Πετιμέζι το θεσπέσιο και συνταγές για να το γευτούμε
Σταφύλια τα νόστιμα,
τα θρεπτικά,
τα πολύτιμα.
Σταφύλια της ποικιλίας των χρωμάτων και των γεύσεων!
Τα συλλέγουμε – τα τρυγάμε – από τον Αύγουστο μέχρι και τον Οκτώβριο και χαιρόμαστε και γευόμαστε το κρασί τους,
το μούστο τους,
τη μουσταλευριά τους,
τα μουστοκούλουρά τους,
το πετιμέζι τους αλλά και τα χαιρόμαστε σαν φρούτα,μόνα τους ή σε φρουτοσαλάτες ακόμα και σε υπέροχους φρέσκους χυμούς.
Διαβάστε περισσότερα:https://botanologia.gr/petimezi-anaskopisi-toy-thaymasioy-kai-exaisioy-glykantikoy/
Σταφύλια τα νόστιμα,
τα θρεπτικά,
τα πολύτιμα.
Σταφύλια της ποικιλίας των χρωμάτων και των γεύσεων!
Τα συλλέγουμε – τα τρυγάμε – από τον Αύγουστο μέχρι και τον Οκτώβριο και χαιρόμαστε και γευόμαστε το κρασί τους,
το μούστο τους,
τη μουσταλευριά τους,
τα μουστοκούλουρά τους,
το πετιμέζι τους αλλά και τα χαιρόμαστε σαν φρούτα,μόνα τους ή σε φρουτοσαλάτες ακόμα και σε υπέροχους φρέσκους χυμούς.
Διαβάστε περισσότερα:https://botanologia.gr/petimezi-anaskopisi-toy-thaymasioy-kai-exaisioy-glykantikoy/