Τρίτη 12 Απριλίου 2022

Ζήσης Δεληχάς: «Να μας πει ο εμμονικός κος Πλεύρης ποιας χώρας οι πολίτες έχουν τεθεί σε ομηρία χωρίς όρια και ωθούνται στην εξαθλίωση»

Εμμονικό και άκαμπτο χαρακτήρισε τον υπουργό υγείας, ο πυρηνικός ιατρός, Ζήσης Δεληχάς, 
μιλώντας στον Focus FM και στον δημοσιογράφο Στέφανο Δαμιανίδη.
“Τι να πει κανείς για το νομικό υπουργό υγείας; 
Ο κος Πλεύρης κάνει τη δουλειά του, ακολουθεί τις εντολές. 
Σίγουρα το Σεπτέμβριο θα επανέλθουν  πολύ πιο αποφασισμένοι και με πολύ σκληρότερα μέτρα, ήδη συζητούν για υποχρεωτική 4η δόση για ενεργό πιστοποιητικό. Καλούμαστε τώρα παρά ποτέ να αντιδράσουμε και να κινητοποιήσουμε την κοινωνία, έναντι όλων αυτών των απολυταρχικών πολιτικών”.
” Φαίνεται ότι περνάμε σε εποχική εργασία, είναι ένας καλός τρόπος , για κάποιον που είναι στο δημόσιο. 
Έχει και συνέχεια, αλλά εμείς είμαστε εδώ, αντιστεκόμαστε, συσπειρωνόμαστε, οργανωνόμαστε και θα είμαστε εδώ μέχρι τέλους”.
Αναφορικά με τους υγειονομικούς που κάνουν απεργια πείνας έξω από το υπουργείο  υγείας για 22η  μέρα, ο κος Δεληχάς τόνισε.
“Είναι ήρωες αυτά τα παιδιά, για την προσπάθεια που κάνουν, αλλά πρέπει για μένα να μην κινδυνεύσει καμία ανθρώπινη ζωή.  
Όσο για τον κο Πλεύρη που είπε ότι σε πολλές χώρες εφαρμόζεται η υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού στους υγειονομικούς, να μας πει σε ποια χώρα στον πλανήτη έχουν τεθεί σε ομηρία χωρίς όρια οι υγειονομικοί; 
Σε ποιά χώρα στον κόσμο  ωθούνται οι  πολίτες στην εξαθλίωση; ”
“Κανείς δεν ασχολείται με τους υγειονομικούς, κανένα Μέσο Μαζικής Εξαπάτησης Εξαπατούν την κοινωνία και τίποτα παραπάνω, αφού έχουν “πληρωθεί” για όλη αυτή την προπαγάνδα. Δίχασαν τους επιστήμονες, την κοινωνία. 
Δεν προβάλλεται η αλήθεια, τα πραγματικά επιστημονικά δεδομένα”.
Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη στο:focusfm.gr