Σάββατο 31 Μαρτίου 2018

Westworld Season 2:πρεμιέρα στις 22 Απριλίου του 2018.

Tα όνειρα δεν σημαίνουν τίποτα Dolores!

Westworld Season 2:και κάνει πρεμιέρα στις 22 Απριλίου του 2018 στις 21:00 στο HBO.

Η πρώττη σεζόν,όπως θυμόμαστε είχε ονομαστεί:The Maze-ο λαβύρυνθος,η δέυτερη έρχεται με το όνομα:The Door-η πόρτα

Στην πρώτη σεζόν οι οικοδεσπότες  χρησιμοποιούν το λαβύρινθο για να ξεκλειδώσουν την αληθινή συνείδηση, στη δεύτερη θα μπορούσαν οι οικοδεσπότες να βρουν μια κυριολεκτική πόρτα που θα τους οδηγήσει στον έξω κόσμο;

και όπως λέει ο Jonathan Nolan “Αν η πρώτη σεζόν ήταν ένα ταξίδι προς τα μέσα, αυτό είναι ένα ταξίδι προς τα έξω” και συνεχίζει:“Είναι μια αναζήτηση για το τι άλλο είναι πέρα ​​από το πάρκο, και τι άλλο είναι στο πάρκο. Υπάρχουν περισσότερα πάρκα; Πόσο μεγάλο είναι το πάρκο;”

Westworld λοιπόν και…είναι επιστημονική φαντασία;γουέστερν;τρόμος; μυστήριο και αγωνία;όλα αυτά και άλλα πολλά μας υπόσχεται ο δεύτερος κύκλος του Westworld της ΗBO.

Έχουν δοθεί πια στη δημοσιότητα τα trailerς της δεύτερης σεζόν του “Westworld”, και η αγωνία των πιστών του έχει κορυφωθεί.

Τη σειρά,όπως ξέρουν οι παλιοί πιστοί της και όπως θα μάθουν οι καινούργιοι,την υπογράφουν ο  Jonathan Nolan και η Lisa Joy, και πρωταγωνιστούν οι Jeffrey Wright ως Bernard , Thandie Newton ως Maeve, Evan Rachel Wood ως Dolores, James Marsden ως Teddy Flood, και τα δυο ιερά τέρατα το κινηματογραφικού,και όχι μόνο,Anthony Hopkins ως Robert Fordκαι ο Ed Harris ο πολύς άνδρας με τα μαύρα

Στο πάρκο ζεις χωρίς όρια σε έναν κόσμο όπου κάθε ανθρώπινη όρεξη και επιθυμία μπορεί να “εκτελεστεί”.

Πιστό στο διαφορετικό, στο ανορθόδοξο και στην αγωνία της σειράς το HBO ανακοίνωσε το επίσημο τρέιλερ της δεύτερης σεζόν του Westworld  σε παγκόσμια πρεμιέρα την Πέμπτη, 29 Μαρτίου.

Έτσι,κάποια στιγμή,εν μέσω του προγράμματος,η κανονική ροή προγράμματος του HBO και της Cinemax ξαφνικά διακόπηκε,εμφανίστηκε  “βλάβη”, και αναγγέλθηκε το trailer.

Βλέπουμε ένα μικρό κλιπ γεμάτο ψηφιακό θόρυβο και γραμμές κώδικα υπολογιστή, ξαφνικά μία μυστηριώδης παραλία παρουσιάζεται μπροστά μας,ο Bernard παρακολουθεί,δυνάμεις ασφαλείας με βαρύ οπλισμό σε  φουσκωτές βάρκες βγαίνουν από τη θάλασσα, περνάει από μπροστά μας για δευτερόλεπτα η  Maeve και η Dolores να πυροβολεί! Και να,ο Άντρας με τα Μαύρα ακούγεται να λέει “Θέλουν ένα νέο μέρος, κρυμμένο από το Θεό.Εμείς είχαμε στο μυαλό μας κάτι άλλο,τελείως διαφορετικό”.

Tα όνειρα δεν σημαίνουν τίποτα Dolores!

Και ναι,έρχεται και το δεύτερο τρέιλερ  για να εξωθήσει την αγωνία των φανατικών πιστών στα ύψη.

Ακούμε σε ορχηστρική διασκευή το περίφημο “Heart Shaped Box” των Nirvana, να παίζει στο background, όσο εξελίσσονται τα τόσο δραματικά,καθώς οι οικοδεσπότες προσπαθούν να δείξουν τη δύναμή τους απέναντι στους κανονικούς ανθρώπους σε μια ατέρμονη προσπάθεια να βρουν λόγο ύπαρξης στον έξω κόσμο!

Η δεύτερη σεζόν του Westworld θα κυκλοφορήσει στις 22 Απριλίου