Τρίτη 1 Μαρτίου 2022

Το Ανώτατο Δικαστήριο της Νέας Ζηλανδίας έβαλε ΤΕΛΟΣ στις εντολές εμβολιασμού της πρωθυπουργού Jacinda Ardern: «Είναι κατάφωρη παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων»

Το Ανώτατο Δικαστήριο της Νέας Ζηλανδίας έβαλε ΤΕΛΟΣ στην εντολή εμβολιασμού της Jacinda Ardern: «Είναι κατάφωρη παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων». 26.02.2022.
Η πρωθυπουργός της Νέας Ζηλανδίας Jacinda Ardern έμεινε άφωνη την Παρασκευή,
 αφού το Ανώτατο Δικαστήριο έκρινε ότι η εντολή της για το εμβόλιο αντιπροσώπευε μια «κατάφωρη παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων» για τους Νεοζηλανδούς. 
Η υπόθεση ορόσημο σημαίνει ότι η αστυνομία και η NZDF δεν μπορούν να απολυθούν επειδή αρνήθηκαν να κάνουν το πειραματικό εμβόλιο. 
Αυτή η υπόθεση θα χρησιμοποιηθεί για την ανατροπή όλων των παράνομων εντολών της Jacinda Ardern στη Νέα Ζηλανδία.
Το Nzherald.co.nz αναφέρει: Ο δικηγόρος της αστυνομίας και του προσωπικού Άμυνας ζητά τώρα από τους εργαζόμενους που έχουν τεθεί σε αναστολή να επιστρέψουν αμέσως στις δουλειές τους, λέγοντας ότι έχουν προσφέρει δεκαετίες τις υπηρεσίες τους στην κοινότητά τους και εξακολουθούν να δεσμεύονται και να είναι αφοσιωμένοι στο έργο τους.

 https://www.planet-today.com/2022/02/new-zealand-high-court-ends-jacinda.html?fbclid=IwAR2eAlv4emGAHDinXn_igRZPBaZgS0Z9kz2iEQHg_dS62FtqxlIERSzGDGg

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου