Παρασκευή 28 Ιουνίου 2024

Η φωτογραφία της ημέρας - Παρασκευή 28/06/2024

 "Θα χρειαστούν γενιές για να αποκρυπτογραφήσουν και να κατανοήσουν την κληρονομιά σας".
- Raoul Peck απευθυνόμενος στον Ernest Cole, "An Idea of Exile", The True America
Η ιστορία του Ernest Cole είναι τόσο εμπνευσμένη όσο και τραγική. 
Μια νέα ταινία του καταξιωμένου σκηνοθέτη Raoul Peck, Ernest Cole: Lost and Found, επιδιώκει να αποκαλύψει περισσότερα για τη ζωή του Ernest Cole, ιδιαίτερα για το διάστημα μεταξύ της εξορίας του από τη Νότια Αφρική και του θανάτου του σε ηλικία 49 ετών το 1990. 
Ένας από τους πρώτους μαύρους ανεξάρτητους φωτογράφους στη Νότια Αφρική, ο Ernest Cole  εξέθεσε την άθλια κτηνωδία της ζωής υπό καθεστώς απαρτχάιντ - όχι ως παρείσακτος, αλλά ως άτομο που αντιστεκόταν ενεργά στις ίδιες καταπιεστικές δομές που κατέγραφε. 
Η εξορία του στις Ηνωμένες Πολιτείες στα τέλη της δεκαετίας του 1960 παρουσίασε διαφορετικές προκλήσεις και ευκαιρίες, αλλά αποκάλυψε ρατσισμό και διαχωρισμό που έμοιαζαν αναπάντεχα με την πατρίδα που άφησε πίσω του. 
Παρά τη δημοσίευση ενός μνημειώδους βιβλίου που συγκλόνισε τον κόσμο και τη σημαντική φήμη που απέκτησε ο ίδιος, ο Ernest Cole και μεγάλο μέρος του έργου του ουσιαστικά εξαφανίστηκαν στις δεκαετίες που μεσολάβησαν...
...Το 2017, πάνω από 60.000 αρνητικά του 35 mm ανακαλύφθηκαν σε χρηματοκιβώτιο σουηδικής τράπεζας στη Στοκχόλμη και επιστράφηκαν στο Ernest Cole Family Trust. 
Το πώς βρέθηκαν εκεί και ποιος πλήρωσε για την αποθήκευσή τους για περισσότερα από 40 χρόνια παραμένει άγνωστο και πολλά ερωτήματα σχετικά με τη συλλογή είναι ακόμη ανοιχτά.

Έξαρση αντήχησης συντονισμού Schumann στις 24 Ιουνίου 2024

Έκρηξη ισχύος του συντονισμού  Schumann - Κοσμικές Συχνότητες 24 Ιουνίου 2024
του dr. Schavi M. Ali
Την Κυριακή, 23/6/2024, ο παγκόσμιος συντονισμός  Schumann (SR) κατέγραψε "71" με συνθήκες μπλακ-άουτ και στο διάγραμμα Tomsk, στη Ρωσία.
Αυτό φαίνεται να είναι ενδεικτικό πολύ ισχυρών ενεργοποιήσεων στον πλανήτη μας, οι οποίες είναι τόσο ισχυρές που οι ηλεκτρονικές συσκευές δεν μπορούν να διαχειριστούν επαρκώς τέτοια κοσμική δύναμη.
Ωστόσο, ορισμένοι φυσικοί δηλώνουν ότι όποιος αριθμός προκύπτει στον μηχανισμό μέτρησης σε σχέση με τον συντονισμό  Schumann πρέπει να πολλαπλασιάζεται με το "3"
Επομένως, ο συντονισμός  Schumann μπορεί στην πραγματικότητα να ήταν περίπου "213".
Αυτός ο αριθμός είναι εξαιρετικά υψηλός, δεδομένου ότι οι αρχαίοι Rishis/σοφοί,  δίδασκαν ότι ο κανονικός συντονισμός Schumann, ο οποίος δεν ονομαζόταν έτσι στην αρχαιότητα, όπως καταλαβαίνουμε, είναι μεταξύ "7,8" και "8,8" κύκλων ανά δευτερόλεπτο.
Πρέπει επίσης να συνειδητοποιήσουμε ότι υπάρχουν περιφερειακές βαθμολογίες συντονισμού  Schumann και παγκόσμιες βαθμολογίες συντονισμού  Schumann.
Ο συντονισμός  Schumann είναι υψηλότερος σε περιοχές που βιώνουν ισχυρές καταιγίδες, ανεμοστρόβιλους,
τυφώνες, 
σεισμούς και πλημμύρες.
Έτσι, ένας συντονισμός Schumann, θα μπορούσε να είναι υψηλότατος σε μια περιοχή του κόσμου όπου, για παράδειγμα, έχει γίνει σεισμός "6,0" ή και περισσότερο, ενώ σε άλλα μέρη του κόσμου, οι συσκευές θα μπορούσαν να εκτιμήσουν τον συντονισμό Schumann, σε μονοψήφιο αριθμό.
Δεν διαθέτουν όλες οι χώρες συσκευές αξιολόγησης του Συντονισμού Schumann και γι' αυτό τα περισσότερα έθνη εξαρτώνται από τις πληροφορίες που προέρχονται από την υπέροχη έρευνα των επιστημόνων στο Tomsk, της Ρωσίας.
Ενδιαφέρον είναι το ότι, είτε ο Συντονισμός Schumann  είναι χαμηλός, είτε υψηλός - σε περιφερειακό ή παγκόσμιο επίπεδο - αυξανόμενα ποσοστά ανθρώπων έχουν σωματικά, συναισθηματικά και νοητικά "συμπτώματα" των ενεργοποιήσεων που έρχονται στον πλανήτη μας.
Οι περισσότεροι άνθρωποι πιστεύουν ότι αντιμετωπίζουν προβλήματα λόγω γήρατος ή λόγω οικογενειακών προτύπων υγείας ή λόγω σκληρής αγχωτικής εργασίας σε μια καριέρα ή σε μια δουλειά ή λόγω ενός παλιού τραυματισμού που εμφανίστηκε ξανά.
Ωστόσο, η πραγματικότητα για το μεγαλύτερο μέρος της ανθρωπότητας αυτή τη στιγμή είναι ότι έχουν εμπειρίες από μαζικές δόσεις ΦΩΤΟΣ που έρχονται στον πλανήτη μας και σε όλη τη δημιουργία, που όπως καταλαβαίνουμε, περιλαμβάνει και τα ανθρώπινα όντα.
Για εκείνους που προσπαθούν να βοηθήσουν τους άλλους να κατανοήσουν τις πνευματικές αλήθειες αυτών των σημερινών καιρών και που δυστυχώς, χλευάζονται, τους λέω - σταματήστε να προσπαθείτε να βοηθήσετε εκείνους που προφανώς είναι κολλημένοι στον παλιό "προγραμματισμό".
-. Φανταστείτε τη Γη σαν μια μεγάλη μπάλα, σε αυτή τη μπάλα, υπάρχει ένα ειδικό στρώμα που ονομάζεται ιονόσφαιρα. 
Αυτό το στρώμα είναι σαν μια κουβέρτα γύρω από τη Γη, που αποτελείται από ηλεκτρικά φορτισμένα σωματίδια. 
Αυτά τα σωματίδια αλληλεπιδρούν μεταξύ τους και δημιουργούν κάτι σαν ηχητικά κύματα, αλλά δεν μπορούμε να τα ακούσουμε επειδή είναι πολύ χαμηλού τόνου για τα αυτιά μας.
Τώρα, αυτά τα ηχητικά κύματα, ή συντονισμοί, έχουν μια συγκεκριμένη συχνότητα ή ρυθμό με τον οποίο δονούνται. 
Ο συντονισμός Schumann είναι το όνομα που δίνεται στη χαμηλότερη και πιο κυρίαρχη συχνότητα αυτών των κυμάτων. 
Είναι σαν τον καρδιακό παλμό ή τον ρυθμό της ίδιας της Γης.
Η συχνότητα συντονισμού Schumann είναι περίπου 7,83 hertz, που σημαίνει ότι κάνει κύκλους ή δονείται 7,83 φορές ανά δευτερόλεπτο. 
Αυτή η φυσική συχνότητα προκαλείται κυρίως από ηλεκτρικές εκκενώσεις που συμβαίνουν στην ατμόσφαιρα, όπως οι κεραυνοί. 
Όταν συμβαίνει κεραυνός, δημιουργεί ηλεκτρομαγνητικά κύματα που αναπηδούν εμπρός και πίσω μεταξύ της επιφάνειας της Γης και της ιονόσφαιρας. 
Αυτά τα κύματα που αναπηδούν παγιδεύονται και δημιουργούν τον συντονισμό Schumann.- ntina
disclosurenews.it

ο Michael και η Shakira

"Την ερωτεύτηκα σε περίπου οκτώ λεπτά", είπε ο Μάικλ στους Radio Times το 2018.
"Της πήρε δύο ώρες για να με ερωτευτεί"
Το 1971, ο ηθοποιός Michael Caine, που τότε δεν είχε γίνει ακόμα ο θρύλος του κινηματογράφου, ήταν στο σπίτι του με έναν φίλο και παρακολουθούσαν τηλεόραση. 
Έπαιζε μια διαφήμιση εταιρείας καφέ και ο φίλος του Michael ήταν έτοιμος να αλλάξει κανάλι όταν ξαφνικά τράβηξε την προσοχή του Michael ένα κορίτσι στη διαφήμιση. 
Ήταν τόσο γοητευμένος από αυτήν που πλησίασε την τηλεόραση, κάθισε στα γόνατα και την κοίταζε από κοντά. 
-. είναι η πιο όμορφη γυναίκα που έχω δει ποτέ και αμέσως σχεδίασε να πετάξει όπου κι αν έμενε για να τη συναντήσει, γιατί
μέσα σε αυτά τα λίγα δευτερόλεπτα ο ηθοποιός ερωτεύτηκε την εικόνα ενός αγνώστου κοριτσιού στην οθόνη, το οποίο όμως ήξερε ότι έπρεπε να το συναντήσει. 
Τελικά ανακάλυψε ότι όντως ζούσε στο Λονδίνο,
και ναι, είχαν έναν κοινό φίλο στη διαφημιστική επιχείρηση που ήταν σε θέση να τους συνδέσει.
Ο φίλος του, του είπε ότι το μοντέλο της διαφήμισης ζει στο Λονδίνο, το όνομα της είναι Shakira, είναι από τη Γουιάνα και έτσι κανόνισε ένα ραντεβού μαζί της!
Τα συναισθήματα του στην πρώτη κιόλας συνάντηση έγιναν αντιληπτά. 
Το ίδιο όμως αισθάνθηκε και η κοπέλα!
Στις 8 Ιανουαρίου 1973, ο Michael και η Shakira παντρεύτηκαν στο Λας Βέγκας στο Candlelight Wedding Chapel.
Ο Michael και η Shakira καλωσόρισαν την κόρη τους Νατάσα Κέιν το 1973.
Και λέει για τη ζωή του με τη Shakira  - "Ω, είμαστε τόσο όμορφα. 
Και από τότε φεύγουμε για μικρούς μήνες του μέλιτος. 
Κάθε τόσο πηγαίνουμε σε ένα υπέροχο ξενοδοχείο και κάνουμε ένα Σαββατοκύριακο μήνα του μέλιτος μακριά από όλους."
Και ζουν μαζί 53 χρόνια. 
Και λέει για την οικογένειά του - 
"Είμαι μεγάλος οικογενειάρχης. 
Έχω δύο εγγόνια... και μου αρέσουν.
Έγινα λίγο ήρωας γι 'αυτούς. 
Έβλεπα κινούμενα σχέδια με τον μεγαλύτερο και εμφανίστηκε ένα τρέιλερ για μια από τις ταινίες του Batman και εκεί είμαι με τον Batman. 
Μου είπε
-. ξέρεις τον Batman;
Είπα ανέμελα, 
-. Ναι, είναι φίλος μου...
Ο Michael Caine είναι 91 ετών και η αγαπημένη του Shakira 77.
Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός συνάντησε για πρώτη φορά την Shakira τη δεκαετία του 1970 και είπε ότι ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. 
Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 1973 και υποδέχτηκε την κόρη του την ίδια χρονιά. 
Από τότε είναι δυνατοί και αγαπημένοι και βέβαια περήφανοι παππούς και γιαγιά!
όταν πόζαραν για το εξώφυλλο του PEOPLE το 1976