Δευτέρα 1 Ιανουαρίου 2024

Επιστολή από την Ινδία: Σταματήστε την τυραννία της “Πανδημικής ετοιμότητας” του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας

Η παγκόσμια συμφωνία ετοιμότητας για την πανδημία (“συνθήκη για την πανδημία”) που τίθεται επί του παρόντος σε εφαρμογή από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (ΠΟΥ) θα ανοίξει το δρόμο για “μια φασιστική προσέγγιση στην κοινωνική διαχείριση”. 
Οι ωφελημένοι θα είναι οι αδίστακτες εταιρείες και οι επενδυτές, τους οποίους η αντίδραση στον COVID-19 εξυπηρέτησε καλά. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα την απώλεια των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και της ατομικής ελευθερίας.
Αυτό λέει ο Dr David Bell, κλινικός ιατρός και ιατρός δημόσιας υγείας με διδακτορικό στην πληθυσμιακή υγεία και πρώην επιστημονικός και ιατρικός υπεύθυνος του ΠΟΥ. 
Η συνθήκη αντιπροσωπεύει μια τρομακτική αρπαγή εξουσίας που, αν πετύχει, θα δώσει στον ΠΟΥ κεντρικό καθοδηγητικό ρόλο και μονοπωλιακή δύναμη στην παγκόσμια διακυβέρνηση της υγείας.
     Όπως έχει συνταχθεί επί του παρόντος, η συνθήκη θα δώσει στον ΠΟΥ την εξουσία να διατάσσει μέτρα, συμπεριλαμβανομένων σημαντικών οικονομικών συνεισφορών από μεμονωμένα κράτη, απαγορεύσεις κυκλοφορίας (lockdown), ταξιδιωτικούς περιορισμούς, αναγκαστικές ιατρικές εξετάσεις και υποχρεωτικούς εμβολιασμούς κατά τη διάρκεια μιας έκτακτης ανάγκης δημόσιας υγείας που ο ίδιος κηρύσσει.
     Ο ΠΟΥ θα έχει την αποκλειστική και εκτεταμένη αρμοδιότητα να κηρύσσει καταστάσεις έκτακτης ανάγκης δημόσιας υγείας διεθνούς ενδιαφέροντος (PHEIC ) για οποιαδήποτε ενδεχόμενη ή πραγματική απειλή για εκτεταμένες περιοχές, είτε οι απειλές αυτές είναι βιολογικές, κλιματικές ή περιβαλλοντικές. Και θα το κάνει αυτό χωρίς τις δέουσες αποδείξεις και θα αποφασίζει να επιβάλει αποκλειστικά μέτρα και ιατρικές ουσίες που θα επιβάλλονται στο κοινό χωρίς ενημερωμένη συναίνεση.
     Οι εξουσίες του θα περιλαμβάνουν επίσης την επίσημη λογοκρισία των πληροφοριών, συμπεριλαμβανομένης της ελευθερίας του λόγου – των απόψεων που αντιτίθενται στο επίσημο αφήγημα του ΠΟΥ – και δεν θα λογοδοτεί σε κανένα εθνικό κοινοβούλιο ούτε θα περιορίζεται από οποιεσδήποτε συνταγματικές εγγυήσεις.
     Μια ομάδα διακεκριμένων δικηγόρων, γιατρών και ανήσυχων πολιτών έχουν αποστείλει επιστολή στον πρωθυπουργό της Ινδίας Narendra Modi και στον υπουργό Υγείας και Οικογενειακής Πρόνοιας Shri Mansukh L Mandaviya καλώντας τους να απορρίψουν την παγκόσμια συνθήκη του ΠΟΥ για την πανδημία. 
Οι υπογράφοντες παρατίθενται στο τέλος αυτού του άρθρου, ενώ η 10σέλιδη επιστολή είναι διαθέσιμη ολόκληρη με όλους τους σχετικούς συνδέσμους και παραπομπές στον ιστότοπο Awaken India: WHO Pandemic Treaty Ultra Vires of the Constitution.
     Ο ΠΟΥ δημοσίευσε ένα προσχέδιο της CA+ του ΠΟΥ (αυτή η “συνθήκη για την πανδημία” είναι πλέον επίσημα γνωστή ως “συμφωνία”) με 38 άρθρα την 1η Φεβρουαρίου 2023 και, στη συνέχεια, ένα άλλο σχέδιο με 41 άρθρα στις 2 Ιουνίου 2023. 
Η συμφωνία σηματοδοτεί μια θεμελιώδη αλλαγή στον τρόπο λειτουργίας του ΠΟΥ. 
Επιδιώκει μυστικά, πίσω από κλειστές πόρτες, σαρωτικές εξουσίες υπό τον γενικό διευθυντή του.
     Οι υπογράφοντες ξεκαθαρίζουν ότι, σύμφωνα με την προτεινόμενη συμφωνία, ο ΠΟΥ μπορεί, κατά βούληση, να ονομάσει πανδημία, να κηρύξει PHEIC και στη συνέχεια να αναλάβει την εξουσία των εθνικών κυβερνήσεων να κρατούν πολίτες, να περιορίζουν τα ταξίδια τους, να απαιτούν να έχουν διαβατήρια εμβολίων (υποχρεωτικές εξετάσεις και εμβολιασμούς) και να αυξάνουν τη λογοκρισία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. 
Η συμφωνία θα λειτουργεί επίσης ως “σύμβαση-πλαίσιο” που θα βρίσκεται σε εξέλιξη, χρόνο με το χρόνο, επ’ αόριστον. 
Διευκολύνει έναν δικτατορικό ρόλο για τον ΠΟΥ, καθώς κινείται προς την απόκτηση απεριόριστης εξουσίας.
     Δύο μέσα, η ίδια η συμφωνία και οι τροποποιήσεις στο Διεθνή Υγειονομικό Κανονισμό (ΔΥΚ) του 2005, είναι σχεδιασμένα να λειτουργούν παράλληλα για να δώσουν δρακόντειες εξουσίες στον ΠΟΥ. 
Και τα δύο κείμενα συνεπάγονται ανεπανόρθωτα τη μεταβίβαση στον ΠΟΥ της εξουσίας να απειλεί την ελευθερία της υγείας, αποτελώντας έτσι θεμελιώδη απειλή για την εθνική, ιατρική και σωματική αυτονομία.
     Στην επιστολή τους, οι συγγραφείς αναφέρουν ότι ο ΠΟΥ είναι ένα εξωτερικό, μη εκλεγμένο όργανο, το οποίο δεν έχει εξουσιοδοτηθεί και δεν μπορεί να διοριστεί σε μια τέτοια δικτατορική θέση. 
Κατά τη διάρκεια της περιόδου COVID-19, ο ρόλος του ΠΟΥ στη διευκόλυνση της ιατρικής τυραννίας ήταν ξεκάθαρος.
     Υποστήριξε υποχρεωτικές απαγορεύσεις κυκλοφορίας (lockdown), οι οποίες κατέστρεψαν τα μέσα διαβίωσης εκατομμυρίων ανθρώπων στην Ινδία και σε ολόκληρο τον κόσμο και δημιούργησαν ένα κύμα προβλημάτων ψυχικής υγείας. 
Έκλεισε τα σχολεία, βάζοντας πίσω την εκπαίδευση μιας ολόκληρης γενιάς. 
Προώθησε ελλιπώς δοκιμασμένα και μη εγκεκριμένα εμβόλια βάσει EUA (Emergency Use Authorisation), τα οποία παρά τους ισχυρισμούς περί “ασφάλειας και αποτελεσματικότητας” δεν είχαν καμία σχέση με αυτό και προκάλεσαν απότομη αύξηση των καρδιακών και εγκεφαλικών παθήσεων που προκαλούνται από πρωτεΐνες ακίδας.
     Εάν εγκριθεί από την 77η Παγκόσμια Συνέλευση Υγείας τον Μάιο του 2024 με απλή πλειοψηφία, η “συνθήκη για την πανδημία” θα τεθεί σε ισχύ εντός 12 μηνών για όλες τις χώρες, εκτός εάν μια χώρα καταθέσει προληπτικά απορρίψεις ή επιφυλάξεις εντός 10 μηνών.
     Η επιστολή προς τον πρωθυπουργό και τον υπουργό Υγείας αναφέρει ότι η συμφωνία και όσοι την προωθούν:
“Προφανώς παραβιάζουν τα θεμελιώδη δικαιώματα των πολιτών της Ινδίας και, ως εκ τούτου, είναι Ultra Vires (πέρα από τις δυνάμεις) του ινδικού Συντάγματος. 
Με την ίδια τους την πρόθεση, ακυρώνουν το θεμελιώδες δικαίωμα στη σωματική αυτονομία και ακεραιότητα, μέσω της επιβολής ιατρικών διαδικασιών, του εξαναγκασμού και περαιτέρω κατάφωρα παράνομων πράξεων”.
     Η επιστολή προσθέτει:
“Πρόκειται για μια εκπληκτική και τρομακτική επίθεση κατά των θεμελιωδών πολιτικών ελευθεριών. 
Πρέπει να γίνει κατανοητό ως θεμελιώδες, ότι η άρνηση της σωματικής ακεραιότητας οποιουδήποτε ανθρώπου σημαίνει την απώλεια όλων των ανθρωπίνων δικαιωμάτων”.
     Για να διατυπώσει την άποψή της, η επιστολή αναφέρεται στον Κώδικα της Νυρεμβέργης (1947) αναφέροντας:
“Η συναίνεση του ανθρώπινου υποκειμένου είναι απολύτως απαραίτητη. 
Το Διεθνές Σύμφωνο για τα Ατομικά και Πολιτικά Δικαιώματα επανέλαβε αυτή την απαγόρευση κατά των ακούσιων πειραμάτων στο κείμενό του του 1966, το οποίο αναφέρει: 
“Κανείς δεν μπορεί να υποβληθεί χωρίς τη συγκατάθεσή του σε ιατρικό ή επιστημονικό πείραμα”.
     Αναφέρεται επίσης στη δήλωση της Γενεύης για τους γιατρούς (1948):
“Θα σέβομαι την αυτονομία και την αξιοπρέπεια του ασθενούς μου. 
Δεν θα χρησιμοποιήσω τις ιατρικές μου γνώσεις για να παραβιάσω τα ανθρώπινα δικαιώματα και τις ατομικές ελευθερίες, ακόμη και με τη βία. 
Θα διατηρήσω τον απόλυτο σεβασμό για την ανθρώπινη ζωή, από τη σύλληψη. 
Θα θεωρώ την υγεία του ασθενούς μου ως το πρώτο μου μέλημα”.
     Οι υπογράφοντες σημειώνουν ότι δεν υπάρχει άλλη εναλλακτική λύση από το να εγκαταλείψουμε τον ΠΟΥ ως κράτος και παρακαλούν τον πρωθυπουργό και τον υπουργό Υγείας να ενεργήσουν για να προασπίσουν την κυριαρχία της Ινδίας και τα δικαιώματα κάθε πολίτη.
     Προσθέτουν ότι οι μη εκλεγμένοι, μη υπόλογοι και σε μεγάλο βαθμό άγνωστοι αντιπρόσωποι από 194 χώρες συναντώνται στη Γενεύη κατά τη διάρκεια των συνεδριάσεων της Παγκόσμιας Συνέλευσης Υγείας, όπως έκαναν το 2022, όταν υιοθέτησαν τροποποιήσεις του ΠΟΥ. 
Η διαδικασία είναι γεμάτη μυστικότητα, αυταρχισμό και επικείμενη τυραννία, στερούμενη κατάφωρα κάθε διαφανούς, δημοκρατικής διαδικασίας.
     Οι εκπρόσωποι αυτών των χωρών δεν εκλέγονται και δεν εκπροσωπούν τον λαό της χώρας τους. 
     Οι υπογράφοντες ρωτούν:
“Πώς μπορούν να διαπραγματεύονται εκ μέρους των εθνών, πόσο μάλλον έναν διεθνή/παγκόσμιο κανονισμό υγείας που δεσμεύει 194 χώρες;”
Εάν η “παγκόσμια συνθήκη για την πανδημία” επιβληθεί, θα μπορούσαμε να δούμε συνεχή lockdown. 
Ταυτόχρονα, τα εταιρικά συμφέροντα θα κυριαρχήσουν. 
Οι πανδημίες θα γίνουν αυτοσυντηρούμενες, δημιουργώντας μια γραφειοκρατία της οποίας η ύπαρξη θα εξαρτάται από αυτές.
     Οι άνθρωποι θα είναι στο έλεος της αστυνομίας και των γραφειοκρατών, οι οποίοι θα έχουν ασυλία σε οποιαδήποτε ποινή για οποιαδήποτε πράξη που θα εκτελείται με “καλή πίστη”. 
Οι πράξεις αυτές θα μπορούσαν να λάβουν τη μορφή υποχρεωτικών ιατρικών διαδικασιών, αναγκαστικής εισόδου σε χώρους, αναγκαστικής απομόνωσης και καραντίνας.
Ήταν αρκετά άσχημο το 2020 με την πλήρη δύναμη του κράτους παραταγμένη εναντίον του κοινού, ειδικά όσων δεν συμφωνούσαν με τις πολιτικές του COVID, αλλά φανταστείτε την κατάχρηση εξουσίας που θα μπορούσε να συμβεί αν ο ΠΟΥ αποκτήσει τις εξουσίες που επιδιώκει.
     Οι σπόροι του ολοκληρωτισμού ήταν ευδιάκριτοι με τον Anthony Fauci να λέει ότι είναι “η επιστήμη”, την πρώην πρωθυπουργό της Νέας Ζηλανδίας Jacinda Arden να δηλώνει ότι η κυβέρνηση είναι η “μοναδική πηγή της αλήθειας” και τις εταιρείες μέσων κοινωνικής δικτύωσης να συνεργάζονται χέρι-χέρι με το βαθύ κράτος για να λογοκρίνουν και να αποκλείει εξέχουσες προσωπικότητες και παγκοσμίου φήμης επιστήμονες που αμφισβητούσαν το επίσημο αφήγημα.
     Είδαμε την αναστολή των θεμελιωδών πολιτικών ελευθεριών με την απειλή της κρατικής βίας επί θύραις, με αποτέλεσμα συχνά οι πολίτες να κακοποιούνται από παραστρατιωτικές αστυνομικές δυνάμεις, επειδή παραβίαζαν “κανόνες πανδημίας” που δεν είχαν καμία επιστημονική βάση.
     Οι κυβερνήσεις δήλωναν ότι “ακολουθούσαν την επιστήμη”, αλλά αυτό που είδαμε ήταν διογκωμένοι αριθμοί θανάτων, παραποιημένα δεδομένα και η δόλια χρήση των δοκιμών RT-PCR για να βοηθήσουν στη δημιουργία της αντίληψης μιας θανατηφόρας πανδημίας στο μυαλό του κοινού. 
Οι αναγνώστες μπορούν να συμβουλευτούν το ηλεκτρονικό άρθρο Stay Home, Save Lives: Uncovering the COVID Deception (Αποκαλύπτοντας την εξαπάτηση του COVID), το οποίο παρέχει πληροφορίες σχετικά με τις διάφορες εξαπατήσεις που βοήθησαν να ενσταλάξουν το φόβο στον παγκόσμιο πληθυσμό το 2020.
     Ο ΠΟΥ παρείχε επίσης μια λανθασμένη πρόβλεψη για τη θνησιμότητα. 
Η υπερβολή προκάλεσε πανικό στον πληθυσμό – μέρος μιας προσεκτικά ενορχηστρωμένης “πανδημίας φόβου” – και άνοιξε το δρόμο για τις απαγορεύσεις κυκλοφορίας και τη μαζική πρόσληψη εμβολίων που πωλήθηκαν στο κοινό με βάση ψευδείς ισχυρισμούς. 
Η συνθετική πρωτεΐνη ακίδα των εμβολίων είχε ως αποτέλεσμα την εμφάνιση θρόμβωσης, αιμορραγίας, καρδιακών προβλημάτων και θρόμβωσης του αίματος στον εγκέφαλο, καθώς και νευροεκφυλιστικών προβλημάτων. 
Και αυτό που βλέπουμε σε τόσες πολλές χώρες μετά την εξάπλωση των εμβολίων είναι σημαντική υπερβάλλουσα θνησιμότητα, για την οποία τα μέσα ενημέρωσης σιωπούν.
     Επιπλέον, ο ΠΟΥ λειτουργεί στο πλαίσιο ενός βιοφαρμακευτικού συμπλέγματος, ενός περίπλοκου συνδικάτου που έχει διαμορφωθεί με την πάροδο του χρόνου, το οποίο καθοδηγεί τις παγκόσμιες πολιτικές υγείας. 
Το σύμπλεγμα αυτό περιλαμβάνει τις υπηρεσίες υγείας των εθνικών κυβερνήσεων, συμπεριλαμβανομένης της Ινδίας, των ΗΠΑ και του Ηνωμένου Βασιλείου, το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ, το Ίδρυμα Γκέιτς, το Welcome Group και μεγάλες φαρμακευτικές εταιρείες. 
Οι συμφωνίες δημιουργούν ένα φαύλο κύκλο μεταξύ αυτών των οργανισμών και έχουν ως αποτέλεσμα τη κατάληψη των ρυθμιστικών αρχών.
     Ο ερευνητής και ακτιβιστής Yohan Tengra του κινήματος Awaken India Movement διεξήγαγε διετή έρευνα για το πώς λειτουργεί αυτό στην Ινδία. 
Μέσω της έρευνάς του, αποκάλυψε το καρτέλ των δισεκατομμυριούχων που ήλεγχε την ομάδα εργασίας COVID-19 της Ινδίας. 
Ο Tengra απαρίθμησε όχι μόνο τα ονόματα όσων συμμετείχαν σε αυτή την ειδική ομάδα εργασίας, αλλά και λεπτομερώς τον τρόπο με τον οποίο συνδέονται οικονομικά με τη φαρμακοβιομηχανία εμβολίων.
     Η ομάδα εργασίας ήταν υπεύθυνη για την επιθετική ώθηση των απαγορεύσεων κυκλοφορίας, της υποχρεωτικής χρήσης μάσκας, την υποχρεωτική εξέταση ασυμπτωματικών ατόμων, την απόρριψη της ιβερμεκτίνης από το εθνικό πρωτόκολλο, την καταστολή των ανεπιθύμητων ενεργειών του εμβολίου και πολλά άλλα.
Ο Tengra αποκάλυψε επίσης πώς οι εξέχουσες προσωπικότητες της Ινδίας στον τομέα της δημόσιας υγείας, οι οποίες εμφανίζονταν τακτικά στα μέσα ενημέρωσης και στην τηλεόραση, συνδέονται με το Ίδρυμα Gates, το Ίδρυμα Rockefeller, το Welcome Trust, την USAID, την Παγκόσμια Τράπεζα και άλλες πτυχές του παγκόσμιου βαθέος κράτους.
     Έχουμε κάθε δικαίωμα να ανησυχούμε για μια “συνθήκη για την πανδημία” που διαμορφώνεται από ισχυρά συμφέροντα με συμφέροντα στο κλείσιμο οικονομιών (βλ. το διαδικτυακό άρθρο Systemic Collapse and Pandemic Simulation του Fabio Vighi), προγράμματα υποχρεωτικού εμβολιασμού και ψηφιακή επιτήρηση, τα οποία είναι πολύ πρόθυμα να αφαιρέσουν τα θεμελιώδη δικαιώματά μας για το δικό τους όφελος.
Η επιστολή προς τον πρωθυπουργό της Ινδίας και τον υπουργό Υγείας καθιστά σαφές ότι η τεράστια σύγκρουση συμφερόντων του ΠΟΥ θα πρέπει να τον αποκλείσει από οποιονδήποτε ρόλο στην παγκόσμια υγεία.

Υπογράφοντες: Π.Ο.Υ:
Jacob Puliyel, Delhi, MD, MRCP, MPhil, Παιδίατρος και Επισκέπτης Διδάσκων Διεθνής
Prashant Bhushan, Νέο Δελχί, ανώτερος δικηγόρος, Ανώτατο Δικαστήριο της Ινδίας
Colin Gonsalves, Νέο Δελχί, ανώτερος δικηγόρος, Ανώτατο Δικαστήριο της Ινδίας
Nilesh Ojha, Βομβάη, πρόεδρος του Ινδικού Δικηγορικού Συλλόγου, δικηγόρος στο Ανώτατο Δικαστήριο της Βομβάης και στο Ανώτατο Δικαστήριο της Ινδίας, ακτιβιστής ανθρωπίνων δικαιωμάτων
Συγγραφέας Dr. Amitav Banerjee, Pune, MD, πρώην επιδημιολόγος, Ινδικές Ένοπλες Δυνάμεις
Dr Aseem Malhotra, Λονδίνο (υπερπόντιος πολίτης της Ινδίας), MBChB, MRCP. Σύμβουλος καρδιολόγος
Aruna Rodrigues, Mhow, επικεφαλής αναφέρων: GMO PIL στο Ανώτατο Δικαστήριο και μέλος Iridescent Blue Fish (IBF)
Dr. Donthi Narasimha Reddy, Hyderabad, εμπειρογνώμονας δημόσιας πολιτικής και υπεύθυνος εκστρατείας
Dr. Megha Consul, Gurugram, Παιδιατρική, Ανώτερος Σύμβουλος, Νεογνολόγος
Δρ Pravin Chordia, Pune, χειρουργός MD
Dr. Lalitkumar Anande, Βομβάη, MBBS, PG Diploma in Clinical Research
Dr. Vijay Raghava, Bangalore, MBBS Dr. Veena Raghava, Bangalore, MBBS, DA
Dr. Kuldeep Kumar, Haridwar, MBBS MS (ΓΕΝΙΚΗ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ) Dr. Praveen Saxena, Hyderabad, ακτινολόγος & κλινικός τοξικολόγος μετάλλων, MBBS, DMRD Osmania
Dr. Biswaroop Roy Chowdhury, Faridabad, Ph.D (Διαβήτης)
Dr. Gautam Das, Καλκούτα, MBBS, Γενικός Ιατρός
Saraswati Kavula, Hyderabad, σκηνοθέτης ντοκιμαντέρ & ελεύθερος δημοσιογράφος, Awaken India Movement
Bhaskaran Raman, Βομβάη, Καθηγητής, Τμήμα Επιστήμης και Μηχανικής Υπολογιστών. Ινδικό Ινστιτούτο Τεχνολογίας Βομβάης Δικηγόρος
Ishwarlal S. Agarwal, Βομβάη Δικηγόρος
Tanveer Nizam, Βομβάη
Dr. Susan Raj, Chattisgrah, BSc Νοσηλεύτρια, MSW(M&P), Διδάκτωρ Ανθρωπιστικών Επιστημών, Ειδικός Συμπεριφοράς
Jagannath Chaterjee, Bhubhaneshwar, κοινωνικός ακτιβιστής
Dr. Abhay Chedda, Βομβάη, BHMS, CCAH, FCAH
Dr. Gayatri Panditrao, Pune, ομοιοπαθητικός ιατρός, BHMS, PGDEMS
Dr. Rashmi Menon, Βομβάη, BHMS, ChT
Rossamma Thomas, Pala, Kottayam, Kerala, ανεξάρτητη δημοσιογράφος
Ambar Koiri, Βομβάη, Κίνημα Αφύπνισης της Ινδίας
Dr. G Prema, Tamil Nadu, κλασική ομοιοπαθητικός, Aasil Health Care
Dr. S. G. Vombatkere, Mysuru, ακτιβιστής ανθρωπίνων δικαιωμάτων, δικηγόρος
Anand Singh Bahrawat, Indore, δικηγόρος του Ανώτατου Δικαστηρίου του Indore
Vijay Kurle, Βομβάη
Δικηγόρος L Shunondo Chandiramani, Indore, Ανώτατο Δικαστήριο του Indore
Αυτό το άρθρο δημοσιεύθηκε αρχικά από την Global ResearchSuggest a correction