Κυριακή 10 Απριλίου 2022

Απόλυτη απόδειξη: Οι ακολουθίες Gp-120 αποδεικνύουν πέρα ​​από κάθε αμφιβολία ότι η "COVID-19" ήταν κατασκευασμένη

Ο "κρίκος που έλειπε" υπήρχε στη δημοσίευση του Pradhan καθ' όλη τη διάρκεια, απλά έπρεπε να κάνουμε τη σωστή ερώτηση: "πού είναι οι αλληλουχίες γονιδιώματος για τα ένθετα Gp-120"
Δρ Ah Kahn Syed
Σε συνέχεια του άρθρου του Δεκεμβρίου ''How to BLAST your way to the true about the origins of COVID-19'' μετάφραση
''Η Moderna έχει κατοχυρώσει με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας την γονιδιακή ακολουθία της ακίδας του SARS-CoV2 το 2018;''
όπου εξήγησα πώς τα τέσσερα «ένθετα» που περιγράφονται στο έγγραφο του Pradhan τον Φεβρουάριο του 2020 έδειξαν οριστικά ότι το γονιδίωμα SARS-CoV-2 έπρεπε να έχει κατασκευαστεί από τον άνθρωπο, υπήρξε σημαντικό ενδιαφέρον και μεγάλη απώθηση από εκείνους των οποίων η φήμη διακηβεύεται.
Από ό,τι μπορώ να διακρίνω, οι κύριες γραμμές της αντίκρουσης ήταν μία από αυτές:
"Είσαι ένα ανώνυμο τρόλλ" (ανώνυμος - ναι, ένα troll - μόνο για αυτούς τους ανθρώπους)
« Αυτές οι αλληλουχίες υπάρχουν στα βακτήρια και δεν έχει σημασία που οι ιοί δεν μπορούν να συνδυαστούν με βακτηριακές αλληλουχίες » (Εντάξει, δεν υπάρχει πρόβλημα, ας ανατρέψουμε την ιολογία και ας πάμε με το νέο σας δόγμα που μόλις το εφεύρατε απο τον αέρα)
« Αυτή η ακολουθία 19nt δεν διεκδικήθηκε στην πραγματικότητα στο δίπλωμα ευρεσιτεχνίας της Moderna» (αυτό είναι αλήθεια, αλλά ήταν ακόμα μια ακολουθία της Moderna που αναγράφεται στο δίπλωμα ευρεσιτεχνίας - απλώς δεν ήθελαν να πατεντάρουν και τις 30.000 από αυτές επειδή θα κόστιζε μια περιουσία και έτσι ξεγέλασαν την Genbank να τις αποδεχτεί ως ακολουθίες κατοχυρωμένες με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας δωρεάν)
Δεν είμαι σίγουρος εαν υπήρχαν και άλλοι, αλλά μη διστάσετε να με διορθώσετε στα σχόλια.
Τέλος πάντων, δεν είναι κακό φαντάζομαι για ένα ανώνυμο τρολ.
Λοιπόν, τώρα έχουμε τα όπλα και τους επικριτές για να χρησιμοποιήσουμε τα πυρομαχικά τους.
Θα τελειώσω αυτό το επιχείρημα, μια για πάντα, χρησιμοποιώντας τις ίδιες τεχνικές BLAST που σας έδειξα την προηγούμενη φορά (ώστε να επαληθεύσετε μόνοι σας ότι αυτός ο ιός ήταν ανθρωπογενής).
Αυτή τη φορά θα σκάψουμε τις αλληλουχίες του γονιδιώματος πίσω από τα «Ενθετα 1-3» του Pradhan για τα οποία κανείς δεν έχει μιλήσει.
Μέχρι τώρα.
TLDR: Για να υπάρξουν τα 3 ένθετα του Gp-120 στο SARS-Cov-2, οι γονιδιωματικές αλληλουχίες που τα κωδικοποιούσαν έπρεπε να έχουν φτάσει εκεί με ανασυνδυασμό από άλλο οργανισμό ή σε εργαστήριο.
Επειδή δεν υπάρχουν πουθενά στη φύση, δεν είναι δυνατόν να έχουν προέλθει από άλλον οργανισμό.
Η πρόταση της Ecohealth το 2018 περιέγραφε τέλεια τα εν λόγω ένθετα.
Μέχρι τώρα είχαμε συζητήσει μόνο την κατασκευή πεπτιδίου (δηλαδή αμινοξέων) των 4 αλληλουχιών που αναφέρονται στο έγγραφο του Pradhan που έδειξαν ότι οι κύριες διαφορές μεταξύ της πρωτεΐνης ακίδας του SARS-CoV-2 και οποιουδήποτε άλλου προηγούμενου γνωστού κορωνοϊού περιέχονταν σε αυτά τα «Ενθετά ".
Εδώ είναι:

Δεν πρόκειται να συζητήσουμε το ένθετο 4 προς το παρόν επειδή το συζητήσαμε στο μέρος 1, αλλά ασφαλώς να πούμε ότι το Insert 4 είναι μια αρκετά μοναδική και ενδιαφέρουσα ακολουθία επειδή δεν κωδικοποιεί μόνο έναν πολύ χρήσιμο ιστότοπο διάσπασης Furin (FCS) - το οποίο αυξάνει τη μολυσματικότητα του ιού που μοιάζει με SARS, αλλά έχει επίσης ομολογία με την πρωτεΐνη HIV-Gag όπως μπορείτε να δείτε.
Περιέχει επίσης τη μοναδική αλληλουχία νουκλεοτιδίων Moderna που συζητήσαμε στο μέρος 1 και η οποία έχει δημοσιευτεί τώρα - μετά από μακρά αναμονή - από την ομάδα του Adam Brufsky εδώ .
Δεν χρειάζεται να το συζητήσουμε σε αυτό το άρθρο, επειδή υπάρχουν αρκετά καταδικαστικά στοιχεία για τα άλλα ένθετα. Απλώς για να το θέσουμε σε προοπτική, θα σας δείξω πού βρίσκονται αυτά τα ένθετα στο πραγματικό μόριο πρωτεΐνης ακίδας (και, φυσικά, στην πρωτεΐνη ακίδας "εμβόλιο" Pfizer & Moderna, η οποία είναι πανομοιότυπη σε αυτήν την περιοχή του μορίου) .

Αυτό που εμφανίζεται είναι ένα τρισδιάστατο μοντέλο της τριμερούς πρωτεΐνης ακίδας (3 ακίδες συγκρατούνται μεταξύ τους λόγω της διαμόρφωσης και της σύνθεσης αμινοξέων τους), ώστε να μπορείτε να δείτε ότι έχει λίγο σχήμα πυραμίδας. 
Η δεξιά εικόνα δείχνει το τριμερές να κοιτάζει προς τα κάτω από την κορυφή της αριστερής εικόνας. Φανταστείτε το σαν λουλούδια σε ένα βάζο. 
Η εικόνα στα αριστερά φαίνεται πλάγια και η εικόνα στα δεξιά θα φαίνεται από πάνω προς τα κάτω.
Εδώ είναι μια άλλη άποψη από την οπτική του SWISSMODEL. 
Στην αναλογία μας στη γλάστρα το τρίτο λουλούδι βρίσκεται στο πίσω μέρος στη μέση.
Θα παρατηρήσετε ότι τα ένθετα FCS (ένθετο 4) βρίσκονται σε στρατηγική θέση.
Στην αναλογία της γλάστρας αυτές είναι οι λαβές της γλάστρας. 
Από την κορυφή δεν θα τις έβλεπες και πολύ καλά. 
Αλλά τα ένθετα Gp-120 βρίσκονται σε μια πραγματικά στρατηγική τοποθεσία.
Είναι τα λουλούδια που μπορεί να δει ο καθένας, γιατί προεξέχουν. 
Με μια ιογενή έννοια είναι οι πιο πιθανές γεωγραφικά να συνδεθούν με κάτι (δηλ. έναν κυτταρικό υποδοχέα), επομένως είναι πραγματικά στρατηγικά.

Στην πραγματικότητα, το μεγαλύτερο μέρος, του τι κάνει η πρωτεΐνη ακίδας εξαρτάται τώρα από τη δέσμευση αυτών των θραυσμάτων. 
Αν ακόμα δεν καταλάβατε τον συλλογισμό μου, φανταστείτε ότι είστε ιδιοκτήτης γάτας και τα λουλούδια είναι κρίνα ( τα κρίνα είναι δηλητηριώδη για τις γάτες ). 
Θα πρέπει πραγματικά να κρατήσετε τη γλάστρα σας μακριά από το αγαπημένο σας αιλουροειδές για να αποφύγετε αυτά τα όμορφα αλλά δηλητηριώδη κεφάλια κρίνων να σκοτώσουν τη γάτα σας.
Εντάξει, ελπίζουμε ότι οι αναλογίες είναι πλέον επαρκείς για να καταλάβουμε ότι έχουμε να κάνουμε με ένθετα ιικής πρωτεΐνης σε στρατηγική θέση σε μια πρωτεΐνη ιικής ακίδας. 
Αλλά πρέπει να κάνω κατανοητό αυτό το μήνυμα με ένα άλλο διάγραμμα:

Το διάγραμμα δείχνει κάτι που είναι τόσο τυχαίο που είναι ήδη αδύνατο να έχει συμβεί αυτό τυχαία. 
Δηλαδή, ότι καθένα από τα 3 ένθετα Gp-120 που περιγράφονται στο έγγραφο του Pradhan βρίσκεται στα πιο απομακρυσμένα στρατηγικά σημεία σε ολόκληρη την ακίδα του ιού.
Αυτοί οι παγκολίνοι - που κατάφεραν να κάνουν τα πιο σημαντικά ιικά πεπτίδια στην ανθρώπινη ανοσολογία να έχουν τοποθετηθεί ακριβώς στις τοποθεσίες που χρειάζονται για να μολύνουν ανθρώπινα Τ-κύτταρα, σε μια σπηλιά νυχτερίδας (χωρίς να υπάρχουν άνθρωποι στη σπηλιά των νυχτερίδων για εξάσκηση) - είναι έξυπνοι, πρέπει να ομολογήσω.
Εντάξει, σαρκάζομαι. 
Δεν γίνεται και δεν έχει σημασία πόσοι παγκολίνοι και νυχτερίδες μαζεύτηκαν σε ένα όργιο bat-o-lin. 
Όπως είπα πριν - δεν θα συμβεί.
Όμως, δεν είναι μόνο αυτό. Βλέπετε, όλοι οι επικριτές και οι άνθρωποι όπως ο "Fast Eddie" Holmes ( για τον οποίο μπορείτε να διαβάσετε εδώ ) θα σας πουν ότι αυτά τα πεπτίδια είναι ακόμα πολύ μικρά για να μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως το απόλυτο όπλο καπνίσματος στην υπόθεση για εργαστηριακές προελεύσεις. 
Λοιπόν, αυτό είναι αλήθεια αλλά άσχετο - γιατί υπάρχουν δύο άλλες πτυχές που κάνουν αυτό να είναι αδύνατο να είναι φυσικό.
Άποψη #1: Η λειτουργία αυτών των ένθετων - που δεν υπήρχε πριν από το 2019 σε κανέναν κορωνοϊό - δηλώθηκε ξεκάθαρα ως η πρόθεση της πρότασης DARPA DEFUSE
Σε περίπτωση που δεν το έχετε δει, αυτό είναι το έγγραφο (αρχειοθετείται εδώ ). 
Μπορείτε να δείτε τους εμπλεκόμενους παίκτες - Peter Daszak και Ecohealth Alliance.


Εάν κοιτάξετε την πρόταση, πιθανότατα δεν θα την αξιοποιήσετε πολύ, επειδή φαίνεται ότι στην πραγματικότητα προσπαθούσαν να εξετάσουν την «εκτόνωση» της απειλής των κοροναϊών.
Το μόνο πρόβλημα είναι ότι δεν έκαναν καθόλου αυτό.
Αυτό είπαν ότι θα κάνουν.
Με τα ίδια τους τα λόγια (τα κίτρινα σημεία είναι τα πιο σημαντικά κομμάτια):

Έτσι επρόκειτο να εισαγάγουν θέσεις διάσπασης φουρίνης και θέσεις που δεσμεύουν το DC-SIGN σε κοροναϊούς (τι θα μπορούσε να πάει στραβά;).
Λοιπόν, γνωρίζουμε ήδη για το σημείο διάσπασης της φουρίνης. Τι στο διάολο είναι το DC-SIGN και τι χρειάζεται για να δεσμευτεί.
Λοιπόν, μπορεί να νομίζετε ότι αυτό είναι μια σύμπτωση, αλλά ….


Αυτή είναι μόνο μία δημοσίευση, υπάρχουν πολλές για την δέσμευση των DC-SIGN<=>Gp120. Ουσιαστικά είναι μέρος του μηχανισμού που χρησιμοποιεί ο HIV-1 για να παρακάμψει το ανοσοποιητικό σύστημα και να εισέλθει στα ίδια τα κύτταρα που διατηρούν το ανοσοποιητικό σας σύστημα σε λειτουργία (τα Τ-κύτταρα).
Αυτό σημαίνει ότι η πρόταση της Ecohealth το 2018 περιέγραψε ακριβώς τις δύο αλλαγές που έγιναν στους υπάρχοντες SARS-coronaviruses που οδήγησαν στον SARS-CoV-2 το 2019. Δισεκατομμύρια χρόνια τυχαίας εξελικτικής αλλαγής (που δεν θα μπορούσε ποτέ να ήταν δυνατό επειδή δεν ζούσαν άνθρωποι στη σπηλιά της νυχτερίδας για τις εξελικτικές αλλαγές που πρέπει να διαδωθούν) συνέβη σε 1 χρόνο. 
Στη συνέχεια, οι συντάκτες της πρότασης και όλα τα διασυνδεδεμένα φιλαράκια τους άρχισαν να υπερισχύουν για να διαλύσουν κάθε συζήτηση για αυτό που μπορείτε τώρα να δείτε, ότι είναι εντελώς προφανές.
(Αν δεν έχετε δει την εξαιρετική κριτική του Chris Martenson για τα άτομα που εμπλέκονται και την άθλια συνάντησή τους, θα πρέπει).
Δεν φτάνουν αυτά; Λοιπόν, δεν φτάνουν γιατί αυτό είναι το τελευταίο κομμάτι που αποδεικνύει αδιάψευστα (σαν να μην έφταναν τα παραπάνω) ότι αυτός ο ιός ήταν τεχνητός.
Αποψη #2: Οι αλληλουχίες γονιδιώματος που κωδικοποιούν αυτούς τους βρόχους Gp-120 δεν υπάρχουν
Τι διάολο σημαίνει αυτό; Λοιπόν, για να μαζέψουν οι παγκολίνοι μερικούς ιούς και κατά λάθος (φυσικά) να δημιουργήσουν έναν νέο με τα αδέξια νύχια τους, χρειάζονται έναν άλλο οργανισμό που να έχει κάποιες γονιδιωματικές αλληλουχίες (GATTACA… κλπ) που μπορεί να μεταφερθεί στον παλιό ιό για να δημιουργήσει ένα καινούργιο.
Λέγεται ανασυνδυασμός. Εννοώ, σίγουρα, ο παλιός ιός μπορεί να υποστεί κάποιες μεταλλάξεις (GATTTCA…) αλλά αυτές είναι εξελικτικά πολύ αργές και μπορεί να οδηγήσουν σε διαγραφές και αλλαγές.
Για να λάβετε ένθετα και να συμβούν αυτά τυχαία είναι τόσο σπάνιο που θα χρειαστούν εκατομμύρια χρόνια για να αναπτυχθούν τυχαία λειτουργικά ένθετα, επομένως χρειάζεστε πραγματικά έναν δότη γονιδιώματος.
Ουσιαστικά πρέπει να φτιάξετε μια χίμαιρα (RNA που δόθηκε από άλλο οργανισμό στον πρώτο οργανισμό που θα φτιάξει έναν νέο οργανισμό).
Με άλλα λόγια, για ενθέματα αυτού του μεγέθους που είναι λειτουργικά, οι αλληλουχίες του γονιδιώματος που κωδικοποιούν πρέπει να υπάρχουν κάπου (επειδή πρέπει να δοθούν για να σχηματιστεί το χιμαιρικό RNA)
Ας το ψάξουμε λοιπόν, τι λέτε;
Το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να συνδέσουμε τις αλληλουχίες του γονιδιώματος στο BLAST και να δούμε αν αυτές οι αλληλουχίες υπάρχουν σε οποιονδήποτε άλλο ιό (ή οργανισμό που μπορεί να ανασυνδυαστεί με έναν ιό).
Στην τελευταία σημείωση, είναι σημαντικό να είμαστε σαφείς ότι το βακτηριακό DNA δεν μπορεί να ανασυνδυαστεί με τους ιούς RNA στη φύση.

Αλλά ας το αποδεχτούμε για ένα λεπτό.
Έχουμε 3 πεπτιδικά ένθετα Gp-120 (HIV) για να τα ψάξουμε στο blast:
TNGTKR, HKNNKS και RSYLTPGDSSSG.
(Το BLAST βρίσκει περιοχές ομοιότητας μεταξύ βιολογικών αλληλουχιών. Το πρόγραμμα συγκρίνει νουκλεοτιδικές ή πρωτεϊνικές αλληλουχίες με βάσεις δεδομένων αλληλουχιών και υπολογίζει τη στατιστική σημαντικότητα.)
Δύο από αυτά είναι 6-μερή (που απαιτούν 18 νουκλεοτίδια για να κωδικοποιηθούν, 3 για κάθε αμινοξύ) και το τελευταίο είναι ένα 12-μερές (που απαιτεί 36nt).
Θυμηθείτε ότι ο ανασυνδυασμός μεταξύ των ιών συμβαίνει στο γονιδιωματικό επίπεδο (τα νουκλεοτίδια π.χ. GATTACA) όχι στο επίπεδο των πεπτιδίων.
Με άλλα λόγια, για να δείξουμε ότι έχει συμβεί ένα γεγονός ανασυνδυασμού για την εισαγωγή του TNGTKR, πρέπει να βρούμε την αλληλουχία γονιδιώματος που κωδικοποίησε το TNGTKR και να δούμε αν υπάρχει σε άλλον ιό.
Έτσι, χρειαζόμαστε τις αλληλουχίες γονιδιώματος για αυτά τα πεπτίδια και είναι εδώ:
-. Το TNGTKR κωδικοποιείται από acc aat ggt act aag agg
-. Το HKNNKS κωδικοποιείται από cac aaa aac aac aaa agt
-. Το RSYLTPGDSSSG κωδικοποιείται από aga agt tat ttg act cct ggt gat tct tct tca ggt
Αμέσως μπορείτε να δείτε ότι το μεγαλύτερο θα είναι το πιο ενδιαφέρον (επειδή η πιθανότητα να συμβεί μια κωδικοποίηση με αλλαγή είναι περίπου 1 στα 4^ n όπου n στον αριθμό των νουκλεοτιδίων.
Έτσι για ένα 36-μερές αυτή η πιθανότητα είναι μία στα 4- δισεκατομμύρια τρισεκατομμύρια περίπου). Αλλά για τις μικρότερες θα χρειαστεί να περιοριστούμε ξανά στους ιούς.
Ας το κάνουμε, ας επιστρέψουμε στο BLAST.
Θα χρειαστεί να είστε αρκετά περιοριστικοί για ένα 18 μερές, επομένως θα ζητήσουμε 100% ομολογία ακολουθίας, μόνο ιούς και τίποτα άλλο, από το 2020, το 2021 ή το 2022 (επειδή τα περισσότερα από τα χτυπήματα θα είναι ακολουθίες μετά από ότου ο SARS-CoV-2 ''ανακαλύφθηκε")
Εδώ είναι το πρώτο για το οποίο θα δείξω την οθόνη BLASTn

και το αποτέλεσμα, που νομίζω ότι μιλάει από μόνο του…

Το αποτέλεσμα για το Insert 2 είναι πιο ενδιαφέρον και πιο περίπλοκο, επομένως απαιτεί ένα φίλτρο για ποσοστιαία ταυτότητα (=100%) και κάλυψη ερωτήματος (=100%) και αυτό είναι το αποτέλεσμα:

Σχεδόν όλοι αυτοί είναι φάγοι, οι οποίοι μπορούν να χρησιμοποιηθούν στο εργαστήριο για τη μεταφορά γονιδιωμάτων σε βακτήρια. Αλλά παρόλο που όλα αυτά φαίνονται να είναι 100% ευθυγράμμιση, μερικές φορές το BLAST κάνει περίεργα πράγματα και στην πραγματικότητα κανένα από τη λίστα δεν ταιριάζει με τα 18 νουκλεοτίδια.
Δηλαδή, δεν υπήρχε αντιστοιχία 18/18 σε αυτή τη σειρά στους ιούς.

Έτσι, από τις δύο αλληλουχίες μας μέχρι στιγμής έχουμε δύο που δεν ταιριάζουν πλήρως με κανέναν ιό (18/18nt) και η πιο κοντινή αντιστοιχία είναι με τον HIV-1 και έναν βακτηριακό φάγο. Χμμμ….
Τώρα το τελευταίο. Επειδή είναι μια μεγαλύτερη ακολουθία, μπορούμε να είμαστε λιγότερο περιοριστικοί με την αναζήτησή μας, απλώς εξαιρουμένων των "SARS-Cov-2" και των "Συνθετικών κατασκευών".
Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε το Megablast για πολύ παρόμοιες ακολουθίες.
Αυτό είναι το αποτέλεσμα:

Και εδώ το έχουμε. 3 αλληλουχίες γονιδίων.
-. Καμία από αυτές δεν υπάρχει στους ιούς.
-. Μία από αυτές δεν υπάρχει καθόλου στη φύση.
Ωστόσο, εμφανίζονται σε έναν ιό που προέκυψε από το πουθενά, 1 χρόνο αφότου η Ecohealth είπε ότι επρόκειτο να φτιάξει έναν ιό που έκανε ακριβώς αυτό που πρότειναν. Και παράγουν πεπτίδια που προκύπτουν ακριβώς στις θέσεις δέσμευσης του ιού.
Όπως είπα, αυτοί οι Παγκολίνοι - είναι έξυπνοι, σας λέω».
[ΣΗΜΕΙΩΣΗ: για μια βαθύτερη βουτιά στη συγκάλυψη της EcoHealth και του Fauci σχετικά με αυτό, ακολουθήστε το blog του Charles Rixey - έχει κάνει εξαιρετική δουλειά. ]
Charles H. Rixey The Blind Watchmaker
https://www.researchgate.net/publication/359855384_Charles_H_Rixey_The_Blind_Watchmaker
Μέρος V: Ο μύθος του τυφλού ωρολογοποιού

Παυλάκης σε Πορτοσάλτε: «Επιμένατε για μήνες πως έχουμε τα εμβόλια και να πάνε να κόψουν το λαιμό τους όσοι δεν έκαναν τα εμβόλια, ε, δεν πάει έτσι...

Ο ύμνος του Ανδρέα Εμπειρίκου στους Ελεύθερους Ανθρώπους ...αυτοί και λίγοι άλλοι, αυτοί που πήραν τα βουνά, να μην τους φάη ο κάμπος, δοξολογούν τον οίστρο σου και το πυκνό σου σπέρμα, γιε του Πανός και μιας ζαρκάδας Αφροδίτης

Πήδηξε ὁ αἴγαγρος καὶ στάθηκε σὲ μία ψηλὴ κορφή. 
Στητὸς καὶ ρουθουνίζοντας κοιτάζει τὸν κάμπο καὶ ἀφουγκράζεται πρὶν ἄλλο σκίρτημα σὲ ἄλλη κορφὴ τὸν πάη.
Τὰ μάτια του λάμπουν σὰν κρύσταλλα καὶ μοιάζουν μὲ μάτια ἀετοῦ, ἢ ἀνθρώπου ποὺ μέγας οἶστρος τὸν κατέχει. 
Τὸ τρίχωμά του εἶναι στιλπνὸ καὶ ἀνάμεσα στὰ πισινά του πόδια, πίσω καὶ κάτω ἀπ’ τὸ κεντρί του, τὸ μέγα σήμαντρον τῆς ἀπολύτου ὀρθοδοξίας ταλαντευόμενον σὲ κάθε σάλεμά του, βαριὰ καὶ μεγαλόπρεπα κουνιέται.
Κάτω ἐκτείνεται ὁ κάμπος μὲ τὰ λερὰ μαγνάδια του καὶ τὶς βαρειὲς καδένες.
Ὁ αἴγαγρος κοιτάζει καὶ ἀφουγκράζεται. 
Ἀπὸ τὸν κάμπο ἀνεβαίνει μία μυριόστομη κραυγὴ ἀνθρώπων πνευστιώντων.
«Αἴγαγρε! Αἴγαγρε! Ἔλα σὲ μᾶς γιὰ νὰ χαρῆς καὶ νὰ μᾶς σώσης».
Ὁ αἴγαγρος κοιτάζει καὶ ἀφουγκράζεται. 
Ὅμως δὲν νοιάζεται καθόλου γιὰ ὅλου τοῦ κάτω κόσμου τὴν βοὴ καὶ τὴν ἀντάρα. 
Στέκει στητὸς στὰ πόδια του, καὶ ὅλο μυρίζει τὸν ἀέρα, σηκώνοντας τὰ χείλη του σὰν σὲ στιγμὲς ὀχείας.
«Αἴγαγρε! Αἴγαγρε! Ἔλα σὲ μᾶς γιὰ νὰ εὐφρανθῆς καὶ νὰ μᾶς σώσης. Θὰ σὲ λατρέψουμε ὡς Θεό. Θὰ κτίσουμε ναοὺς γιὰ σένα. Θἄσαι ὁ τράγος ὁ χρυσός! Καὶ ἀκόμη θὰ σοῦ προσφέρουμε πλούσια ταγὴ καὶ ὅλα τὰ πιὸ ἀκριβὰ μανάρια μας… Γιὰ δές!»
     Καὶ λέγοντας οἱ ἄνθρωποι τοῦ κάμπου ἔσπρωχναν πρὸς τὸ βουνὸ ἕνα κοπάδι ἀπὸ μικρὲς κατσίκες σπάνιες, ἀπὸ ράτσα.
    Ὁ Αἴγαγρος στέκει ἀκίνητος καὶ ὀσμίζεται ἀκόμη τὸν ἀέρα. 
Ἔπειτα, ξαφνικά, ὑψώνει τὸ κεφάλι του καὶ ἀφήνει μέγα βέλασμα, ποὺ ἀντηχεῖ ἐπάνω καὶ πέρα ἀπ’ τὰ φαράγγια σὰν γέλιο λαγαρό, καὶ μονομιᾶς, μὲ πήδημα γοργό, σὰν βέλος θεόρατο ἢ σὰν διάττων, ἀκόμη πιιο ψηλὰ πετιέται.
   Γειά καὶ χαρά σου, Αἴγαγρε! 
Γιατί νὰ σοῦ φαντάξουν τὰ λόγια τοῦ κάμπου καὶ οἱ φωνές του; 
Γιατί νὰ προτιμήσης τοῦ κάμπου τὰ κατσίκια; 
Ἔχεις ὅ, τι χρειάζεσαι ἐδῶ καὶ γιὰ βοσκὴ καὶ γιὰ ὀχεῖες καὶ κάτι παρὰ πάνω, κάτι πού, μὰ τὸν Θεό, δὲν ἤκμασε ποτὲ κάτω στοὺς κάμπους – ἔχεις ἐδῶ τὴν Λευτεριά!

Τὰ κρύσταλλα ποὺ μαζώχθηκαν καὶ φτιάξαν τὸν Κρυστάλλη, 
ὁ Διονύσιος Σολωμὸς ὁ Μουσηγέτης, 
ὁ Ἀνδρέας ὁ πρωτόκλητος καὶ πρωτοψάλτης Κάλβος, 
ὁ Περικλῆς Γιαννόπουλος ποὺ ἑλληνικὰ τὰ ἤθελε ὅλα κ’ ἔκρυβε μέσα του, βαθιά, μία φλογερὴ ψυχὴ Σαβοναρόλα, 
ὁ μέγας ταγὸς ὁ Δελφικός, ὁ Ἀρχάγγελος Σικελιανὸς ποὺ ἔπλασε τὸ Πάσχα τῶν Ἑλλήνων καὶ ἀνάστησε (Πάσχα καὶ αὐτὸ) τὸν Πάνα, 
ὁ ἐκ τοῦ Εὐξείνου ποιητὴς ὁ Βάρναλης ὁ Κώστας, αἱ βάτοι αἱ φλεγόμεναι, 
ὁ Νῖκος Ἐγγονόπουλος καὶ ὁ Νικήτας Ράντος, 
ὁ Ὀδυσσεὺς Ἐλύτης, ποὺ τὴν ψυχὴ του βάφτισε στὰ ἰωνικὰ νερὰ τοῦ Ἑλληνικοῦ Ἀρχιπελάγους, 
ὁ ἐκ Λευκάδος ποιητής, αὐγερινὸς καὶ ἀποσπερίτης, ὁ Νάνος Βαλαωρίτης, αὐτοὶ καὶ λίγοι ἄλλοι, αὐτοὶ ποὺ πῆραν τὰ βουνά, νὰ μὴν τοὺς φάη ὁ κάμπος, δοξολογοῦν τὸν οἶστρο σου καὶ τὸ πυκνό σου σπέρμα, γιὲ τοῦ Πανὸς καὶ μίας ζαρκάδας Ἀφροδίτης.
Γειά καὶ χαρά σου, Αἴγαγρε, ποὺ δὲν ἀγαπᾶς τοὺς κάμπους ! 
Τί νὰ τοὺς κάνης: Ὁ ἥλιος ἐδῶ, κάθε πρωί, σηκώνεται ἀνάμεσα στὰ κέρατά σου! 
Στὰ μάτια σου λάμπουν οἱ ἀστραπὲς τοῦ Ἰεχωβὰ καὶ ὁ ἵμερος ὁ ἄσβηστος τοῦ Δία, κάθε φορά ποὺ σπέρνεις ἐδῶ, στὰ θηλυκά σου, τὴν ἔνδοξη καὶ ἀπέθαντη γενιά σου!
Γειά καὶ χαρά σου, Αἴγαγρε, ποὺ δὲν θὰ πᾶς στοὺς κάμπους! 
Γειά καὶ χαρά σου, ποὺ πατᾶς τὰ νυχοπόδαρά σου στῶν ἀπορρώγων κορυφῶν τὰ πιὸ ὑψηλὰ Ὡσαννά!
Εἶπα καὶ ἐλάλησα, Αἴγαγρε, καὶ ἁμαρτίαν οὐκ ἔχω.
                        Ο ύμνος του Ανδρέα Εμπειρίκου στους Ελεύθερους Ανθρώπους
ntina

στους δρόμους της πόλης τα παιδιά αναζητούν...

Παιδί δικό μου
και του παιδιού μου,
παιδί του γείτονα
και του αδερφού μου,
παιδιά της γης
κι όλου του κόσμου,
ο άδικος πόνος σας
είναι δικός μου!!!
...και είναι Ρένα Καρθαίου
ntina

στης Ακρόπολης τα μέρη...

η βοή του κόσμου τον συντροφεύει
ήρεμος
απολαμβάνει

στους δρόμους της πόλης - μια ξεχασμένη μουσική

στη στροφή
του δρόμου
η μηχανή μου στο χέρι
πάντα κάτι ενδιαφέρον θα είναι εκεί
ntina

Οι Βρετανικές αρχές διερευνούν την αυξημένη συχνότητα εμφάνισης ηπατίτιδας στα παιδιά

Δεν περνάει μέρα χωρίς να έρχονται στο φως νέα πιθανά προβλήματα με τα γενετικά τροποποιημένα παρασκευάσματα mRNA κατά της Covid. 
Όλα αυτά τα ζητήματα θα έπρεπε να έχουν διερευνηθεί και αποκλειστεί με κατάλληλες τοξικολογικές μελέτες σε ζωικά μοντέλα. 
Για παράδειγμα, η ανάπτυξη της νόσου Αλτσχάιμερ από αμυλοειδή αλλά και η βλάβη στο συκώτι. Αλλά δεν το έκαναν, επειδή όλα ήταν υποτίθεται πολύ επείγοντα.
    Ο Οργανισμός υγειονομικής ασφάλειας του Ηνωμένου Βασιλείου (UKHSA) ανακοίνωσε ότι πρόσφατα διαπίστωσε υψηλότερα από τα συνηθισμένα ποσοστά φλεγμονής του ήπατος (ηπατίτιδα) σε παιδιά, αλλά απέκλεισαν τους συνήθεις ιούς που προκαλούν ηπατίτιδα και, ως εκ τούτου, ξεκίνησαν επείγουσα έρευνα.
     Το πρώτο πράγμα που πρέπει να εξετάσουν είναι η πειραματική ένεση Covid-19 των BioNTech/Pfizer, η οποία συνιστάται και χορηγείται εντελώς άσκοπα σε υγιή παιδιά ηλικίας μόλις πέντε ετών. 
Στην πραγματικότητα, αρκετές μελέτες της Pfizer αποδεικνύουν ότι τόσο το mRNA όσο και τα λιπιδικά νανοσωματίδια μπορούν να συσσωρευτούν στο ήπαρ και να προκαλέσουν ηπατίτιδα.
Η ανακοίνωση αναφέρει:
Η ηπατίτιδα είναι μια ασθένεια του ήπατος που μπορεί να εμφανιστεί για διάφορους λόγους, συμπεριλαμβανομένων διαφόρων ιογενών λοιμώξεων που είναι συχνές στα παιδιά. Ωστόσο, στις περιπτώσεις που μελετήθηκαν, δεν ανιχνεύθηκαν οι συνήθεις ιοί που προκαλούν ηπατίτιδα.
Τα συμπτώματα της ηπατίτιδας περιλαμβάνουν:
-σκούρα ούρα
-χλωμά, γκρίζα περιττώματα
-φαγούρα στο δέρμα
-κιτρίνισμα των ματιών και του δέρματος (ίκτερος)
-μυϊκός και αρθρικός πόνος
-υψηλός πυρετός
-να αισθάνεσαι άρρωστος και να είσαι άρρωστος
-ασυνήθιστη συνεχής κούραση
-απώλεια όρεξης
-πόνος στην κοιλιά
Η UKHSA αναφέρει ότι συνεργάζεται στενά με το NHS και τους δημόσιους υγειονομικούς συναδέλφους σε όλο το Ηνωμένο Βασίλειο για να διερευνήσει την πιθανή αιτία.
Νανοσωματίδια λιπιδίων στο ήπαρ
Το περιεχόμενο των ενέσεων εξαπλώνεται πολύ γρήγορα σε όλο το σώμα. 
Όπως έχουμε ήδη αναφέρει εδώ, ιδίως το λιπίδιο ALC-0135 παραμένει για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα στο αίμα και στο ήπαρ.

Η αποσύνθεσή του, ιδίως στο ήπαρ (εικόνα δεξιά), φαίνεται να είναι εξαιρετικά αργή και να σταματά ουσιαστικά μετά από περίπου 3 ημέρες.
Μπορείτε να βρείτε τα έγγραφα εδώ που αποδεικνύουν τα παραπάνω:
Ενότητα 2.6.4 Φαρμακοκινητική – https://www.eyewideopen.org/wp-content/uploads/2022/01/R-pharmkin-written-summary.pdf
Ενότητα 2.6.5 Φαρμακοκινητική σε μορφή πίνακα – https://www.eyewideopen.org/wp-content/uploads/2022/01/4373.R-pharmkin-tabulated-summary.pdf
mRNA στο ήπαρ
Υπάρχουν επίσης ενδείξεις σε έγγραφο της Pfizer που δημοσιεύθηκε στην Ιαπωνία ότι τα νανοσωματίδια λιπιδίων Covid mRNA-LNP προσκολλώνται σε ανθρώπινα όργανα (π.χ. στο ήπαρ). Φυσικά, δεν υπάρχουν ακόμη μακροπρόθεσμες μελέτες σχετικά με αυτό. Υπάρχει ο κίνδυνος να μην μπορέσει κανείς να ξαναγίνει “ανεμβολίαστος”, δηλαδή να ξεπεράσει τις συνέπειες του εμβολιασμού. Η εμπιστευτική μελέτη που διέρρευσε από την Pfizer δείχνει τα αποτελέσματα μελετών σε αρουραίους. Εδώ είναι η αυτόματη μετάφραση από τα ιαπωνικά στα αγγλικά.
Στην εικόνα εμφανίζεται ο πίνακας σχετικά με τη χρονική πορεία της κατανομής του εμβολίου στον οργανισμό, συμπεριλαμβανομένης της συγκέντρωσης, η οποία είναι ήδη πολύ υψηλή μετά από 48 ώρες, ιδίως στο ήπαρ, τις ωοθήκες και το μυελό των οστών.
Η μελέτη της Pfizer δείχνει ότι αυτό δεν ισχύει και ότι οι πρωτεΐνες spike κυκλοφορούν στο σώμα μετά τον εμβολιασμό με mRNA με το Covid-19, με την υψηλότερη συγκέντρωση να καταλήγει στο ήπαρ.
“Η υψηλότερη μέση συγκέντρωση εκτός του σημείου έγχυσης παρατηρήθηκε στο ήπαρ, με τιμές 27,916 μg ισοδύναμου λιπιδίου/g (που αντιστοιχούν στο 21,5% της δόσης) στους άνδρες και 30,411 μg ισοδύναμου λιπιδίου/g (που αντιστοιχούν στο 18,4% της δόσης) στις γυναίκες.”

Μεταβολές στο γονιδίωμα
Δυστυχώς, όμως, δεν είναι μόνο αυτό, καθώς πρόσφατα κυκλοφόρησε μια σουηδική μελέτη με τίτλο “Ενδοκυτταρική αντίστροφη μεταγραφή του εμβολίου mRNA της Pfizer BioNTech COVID-19 BNT162b2 in vitro στην ανθρώπινη ηπατική κυτταρική σειρά”.
Οι συγγραφείς της μελέτης διαπίστωσαν ότι όταν το mRNA του εμβολίου της Pfizer εισέρχεται στα ανθρώπινα ηπατικά κύτταρα, αναγκάζει το DNA του κυττάρου, το οποίο βρίσκεται στον πυρήνα, να αυξήσει την παραγωγή του γονιδίου LINE-1 για την παραγωγή mRNA.
Στη συνέχεια, το mrna εγκαταλείπει τον πυρήνα και εισέρχεται στο κυτταρόπλασμα του κυττάρου, όπου μεταφράζεται στην πρωτεΐνη LINE-1. 
Στη συνέχεια, ένα τμήμα της πρωτεΐνης, που ονομάζεται ανοιχτό πλαίσιο ανάγνωσης-1 (ORF-1), επιστρέφει στον πυρήνα, όπου συνδέεται με το mRNA του εμβολίου και μεταγράφεται αντίστροφα στο DNA της ακίδας.
Όλα αυτά δείχνουν ότι η ανάπτυξη ηπατίτιδας είναι μια άλλη συνέπεια της θεραπείας με γενετική μηχανική.

https://www.eyewideopen.org/?p=3672