Τετάρτη 14 Ιουλίου 2021

Τριβόλι, το πολυτιμότερο βότανο για τη σεξουαλική υγεία

Τριβόλι –  Καθώς η στυτική δυσλειτουργία επηρεάζει το 50% των ανδρών ηλικίας 40-70 ετών και θεωρείται ένα σημαντικό πρόβλημα δημόσιας υγείας από τα Εθνικά Ινστιτούτα Υγείας, το τριβόλι μελετάται ενδελεχώς και έχει χαρακτηριστεί το βότανο της τεστοστερόνης και το viagra της φύσης.
Συνήθως όλοι εκτιθέμεθα σε μια πληθώρα φυσικών προϊόντων που, ειδικά για τους άντρες, ισχυρίζονται ότι αποκαθιστούν τη στύση και τη σεξουαλική ζωτικότητα, γι ‘αυτό είναι σημαντικό να προσπαθήσουμε να κατανοήσουμε την επιστήμη πίσω από τους ισχυρισμούς.
Για το τριβόλι, μέχρι στιγμής, τα αποτελέσματα των ερευνών υποστηρίζουν πως είναι ασφαλές, φυσικό, δοκιμασμένο στο χρόνο βότανο, το οποίο ενισχύει τη λίμπιντο, αυξάνει την κινητικότητα του σπέρματος και παρέχει ακόμα και καρδιαγγειακά οφέλη.
Ας το γνωρίσουμε:
Tribulus terrestis ή τριβόλι ή πεντάξυλο ή κολλιτσίδα.
Πανάρχαιο βότανο.
Έρπον,
αγκαθερό,
ένα ζιζάνιο των αγρών, το οποίο έχει εξαπλωθεί σε όλα τα μέτρια και τροπικά κλίματα του πλανήτη μας, χάρη στην ικανότητα των σπόρων του να ταξιδεύουν σε άλλες περιοχές, σαν λαθρεπιβάτες αφού γαντζώνονται πάνω σε οτιδήποτε ακουμπήσουν.
Οι αγκαθεροί του σπόροι διαπερνούν με ευκολία ρούχα...
read more:https://botanologia.gr/trivoli-to-polytimotero-votano-gia-ti-sexoyaliki-ygeia/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου