Σάββατο 2 Απριλίου 2022

13η Ήμερα Απεργίας Πείνας - Η συγκλονιστική επιστολή που απέστειλαν οι υγειονομικοί Απεργοί Πείνας στους Υπουργούς Υγείας

13η Ήμερα Απεργίας Πείνας
Oι Απεργοί Πείνας απέστειλαν στους Υπουργούς Υγείας έγγραφο που εξηγούν τους λόγους που βρίσκονται εκεί αλλά και υπό ποιες προϋποθέσεις θα τερματίσουν την απεργία πείνας.


Διαμαρτυρία Πολιτών για παράνομη επεξεργασία προσωπικών δεδομένων


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Στις 29/3/2022 επιδόθηκε με δικαστικό επιμελητή στον Πρόεδρο της Αρχής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ από 739 πολίτες με την οποία διαμαρτύρονται για την παράνομη επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων τους από δημόσιους φορείς και καλούν την Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων να εκπληρώσει τα καθήκοντα που αρμόζουν στο θεσμικό της ρόλο και να υπερασπιστεί το δικαίωμα που τους αναγνωρίζεται από το άρθρο 9Α του Συντάγματος και το άρθρο 8 του Χάρτη των Θεμελιωδών Δικαιωμάτων της Ε.Ε για τον σεβασμό και την προστασία των προσωπικών δεδομένων τους.
Η διαμαρτυρία αυτή συγκοινοποιήθηκε προς (α) τον Εισαγγελέα Αρείου Πάγου (β) τον Συνήγορο του Πολίτη, (γ) τον Πρόεδρο της Βουλής και (δ) τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκου Κοινοβουλίου, ενώ κοινοποιήθηκε με mail στους Αρχηγούς και τα μέλη των Κοινοβουλευτικών Ομάδων : ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ, ΚΙΝΑΛ, ΜΕΡΑ 25 και ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ.
Έχει προηγηθεί η “Επείγουσα Έκκληση Καθηγητών και ΑΕΙ και Νομικών” προς την Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων από 31 Καθηγητές και Δικηγόρους, η οποία κοινοποιήθηκε στον Πρόεδρο της Αρχής στις 8.3.2022, με αίτημα την άμεση παρέμβασή της για το θέμα της παράνομης επεξεργασίας ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων εκατομμυρίων πολιτών από δημόσιους φορείς για το σκοπό της επιβολής του διοικητικού προστίμου των 100 ευρώ που προβλέπεται από τη διάταξη του άρθρου 24 ν. 4865/202.
Επίσης λόγω της σοβαρότητας του θέματος έχει συσταθεί Νομική Επιτροπή που αποτελείται από τους πληρεξούσιους δικηγόρους των 739 πολιτών, Τάσο Κώνστα, 
Στέλλα Πατρώνα, 
Γιώτα Τσέλιου και τους δικηγόρους Μαίρη Δούκα, 
Ελένη Ευστρατίου, 
Μαρία Θεοφανούδη, 
Νάσια Μιχελή, 
Δημήτρη Μπελαντή, 
Βασίλη Παπανικολάου και Νότα Πρωτονοτάριου.
Τα μέλη της Νομικής Επιτροπής επισημαίνουν ότι είναι εξόφθαλμα παράνομη η επεξεργασία:
– Γιατί αντλούνται ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα από τα μητρώα νοσησάντων, το μητρώο εμβολιασμών και τη Βάση Ηλεκτρονικής Συνταγογράφησης χωρίς να επιτρέπεται από το νόμο (άρθρο 24 του ν. 4624/2019)
– Γιατί παραβιάζεται η θεμελιώδης αρχή του ΓΚΠΔ τα προσωπικά δεδομένα να χρησιμοποιούνται μόνο για τον σκοπό που έχουν συλλεγεί ή συμβατό σκοπό (που κρίνεται ως συμβατός με πολύ αυστηρά κριτήρια που εν προκειμένω δεν πληρούνται ) και
– Γιατι παραβιάζεται το άρθρο 9Α του Συντάγματος (προστασία προσωπικών δεδομένων)
Τέλος επισημαίνουν ότι είναι η πρώτη φορά που δημόσιοι φορείς παραβιάζουν απροκάλυπτα και σε τέτοια έκταση τον ΓΚΠΔ και πρόκειται για παράνομη επεξεργασία μεγάλης βαρύτητας, καθώς στην ψηφιακή εποχή ο σεβασμός στην προστασία προσωπικών δεδομένων είναι το αντίστοιχο του ατομικού δικαιώματος στον σεβασμό του ασύλου της κατοικίας (δηλαδή της ιδιωτικής ζωής και της αυτονομίας των πολιτών) και εν προκειμένω, η κυβέρνηση με την αυτοματοποιημένη επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων εκατομμυρίων πολιτών παραβίασε το δικαίωμά τους στην ιδιωτική ζωή. 
Επισυνάπτεται το κειμενο της ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ και οι εκθέσεις επίδοσης του δικαστικού επιμελητή Νικήτα Τσιώλη.
Η Διαμαρτυρία Πολιτών:https://www.eyewideopen.org/?p=3630

Ιωάννης Ιωαννίδης - Οι υπεύθυνοι δημόσιας υγείας πρέπει να κηρύξουν το τέλος της πανδημίας.

Το τέλος της πανδημίας COVID-19 - Τι αναφέρει σε άρθρο του ο dr Ιωαννίδης, το οποίο έχει γίνει δεκτό για δημοσίευση και έχει υποβληθεί σε πλήρη αξιολόγηση από ομότιμους.
Ο προσωπικός κίνδυνος για τη συντριπτική πλειονότητα του παγκόσμιου πληθυσμού ήταν ήδη πολύ μικρός βαδίζοντας προς τα τέλη του 2021, αλλά ο αντιληπτός κίνδυνος μπορεί να εξακολουθεί να είναι υπερβολικά υπερεκτιμημένος. 
Παρόλα αυτά, τα περιοριστικά μέτρα υψηλής αυστηρότητας έχουν επιμείνει σε πολλές χώρες μέχρι τις αρχές του 2022. 
Η τεράστια προσοχή στα μέσα ενημέρωσης, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ακόμη και στους επιστημονικούς κύκλους θα πρέπει να μετριαστεί. 
Οι υπεύθυνοι δημόσιας υγείας πρέπει να κηρύξουν το τέλος της πανδημίας. 
Οι μεσοπρόθεσμες και μακροπρόθεσμες συνέπειες των επιδημικών κυμάτων και των μέτρων που έχουν ληφθεί στην υγεία, 
την κοινωνία, 
την οικονομία, 
τον πολιτισμό και τη δημοκρατία μπορεί να διαιωνίσουν μια πανδημική κληρονομιά πολύ μετά το τέλος της ίδιας της πανδημίας.

Τα διαμάντια ενός χαμένου πλανήτη του ηλιακού μας συστήματος

 

Διαμάντια εγκλεισμένα σε μετεωρίτη προέρχονται από ένα χαμένο πλανήτη του ηλιακού μας συστήματος

Το 2008, κομμάτια από διαμάντια κρυμμένα μέσα σε έναν μετεωρίτη κατεβαίνουν από το διάστημα και προσγειώνονται στην έρημο Nubian του Σουδάν.

Τα θραύσματα ενός χαμένου πλανήτη από το πρώιμο ηλιακό μας σύστημα μπορούν να μας δείξουν την ασάφεια που περιβάλλει τη γέννηση των πλανητών, συμπεριλαμβανομένης της Γης. Μπορεί να έχουν βρεθεί τα απομεινάρια ενός τεράστιου πρωτοπλανήτη που έχει πιά καταστραφεί,εγκλεισμένα σε έναν τύπο μετεωρίτη που οι ερευνητές ονόμασαν ουρελίτη.

Και, σύμφωνα με νέα μελέτη, αυτά τα διαμάντια παρέχουν την πρώτη φυσική ένδειξη ενός αρχαίου χαμένου πρωτοπλανήτη από την αυγή του ηλιακού μας συστήματος.
Στη μελέτη, μια ερευνητική ομάδα διαπίστωσε ότι ο μετεωρίτης Almahata Sitta ανήκε κάποτε σε έναν
πρωτοπλανήτη ο οποίος υπήρχε κατά τα πρώτα δέκα εκατομμύρια χρόνια του ηλιακού μας συστήματος.
Έναν πρωτοπλανήτη από τους δεκάδες πρώιμων κόσμων που βίωσαν επιπτώσεις και δημιουργήθηκαν τελικά για να δημιουργήσουν τους βραχώδεις πλανήτες του δικού μας ηλιακού συστήματος.
Τα τεμάχια των διαμαντιών μέσα στον μετεωρίτη κατέχουν ένα συναρπαστικό αρχείο αυτών των πρωτοπλανητών και των συγκρούσεων τους, σύμφωνα με τη μελέτη. Μέχρι τώρα, την ύπαρξη αυτών των πρώιμων κόσμων τους προέβλεπαν οι ερευνητές μόνο μέσα από  μοντέλα προσομοίωσης.
Αλλά ο μετεωρίτης των διαμαντιών φαίνεται να προέρχεται από έναν πρωτοπλανήτη  που συγκρούστηκε με άλλα κοσμικά αντικείμενα κατά τα πρώτα 10 εκατομμύρια χρόνια του ηλιακού συστήματος και δεν υπάρχει πλέον στο σύνολό του, σύμφωνα με τις πρόσφατες μελέτες.
Λόγω της σταθερότητάς τους, της μηχανικής αντοχής και της θερμοκρασίας τήξης, τα διαμάντια πολύ συχνά εγκλωβίζουν και παγιδεύουν ορυκτά και τήγματα που υπάρχουν στο περιβάλλον σχηματισμού τους με τη μορφή εγκλεισμάτων. Στη Γη, τα διαμάντια χρησιμοποιούνται για την αναγνώριση της δομής και της σύνθεσης των βαθιών στρωμάτων του πλανήτη μας,την εκτίμηση του βάθους του σχηματισμού των ίδιων των διαμαντιών καθώς και την ταυτοποίηση της σύνθεσης και της πετρολογίας των φάσεων που ελήφθησαν δειγματοληπτικά σε αυτό το βάθος. Ως εκ τούτου, τα διαμάντια που σχηματίζονται μέσα στους μετεωρίτες μπορούν ενδεχομένως να έχουν ανεκτίμητες πληροφορίες σχετικά με το μέγεθος,τη σύνθεσή τους,αλλά και πληροφορίες σχετικά με τον μητρικό τους πρωτοπλανήτη.
Η ανάλυση του μετεωρίτη Almahata Sitta αποκαλύπτει ότι είναι ένας αχονδρίτης , ένας σπάνιος τύπος διαστημικού βράχου που προέρχεται από ουράνια σώματα που είναι αρκετά μεγάλα ώστε να παράγουν εσωτερική θερμότητα στην αρχή της ιστορίας τους, έτσι ώστε να παράγουν μεταλλικούς πυρήνες περιβαλλόμενους από βράχο. Ως εκ τούτου, ο βράχος Almahata Sitta προέρχεται από ένα μεγάλο αστεροειδή ή πρώιμο πλανήτη.
Επειδή αυτός ο μετεωρίτης έχει υψηλές συγκεντρώσεις άνθρακα που εκδηλώνονται ως διαμάντια και γραφίτης, το Almahata Sitta είναι ένας τύπος μετεωρίτη που ονομάζεται ουρελίτης.
Στη νέα μελέτη, ο επικεφαλής συγγραφέας Farhang Nabiei, επιστήμονας των υλικών στην École Polytechnique Fédérale de Lausanne της Ελβετίας, και οι συνεργάτες του ανέλυσαν λεπτομερώς τα διαμάντια που βρήκαν μέσα στον ουρελίτη.
Οι επιστήμονες χρησιμοποίησαν σύγχρονες επιστημονικές μεθόδους και ηλεκτρονικά μικροσκόπια για να αναλύσουν σε βάθος τον μετεωρίτη και το περιβάλλον υψηλής πίεσης που σχημάτισε τους κρυστάλλους και άλλαξε τα μεταλλικά στοιχεία γύρω από αυτούς και κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι η σύνθεση και τα σχήματα των εγκλεισμάτων μέσα στα διαμάντια πρέπει να έχουν σχηματιστεί σε υψηλές πιέσεις-πάνω από 20 gigapascals.
Αυτό σημαίνει ότι ο μετεωρίτης Almahata Sitta του Σουδάν αποτελεί ένα από τα τελευταία απομεινάρια ενός αρχέγονου τεράστιου πλανήτη, που πια δεν υπάρχει και ότι αυτά τα θραύσματα είναι τα μόνα που έχουν απομείνει από αυτό το αρχαίο ουράνιο σώμα, δήλωσε ο Farhang Nabiei
Η μελέτη δημοσιεύθηκε στις 17 Απριλίου στο περιοδικό Nature Communications.

space.com

συντάκτης: ntina

Η αγάπη στην αριστερή όχθη

Παρίσι 1956...
και ένας Ολλανδός φωτογράφος ο Ed van der Elsken, ο οποίος ήταν μέρος αναπόσπαστο της σκηνής του Παρισιού τη στιγμή εκείνη,
καταγράφει με έναν σκληρό ασπρόμαυρο τρόπο την ζωή γύρω του.
η αγάπη στην αριστερή όχθη,
μποέμικη ζωή,
απερίσκεπτη,
ανέμελη,
παρακμιακή,
αλλά παράλληλα και μια αγάπη ηδονιστική για το ζωή!!!
Ο Ed van der Elsken άρχισε να φωτογραφίζει στα τέλη της δεκαετίας του 1940. 
Τη δεκαετία του 1950 έφυγε από την Ολλανδία για το Παρίσι. 
Εκεί γνώρισε την μποέμικη κοινωνία του Saint-Germain-de-Prés. 
Σημαδεμένοι από την πικρή μεταπολεμική ατμόσφαιρα οι νέοι αυτοί, περνούσαν τις μέρες τους σε μπαρ, 
ζώντας με αλκοόλ και ναρκωτικά. 
Μετά από πρόταση του Edward Steichen, τον οποίο ο van der Elsken γνώρισε στο Παρίσι, μετέτρεψε τις φωτογραφίες του σε ένα φωτογραφικό μυθιστόρημα. 
Η "Αγάπη στην αριστερή όχθη" τον έκανε αμέσως παγκοσμίως διάσημο. 
μια φωτογραφική ιστορία!!!
μποέμ,
καλλιτέχνες,
ηθοποιοί,
χορευτές,
μουσικοί της τζάζ,
αγόρια και κορίτσια,
άντρες και γυναίκες ζουν μια άγρια ρομαντική ζωή και συχνάζουν στην αριστερή όχθη.
μπορούν να δειπνίσουν με μισή φέτα ψωμί,
μπορούν να κοιμηθούν σε σταθμευμένα αυτοκίνητα ή
σε παγκάκια ή
κάτω από τα πλατάνια...
τη ζωή αυτή που ο πρωτοποριακός Ολλανδός φωτογράφος αποτύπωσε στα αρνητικά του, είχε την έμπνευση να την κυκλοφορήσει σε βιβλίο.
το πρώτο photobook!!!
το πρωτότυπο βιβλίο έχει εκ νέου δημοσιευτεί σε μια εκπληκτικά όμορφη και πανομοιότυπη έκδοση!!!
από τις εκδόσεις: UK photobook publishers Dewi Lewis....
the book: Love on the Left Bank
Ed van der Elsken
112 pages
200 duotone photographs

Κείμενο και επιμέλεια κειμένου: ntina

Όταν πεθαίνουν οι λαοί μαζί με τα όνειρά τους

με το δάχτυλο στη σκανδάλη ρώτησαν
"θες να είσαι Ινδιάνος τώρα;"
Pine Ridge στη Νότια Ντακότα
Aaron Huey ο φωτογράφος που φωτογράφισε τους  Lakota
οι Lakota είναι αυτόχθονες κάτοικοι της Αμερικής και αποτελούν μέρος του έθνους των Sioux
κατοικούσουν στη Βόρεια και Νότια Ντακότα 
 https://www.ted.com/talks/aaron_huey_america_s_native_prisoners_of_war
.......................................................
σήμερα οι Lakota είναι ελάχιστοι και ζουν σε καταυλισμούς όπως ο καταυλισμός Pine Ridge.
εδώ τους βρήκε και ο Aaron Huey.
ο Aaron Huey  στην προσπάθεια του να φωτογραφίσει τη φτώχεια στην Αμερική, οδηγήθηκε στον ινδιάνικο Καταυλισμό του Pine Ridge  όπου 
ο αγώνας των αυτοχθόνων Λακότα -ένας αγώνας συγκλονιστικός και 
σε μεγάλο βαθμό παραγνωρισμένος- τον ανάγκασε να εστιάσει εκεί την προσοχή του.
έπειτα από πέντε χρόνια δουλειάς, οι συγκλονιστικές του φωτογραφίες γίνονται ένα συγκλονιστικό μάθημα ιστορίας σε αυτήν την τολμηρή και θαρραλέα ομιλία του στο TED...
οι φωτογραφίες που παρουσιάζονται είναι συγκλονιστικές...
ο καταυλισμός-φυλακή απάνθρωπος, όπου
πάνω από το 90% των κατοίκων ζει κάτω από τα όρια της φτώχειας,
το 80 με 90% είναι άνεργοι,
το 70% των παιδιών εγκαταλείπει το σχολείο,
οι αρρώστιες και το αλκοόλ τους θερίζουν...
"στο πρώτο μου ταξίδι στο Pine Ridge" αφηγείται ο Aaron Huey
"φωτογράφισα μόνο τα νεότερα άτομα του καταυλισμού.
οι περισσότεροι από αυτούς ήταν μέλη βίαιων συμμοριών ή
ήταν ανακατεμένοι με τα ναρκωτικά.   
ο αρχηγός της φυλής νόμισε ότι είμαι ένας ακόμα δημοσιογράφος, ο οποίος κοιτούσε να επωφεληθεί από την κακοτυχία τους" 

σε αντίθεση με άλλους δημοσιογράφους και φωτογράφους που περνούσαν από το Pine Ridge για μιά-δυό μέρες και δεν επέστρεφαν ποτέ ξανά,
ο Aaron Huey εξακολουθούσε να έρχεται και να ξαναέρχεται...
Ο Huey ξεκίνησε να κάνει ένα έργο για τη φτώχεια στην Αμερική το 2005. 
Το έργο μετατράπηκε σε ένα επταετές ντοκιμαντέρ για την Oglala Lakota του Pine Ridge Indian Reservation στη Νότια Ντακότα

Σύνδρομο Επίκτητης Ανοσοανεπάρκειας: Νέα Δεδομένα Σχετικά με το Εμβόλιο COVID

THE EXPOSÉ  13/3/2022

Ενώ σας αποσπούν την προσοχή με τη Ρωσία-Ουκρανία, η κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου αθόρυβα δημοσίευσε δεδομένα που επιβεβαιώνουν ότι οι τριπλά εμβολιασμένοι απέχουν μόλις λίγες εβδομάδες από την ανάπτυξη του Συνδρόμου Επίκτητης Ανοσοανεπάρκειας.

Τα τελευταία επίσημα στοιχεία της Υπηρεσίας Υγειονομικής Ασφάλειας του Ηνωμένου Βασιλείου δείχνουν ότι τα τριπλά εμβολιασμένα άτομα ηλικίας 30-70 ετών έχουν πλέον χάσει τουλάχιστον το 70% της ικανότητας του ανοσοποιητικού τους συστήματος σε σύγκριση με το φυσικό ανοσοποιητικό σύστημα των ανεμβολίαστων ανθρώπων.

Το ανοσοποιητικό τους σύστημα επιδεινώνεται μεταξύ 10% και 30% την εβδομάδα κατά μέσο όρο, με πολύ μεγαλύτερη και ταχύτερη αποδόμηση μεταξύ των νεότερων ηλικιακών ομάδων.

Εάν αυτό συνεχιστεί με τον τρέχοντα ρυθμό, τότε όλοι οι τριπλά εμβολιασμένοι ηλικίας 18 έως 39 ετών θα έχουν 100% υποβάθμιση του ανοσοποιητικού τους συστήματος μέχρι τα μέσα Απριλίου 2022, με όλες τις άλλες τριπλά εμβολιασμένες ηλικιακές ομάδες να ακολουθούν το παράδειγμά τους λίγο αργότερα.

Με άλλα λόγια, τα επίσημα στοιχεία της κυβέρνησης του Ηνωμένου Βασιλείου δείχνουν έντονα ότι ο τριπλά εμβολιασμένος πληθυσμός αναπτύσσει ταχέως σύνδρομο επίκτητης ανοσοανεπάρκειας.

Τα στοιχεία της Αγγλίας για την Covid-19 παράγονται από τον Οργανισμό Υγειονομικής Ασφάλειας του Ηνωμένου Βασιλείου (UKHSA) και ο ακόλουθος πίνακας που δείχνει τον αριθμό των κρουσμάτων ανά κατάσταση εμβολιασμού μεταξύ της εβδομάδας 6 και της εβδομάδας 9 του 2022, λαμβάνεται από την Εβδομάδα 10 – 2022 – Έκθεση Eπιτήρησης Eμβολίων

Πηγή – Σελίδα 41

Όπως μπορείτε να δείτε από τα παραπάνω, ο τριπλά εμβολιασμένος πληθυσμός αντιπροσώπευε την πλειοψηφία των κρουσμάτων Covid-19 σε κάθε ηλικιακή ομάδα ανά ένα μίλι χώρας, εκτός από τους κάτω των 18 ετών. Ο υψηλότερος αριθμός κρουσμάτων σε αυτές τις τέσσερις εβδομάδες καταγράφηκε μεταξύ των ατόμων ηλικίας 40-49 ετών, με 111.380 επιβεβαιωμένα κρούσματα. Αυτό συγκρίνεται με μόλις 10.400 περιπτώσεις μεταξύ ανεμβολίαστων 40-49 ετών.

Το UKHSA παρέχει επίσης τα ποσοστά των κρουσμάτων ανά 100.000 άτομα και ανά κατάσταση εμβολιασμού στις εκθέσεις του της επιτήρησης των εμβολίων, και ο ακόλουθος πίνακας έχει συρραφτεί με τους πίνακες ποσοστού κρουσμάτων που βρέθηκαν στις  εκθέσεις επιτήρησης εμβολίων της εβδομάδας 3εβδομάδας 6 και εβδομάδας 10:

Πηγή

Όπως μπορείτε να δείτε από τα παραπάνω, τα ποσοστά κρουσμάτων ανά 100χιλιάδες ήταν υψηλότερα μεταξύ του τριπλά εμβολιασμένου πληθυσμού κατά τη διάρκεια αυτών των 3 μηνών, εκτός από τους κάτω των 18 ετών και στους 3 μήνες, και οι 18-29 ετών μόνο την εβδομάδα 3.

Τώρα που τα γνωρίζουμε αυτά μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τον απλό τύπο αποτελεσματικότητας εμβολίου της Pfizer για να υπολογίσουμε την αποτελεσματικότητα του εμβολίου Covid-19 στον πραγματικό κόσμο μεταξύ των τριπλά εμβολιασμένων.

Ποσοστό ανεμβολίαστων περιπτώσεων – Ποσοστό εμβολιασμένων περιπτώσεων / ποσοστό ανεμβολίαστων περιπτώσεων x 100

Το παρακάτω διάγραμμα δείχνει την αποτελεσματικότητα του εμβολίου Covid-19 μεταξύ του τριπλά εμβολιασμένου πληθυσμού στην Αγγλία σε περιόδους 4 εβδομάδων μεταξύ της Εβδομάδας 51 του 2021 και της Εβδομάδας 9 του 2022.

Όπως μπορείτε να δείτε η αποτελεσματικότητα του εμβολίου μειώνεται μήνα με το μήνα, με τη χαμηλότερη αποτελεσματικότητα να καταγράφεται μεταξύ 40-49 ετών στο μείον-248,92%. Αλλά η πιο απότομη μείωση της επίδρασης της ένεσης έχει καταγραφεί μεταξύ των νέων ηλικίας 18-29 ετών, πέφτοντας στο μείον 201,52% μέχρι την εβδομάδα 9 του 2022 από +10,19 την εβδομάδα 51 έως την εβδομάδα 2.

Ωστόσο, η αποτελεσματικότητα του εμβολίου δεν είναι στην πραγματικότητα μέτρο ενός εμβολίου, είναι μέτρο της απόδοσης του ανοσοποιητικού συστήματος των αποδεκτών του εμβολίου σε σύγκριση με την απόδοση του ανοσοποιητικού συστήματος ενός μη εμβολιασμένου ατόμου.

  • Μια αποτελεσματικότητα του εμβολίου +50% θα σήμαινε ότι οι πλήρως εμβολιασμένοι προστατεύονται από τον Covid-19 κατά 50% περισσότερο από τους ανεμβολίαστους. Με άλλα λόγια, οι πλήρως εμβολιασμένοι έχουν ανοσοποιητικό σύστημα που είναι 50% καλύτερο στην αντιμετώπιση του Covid-19.
  • Μια αποτελεσματικότητα του εμβολίου 0% θα σήμαινε ότι οι πλήρως εμβολιασμένοι δεν προστατεύονται περισσότερο από τον Covid-19 από τους ανεμβολίαστους, πράγμα που σημαίνει ότι τα εμβόλια είναι αναποτελεσματικά. Με άλλα λόγια, οι πλήρως εμβολιασμένοι έχουν ανοσοποιητικό σύστημα ίσο με αυτό των ανεμβολίαστων στην αντιμετώπιση του Covid-19.
  • Αλλά μια αποτελεσματικότητα εμβολίου -50% θα σήμαινε ότι οι ανεμβολίαστοι ήταν 50% πιο προστατευμένοι από τον Covid-19 συγκριτικά με τους πλήρως εμβολιασμένους. Με άλλα λόγια, η απόδοση του ανοσοποιητικού συστήματος των εμβολιασμένων είναι 50% χειρότερη από τη φυσική απόδοση του ανοσοποιητικού συστήματος των ανεμβολίαστων. Ως εκ τούτου, τα εμβόλια Covid-19 έχουν βλάψει το ανοσοποιητικό σύστημα.

Ευτυχώς, χρησιμοποιώντας τα ποσοστά των περιπτώσεων που παρείχε η UKHSA, μπορούμε επίσης να υπολογίσουμε την απόδοση του ανοσοποιητικού συστήματος. Το μόνο που χρειάζεται να κάνουμε είναι να αλλάξουμε ελαφρώς τον τύπο αποτελεσματικότητας του εμβολίου για αρνητική απόδοση του ανοσοποιητικού συστήματος και να χρησιμοποιήσουμε την ίδια φόρμουλα για θετική απόδοση του ανοσοποιητικού συστήματος.

Θετική απόδοση του ανοσοποιητικού συστήματος = Ποσοστό ανεμβολίαστων περιπτώσεων – Ποσοστό εμβολιασμένων περιπτώσεων / ποσοστό ανεμβολίαστων περιπτώσεων x 100

Αρνητική απόδοση ανοσοποιητικού συστήματος = Ποσοστό ανεμβολίαστων περιπτώσεων – Ποσοστό εμβολιασμένων Περιπτώσεων / Ποσοστό εμβολιασμένων περιπτώσεων x 100

Το παρακάτω διάγραμμα δείχνει την απόδοση του ανοσοποιητικού συστήματος του τριπλά εμβολιασμένου πληθυσμού στην Αγγλία ανά ηλικιακή ομάδα σε περιόδους τεσσάρων εβδομάδων, σε σύγκριση με το φυσικό ανοσοποιητικό σύστημα του μη εμβολιασμένου πληθυσμού.

Όπως μπορείτε να δείτε η χαμηλότερη απόδοση του ανοσοποιητικού συστήματος επί του παρόντος είναι μεταξύ των ατόμων ηλικίας 60-69 ετών στο -72,35%, αλλά όλα τα τριπλά εμβολιασμένα άτομα ηλικίας 30 έως 59 ετών δεν απέχουν πολύ, με απόδοση του ανοσοποιητικού συστήματος που κυμαίνεται από -70,83% έως -71,34%.

Ακόμη και οι 18 έως 29 ετών κινούνται στο ίδιο φάσμα στο μείον 66,84%, πέφτοντας από την απόδοση του ανοσοποιητικού συστήματος στο +11,35% της εβδομάδας 51 σταδιακά έως την εβδομάδα 2, πράγμα που σημαίνει ότι έχουν υποστεί την ταχύτερη μείωση της απόδοσης του ανοσοποιητικού συστήματος.

AIDS (Σύνδρομο Επίκτητης Ανοσολογικής Ανεπάρκειας) είναι το όνομα που χρησιμοποιείται για να περιγράψει μια σειρά από δυνητικά απειλητικές για τη ζωή λοιμώξεις και ασθένειες που συμβαίνουν όταν το ανοσοποιητικό σας σύστημα έχει υποστεί σοβαρή βλάβη.

Τα άτομα με σύνδρομο επίκτητης ανοσολογικής ανεπάρκειας διατρέχουν αυξημένο κίνδυνο ανάπτυξης ορισμένων καρκίνων και λοιμώξεων που συνήθως εμφανίζονται μόνο σε άτομα με αδύναμο ανοσοποιητικό σύστημα.

Εάν αυτή η απόδοση του ανοσοποιητικού συστήματος επρόκειτο να χτυπήσει γύρω στο σημείο -95%, τότε αυτό θα υποδήλωνε έντονα ότι ο τριπλά εμβολιασμένος πληθυσμός έχει αναπτύξει κάποια νέα μορφή του συνδρόμου επίκτητης ανοσοανεπάρκειας που προκαλείται από το εμβόλιο Covid-19 και, δυστυχώς, με βάση την τρέχουσα τάση που παρατηρήθηκε τους τελευταίους 3 μήνες, οι νεότερες ηλικιακές ομάδες δεν θα περιμένουν για πολύ.

Ο παρακάτω πίνακας δείχνει τη μείωση της απόδοσης του ανοσοποιητικού συστήματος μεταξύ κάθε ηλικιακής ομάδας τριπλά εμβολιασμένων κάθε μήνα, καθώς και τη μέση μηνιαία μείωση. Η μέση μηνιαία μείωση έχει χρησιμοποιηθεί στη συνέχεια για να εκτιμηθεί πότε κάθε ηλικιακή ομάδα θα χτυπήσει το 100% της υποβάθμισης του ανοσοποιητικού συστήματος, δηλαδή τη συνολική αποτυχία του ανοσοποιητικού συστήματος, με βάση τη γνωστή απόδοση του ανοσοποιητικού συστήματος από την εβδομάδα 9 του 2022.

Όλοι οι τριπλά εμβολιασμένοι ενήλικες θα έχουν χάσει το 100% της συνολικής ανοσολογικής τους ικανότητας (για ιούς και ορισμένους καρκίνους) μέσα σε 5 μήνες, αλλά οι 18 έως 39 ετών θα το έχουν χάσει μέχρι τα μέσα Απριλίου 2022, ακολουθούμενοι από τους 40-49 ετών που θα το έχουν χάσει μέχρι τα μέσα Μαΐου. Αυτοί οι άνθρωποι θα έχουν τότε πλήρες σύνδρομο επίκτητης ανοσοανεπάρκειας.

Η Pfizer ισχυρίστηκε αρχικά ότι η ένεση mRNA είχε αποτελεσματικότητα έως και 95%. Αυτοί οι αριθμοί δείχνουν σαφώς ότι ένας τέτοιος ισχυρισμός είναι ψευδής, αλλά δεν πιστεύουμε ότι κάποιος φαντάστηκε ποτέ πως οι αριθμοί θα έδειχναν ότι τα εμβόλια όχι απλώς χάνουν την αποτελεσματικότητά τους με την πάροδο του χρόνου φτάνοντας κάτω από μηδενική αποτελεσματικότητα, αλλά αντίθετα βλάπτουν σταδιακά το ανοσοποιητικό σύστημα μέχρι να φτάσουν σε μια αρνητική απόδοση.

eternalnowblog.com

https://dailyexpose.uk/2022/03/13/gov-report-proves-triple-vaccinated-have-ade/

Βασικές αρχές διατροφής και θρέψης - Mπρόκολο, o φύλακας της μακροζωίας του ανθρώπου

 

Μπρόκολο 
Η Sulforaphane (SFN) είναι μία ITC που τα αποτελέσματα in vivo και επιδημιολογικών μελετών έχουν επιβεβαιώσει τις ισχυρές αντικαρκινικές,
αντιοξειδωτικές και αντιφλεγμονώδεις δραστηριότητές της
Η sulforaphane ως καθαρή χημική ουσία, προστατεύει από τον καρκίνο του δέρματος,
του στόματος,
του στομάχου,
του παχέος εντέρου,
του πνεύμονα και της ουροδόχου κύστεως.
Είναι σαφές ότι η SFN είναι ένας ασφαλής και σχετικά μη τοξικός χημειοπροληπτικός παράγοντας και ασκεί αντικαρκινικές δραστηριότητες μέσω πολλαπλών ισχυρών μηχανισμών, συμπεριλαμβανομένης της ισχυρής αντιφλεγμονώδους δραστηριότητάς της.
Πιο πρόσφατα, η sulforaphane έχει αποδειχθεί ότι έχει άμεση βακτηριοκτόνο δράση, με αποτέλεσμα να καταπολεμά το Helicobacter pylori, το οποίο ενοχοποιείται για την πρόκληση γαστρίτιδας και πεπτικού έλκους.
Το Helicobacter pylori, μολύνει το βλεννογόνο του στομαχιού και μπορεί να επιβιώσει μέσα σε όξινο περιβάλλον...