Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου 2018

θέλετε να αδυνατίσετε;κοιτάχτε το ρολόι και όχι τις θερμίδες

Να πάψουν να μετράνε τις θερμίδες αλλά να… κοιτάνε το ρολόι προκειμένου να πετύχουν το στόχο τους προτρέπει όσους θέλουν να χάσουν κιλά μία νέα τάση της διατροφικής επιστήμης που φαίνεται να υποστηρίζεται από αρκετές επιστημονικές έρευνες.

Η μέθοδος ονομάζεται Time-restricted feeding ή TRF -θα μπορούσε να αποδοθεί ως Διατροφή Ελεγχόμενου Χρόνου- και υποστηρίζει ότι αν κάποιος εγκαταλείψει τον παραδοσιακό τρόπο διατροφής -πρωϊνό, μεσημεριανό κλπ- και ξεκινήσει να τρώει μόνο σε χρονικό εύρος 8 ωρών εντός της ημέρας του μπορεί να χάσει ευκολότερα τα περιττά κιλά και να βελτιώσει τη υγεία και την ευεξία του.

Με τη μέθοδο ασχολούνται σταδιακά όλο και περισσότεροι επιστήμονες και ερευνητές.
«Ουσιαστικά είναι σα να περιορίζεις την περίοδο διατροφής σε ένα χρονικό παράθυρο», λέει η Κρίστα Βαράντι καθηγήτρια διατροφολογίας στο Πανεπιστήμιο του Ίλινοϊ, στο Σικάγο.

Από τα ευρήματά της έρευνάς της που διενεργήθηκε σε παχύσαρκους ενήλικες προέκυψε απώλεια βάρους 2,6% χωρίς να προκύψουν μάλιστα αρνητικές επιπτώσεις για μεταβολικά νοσήματα.

Συγκεκριμένα η επιστημονική της ομάδα υπέβαλε επί 3 μήνες σε «οκτάωρη δίαιτα» 23 παχύσαρκες γυναίκες –όλες μεσήλικες και μαύρες- οι οποίες έπρεπε να τρώνε μεταξύ 10 το πρωί και 6 το απόγευμα.

Η Βαράντι επικαλείται επίσης μια προηγούμενη έρευνα -στην οποία υπέρβαροι έτρωγαν όλα τους τα γεύματα μέσα σε διάστημα 10 ωρών επί 16 εβδομάδες- από την οποία προέκυψε μειωμένη πρόσληψη θερμίδων κατά 20% και απώλεια βάρους περίπου 3 κιλών.

«Πιστεύω ότι πολλές μελέτες βρίσκονται ακόμα σε εξέλιξη» λέει και προσθέτει: «Το εντυπωσιακό στοιχείο είναι ότι στους ανθρώπους αυτούς δεν επιβάλλουμε να περιορίζουν τις θερμίδες τους, αλλά υπάρχει μια φυσική απομείωσή τους που επισυμβαίνει απλώς και μόνο επειδή περιορίζεται το χρονικό εύρος του φαγητού».

Σε διατροφή εντός οκταώρου υπεβλήθησαν επίσης και αθλητές, με θετικά και σε αυτή την περίπτωση αποτελέσματα, καθώς παρατηρήθηκε μείωση στη μάζα λίπους ενώ παρασύρθηκαν προς τα κάτω και οι τιμές των τριγλυκεριδίων.

Αυτό που επιτυγχάνει μια τέτοια διατροφή είναι να αφήνει στο σώμα περισσότερες ώρες να «αναπνεύσει» και να ανασυσταθεί τόσο όσο ο οργανισμός είναι ξύπνιος όσο και κατά τη διάρκεια του ύπνου, λέει η Εβελυν Παρ του Ινστιτούτου Μακίνλοπ:

Μερίδα ειδικών συνιστά σε όσους θέλουν να ακολουθήσουν τη δίαιτα να την τηρούν μεταξύ 10 το πρωί και 6 το απόγευμα, ενώ ομολογούν ότι ως ένα βαθμό η επιτυχία της μεθόδου οφείλεται στην τάση που έχουν πολλοί άνθρωποι να τρώνε ανθυγιεινές τροφές και γεύματα (αλκοόλ, αναψυκτικά κλπ) κυρίως το βράδυ…
πηγή άρθρου:kathimerini.gr

Η δύναμη του υποσυνείδητου νου

Οι εκδηλώσεις του υποσυνείδητου είναι μερικές φορές βεβαιότερες από τις συνειδητές, επειδή είναι πάντοτε παρόν στην καθημερινή μας ζωή
Η επιθυμία είναι αυτή που μας κινητοποιεί για να αποκτήσουμε κάτι, αλλά ο παράγοντας που καθορίζει το τελικό αποτέλεσμα είναι το υποσυνείδητο μυαλό μας.

Ισχύει γι αυτούς που θέλουν να μάθουν την δύναμη του υποσυνείδητου και τον προγραμματισμό του, ώστε να πραγματοποιήσουν τις επιθυμίες τους.
Δεν είναι ότι πάντα τα όνειρα και οι σκέψεις μας πραγματοποιούνται, αλλά είναι το υποσυνείδητο που τις κατευθύνει για να αποκτήσουμε αυτό που επιθυμούμε.
Η δύναμή του μυαλού είναι άπειρη και κατευθύνει το μυαλό με τον δικό της τρόπο για να αποκτήσετε ότι επιθυμείτε – κανείς δεν ξέρει πόσο ισχυρό είναι το μυαλό και το υποσυνείδητο που πραγματικά εκπέμπουν αυτό που θέλετε.
Μαθαίνει στους ανθρώπους πως να εκπαιδεύσουν το μυαλό και το υποσυνείδητο- έτσι ώστε να αναπτύξουν την δύναμη τους και να πετύχουν τις επιθυμίες και τους στόχους τους.
Εδώ θα μάθετε πως να αναπτύξετε αυτή τη δύναμη και να κατευθύνετε το υποσυνείδητο ώστε να απελευθερώσει τα κρυμμένα και εκπληκτικά μυστικά τα οποία δημιουργούν την ζωή που θέλετε και σας βοηθούν να εκπληρώσετε τις επιθυμίες σας.
Απλώς, οτιδήποτε το μυαλό σας μπορεί να φανταστεί μπορεί να δημιουργήσει και να πετύχει ακριβώς το ίδιο.
Πώς μπορεί να το κάνει αυτό;
οτιδήποτε σκέφτεται, βλέπει πιστεύει και αισθάνεται το μυαλό σας, όλα στέλνονται στο υποσυνείδητο- είναι σπουδαίος συμμέτοχος, η αληθινή δύναμη μέσα σας.
Είναι η δύναμη του υποσυνείδητου που δουλεύει μετά με το σύμπαν και δημιουργεί τον τρόπο για να πετύχετε αυτό που θέλετε.
Δεν φτάνει απλώς να το σκεφτείτε και να ελπίσετε πως θα συμβεί, πρέπει να γίνει δουλειά για να το λάβετε.
Οι επιθυμίες, αν τις φανταστείτε μπορείτε να τις αποκτήσετε – αλλά χρειάζεται να ξέρετε πως να χρησιμοποιήσετε τη δύναμη του μυαλού και του υποσυνείδητου.
Ο προγραμματισμός του μυαλού είναι ο τρόπος που κατευθύνετε το μυαλό σας να δημιουργήσει τα πράγματα της ζωής σας και να πετύχετε αυτά που αξίζετε.
Είναι το μυαλό σας που δημιουργεί αυτά τα θαυμάσια πράγματα- αλλά μόνο αν ξέρετε πως να χρησιμοποιήσετε τη δύναμη του και πως να στείλετε τα σωστά μηνύματα στο υποσυνείδητο.
Οι περισσότεροι άνθρωποι ποτέ δεν γνωρίζουν πως να χρησιμοποιήσουν αυτή τη δύναμη.
αντιθέτως περνούν την ζωή τους χωρίς να την χρησιμοποιούν πραγματικά.
Απλώς σκεφτείτε το- αν μπορούσαμε να κατευθύνουμε σωστά, να προγραμματίσουμε το υποσυνείδητο και να το χρησιμοποιήσετε κατάλληλα για να αποκτήσουμε τις επιθυμίες και να φτάσουμε στον στόχο μας;
Τι θα συνέβαινε;
Φανταστείτε, τα αποτελέσματα θα ήταν καταπληκτικά ή θα ήταν σαν να πραγματοποιούνταν τα όνειρα μας.
Το μυαλό είναι μια απίστευτη δύναμη που παίζει σημαντικό ρολό στο να κάνει τις επιθυμίες δικές σας και να τις ενισχύει ώστε να τις αποκτήσετε- αλλά κανείς δεν σας δίδαξε πως να χρησιμοποιήσετε τη δύναμη του.
Σε όλη τη ζωή σας διδαχτήκατε πως να κάνετε τα πάντα αλλά κανείς δεν σας έμαθε πως να χρησιμοποιήσετε το μυαλό σας.
Εδώ θα σας πούμε πως να χρησιμοποιήσετε τη δύναμη του και την δύναμη του υποσυνείδητου ώστε να δημιουργήσετε την ζωή που θέλετε.
Για να δημιουργήσετε αυτά που θέλετε στη ζωή σας, πρώτα πρέπει να φροντίσετε σωστά τις επιθυμίες που θέλετε.
Δεν έχει σημασία ότι άλλο και αν κάνετε.
Αν δεν μάθετε να συνεργάζεστε με το μυαλό σας-τίποτα άλλο δε θα δουλέψει.
τίποτα δεν είναι γραφτό να γίνει, δεν είναι γραμμένο πουθενά.
Εσείς τα δημιουργείτε όλα.
Το κάνετε αυτό με την δύναμη του μυαλού που δεν ξέρετε πως να χρησιμοποιήσετε!
Αν θέλετε πραγματικά να αλλάξετε την ζωή σας, αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε το μυαλό σας σωστά με όλη του τη δύναμη, πρέπει να ξεκινήσετε κατευθύνοντας αυτή τη δύναμη προς τις επιθυμίες σας ώστε να δημιουργήσετε αυτό που θέλετε.
Αυτό σημαίνει να αλλάξετε τις σκέψεις, να ενδυναμώσετε τα πιστεύω σας, να αλλάξετε τον τρόπο με τον οποίο θέλετε κάτι και να εκπαιδεύσετε το μυαλό σας να λειτουργήσει διαφορετικά.
Ετσι ώστε να κατευθυνθεί το σωστό μήνυμα στο υποσυνείδητο σας το οποίο θα σας βοηθήσει να αποκτήσετε τις επιθυμίες σας και να φτιάξετε τη ζωή σας με τον τρόπο που θέλετε.

πηγή:awakengr.com
ntina

180.000 κιλά σκουπίδια έχουν αφήσει οι άνθρωποι στη Σελήνη

μπορεί να υπάρχουν σκουπίδια στη σελήνη;

Παρά το γεγονός ότι δεν υπάρχει μια μόνιμη εγκατάσταση στη Σελήνη, οι άνθρωποι έχουν ήδη καταφέρει να απορρίψουν 180.000 κιλά σκουπιδιών στο φυσικό δορυφόρο της Γης.
Πολλά από αυτά τα απορρίμματα και συντρίμμια προέρχονται από τα δώδεκα ταξίδια της ανθρωπότητας στην επιφάνεια της Σελήνης.
Οι επιστήμονες υπολόγισαν γρήγορα ότι η επιστροφή των αποστολών θα ήταν φθηνότερη και απλούστερη αν έμεναν πίσω όσο το δυνατόν περισσότερα αντικείμενα.
Σε αυτά προστέθηκαν τα συντρίμμια που συσσωρεύτηκαν από μη επανδρωμένες αποστολές.

Επειδή η επιστροφή στη Γη είναι ευκολότερη με όσο το δυνατόν μικρότερο βάρος, κάθε προσελήνωση σήμαινε ότι θα μείνει μόνιμα στο φεγγάρι ένα σεληνιακό όχημα βάρους δέκα τόνων, καθώς και άλλες μονάδες, εξοπλισμός ή διάφορα υλικά που σχετίζονται με την κάθε αποστολή.
Τα απόβλητα είναι διαφόρων τύπων, από εξοπλισμός γκολφ χαμηλής βαρύτητας μέχρι 96 σάκοι με ανθρώπινα απόβλητα από τις επανδρωμένες αποστολές.
Πέρα από τα σκουπίδια στη Σελήνη, υπάρχει μία τεράστια ποσότητα θραυσμάτων και απορριμμάτων που βρίσκονται σε τροχιά γύρω από τον πλανήτη μας, προερχόμενα κυρίως από δορυφόρους και κομμάτια πυραύλων, με αρκετά από αυτά τα θραύσματα να καταλήγουν στη Σελήνη.
Αυτή τη στιγμή υπολογίζεται ότι βρίσκονται σε τροχιά γύρω από τη Γη περισσότερα από 21.000 τεχνητά αντικείμενα, θέτοντας σε κίνδυνο τους δορυφόρους που βρίσκονται σε λειτουργία σε διάφορες τροχιές.
Η επιστημονική κοινότητα εξετάζει διάφορες λύσεις για την αφαίρεση όσο το δυνατόν περισσοτέρων αντικειμένων από το διάστημα, από λέιζερ και «δίχτυα» μέχρι μεθόδους νανορομποτικής.
πηγή του άρθρου:naftemporiki.gr
galatsinews:togalatsi.blogspot.gr

το γλυκό μας για σήμερα-κέικ με χαρουπάλευρο και πούδρα αμυγδάλου

γλυκό για σήμερα ένα νοστιμότατο κεικ

Φτιάχνουμε πούδρα αμυγδάλου χτυπώντας στο multi αποφλοιωμένα αμύγδαλα με λίγη ζάχαρη
Στον κάδο του μίξερ βάζω 6 ασπράδια αβγών και 125 γρ. ζάχαρη και τα χτυπάω σε μια, όχι πολύ σφιχτή, μαρέγκα.
Καθαρίζω τον κάδο και χτυπάω 6 κρόκους αβγών με ακόμη 125 γρ. ζάχαρη.

Σε μια μπασίνα ρίχνω το μείγμα των κρόκων και τη μαρέγκα και ανακατεύω απαλά.
Προσθέτω 100 γρ. χαρουπάλευρο
και 200 γρ. πούδρα αμυγδάλου και ανακατεύω.
Βουτυρώνω μια φόρμα του κέικ και ρίχνω το μείγμα, ένα δάχτυλο κάτω από το χείλος της.
Ψήνω στον φούρνο, στους 160°C, για περίπου 45 λεπτά.
Αφήνω να κρυώσει προτού ξεφορμάρω (υλικά για 1 μακρόστενη φόρμα του κέικ).
πηγή συνταγής:tovima.gr
photo:google.gr
galatsinews:togalatsi.blogspot.gr

επειδή μου αρέσουν πολύ οι σαλάτες - σαλάτα για σήμερα-με παντζάρι, γύρη και φαγόπυρο

Σαλάτα με παντζάρι, γύρη και φαγόπυρο

μια ιδιαίτερη σαλάτα από το gojimary.gr
Σε αυτή τη σαλάτα έχω βάλει γύρη και φαγόπυρο.
Δύο εκ των «super foods» που δεν είναι και πολύ εύκολα στην καθημερινή «χρήση».
Αυτός είναι ένας τρόπος να τα απολαύσετε τονώνοντας τον οργανισμό σας και το ανοσοποιητικό σας σύστημα.
Το φαγόπυρο είναι ένα ιδιαίτερο δημητριακό με ξεχωριστή γεύση.
Όταν προσπάθησα να το μαγειρέψω, πέταξα και το φαγόπυρο και παρα λίγο και… την κατσαρόλα!
Βράζοντάς το βγάζει μία άθλια μυρωδιά που δεν την αντέχω.
Έτσι, μετά από συμβουλή της αγαπημένης μου Έλενας, δασκάλας γιόγκα και πρακτικού αναπνοής που έχει διαβάσει πολύ και για τη διατροφή, το δοκίμασα μουλιασμένο.
Έτσι μάλιστα!
Είναι τέλειο, και μπορείτε να το χρησιμοποιείτε αντί για κρουτόν, σα μια εναλλακτική χωρίς λιπαρά και περιττές θερμίδες.
Τέλεια ταριάζει και μέσα στο κέικ σοκολάτας γιατί είναι σα να έχει μέσα μικρά μπισκοτάκια!
Εκεί το χρησιμοποιώ χωρίς να το μουλιάσω, το ρίχνω μέσα στη ζύμη, 1-2 χούφτες, όσο θέλετε και ψήνεται μαζί με το κέικ, είναι τέλειο και ευεργετικό για τον οργανισμό μας.
Τα φαγόπυρο είναι επίσης και ελεύθερο γλουτένης, άρα ασφαλές και για όσους είναι δυσανεκτικοί σε αυτή.
Υλικά:
• 5 φύλλα μαρουλιού ψιλοκομμένα
• 3-4 φύλλα ρόκας ψιλοκομμένα
• μία χούφτα φύτρα προαιρετικά
• 2 μικρά ή 1 μεγάλο παντζάρι-βρασμένο σε κομμάτια, ή τριμμένο ωμό
• 2 κ.σ. μουλιασμένο φαγόπυρο-μουλιάστε το από την
προηγούμενη μέρα σε φιλτραρισμένο νερό
• 1 κ.γ. γύρη
• 4-5 κ.σ. ρόδι
• 1 κ.σ. ζουμί από τα παντζάρια αν τα βράσετε
• 1 κ.σ. ελαιόλαδο
• 1 κ.σ. πετιμέζι (παραλείψτε το για raw)
• 2 κ.σ. ξύδι μπαλσάμικο
• αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση:
1. Βάλτε στη βάση του πιάτου τα ψικοκομμένα πράσινα λαχανικά σας.
2. Τοποθετήστε από πάνω τα πατζάρια και τα φύτρα.
3. Ρίξτε γύρω γύρω το φαγόπυρο -αφού το στραγγίσετε-, τη γύρη και το ρόδι.
4. Φτιάξτε τη σως σε bullet αν έχει το μπλέντερ σας, ή με το χέρι χτυπώντας σε ένα μικρό βαζάκι το νερό από τα
παντζάρια, το ελαιόλαδο, το μπαλσάμικο ξύδι και το πετιμέζι.
Περιχύστε τη σαλάτα σας.
5. Αλατοπιπερώστε και σερβίρετε!

επειδή μου αρέσουν-μωσαϊκό λαχανικών

λαδερά, όπως τα φτιάχνει η μαμά.

μπορούν να θεωρηθούν ένα γεύμα ελαφρύ αλλά πολύ πλούσιο σε βιταμίνες, αντιοξειδωτικά και φυτικές ίνες που πάντα θα μας θυμίζει τη "ζεστασιά" του φαγητού της μαμάς.της Μαρίας Ζερβού

το ελαιόλαδο θα πρέπει να προστίθεται στο τέλος του μαγειρέματος ώστε η θερμική επεξεργασία να επηρεάσει όσο το δυνατόν λιγότερο την θρεπτική αξία του ελαιολάδου.
μην πάτε στο άλλο άκρο όμως και δεν προσθέσετε λάδι, αφού το ελαιόλαδο βοηθάει στην απορρόφηση των λιποδιαλυτών βιταμινών ενώ αποτελεί τη βασική πηγή βιταμίνης Ε στη μεσογειακή διατροφή.
κάτι πολύ σημαντικό που θέλω να διευκρινίσω είναι ότι ως λαδερά ως επί το πλείστον νοούμε τα φαγητά που φτιάχνονται από ένα ή περισσότερα διαφορετικά λαχανικά!
συνδυάζονται συνήθως με κάποιο αμυλούχο τρόφιμο -ψωμί, πατάτα- ή ακόμη καλύτερα με κάποιο πρωτεϊνούχο όπως τυρί ή γιαούρτι, πράγμα που καθιστά το γεύμα πλήρες και πιο χορταστικό.

χρόνος μαγειρέματος: 20 λεπτά
υλικά (για 6 άτομα):
1 κουταλιά ψιλοκομμένος άνηθος
100 γρ. τριμμένη γραβιέρα
100 γρ. τριμμένο κασέρι
300 γρ. κομμένα σε ροδέλες κολοκύθια
6 ψιλοκομμένα κρεμμύδια φρέσκα
1 ματσάκι ψιλοκομμένος μαίντανός
300 γρ. κομμένες σε ροδέλες μελιτζάνες φλάσκες
300 γρ. κομμένες σε ροδέλες πατάτες
αλάτι και πιπέρι
100 γρ. τριμμένη φέτα
6 κουταλιές ελαιόλαδο
1 τριμμένο κρεμμύδι
3 μέτριες ντομάτες
1 κουταλιά ζωμός λαχανικών
εκτέλεση:
σωτάρετε ελαφρά τις μελιτζάνες, τα κολοκυθάκια και τις πατάτες με 4 κουταλιές ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ, σε μέτρια φωτιά με σκεπασμένη την κατσαρόλα.
όταν μαλακώσουν τα λαχανικά, τα μεταφέρετε σε πιάτο.
προσθέτετε στην κατσαρόλα το υπόλοιπο ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ, και δύο κουταλιές νερό, το κρεμμύδι, τα κρεμμυδάκια, το μαϊντανό, τον άνηθο, και τις 2 ντομάτες. αφήνετε τα λαχανικά σε μέτρια φωτιά ώσπου να μαλακώσουν και να πιουν τα υγρά τους.
αποσύρετε την κατσαρόλα από τη φωτιά.
όταν κρυώσει λίγο το μίγμα των λαχανικών στην κατσαρόλα, προσθέτετε τα τυριά και ανακατεύετε.
βάζετε στον πάτο πυράντοχου σκεύους το μείγμα των λαχανικών και πάνω τοποθετείτε τις φέτες μελιτζάνας, κολοκυθάκια και πατάτες.
σκορπίζετε την υπόλοιπη ντομάτα, πασπαλίζετε με τον στιγμιαίο ζωμό και ψήνετε το μωσαϊκό λαχανικών 20 λεπτά στους 220 βαθμούς.
σχολιασμός:
συνταγή πιο πλούσια σε θρεπτικά συστατικά από αυτή, δεν πρέπει να υπάρχει!
η ποικιλία των λαχανικών εξασφαλίζει την αντίστοιχη ποικιλία των θρεπτικών συστατικών όπως βιταμίνες, μέταλλα, αντιοξειδωτικά και φυτικές ίνες. χαρακτηριστικά θρεπτικά συστατικά του πιάτου είναι η βιταμίνη C που βοηθά το ανοσοποιητικό σας σύστημα αλλά και την αναγέννηση του κολλαγόνου για τις αρθρώσεις και το δέρμα σας, η βιταμίνη Α που σας βοηθά να βλέπετε καλύτερα, το φυλλικό οξύ που είναι απαραίτητο για τη σύνθεση ερυθρών αιμοσφαιρίων αλλά και νευρικών κυττάρων, ασβέστιο και μαγνήσιο για γερά οστά και σωστή μυική λειτουργία, για την ρύθμιση της πίεσης του αίματος αλλά και φυτικές ίνες για ένα λειτουργικό πεπτικό σύστημα.
έχει πολλά είδη τυριών που είναι μεν πλούσια σε ασβέστιο αλλά και σε λιπαρά!
πηγή:mednutrition.gr

Παρασκευή 02-02-2018, καλημέρα με μιά φωτογραφία

φωτογραφίες από το Γαλάτσι
~~~~~~~~~~~~~~~~
από τις ατάκες του Τζορτζ Μπεστ* που έμειναν στην Ιστορία:
Ξόδεψα τα περισσότερα χρήματά μου σε ποτά, κορίτσια και γρήγορα αυτοκίνητα. Τα υπόλοιπα απλώς τα σπατάλησα!!!
*Ο Τζορτζ Μπεστ ήταν Βορειοϊρλανδός ποδοσφαιριστής που έγινε γνωστός παίζοντας στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Mute-χωρίς λόγια: Η πολλά υποσχόμενη επερχόμενη ταινία του Netflix

Στο κοντινό μέλλον, ένας μουγγός άνδρας με βίαιο παρελθόν αναγκάζεται να αντιμετωπίσει τον πολυπληθή υπόκοσμο του Βερολίνου, καθώς αναζητά την εξαφανισμένη φίλη του.

Χωρίς Λόγια:
Το Βερολίνο στο μέλλον, αλλά αρκετά κοντά για να μοιάζει οικείο.
Σε αυτή τη δυναμική αλλά συχνά σκληρή πόλη, ο Λίο (Αλεξάντερ Σκάρσγκαρντ) -ανίκανος να μιλήσει εξαιτίας ενός ατυχήματος που είχε σε παιδική ηλικία-αναζητά τη χαμένη του κοπέλα, τον έρωτα της ζωής του, σε σκοτεινούς δρόμους, ξέφρενες πλατείες και σε κατοίκους- σκιές της πόλης.
Καθώς ψάχνει απαντήσεις, ο Λίο βρίσκεται αντιμέτωπος με τον Κάκτους Μπιλ (Πολ Ραντ) και τον Ντακ (Τζάστιν Θερού), ένα ζευγάρι αμετανόητων Αμερικανών στρατιωτών χειρουργών σε μια δική τους αποστολή.
Αυτό το εκφραστικό ταξίδι επιστημονικής φαντασίας από τον σκηνοθέτη Ντάνκαν Τζόουνς (Φεγγάρι, Τα Τελευταία 8 Λεπτά και Warcraft:
Η Σύγκρουση Δυο Κόσμων) παρουσιάζει έναν κόσμο παράξενων νομισμάτων στον οποίο η ηχώ του έρωτα και της ανθρωπιάς και εξακολουθούν να αξίζουν να ακούγονται.
Τη σκηνοθεσία του Χωρίς Λόγια υπογράφει ο Ντάνκαν Τζόουνς και το σενάριο ο Τζόουνς μαζί με τον Μάικλ Ρόμπερτ Τζόνσον.
Παραγωγός της ταινίας είναι ο Στιούαρτ Φένεγκαν, ενώ οι Τσαρλς Σίσελ και Τρέβορ Μπίτι είναι εξωτερικοί παραγωγοί.
Tο Χωρίς Λόγια θα είναι διαθέσιμο στο Netflix στις 23 Φεβρουαρίου 2018.
Μεταφερθείτε στον φουτουριστικό υπόκοσμο του Βερολίνου με το επίσημο τρέιλερ για την επερχόμενη ταινία του Netflix Χωρίς Λόγια με τους Αλεξάντερ Σκάρσγκαρντ, Πολ Ραντ και Τζάστιν Θερού.
πηγή του άρθρου:digitallife.gr

πες το με ένα ποίημα: Κάποτε θα σταματήσουμε...

Κάποτε
θα σταματήσουμε
σα μια γαλάζια άμαξα
μέσ᾿ στο χρυσάφι
δε θα μετρήσουμε τα μαύρα
άλογα
δε θα ῾χουμε τίποτα ν᾿ αθροίσουμε
δε θα ῾χουμε πιά τίποτα
γιὰ νὰ μοιράσουμε
κρατώντας
ένα ξύλο
θα περάσουμε
μέσ᾿ απ᾿ τη μαύρη τρύπα
του ήλιου
που θα καίει!
...Μίλτος Σαχτούρης