Πέμπτη 16 Μαΐου 2024

888 - η πύλη της αφθονίας, της ευημερία, της ευτυχία, της επιτυχίας

Ο Colin Tipping* λέει πως είμαστε πνευματικά όντα που έχουν μια πνευματική εμπειρία μέσα σε ένα ανθρώπινο σώμα.
Ο κόσμος της ανθρωπότητας είναι μια πνευματική αίθουσα διδασκαλίας και η ζωή είναι η διδακτέα ύλη. 
Τα μαθήματά μας είναι τα γεγονότα που συμβαίνουν στη ζωή μας!
.......
...χρονοδύνες,
αστρικές πύλες,
μαγνητικές πύλες!!!
88 ημέρες μέχρι την πύλη 888, την πύλη που ενεργοποιεί την άπειρη αφθονία!
Από τις 12 Μαΐου έως τις 8 Αυγούστου "περπατάμε" την οδό "προς την πύλη της υλοποίησης της αφθονίας"
Αυτή η περίοδος έχει ιδιαίτερη σημασία, επειδή μεσολαβούν 88 ημέρες μεταξύ αυτών των ημερομηνιών, ευθυγραμμισμένες με την ισχυρή πύλη στις 8 αυγούστου 2024 - 8/8/8(2+0+2+4=8)
Είναι μια απίστευτα σπάνια και κατάλληλη στιγμή για να αρχίσουμε να αξιοποιούμε την ενέργεια της αφθονίας και της εκδήλωσης.
Η πύλη Lionsgate 888
Η πύλη Lionsgate 888 είναι το άνοιγμα μιας γαλαξιακής πύλης που παραδίδει ενέργεια υψηλής συχνότητας, επιτρέποντάς μας να αναγεννήσουμε την πνευματική μας ενέργεια και την πνευματική ενέργεια της Μητέρας Γης. 
Αυτή η ενέργεια υψηλής συχνότητας μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να ανοίξουμε τα ενεργειακά μας κέντρα, 
να εμπνεύσουμε νέες ιδέες, 
να αυξήσουμε τη συνείδησή μας και να ενισχύσουμε την ικανότητά μας να λαμβάνουμε ψυχικές λήψεις.
Η πύλη έχει πλέον ανοίξει για όλα τα πράγματα που σχετίζονται με το οικονομικό απρόοπτο, 
την ευημερία, 
την ευτυχία, 
την αφθονία, 
την τύχη
και την επιτυχία, καθιστώντας την ιδανική στιγμή για να αρχίσουμε να μετατρέπουμε τα όνειρά μας για ευημερία, αφθονία και οικονομική επιτυχία σε απτή πραγματικότητα.
Τις επόμενες 88 ημέρες, καθώς εισερχόμαστε σε αυτή την πύλη εκδήλωσης της αφθονίας, είναι ζωτικής σημασίας να είμαστε δραστήριοι και προνοητικοί όσον αφορά την επιδίωξη των στόχων μας. 
Θέτουμε μια πρόθεση για το πώς θέλουμε να χρησιμοποιήσουμε αυτή την ενέργεια και στη συνέχεια δημιουργούμε μια πρακτική που μας επιτρέπει να την αξιοποιήσουμε και να εργαστούμε με αυτήν.
Το σύμπαν ευθυγραμμίζεται υπέρ μας, αλλά αυτό απαιτεί και τη δική μας ενεργό συμμετοχή. 
Αξιοποιούμε και εκμεταλλευόμαστε αυτή την ευκαιρία για να ξεκαθαρίσουμε τις προθέσεις μας και να κάνουμε αυτό το κρίσιμο πρώτο βήμα προς την κατεύθυνση της μετατροπής των ονείρων μας σε πραγματικότητα. 
Και να θυμόμαστε, πως ενώ το σύμπαν είναι έτοιμο να μας υποστηρίξει, είναι τελικά στο χέρι μας να ξεκινήσουμε τη διαδικασία της εκδήλωσης.
Το ταξίδι ξεκίνησε επίσημα στις 12 Μαΐου, σηματοδοτώντας την έναρξη αυτής της εξαιρετικής περιόδου. 
Ωστόσο, μπορούμε να ξεκινήσουμε την αντίστροφη μέτρηση όποτε συναντήσουμε αυτό το άρθρο ή τη στιγμή που θα γνωρίσουμε αυτό το σπάνιο γεγονός!
Είναι οι στιγμές που θα πρέπει να εστιάσουμε στις βαθύτερες επιθυμίες και προσδοκίες μας! Κάνουμε μια παύση για να σκεφτούμε τι πραγματικά θέλουμε να εκδηλώσουμε στη ζωή μας. Συχνά, η αρχική σκέψη που μας έρχεται στο μυαλό όταν σκεφτόμαστε την εκπλήρωση των επιθυμιών μας είναι ακριβώς αυτό για το οποίο πρέπει να θέσουμε προθέσεις και να εργαστούμε για να λάβουμε!
Τώρα είναι η ώρα να κάνουμε μια παύση και να σκεφτούμε βαθιά. 
Τι επιθυμούμε πραγματικά; 
Μια ακμάζουσα καριέρα;
Οικονομική σταθερότητα;
Μια ικανοποιητική σχέση ή μήπως ισορροπία και αρμονία στη ζωή;
Μήπως ένα συνδυασμό όλων αυτών των προσδοκιών;

Ό,τι κι αν είναι, αυτή είναι η στιγμή για να θέσουμε τις προθέσεις μας σταθερά και με αυτοπεποίθηση.
Το σύμπαν είναι προσεκτικό, περιμένει με ανυπομονησία το σήμα μας και είναι έτοιμο να συνεργαστεί μαζί μας για να μετατρέψουμε τα όνειρά μας σε πραγματικότητα. 
Έτσι, μιλάμε με σαφήνεια και πεποίθηση για τις επιθυμίες μας, γιατί το σύμπαν ακούει προσεκτικά, έτοιμο να μας βοηθήσει να εκδηλώσουμε τις βαθύτερες προσδοκίες μας.
Είμαστε έτοιμοι να ξεκλειδώσουμε τα μυστικά της εκδήλωσης και ξεκινάμε σημειώνοντας τα όνειρά μας και ψέλνοντάς τα δυνατά 8 φορές κάθε πρωί και βράδυ από τώρα μέχρι τις 8 Αυγούστου. 
Βάζουμε αυτό το σημείωμα κάτω από το μαξιλάρι μας καθώς κοιμόμαστε!
Κάθε μέρα, αφιερώνουμε τον εαυτό μας στο να κάνει αυτά τα όνειρα πραγματικότητα, γιατί όταν δεσμευόμαστε, το σύμπαν το προσέχει και ανταποκρίνεται παρουσιάζοντάς μας σημάδια, συγχρονισμούς, 
ευκαιρίες και απεριόριστες δυνατότητες.
Και εδώ είναι που αρχίζει η μαγεία και θα αρχίσουν να εμφανίζονται αριθμοί αγγέλων. 
Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, περιμένετε να δείτε το 8, το 88 ή το 888 να εμφανίζονται παντού. 
Αυτοί οι αριθμοί είναι σαν κοσμικά σήματα, που δείχνουν ότι η ευημερία, 
η αφθονία και η επιτυχία κατευθύνονται προς το μέρος μας. 
Είναι σαν το σύμπαν να μας στέλνει ένα μήνυμα για να συνεχίσουμε,
να μας καθησυχάσει και να μας επισημάνει πως βρισκόμαστε στο σωστό δρόμο και απίστευτα πράγματα είναι προ των πυλών!
Κρατάμε λοιπόν τα μάτια μας ανοιχτά για αυτούς τους αγγελικούς αριθμούς - είναι καθοδηγητικά φώτα που φωτίζουν το ταξίδι μας προς το μεγαλείο.
Έχουμε το νου μας για αριθμούς αριθμολογίας στην καθημερινή μας ζωή - ρολόγια, 
πινακίδες κυκλοφορίας, 
αποδείξεις. 
Δεν είναι τυχαίοι, είναι μηνύματα. 
Οι αριθμοί των αγγέλων χρησιμεύουν ως γλώσσα του σύμπαντος, επικοινωνώντας μαζί μας με λεπτούς αλλά ισχυρούς τρόπους. 
Έτσι, ας δίνουμε προσοχή σε αυτά τα σημάδια - μπορεί να κρύβουν πολύτιμες γνώσεις και καθοδήγηση για το ταξίδι μας.
Όταν βλέπουμε αυτούς τους αριθμούς - 8, 88, 888 να εμφανίζονται συχνά στη ζωή μας, το σύμπαν σας ενημερώνει ότι η ευθυγράμμιση, η αφθονία και οι καρμικές ανταμοιβές περιμένουν να ξεδιπλωθούν.
8, αριθμός της δύναμη, της ύλης, του κάρμα.
8, ο αριθμός του απείρου…
8, ο αριθμός της ροής και της ανταλλαγής…
8, ο αριθμός που μας λέει πως ό,τι σπείρουμε θα θερίσουμε»
8, ο αριθμός με τις δυό σφαίρες, η Γη και ο Ουρανός!
Αριθμός 8: Αποτελεί υπενθύμιση ότι η θετικότητα που μοιραστήκαμε με τον κόσμο επιστρέφει σε εμάς. 
Αυτός ο αριθμός ενσαρκώνει την εσωτερική σταθερότητα, 
την αρμονία και την ισορροπία, βασικά συστατικά για την επιτυχία. 
Όταν συναντάμε τον αριθμό 8, είναι σαν ένα απαλό σπρώξιμο από το σύμπαν, που μας προτρέπει να συνεχίσουμε να κυνηγάμε τα όνειρα και τις φιλοδοξίες μας. 
Μας ενθαρρύνει να ανεβάσουμε τον εαυτό μας σε νέα επίπεδα επιτυχίας και να υποδεχτούμε τις ευλογίες που δικαιωματικά κερδίσαμε με ανοιχτές αγκάλες.
Αριθμός 88: Όταν βλέπετε το 88, είναι επίσης ένα σαφές σημάδι ότι το σύμπαν έχει αναγνωρίσει τις προσπάθειές μας και οι άφθονες ανταμοιβές μας είναι επικείμενες. 
Αυτός ο αριθμός μας ενθαρρύνει να αγκαλιάσουμε την αγάπη σε όλες τις μορφές της και να σταθούμε δυνατοί στην εσωτερική μας δύναμη. 
Ας ετοιμαστούμε για μια πλημμύρα ευλογιών και ευκαιριών που θα βελτιώσουν τη ζωή μας με απροσδόκητους τρόπους.
Αριθμός 888: Ο αριθμός 888 είναι ο πιο ισχυρός από την τριάδα, σηματοδοτώντας μια αξιοσημείωτη ευκαιρία για αφθονία και επιτυχία. 
Η εμφάνισή του υποδηλώνει ότι οι προσπάθειες εκδήλωσής μας πρόκειται να αποδώσουν σημαντικά αποτελέσματα. 
Ας ετοιμαστούμε για την πραγματοποίηση μακροχρόνιων ονείρων, 
βαθιά αγάπη, 
οικονομική σταθερότητα και ένα κύμα θετικής ενέργειας. 
Ο αριθμός αυτός χρησιμεύει ως σαφές μήνυμα από το σύμπαν, επιβεβαιώνοντας ότι οι προσπάθειές μας βρίσκονται σε απόλυτη ευθυγράμμιση με τη ροή της αφθονίας. 
Αγκαλιάζουμε λοιπόν αυτό το κοσμικό σήμα και ετοιμαζόμαστε να υποδεχτούμε την αφθονία που μας περιμένει με ανοιχτές αγκάλες!
Αυτοί οι αριθμοί λειτουργούν ως κοσμικά μηνύματα, οδηγώντας προς την ευημερία, τις καρμικές ανταμοιβές και την εκπλήρωση των βαθύτερων επιθυμιών.
Η σύνδεση μεταξύ του αριθμού 8 και του συμβόλου του απείρου είναι σαγηνευτική, και όταν συναντάμε το 888, αντανακλά το σχήμα του συμβόλου του απείρου τριπλά. 
Αυτή η συσχέτιση μας υπενθυμίζει τις άπειρες δυνατότητες που υπάρχουν και τις δυνατότητές μας να πετάξουμε σε μεγάλα ύψη. 
Επίσης, παραπέμπει σε διαχρονικές δυναμικές όπως οι αδελφές ψυχές και οι δίδυμες φλόγες, υποδηλώνοντας ότι η συνάντηση με τον αγγελικό αριθμό 888 μπορεί να σηματοδοτήσει βαθιά αγάπη και παθιασμένες σχέσεις. 
Επομένως, η θέαση του 888 είναι ένα απαλό σπρώξιμο από το σύμπαν, που μας προτρέπει να αγκαλιάσουμε τις απεριόριστες δυνατότητες και να ανοίξουμε τις καρδιές μας στην απεριόριστη αγάπη.
Ακολουθεί ένα απλό τελετουργικό που μπορούμε να επαναλάβουμε 8 φορές τόσο το πρωί όσο και το βράδυ μεταξύ από τώρα μέχρι και και της πύλης 888:
-. βρίσκουμε έναν ήσυχο και άνετο χώρο όπου δεν θα μας ενοχλήσει κανείς.
-. κλείνουμε τα μάτια μας και παίρνουμε μερικές βαθιές αναπνοές για να συγκεντρωθούμε
-. οραματιζόμαστε τον αριθμό 888 στο μάτι του μυαλού μας, να λάμπει με έντονο φως.
-. δημιουργούμε τη δική μας πρόταση κάπως σαν και αυτή "είμαι ανοιχτός στο να λαμβάνω αφθονία σε όλους τους τομείς της ζωής μου. 
Με κάθε επανάληψη, καλωσορίζω τις ευλογίες της ευημερίας, 
ης αγάπης και της επιτυχίας στη ζωή μου"
-. καθώς διαβάζουμε καθαρά την κατάφαση, φανταζόμαστε τον εαυτό μας να περιβάλλεται από ένα χρυσό φως, γεμάτο με συναισθήματα ευγνωμοσύνης και θετικότητας.
-. επαναλαμβάνουμε την κατάφαση 8 φορές, νιώθοντας την ενέργεια και την πρόθεση πίσω από κάθε επανάληψη.
-. όταν ολοκληρώσουμε το τελετουργικό, αφιερώνουμε μια στιγμή για να καθίσουμε ήσυχα και να απολαύσουμε τα συναισθήματα αφθονίας και θετικότητας.
-. μεταφέρουμε αυτή την ενέργεια μαζί μας καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας ή της νύχτας, γνωρίζοντας ότι είμαστε ευθυγραμμισμένοι με την αφθονία του Σύμπαντος.
Επαναλαμβάνουμε αυτό το τελετουργικό κάθε πρωί και βράδυ πριν από την πύλη 888, επιτρέποντας στην ενέργεια της αφθονίας να ρέει στη ζωή μας με κάθε επανάληψη.
Ανοίγουμε την καρδιά και το μυαλό μας σε αυτό το συναρπαστικό νέο κεφάλαιο, καθώς η πύλη 888 σηματοδοτεί την αυγή μιας περιόδου που χαρακτηρίζεται από οικονομική σταθερότητα και ασφάλεια. 
Ωστόσο, αυτή η πύλη δεν αφορά μόνο τη συσσώρευση πλούτου, οι διδασκαλίες της τονίζουν τη σημασία της ισορροπίας, της προσωπικής ανάπτυξης και του αλτρουισμού. 
Μας υπενθυμίζει ότι η αληθινή αφθονία δεν προέρχεται μόνο από την απόκτηση αλλά και από την προσφορά στους άλλους και τη θετική συμβολή στον κόσμο γύρω μας.
Καθώς βρισκόμαστε στο κατώφλι μιας εποχής που ξεχειλίζει από υποσχέσεις πλούτου, επιτυχίας και ευτυχίας, είναι ζωτικής σημασίας να προσεγγίσουμε αυτή τη νεοαποκτηθείσα ευημερία με ισορροπία. 
Αγκαλιάζουμε την ιδέα ότι μοιράζοντας τις ευεργεσίες μας, είτε πρόκειται για αγάπη, 
χρόνο ή χρήματα, θέτουμε σε κίνηση έναν κύκλο άπειρης αφθονίας που επιστρέφει συνεχώς σε εμάς και που αναπληρώνεται διαρκώς.
Αυτός ο κύκλος αποτελεί την ουσία της πύλης 888, μιας μαγευτικής πύλης του απείρου, όπου τα όνειρα της αφθονίας "μεταπηδούν" απρόσκοπτα στην πραγματικότητα. 
Αγκαλιάζουμε λοιπόν, αυτή τη μεταμορφωτική ενέργεια και επιτρέπουμε στην αφθονία να ρέει ελεύθερα στη ζωή μας και στις ζωές των άλλων. 
Καθώς διανύουμε αυτή τη σημαντική χρονική περίοδο, είναι σημαντικό να διατηρήσουμε μια θετική και αισιόδοξη νοοτροπία. 
Εμπιστευόμαστε την εξαιρετική ικανότητα του Σύμπαντος να καλύπτει τις ανάγκες μας και παραμένουμε ανοιχτοί στους αμέτρητους τρόπους με τους οποίους η αφθονία μπορεί να εκδηλωθεί στη ζωή μας!
Διατηρούμε το κέφι μας ψηλά και το μυαλό μας δεκτικό και εμπιστευόμαστε ότι το σύμπαν είναι με το μέρος μας, έτοιμο να μας προσφέρει αφειδώς αφθονία σε διάφορες μορφές. 
Και να θυμόμαστε πως η ικανότητά μας να να είμαστε συνειδητοποιημένοι και να γνωρίζουμε και να εκδηλωνόμαστε κατά τη διάρκεια της ισχυρής πύλης του 888 δεν έχει να κάνει μόνο με τις ενέργειές μας, αλλά και με την ετοιμότητά μας να υποδεχτούμε ό,τι έρχεται στο δρόμο μας!
Αν αντιμετωπίζουμε οικονομικές δυσκολίες ή προκλήσεις στον έρωτα, να θυμόμαστε ότι μας περιμένουν καλύτερες μέρες! 
Μένουμε συντονισμένοι και ανοιχτοί στην αφθονία σε όλες τις μορφές της, απόλυτα σίγουροι  πως βρισκόμαστε στο σωστό δρόμο, με το σύμπαν να μας παρέχει κάθε μας ανάγκη.
Πιστεύουμε στην ικανότητά μας να εκδηλώνουμε τις επιθυμίες μας, γνωρίζοντας ότι έχουμε τη δύναμη να τις κάνουμε πραγματικότητα.
Κάθε φορά που συναντάμε τους αριθμούς 8, 88 ή 888, ανταποκρινόμαστε με ευγνωμοσύνη και ευχαριστούμε το Σύμπαν για τις ευλογίες που βρίσκονται καθ' οδόν προς εσάς. 
Έχουμε εμπιστοσύνη ότι όλα εκτυλίσσονται σύμφωνα με το θεϊκό χρονοδιάγραμμα και ότι η μαγεία και η αφθονία είναι στα χέρια μας!
*Colin Tipping - Ένας από τους πιο δημοφιλείς δασκάλους της εποχής μας, ο Colin Tipping ήταν ο δημιουργός αυτού που αναγνωρίζεται πλέον ως η πιο ισχυρή τεχνολογία αιχμής για προσωπική και πνευματική ανάπτυξη σήμερα/Radical Forgiveness. 
Σε αυτή τη βασική τεχνολογία έχει προσθέσει την Radical Self-Empowerment, 
την Radical Manifestation και
τον Radical Transformation, όλα σήμερα κάτω από την ομπρέλα του Radical Living.
Γεννημένος και μορφωμένος στην Αγγλία, ο Tipping ήταν καθηγητής στο Πανεπιστήμιο του Λονδίνου πριν μεταναστεύσει στις Ηνωμένες Πολιτείες το 1984. 
Εφαρμόζοντας τις δεξιότητές του ως δάσκαλος και αδειούχος υπνοθεραπευτής, ο Tipping εργάστηκε εκτενώς σε ασθενείς με διάφορες παθήσεις, για να επιτύχει συναισθηματική και πνευματική θεραπεία. 
Με τη σύζυγό του, JoAnn, ίδρυσε το πρόγραμμα Georgia CancerHelp Program και το Together-We-Heal, Inc.
Επίσης ήταν διαθρησκειακός λειτουργός με το Universal Brotherhood Movement, Inc.
κείμενο και επιμέλεια κειμένου:ntina