Κυριακή 15 Οκτωβρίου 2023

Ζούμε στην περίοδο της πραγματικής παράνοιας και ψευταράδων που προσπαθούν να αποδείξουν πως τα αποδεδειγμένα μετά από έρευνες και μαρτυρίες χιλιάδων ετών είναι ψέματα.

από Stephanos Vasiliou Koukoulomatis:https://www.facebook.com/svkgg/posts/pfbid0351XQtkdMJy9kStCNuPwvuVe8amDKFvPRjrAVcrvdM877p29QKPrXgPbfxKo6XVHgl
Ζούμε στην περίοδο της πραγματικής παράνοιας και ψευταράδων που προσπαθούν να αποδείξουν πως τα αποδεδειγμένα μετά από έρευνες και μαρτυρίες χιλιάδων ετών είναι ψέματα. 
Άθερμο μέλι είναι το μέλι που δεν το έχουν ζεστάνει και απλώς το φιλτράρουν για να κρατηθούν ανεπιθύμητα σώματα που τυχόν περιέχει και κρατά όλες τις ουσίες του οι οποίες ως σήμερα δεν έχουν μετρηθεί ούτε είναι γνωστές στους επιστήμονες. 
Οι γελοίοι fact checkers τού εδώ φατσοβιλίου έβγαλαν ψέμα την πληροφορία πως ένας άνθρωπος γίνεται να ζήσει μόνο με μέλι για μεγάλο διάστημα χωρίς προβλήματα, κάτι το οποίο έχει αποδειχθεί ιστορικά πως γίνεται και έχει γίνει ειδικά σε δύσκολες περιπτώσεις αλλά και σε περιπτώσεις ασθενειών για να ενισχύεται το σώμα αλλά και να μην επιβαρύνεται με τρόφιμα και απασχολείται έτσι ώστε να αυτοθεραπευτεί. 
Έχουμε αναφορές από αρχαίους που άνθρωποι ηλικιών άνω των 60 - 70 έτρωγαν μόνο μέλι σε μερικές περιπτώσεις, ή όταν δεν έχουμε τροφή για διάφορους λόγους, μία δύο κουταλιάς μέλι ημερησίως με ύδωρ για μεγάλα διαστήματα. 
Έτσι για να αποδείξω κυρίως σε έμένα πως είναι γελοίοι έχω στόχο κάποια στιγμή να κάνω αυτήν την δίαιτα για να καθαρίσει το σώμα από πολλά και διάφορα. Όταν το κάνω θα καταγράψω τα γεγονότα.
Στοιχεία από ζωγραφιές αρχαίες δείχνουν τη θεραπεία ασθενειών με το προϊόν μελισσών, δηλαδή το μέλι, που προήλθε από το 8.000 π.Χ. 
Θυμηθείτε πως η μέλισσες ήταν και είναι ιερές επί χιλιάδες έτη στην αρχαία Αίγυπτο Ινδίες Κίνα και αλλού και βεβαίως για όλους εμάς που γνωρίζουμε συνεχίζουν να είναι ιερές. 
Περιέχει πλήθος βιταμινών, μετάλλων και άλλων θρεπτικών συστατικών.
Βοηθά στην καλή λειτουργία της καρδιάς.
Το μέλι καθημερινά, βοηθάει στη συγκέντρωση και τη βελτίωση της μνήμης.
Βοηθάει στη βελτίωση της χοληστερόλης.
Βοηθάει στην καταστολή του βήχα.
Το μέλι καθημερινά βοηθάει σε καλύτερο και πιο ποιοτικό ύπνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου