Τρίτη 10 Οκτωβρίου 2023

'Αγις Γούζαρης: Εις μνήμην της ψυχικής υγείας και υπέρ υγείας της υποκρισίας και της ψυχανωμαλίας

από Agis Gouzaris:https://www.facebook.com/agis.gouzaris/posts/pfbid0684tTZdsoeS23cpGfXP5RFuPZL2ziThvnijuoajSckd2qTPCotEWjfLxQXccjbULl
Εις μνήμην της ψυχικής υγείας και υπέρ υγείας της υποκρισίας και της ψυχανωμαλίας
Ο ΠΟΥ καθιέρωσε την 10η Οκτωβρίου ως Παγκόσμια Ημέρα Ψυχικής Υγείας το 1992.
Τα τελευταία χρόνια μπορούμε να πούμε ότι πια τιμούμε τη μνήμη της ψυχικής υγείας ή, εναλλακτικά, την αποθέωση της υποκρισίας και της μαζικής ψυχοπαθολογίας.
Φέτος, η διεθνής τρομοκρατική οργάνωση στην οποία έχει μετεξελιχθεί ο ΠΟΥ, είχε τη φαεινή ιδέα να ορίσει ως θέμα του φετινού «εορτασμού», το οργουελικής έμπνευσης "Η ψυχική υγεία ως καθολικό ανθρώπινο δικαίωμα/Mental health is a universal human right"
Για όσους εξακολουθούν να διαθέτουν την ικανότητα λογικής σκέψης και επαφής με την πραγματικότητα, ο ΠΟΥ συνιστά μια διεθνή τρομοκρατική οργάνωση στην υπηρεσία της παγκόσμιας ελίτ και της υλοποιούμενης δυστοπικής Νέας Τάξης Πραγμάτων. 
Ο ρόλος του στην οργάνωση της μεγαλύτερης απάτης στην ιστορία της ανθρωπότητας κι ενός από τα ειδεχθέστερα διεθνή εγκλήματα, αυτό της ψευδοπανδημίας Covid 19, ήταν κομβικός:
1. Άρχισε με την αλλαγή του ορισμού της έννοιας της «πανδημίας» πριν λίγα χρόνια.
2. Αντικατέστησε την ιατροδικαστική εξέταση, ως τη μοναδική επιστημονική μέθοδο για τον προσδιορισμό της αιτίας θανάτου, με κριτήρια απολύτως αντιεπιστημονικά τα οποία κατήργησαν de jure τα καθιερωμένα επιστημονικά κριτήρια τα οποία χρησιμοποιούσε ανέκαθεν η Ιατρική (π.χ. τα κριτήρια του Koch).
Εφηύρε την γελοία έννοια του «ασυμπτωματικού κρούσματος» προκειμένου να διογκώσει τεχνητά τους αριθμούς κρουσμάτων και θανάτων.
3. Εξέδωσε τα δολοφονικά πρωτόκολλα «διάγνωσης» και «θεραπείας» τα οποία ευθύνονται για το θάνατο μερικών εκατομμυρίων ανθρώπων «από» ένα κοινό κρυολόγημα.
4. Άλλαξε την έννοια της «ανοσίας της αγέλης» σε αυτούς που έχουν εμβολιαστεί, υποτιμώντας έτσι τη φυσική ανοσία έναντι της τεχνητής.
5. Ολοκλήρωσε τη συμμετοχή του στο έγκλημα με τη μαζική δολοφονία αρκετών εκατοντάδων χιλιάδων ανθρώπων από τις άμεσες παρενέργειες των θανατηφόρων «εμβολίων» και υπονόμευσε την υγεία δισεκατομμυρίων ανθρώπων για τα επόμενα χρόνια.
6. Άλλαξε την κλασική έννοια του "εμβολίου" από κάτι που προσφέρει ανοσία σε κάτι που υποτίθεται ότι προσφέρει "προστασία" 
Είδαμε τελικά πόσοι εμβολιασμένοι "προστατεύθηκαν" με μεγαλύτερα ποσοστά βαριάς νόσησης και θνητότητας σε σχέση με τους ανεμβολίαστους.
Κι όχι «μόνο» αυτά:
1.Ο ΠΟΥ, ως γνήσια διεθνής τρομοκρατική οργάνωση, ενορχήστρωσε μια επιχείρηση ψυχολογικού πολέμου που παρόμοιά της δεν έχουμε ξαναδεί στα παγκόσμια χρονικά.
Σε αγαστή και μεθοδική συνεργασία με τα διεθνή μέσα μαζικής εξαπάτησης δημιούργησε μια κατάσταση μαζικής ψύχωσης σε δισεκατομμύρια ανθρώπους, πολλοί εκ των οποίων εξακολουθούν να πάσχουν από αυτή, άλλοι λιγότερο κι άλλοι περισσότερο: είναι αυτοί οι οποίοι εξακολουθούν να τρομοκρατούνται από το κοινό κρυολόγημα, αυτοί οι οποίοι εξακολουθούν να κάνουν με αγωνία τα απαταιωνίστικα rapid tests, αυτοί που δεν βγάζουν ούτε μέσα στο σπίτι τους τις μάσκες-φίμωτρα, αυτοί που εναγωνίως ανυπομονούν να κάνουν την επόμενη, «επικαιροποιημένη» θανατηφόρα ένεση.
2. Οι βλάβες στην ψυχική υγεία μεγάλου μέρους της ανθρωπότητας εξαιτίας των μέτρων «αντιμετώπισης της πανδημίας» είναι ανυπολόγιστες (και ίσως μη αναστρέψιμες) όπως είναι και οι βλάβες στη φυσιολογική αναπτυξιακή εξέλιξη και υγεία παιδιών και εφήβων.
3. Ο ΠΟΥ, ως καλός υπηρέτης της παγκόσμιας ελίτ και της δυστοπίας της, ενισχύει το παγκόσμιο παραλήρημα περί υποτιθέμενης ανθρωπογενούς «κλιματικής κρίσης» σπρώχνοντας ακόμη περισσότερους ανθρώπους στη μαζική ψύχωση.
4. Ο ρόλος του ΠΟΥ στην παράνοια της Νέας Τάξης Πραγμάτων συμπεριλαμβάνει και την αποδοχή του παραληρήματος της θεωρίας των πολλαπλών φύλων αλλά και την προώθηση της παιδοφιλίας ως «κανονικότητας».
5. Κι επειδή ο ΠΟΥ κόπτεται για την ψυχική μας υγεία, μόλις πριν από λίγους μήνες, συμπεριέλαβε στις ψυχικές παθήσεις την άρνηση εμβολιασμού!
Έπεται να κηρυχθεί η διαφωνία στο κυρίαρχο αφήγημα της κάθε εξουσίας ως η "νέα τρέλα", για την οποία θα είμαστε υποχρεωμένοι να υποβληθούμε σε "επιστημονικά αποδεδειγμένες θεραπείες".
Κι έρχεται τώρα, μετά από όλα αυτά, ο ΠΟΥ να προπαγανδίζει οργουελικά την ψυχική υγεία ως "παγκόσμιο ανθρώπινο δικαίωμα", αφού την εκτέλεσε εν ψυχρώ κι εξακολουθεί να της δίνει κατά ριπάς τις χαριστικές βολές.
Δεν μπορεί να υπάρξει ψυχική υγεία στη δυστοπία της Νέας Τάξης Πραγμάτων. 
Μόνο βαρειά ψυχανωμαλία.
Ξυπνήστε.