίθετο της αγάπης, η απουσία της.
Από τον φόβο προέρχονται τα λοιπά χαμηλής δόνησης συναισθήματα, όπως ο θυμός, 
η λύπη, 
η ενοχή, 
η απογοήτευση. 
Όσο βιώνουμε τέτοια συναισθήματα, απομακρυνόμαστε από την αγάπη. 
Είναι καιρός να δουλέψουμε περισσότερο με τον εαυτό μας και να συντονιστούμε σε σκέψεις και συναισθήματα υψηλών δονήσεων.
Έχουμε την γή και τον ήλιο συμπαραστάτες στην προσπάθειά μας και όχι μόνο αυτούς. 
Και οι δύο είναι ζωντανοί οργανισμοί, ζωντανές οντότητες. 

Ο ήλιος εκπέμπει φως σε μεγάλες ποσότητες πλέον και μεταφέρει επίσης φώς που ξεκινά από την Πηγή του σύμπαντος, περνά στην κεντρικό ήλιο του γαλαξία και μέσα από τον ίδιο καταλήγει στην γή.
Πρόκειται για ενέργειες που μας βοηθούν στην πνευματική μας εξέλιξη και μας θεραπεύουν. 
Η γη με την σειρά της, βοηθά με την σύνδεση της μαζί μας. 
Την Πέμπτη 20 Ιουνίου έχουμε τη ημέρα του θερινού ηλιοστασίου, και την Παρασκευή 21 Ιουνίου γεμάτο φεγγάρι. 
Δύο μέρες γεμάτες ενέργεια και όχι μόνο αυτές. 
Προτείνεται τόσο η έκθεσή μας στις ακτίνες του ήλιου, όσο και η γείωσή μας με την επαφή των γυμνών ποδιών μας στην Γη, για τουλάχιστον κάποια λεπτά καθημερινά και όχι μόνο τις συγκεκριμένες μέρες.
Επίσης μπορούμε να δώσουμε περισσότερο χρόνο στον εαυτό μας για ξεκούραση, επαφή με την φύση, χαρούμενες δραστηριότητες, άσκηση ή/και γιόγκα, διαλογισμό  ή/και προσευχή ή/και ενδοσκόπηση, ανάλογα με τις επιλογές που κάνουμε. 
Βρισκόμαστε κοντά σε κοσμοϊστορικές συμπαντικές αλλαγές και όλα θα μας βοηθήσουν στην ομαλή μετάβασή μας στις υψηλότερες διαστάσεις.  
Είμαστε αγάπη, είμαστε φως! 
Και έτσι είναι!
https://goldenageofgaia.com/2024/06/16/the-impact-of-solar-flares-on-humanity/
https://hesperia.gsfc.nasa.gov/rhessi3/mission/science/the-impact-of-flares/index.html
https://www.gaia.com/article/solar-flare-of-oct-2021
https://www.youtube.com/watch?v=O8MgPpJXa7s&t=291s
https://www.skyatnightmagazine.com/news/solar-flares-27-29-may-2024