Μια φασολάδα απλή, γεμάτη θρεπτικά συστατικά ένα comfort food με μεγαλειώδη γεύση
Θα δούμε πρώτα τι υλικά χρειαζόμαστε,στη συνέχεια τον τρόπο παρασκευής και στο τέλος τα θρεπτικά συστατικά της και την ιστορία της.
Τα υλικά μας
– 300 γρ. ψιλά φασόλια-προτιμώ πάντα φετινής σοδειάς και πάντα ελληνικά φασόλια.
– Δύο ξερά μεγάλα κρεμμύδια ή τρία μέτρια,ψιλοκκομένα
– Ένα μεγάλο ή δύο μικρά καρότα κομμένα σε λεπτές ροδέλες
– Ένα μεγάλο φλιτζάνι χοντροκομμένο άγρια ραδίκια
– Δύο μεγάλα πράσα κομμένα σε ροδέλες
– Ένα φλιτζάνι λάδι
– Αλάτι,θαλασσινό ανεπεξέργαστο χωρίς χημικά πρόσθετα....
read more:https://botanologia.gr/mia-diaforetiki-fasolada-apo-ta-vathi-ton-aionon-ena-comfort-food-me-megaleiodi-geysi/
Θα δούμε πρώτα τι υλικά χρειαζόμαστε,στη συνέχεια τον τρόπο παρασκευής και στο τέλος τα θρεπτικά συστατικά της και την ιστορία της.
Τα υλικά μας
– 300 γρ. ψιλά φασόλια-προτιμώ πάντα φετινής σοδειάς και πάντα ελληνικά φασόλια.
– Δύο ξερά μεγάλα κρεμμύδια ή τρία μέτρια,ψιλοκκομένα
– Ένα μεγάλο ή δύο μικρά καρότα κομμένα σε λεπτές ροδέλες
– Ένα μεγάλο φλιτζάνι χοντροκομμένο άγρια ραδίκια
– Δύο μεγάλα πράσα κομμένα σε ροδέλες
– Ένα φλιτζάνι λάδι
– Αλάτι,θαλασσινό ανεπεξέργαστο χωρίς χημικά πρόσθετα....
read more:https://botanologia.gr/mia-diaforetiki-fasolada-apo-ta-vathi-ton-aionon-ena-comfort-food-me-megaleiodi-geysi/