Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2022

φθινόπωρο, γιατί, ναι έτσι συμβαίνει...


φθινόπωρο,
θροΐζουν  τα δέντρα
φύλλα γεμάτος ο δρόμος    

φθινόπωρο - γιατί έτσι συμβαίνει...


κίτρινα φύλλα
ένας περίπατος
ηρεμία του δρόμου

αέναο...

δε νοιάζεται
μια στάλα δρόμος
και ακολουθεί...

Υγειονομικοί κατά της υποχρεωτικότητας - Βγαίνοντας νικητές από την Ευελπίδων

Ομόφωνα αθώοι οι 38 υγειονομικοί κατά της υποχρεωτικότητηας.

Ευχαριστώ πολύ τους αγαπημένους μας δικηγόρους που στέκονται στο πλευρό μας απ'τη πρώτη στιγμή. Βασίλης Παπανικολάου Δημήτρης Μπελαντής Γιάννης Χατζηαντωνίου . Δεν έχω λόγια να σας ευχαριστήσω. Ήσασταν υπέροχοι. Απλοί και καιριοι.
Ευχαριστώ όμως κι από καρδιάς τους συγκατηγορούμενους μου που όλοι στάθηκαν στο ύψος της περίστασης. Όπως και την ημέρα της σύλληψης έτσι και σήμερα, χωρίς φανφάρες, χωρίς μεγαλοστομίες, χωρίς παραλογισμούς, όμορφοι, συντεταγμένοι, απλοί, κόσμησαν μια αίθουσα που δεν πιστεύω ότι έχει ξαναδεί τέτοιου επιπέδου κατηγορουμένους!
Ευχαριστώ όμως και την ομάδα του συντονιστικού της Αθήνας γιατί η αγόρευση του εισαγγελέα μου υπενθύμισε τον αρχικό μας στόχο.
Την 1η Σεπτέμβρη του 21 που όλος ο κόσμος μας μισούσε, μας σιχαινόταν και κάπως μας έτρεμε, θελήσαμε να τους δείξουμε ότι δεν είμαστε εγκληματίες αλλά επιστήμονες υγείας. Ως τέτοιοι, έχουμε λόγο, έχουμε θέση, έχουμε ήθος, έχουμε οργάνωση.
Ο εισαγγελέας μας το υπενθύμισε αυτό σήμερα, γιατί μπόρεσε να καταθέσει ως αυτόπτης μάρτυρας σε δράση μας ένα χρόνο πριν, ότι πράγματι πρόκειται για συγκροτημένους επιστήμονες υγείας που διαδηλώνουν το άδικο και πλέον τεκμηριωμένα για όλους, παράλογο μέτρο των αναστολών εργασίας.
Υγειονομικοί κατά της Υποχρεωτικοτητας
Δίκτυο 30 νοσοκομείων/δομών υγείας Αττικής και ΕΚΑΒ Αθηνών