Κυριακή 20 Μαρτίου 2022

4η ΔΟΣΗ Δεν υπάρχει αποδεδειγμένη ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ ΔΟΣΗΣ και δεν υπάρχουν διαθέσιμα δεδομένα, για νέες μελέτες, σε συγκεκριμένα σκευάσματα κατά τής Όμικρον.

Evangelou Marianna:https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=10224773011145358&id=1615085099

4η ΔΟΣΗ Με εναν τίτλο: Όχι στον γενικό πληθυσμό.

Γνωρίζουμε απο τον περασμένο Ιανουάριο,την έλλειψη αποτελεσματικότητας των εμβολίων και έχει αποδειχθεί κατηγορηματικά (βιβλιογραφία 1).

Η μέγιστη ανοσολογική απόκριση τής τρίτης δόσης,εξαφανίζεται μέσα σε 2.5-3 μήνες (βιβλιογραφία 2)
και προκαλεί (όπως αποδεικνύεται από πληθώρα επιστημονικών άρθρων) τα γνωστά φαινόμενα τής εξουθένωσης των Τ και τής διαφυγής ανοσοποιητικού.
Εκτός από αυτό που έχει ήδη αποδειχθεί, μια περαιτέρω μελέτη στα μέσα Φεβρουαρίου (βιβλιογραφία 3) ,που διεξήχθη από μεγάλα νοσοκομεία του Ισραήλ, επιβεβαίωσε ότι η τέταρτη δόση παρέχει μόνο μια μικρη προστασία έναντι τής Omicron.
Δεν έχει σημαντική αύξηση τής αποτελεσματικότητας και δεν απέτρεψε τη μόλυνση από την Omicron.
Το συμπέρασμα του άρθρου ήταν απολύτως σαφές:
«Η κακή αποτελεσματικότητα στην πρόληψη ήπιων ή ασυμπτωματικών λοιμώξεων από Ο και η λοιμώδης πιθανότητα παροδικών λοιμώξεων, αυξάνουν τον επείγοντα χαρακτήρα της ανάπτυξης εμβολίων επόμενης γενιάς».
Εν ολίγοις,το παραπάνω, είναι το τέλος τής χρήσης των σημερινών εμβολίων.
Έχοντας επίγνωση των παραπάνω,τόσο η Pfizer όσο και η Moderna, είχαν ανακοινώσει στα τέλη Ιανουαρίου, την έναρξη κλινικών μελετών για τη χρήση ενός συγκεκριμένου σκευάσματος κατά της Ο.
Όμως το έγκριτο περιοδικό Nature, προειδοποίησε αμέσως (βιβλιογραφία 4) ,ότι τα προκαταρκτικά δεδομένα για το συγκεκριμένο σκευασμα, ήταν πολύ απογοητευτικά.
Δεν ήταν σε θέση να παράγουν επαρκή ανοσολογική απόκριση.
Συγκεκριμένα η Moderna, ξεκίνησε ουσιαστικά τη δοκιμή στις 16 Φεβρουαρίου 2022 (βιβλιογραφία 5).
Οι κλινικες δοκιμές και δεδομένα;
Απαράδεκτα.
Η αξιολόγηση γίνεται με βάση την ανοσολογική ανταπόκριση μετά από 28 ημέρες χορήγησης.
Μόλις έγινε γνωστό, η Moderna διέρρευσε, ότι δεν είναι βέβαιη ότι θα συνεχίσει την ανάπτυξη αυτού του εμβολίου, καθώς μπορεί να μην είναι απαραίτητο.
Η Pfizer στις 16 Φεβρουαρίου, ανακοίνωσε (βιβλιογραφία 6) ότι η προγραμματισμένη μελέτη θα καθυστερούσε αρκετές εβδομάδες.
Στον επίσημο ιστότοπο ICMRA,που παρακολουθεί όλες τις διαθέσιμες κλινικές μελέτες, δεν υπάρχουν συνεχείς μελέτες για αυτό το θέμα.
Δεν έχει γίνει τίποτα και μαλλον δεν θα γίνει.
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ:
Μετά τα αναρίθμητα περιστατικά μόλυνσης ανθρώπων με 3 δόσεις,η βιολογία μάς δείχνει, χωρίς καμία αμφιβολία, τον δρόμο....και ο δρομος ειναι το ΟΧΙ, σε οποιαδήποτε περαιτέρω χορήγηση των συγκεκριμένων σκευασμάτων.
Αυτοί που λένε το αντίθετο στις μερες μας, ή ειναι αδαείς ή εξυπηρετούν άλλους σκοπούς.
Σίγουρα δεν εξυπηρετούν τη δημόσια υγεία.
Η απίστευτη είδηση που ακούγεται,​​για την πιθανότητα (ελάχιστη) να υπάρξει οποιοδήποτε όφελος από την τέταρτη δόση, που ανακοίνωσε πριν από δύο ημέρες στον Τύπο ο επικεφαλής τής PFZ, είναι μια ξεκάθαρη ανακοίνωση μάρκετινγκ, που δυστυχώς ενισχύεται από τον Τύπο και τούς απαράδεκτους τύπους που βγαίνουν στα κανάλια.
Δεν υπάρχει αποδεδειγμένη ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ ΔΟΣΗΣ και δεν υπάρχουν διαθέσιμα δεδομένα, για νέες μελέτες, σε συγκεκριμένα σκευάσματα κατά τής Όμικρον.
Το θέμα δόσεις, πρέπει να σταματήσει οριστικά.
Το φυσικό εμβόλιο, έφτασε.
Ευχαριστούμε Βιολογία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου