Τρίτη 1 Ιουνίου 2021

Peaky Blinders: έρχεται το finale, το οποίο ο Cillian Murphy έχει χαρακτηρίσει εκπληκτικό

Η σειρά του BBC "Peaky Blinders" θα τελειώσει μετά την έκτη και τελευταία του σεζόν, αλλά ο δημιουργός και συγγραφέας Steven Knight υποσχέθηκε ότι η ιστορία θα "συνεχιστεί με άλλη μορφή".

Μετά από μια πληθώρα καθυστερήσεων στην παραγωγή που προκλήθηκαν από την πανδημία του COVID-19, το Peaky Blinders γυρίζει αυτή τη στιγμή την έκτη σεζόν του. 
Όπως ήταν αναμενόμενο, ο Cillian Murphy θα επιστρέψει ως Tommy για την τελευταία σειρά και θα συνοδεύεται από τους συναδέλφους, Paul Anderson ως Arthur Shelby, 
Finn Cole ως Michael Gray, 
Aimee-Ffion Edwards ως Esme Shelby και 
Sophie Rundle ως Ada Thorne.

Ο Cillian Murphy μας πληροφορεί πως η τελευταία σεζόν του Peaky Blinders θα είναι όχι απλά δυνατή αλλά φοβερά συγκινητική.
Ο πανέξυπνος, αλλά και σκληροτράχηλος Thomas Shelby, στην τελευταία σειρά υπόσχεται να μας χαρίσει μεγάλες στιγμές και συγκινήσεις.
Ο πληθωρικός χαρακτήρας του Thomas Shelby, ο γεμάτος αντιθέσεις, που προσπαθεί να διαχειριστεί με τον δικό του μοναδικό τρόπο τα ψυχολογικά του τραύματα που τον στοιχειώνουν, αλλά και τις τόσες επαγγελματικές του υποχρεώσεις και τα καθήκοντά του απέναντι  στην διαβόητη οικογένειά του, θα επιστρέψει για τι φινάλε της σειράς.
Η 6 σεζόν πιθανότατα θα προβληθεί στα τέλη του 2021 ή πιθανότατα ακόμη και στις αρχές του 2022, ανάλογα με το πόσο γρήγορα η παραγωγή μπορεί να ολοκληρώσει τα γυρίσματα εν μέσω της συνεχιζόμενης κρίσης του ιού στο Ηνωμένο Βασίλειο.
Δεν έχει ακόμη επιβεβαιωθεί εάν ο ρόλος της Polly Gray, που είχε υποδυθεί η έξοχη Helen McCrory και που πέθανε τον Απρίλιο,  θα συνεχίσει να υπάρχει.
Ο Cillian Murphy δηλώνει συντετριμμένος από τον πρόσφατο χαμό της συμπρωταγωνίστριας του Helen McCrory.
Τον Απρίλιο, η Helen McCrory , η οποία έπαιζε την τρομερή θεία του Τόμι, την Πολί, πέθανε από καρκίνο στην ηλικία των 52 ετών. 
Όταν ρώτησαν τον  Cillian τι σήμαινε για αυτόν η έξοχη ηθοποιός αναστέναξε στοργικά και είπε:
"Ω άνθρωπος και ως ηθοποιός ήταν ο στενότερος συνάδελφός μου στο Peaky και μία από τους καλύτερους ηθοποιούς που έχω μέχρι τώρα συνεργαστεί.
Οποιοδήποτε υλικό, οποιαδήποτε σκηνή ... τα έκανε ξεχωριστά. 
Μπορούσε με δύναμη και ευπάθεια, να κάνει το ένα μετά το άλλο.
Ήταν τόσο δροσερή και διασκεδαστική, και είχε μεγάλη συμπόνια για όλους όσους γνώριζε. 
Ήμουν κατάπληκτος για το πώς έζησε τη ζωή της - τον τρόπο με τον οποίο τόσο όμορφα εξισορροπούσε  ανάμεσα στη δουλειά της και στην οικογένειά της.

variety.com

ntina

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου