Δευτέρα 27 Μαΐου 2024

Τι αναφέρει ο διάσημος καρδιολόγος dr. Peter McCullough για τα εμβόλια mRNA για τον Covid-19

Τα εμβόλια mRNA αλλάζουν μόνιμα το DNA του εμβολιασμένων αλλά και των απογόνων τους.
Ο Dr. Peter McCullough δημοσίευσε την Πέμπτη ένα βίντεο στο X -πρώην Twitter- το οποίο επικεντρώθηκε στη λογοκρισία από το LinkedIn μιας μελέτης που τεκμηριώνει πώς τα "εμβόλια" γονιδιακής θεραπείας mRNA, όπως τα εμβόλια Covid, μεταβάλλουν μόνιμα τη γενετική των εμβολιασμένων και των απογόνων τους μέσω της εισαγωγής mRNA στο ανθρώπινο DNA.
Ο γιατρός συνέχισε λέγοντας ότι δεν έχει διεξαχθεί ακόμη πειστική έρευνα για να επιβεβαιωθεί αν ολόκληρη η αλληλουχία mRNA έχει ενσωματωθεί μόνιμα στο DNA, καθώς ελπίζει ότι ο οργανισμός θα την επεξεργαστεί, ωστόσο είναι ισχυρή η πιθανότητα να έχει αλλάξει για πάντα ριζικά η ανθρωπότητα, κάτι που χαρακτήρισε "πολύ ανησυχητικό"
Μια ανησυχητική νέα μελέτη αποκάλυψε ότι τα εμβόλια mRNA για τον Covid αλλοιώνουν μόνιμα το DNA όσων τα έκαναν.
Το ανησυχητικό, ωστόσο, είναι ότι αυτές οι επικίνδυνες αλλαγές στο DNA θα μεταβιβαστούν στους απογόνους των εμβολιασμένων αυτών.
Αυτή την εβδομάδα, ο γνωστός καρδιολόγος Dr. Peter McCullough δημοσίευσε ένα βίντεο στο X, στο οποίο προβάλλει τη μελέτη.
Ο dr. McCullough αποκαλύπτει ότι η εκρηκτική μελέτη έχει λογοκριθεί μαζικά σε όλες τις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης της Big Tech.
Επικεντρώνεται στη λογοκρισία της μελέτης από το LinkedIn, η οποία αποκλείστηκε από τη δημόσια προβολή παρά το γεγονός ότι δημοσιεύθηκε από την  U.S. National Institutes of Health’s (NIH) National Library of Medicine.
Η μελέτη τεκμηριώνει τον τρόπο με τον οποίο τα εμβόλια γονιδιακής θεραπείας mRNA, όπως τα εμβόλια για τον Covid, μεταβάλλουν μόνιμα τη γενετική των εμβολιαζόμενων.
Επιπλέον, η μελέτη διαπίστωσε ότι οι απόγονοι των εμβολιασθέντων επηρεάζονται επίσης μέσω της εισαγωγής του mRNA στο ανθρώπινο DNA.
"Ο γενετικός κώδικας της Pfizer και της Moderna εγκαθίσταται μόνιμα στο ανθρώπινο γονιδίωμα", δήλωσε ο McCullough.
"Έτσι, καθώς καθόμαστε εδώ σήμερα, πρέπει να συμφιλιωθούμε με το γεγονός ότι η Pfizer και η Moderna θα μπορούσαν ενδεχομένως να έχουν αλλάξει μόνιμα το ανθρώπινο γονιδίωμα"
Ο γιατρός συνέχισε λέγοντας ότι δεν έχει διεξαχθεί ακόμη πειστική και οριστική έρευνα για να επιβεβαιωθεί αν ολόκληρη η αλληλουχία mRNA έχει ενσωματωθεί μόνιμα στο DNA, καθώς ελπίζει ότι ο οργανισμός θα την επεξεργαστεί, ωστόσο είναι ισχυρή η πιθανότητα να έχει αλλάξει για πάντα ριζικά η ανθρωπότητα, κάτι που χαρακτήρισε "πολύ ανησυχητικό"
https://x.com/Anpo_Star/status/1793658743248547872
https://x.com/newstart_2024/status/1794778280660209710