Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2021

Luc Montagnier,: "Σταματήστε τώρα τους εμβολιασμούς"

Luc Montagnier,: "Σταματήστε τώρα τους εμβολιασμούς"
- Αγωνιώδης έκκληση του κορυφαίου, βραβευμένου με το βραβείο Νόμπελ, Γάλλου ιολόγου, Λύκ Μοντανιέ στις κυβερνήσεις!
Ο κορυφαίος, διεθνούς φήμης και βραβευμένος με το βραβείο Νόμπελ, Γάλλος ιολόγος, Λύκ Μοντανιέ, κρούει των κώδωνα του κινδύνου στην ανθρωπότητα κα απευθύνει έκκληση στις κυβερνήσεις να σταματήσουν τώρα την τρέλα του μαζικού εμβολιασμού. 
Μάλιστα έχει ιδιαίτερη σημασία το γεγονός ότι όσα λέει ο Μοντανιέ έρχονται σε μια στιγμή που οι κυβερνήσεις πιέσουν τους πολίτες κυριολεκτικά κυνηγώντας τους με την σύριγγά στο χέρι ενώ υπάρχουν και κράτη που ακολουθούν πλέον την οδό του νομικού καταναγκασμού
Ο Λύκ Μοντανιέ μίλησε στις 17 Νοεμβρίου 2021 στο ραδιόφωνο sudradio και είναι η πιο πρόσφατη συνέντευξή του.
Υπάρχουν άτομα που πεθαίνουν από παρενέργειες του εμβολίου διαπιστώνει. 
Στις παρενέργειες υπάρχουν τα πριόν, η νόσος Creutzfeldt-Jakob, περικαρδίτιδες/μυοκαρδίτιδες κ.α.
Δεν απέχουμε ούτε ένα χρόνο από τα πρώτα εμβόλια και έχουμε ήδη αυτά τα αποτελέσματα.
“Υπάρχουν πολλές άγνωστες παρενέργειες είμαστε περισσότερο στην αρχή παρά στο τέλος. Οπότε προσοχή προσοχή και να σταματήσουμε να σταματήσουμε τον μαζικό εμβολιασμό”.
Υπήρξε πολύ ελπίδα στο εμβόλιο mRNA αυτό ήταν ένα λάθος.
Πρέπει να εξετάσουμε όλες τις υποθέσεις αυτές που αφορούν τα εμβόλια οι υποθέσεις να υπολογιστούν και να αναλυθούν…
Πρέπει να σταματήσουμε αυτή την επιλογή αμέσως να σταματήσουμε άλλους θανάτους. Επιπλέον αυτό που επιπλέον με ανησυχεί είναι τα παιδιά…είμαστε στη φάση να θέλουμε να εμβολιάσουμε τα παιδιά …”
Ο δημοσιογράφος τον διακόπτει και του λέει ότι η Αμερική εμβολιάζει παιδιά μικρών ηλικιών. 
Ο Νομπελίστας απαντάει:
”Αυτά τα παιδιά μπορεί να πεθάνουν μια μέρα, ακόμα κι αν συμβεί 10 ή 20 χρόνια αργότερα… Αν δεν λάβουμε κάθε προφύλαξη, οδεύουμε προς μια καταστροφή ."!
Για τον καθηγητή Luc Montagnier,
"Είμαστε σε μια πολύ σοβαρή κατάσταση, για να μιλήσουμε για την προέλευση του ιού,
δεν γνωρίζουμε ακόμη τις λεπτομέρειες αλλά αρχίζουμε να παίρνουμε μια ιδέα.
Μπορούμε να σκεφτούμε ότι υπάρχουν απρόβλεπτα πράγματα μη αναμενόμενα από Κινέζους ερευνητές.
“Είναι μια κινεζική υπόθεση αρχικά.
Πιθανότατα, δούλεψαν σε σχέδια από τους ιούς της νυχτερίδας. 
Αλλά βέβαια υπάρχουν νέες κατασκευές προερχόμενες από τη νυχτερίδα που επιτρέπουν το πέρασμα στον άνθρωπο.
Υπάρχει μεγάλη συμμετοχή, τουλάχιστον οικονομική, αμερικανική πιθανώς και τεχνική, σε αυτή την υπόθεση.
Στην αρχή έχουμε έναν κινέζικο ιό και μετά έχουμε κάτι άλλο. 
Δηλαδή έχουμε νέες παραλλαγές που εμφανίζονται από τον κινεζικό ιό αλλά που απέχουν αρκετά από την αρχική του δομή.
Η υπόθεση δεν έχει τελειώσει και φυσικά όσο περνάει ο καιρός τόσο περισσότεροι μιλάνε. “Ίσως να φτάσουμε να μάθουμε την αλήθεια. 
Θα χρειαστεί χρόνος. είπε.
Για τον καθηγητή Luc Montagnier κάθε θάνατος από φάρμακο πρέπει να λαμβάνεται σοβαρά υπόψη.
“Είμαστε ακόμα σε πολύ σοβαρή κατάσταση αυτή τη στιγμή. 
Γιατί αυτές οι νέες παραλλαγές δίνουν παρενέργειες”, εξηγεί ο βιολόγος. 
"Ακόμη και ο αρχικός ιός δίνει παρενέργειες και άμεσες επιδράσεις που είναι υποφερτές θα λέγαμε, αλλά μετά προκαλεί μυοκαρδίτιδα, καρδιαγγειακά φαινόμενα και που σκοτώνουν. Υπάρχουν άνθρωποι που πεθαίνουν από αυτές τις μυοκαρδίτιδα, ένα από τα αποτελέσματα του εμβολίου.
"Κατά την κατάρτησή μου είμαι γιατρός-ερευνητής, έχω την ηθική μου, oποιοσδήποτε θάνατος από φάρμακο, εμβόλιο, πρέπει να λογίζεται ως κάτι σοβαρό και όταν υπάρχουν αρκετοί θάνατοι είναι πραγματικά πρόβλημα.
Δεν υποφέρω την ιδέα που λέγεται ότι στην αναλογία κινδύνου-οφέλους, εσείς έχετε κινδύνους, αλλά η αναλογία οφέλους είναι πολύ καλύτερη για τους άλλους.
Αυτό δεν είναι αλήθεια γιατί πολύς πόνος προέρχεται από αυτή την αντίληψη»
Τώρα έχετε τ’ αποτέλεσμα των προϊόντων
Σήμερα είμαστε στην τρίτη φάση.
Η πρώτη φάση είναι οι αρκετά συχνές παρενέργειες που δεν διαρκούν πολύ αλλά είναι ήδη θανατηφόρες.
Τότε έχεις τα καρδιαγγειακά αποτελέσματα.
Και τώρα έχετε τ’ αποτέλεσμα των πριόν
Επέρχονται κι άλλοι θάνατοι και αυτοί οι άνθρωποι πέθαναν από τη νόσο Cossen-jacob.
Αυτή η ασθένεια είναι πολύ σπάνια, συνήθως όταν είναι σποραδική είναι μία στο εκατομμύριο.
“Υπάρχει μια ομάδα 7 ανεξάρτητων ατόμων με διαφορετικούς γιατρούς που έχουν αυτή την ασθένεια.
Ο κοινός παράγοντας είναι ότι εμβολιάστηκαν με δύο δόσεις εμβολίου Pfizer
Είναι στη δεύτερη δόση που έχετε μικρά σημάδια και μετά εμφανίζονται γενικά σημάδια της νόσου.
Δεν μπορείτε να αποδείξετε ότι προκαλείται από τα εμβόλια, αλλά πρέπει να εξετάσετε αυτήν την υπόθεση ούτως ή άλλως.
Επειδή ο μόνος κοινός παράγοντας μεταξύ αυτών των ανθρώπων είναι να έχουν εμβολιαστεί με το ίδιο εμβόλιο"
 απομαγνητοφώνηση από sudradio που έχει στην επίσημη σελίδα του)
Ο Νομπελίστας και πλέον αρμόδιος και πιαγκοσμίως αναγνωρισμένος Ιολόγος Ιατρός καταλήγει με την αγωνιώδη έκκληση: "σταματείστε σταματείστε τον μαζικό εμβολιασμ"
twitter.com
https://www.pronews.gr/pronews-tv/1035381_lyk-montanie-stamatiste-tora-toys-emvoliasmoys-agoniodi-ekklisi-toy-koryfaioy-iologoy/

Και ο νοών νοείτω και ουαί τω ανοήτω!

Στην μέση του μαθήματος της δημόσιας οικονομίας και ενώ ο καθηγητής ανέλυε τα εργαλεία που χρησιμοποιεί ένα κράτος για να βοηθήσει τους πολίτες του, ένας φοιτητής ξαφνικά ρώτησε τον καθηγητή του:
-. Κύριε, ξέρετε πώς πιάνονται τα αγριογούρουνα;
Ο καθηγητής σκέφτηκε ότι αυτό είναι ένα αστείο και περίμενε την συνέχεια λέγοντας…
-. Όχι! Για πες μου…
...και ο φοιτητής εξηγεί:
-. Πρώτα ανακαλύψτε πού συχνάζουν στο δάσος
και εκεί αφήστε στο έδαφος λίγο καλαμπόκι. 
Τα αγριογούρουνα θα έρχονται κάθε μέρα για να φάνε το “τζάμπα” καλαμπόκι, και όταν συνηθίσουν να έρχονται καθημερινά φτιάξτε περίφραξη από την μία πλευρά, γύρω από το σημείο που έχουν συνηθίσει να τρώνε…..
Όταν συνηθίσουν με την περίφραξη από τη μία πλευρά και γυρνάνε ξανά για να φάνε καλαμπόκι, εσείς φτιάχνετε περίφραξη από την άλλη πλευρά… 
Ξανά συνηθίζουν και ξαναέρχονται να τραφούν ενώ εσείς φτιάχνετε την περίφραξη γύρω γύρω, λίγο λίγο, μέχρι να ολοκληρώσετε και τις τέσσερις πλευρές…
Στο τέλος τοποθετήστε και μία πόρτα στην τελευταία πλευρά…
Τα αγριογούρουνα έχουν συνηθίσει πια με το “τζάμπα” καλαμπόκι και έρχονται κάθε μέρα και μπαίνουν μόνα τους μέσα και τρώνε. 
Έτσι τελικά θα κλείσετε την πόρτα και θα πιάσετε όλο το κοπάδι!!!
Τόσο απλά, βήμα – βήμα, μέχρι τα αγριογούρουνα να χάσουν την ελευθερία τους. 
Όταν το καταλαβαίνουν βέβαια, ξεκινάνε να τρέχουν, αλλά είναι πλέον στη “φυλακή”… 
Μετά από λίγο αρχίζουν να τρώνε και πάλι το εύκολο και “τζάμπα” καλαμπόκι… 
Τόσο πολύ συνηθίζουν πού ξεχνάνε πώς είναι να κυνηγάνε για τον εαυτό τους και έτσι δέχονται την “σκλαβιά”
Δείχνουν και ευγνωμοσύνη στους φυλακές τους, και πηγαίνουν χωρίς αντίσταση στο σφαγείο.
Δεν ανησυχούν που το χέρι που τους ταΐζει είναι το ίδιο που τους “σκοτώνει”…

Louis De Funes VS le coronavirus

Για να χαμογελάσουμε και λίγο!

Επειδή μου αρέσουν και τα γλυκά - Υγρό κέικ με σοκολάτα, καρύδα και γκανάς

Μια συνταγή για ένα λαχταριστό σοκολατένιο γλύκισμα για τους λάτρεις της σοκολάτας. 
Υγρό κέικ σοκολάτας και γκανάς με γάλα καρύδας. 
Μπορείτε να το σερβίρετε σκέτο ή με μια μεγάλη μπάλα παγωτό και πραγματικά να το απολαύσετε.
Υλικά συνταγής
Για το κέικ:
75 γρ. κουβερτούρα ψιλοκομμένη
85 γρ. κακάο σκόνη
200 ml βραστό νερό
150 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του, κοσκινισμένο
1 κ.γ. μπέικιν πάουντερ
1 πρέζα αλάτι
95 γρ. βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου
230 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική
50 γρ. ζάχαρη μαύρη
2 μεγάλα αυγά σε θερμοκρασία δωματίου
250 ml γάλα καρύδας
Για τη γκανάς σοκολάτας-καρύδας:
125 ml γάλα καρύδας
150 γρ. κουβερτούρα ψιλοκομμένη
Εκτέλεση:
Βουτυρώνουμε καλά ένα σκεύος με διαστάσεις 20×30 εκ. και προθερμαίνουμε το φούρνο μας στους 180 βαθμούς με αέρα.
Βάζουμε την ψιλοκομμένη κουβερτούρα και το κακάο σε ένα μπολ μεσαίου μεγέθους και ρίχνουμε το βραστό νερό. 
Περιμένουμε 1-2′ και στη συνέχεια ανακατεύουμε ζωηρά με ένα κουτάλι, μέχρι να λιώσει η κουβερτούρα και να ενωθούν καλά όλα τα υλικά. 
Αφήνουμε το μίγμα στην άκρη.
Σε δεύτερο μπολ ενώνουμε το αλεύρι με το μπέικιν πάουντερ και το αλάτι.
Βάζουμε στον κάδο του μίξερ το βούτυρο μαζί με τα 2 είδη ζάχαρης και τα ανακατεύουμε σε μέτρια ταχύτητα. 
Ρίχνουμε τα αυγά ένα-ένα και συνεχίζουμε το ανακάτεμα μέχρι να σχηματιστεί μια λεία και σχετικά σφιχτή κρέμα.
Χαμηλώνουμε την ταχύτητα του μίξερ και προσθέτουμε σταδιακά πρώτα το γάλα καρύδας και στη συνέχεια τη σοκολατένια κρέμα. 
Τέλος, αδειάζουμε το μίγμα του αλευριού. 
Μόλις ενσωματωθεί και αυτό στο μίγμα, σταματάμε τη λειτουργία του μίξερ.
Ρίχνουμε το μίγμα στο βουτυρωμένο σκεύος και ψήνουμε το κέικ για 40′ περίπου ή μέχρι μια οδοντογλυφίδα που θα βυθίσουμε στο κέντρο του να βγαίνει με λίγα θρύμματα. 
Το βγάζουμε από το φούρνο και το αφήνουμε να κρυώσει.
Ετοιμάζουμε και την γκανάς.
Βάζουμε την ψιλοκομμένη κουβερτούρα σε ένα μπολ μεσαίου μεγέθους και ζεσταίνουμε το γάλα καρύδας σε μία μικρή κατσαρόλα. 
Μόλις το γάλα φτάσει στο σημείο βρασμού, το αποσύρουμε από τη φωτιά και το ρίχνουμε στην κουβερτούρα. 
Περιμένουμε 1′ και στη συνέχεια ανακατεύουμε ζωηρά με ένα κουτάλι μέχρι να λιώσει η κουβερτούρα και να ενωθούν τα 2 υλικά.
Αφήνουμε την γκανάς να κρυώσει για 10′ και στη συνέχεια την απλώνουμε στην επιφάνεια του κέικ.
Σημειώσεις:
Για να δώσω λίγο χρώμα στο κέικ, έφτιαξα και μία δεύτερη γκανάς, χρησιμοποιώντας 150 γραμμ. λευκής κουβερτούρας και 125 ml γάλα καρύδας. 
Άπλωσα πρώτα τη λευκή γκανάς στην επιφάνεια, από πάνω τη σκούρα και με μία οδοντογλυφίδα έκανα σχεδιάκια.
Η παρουσία της καρύδας είναι αρκετά διακριτική, οπότε αν θέλουμε μπορούμε να ενισχύσουμε τη γεύση της προσθέτοντας 60-80 γραμμ. τριμμένου ινδοκάρυδου.


η συνταγή του θαυμάσιου κέικ εδώ
και στο sintayes.gr
η αρχική ιδέα εδώ