Τετάρτη 25 Οκτωβρίου 2023

Τι μας λέει η αστρολογία:Στις 24 Οκτωβρίου ο Ήλιος από τις 00° 37' του Σκορπιού θα βρεθεί σε όψη τριγώνου με τον Κρόνο που βρίσκεται στους Ιχθύες, τι σημαίνει αυτό;

Ο κρόνος διατάζει να αξιοποιήσουμε τα εφόδια που μας έχουν δοθεί μέχρι τώρα στη ζωή, για να μπορέσουμε να ξεπεράσουμε τις δοκιμασίες!!!
Ο Ήλιος αντιπροσωπεύει το εγώ μας, 
τη θέλησή μας, 
την ανάγκη μας να διεκδικήσουμε τον εαυτό μας, 
την έκφραση της βαθιάς ατομικότητάς μας, 
τα ισχυρότερα κίνητρά μας και τον τρόπο που λάμπουμε.
Ο Κρόνος, από την πλευρά του, συμβολίζει τις δομές, 
τα όρια, 
την ωριμότητα, 
την τάξη, 
την επιμονή, 
το μερίδιο σοβαρότητας που έχουμε μέσα μας, 
την ικανότητά μας να αναλαμβάνουμε τις ευθύνες μας και να επανεξετάζουμε τις φιλοδοξία μας σε ορισμένες περιπτώσεις, ώστε με πλήρη συνείδηση και ωριμότητα να προχωρήσουμε το δρόμο μπροστά μας.
Και όλος αυτός ο πρόλογος διότι στις 24 Οκτωβρίου  ο Ήλιος από τις 00° 37' του Σκορπιού θα βρεθεί σε όψη τριγώνου με τον Κρόνο που βρίσκεται στους Ιχθύες. 
Τα τρίγωνα με τον Κρόνο είναι θετικές, 
αρμονικές όψεις που ευνοούν την επιτυχία και την πρόοδο, ακόμη και στο ελάχιστο βαθμό, καθώς εμπεριέχουν μια αίσθηση ευθύνης και ακεραιότητας. 
Σε αυτά τα τρίγωνα προσηλωνόμαστε στο καθήκον και δεσμευόμαστε να υπακούσουμε σε συγκεκριμένες αξίες που έχουμε θέσει.
Η δημιουργία και η εκτέλεση σχεδίων είναι στα καλύτερά της κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου.
Η όψη αυτή θα διαρκέσει 3 με 4 μέρες και θα επηρεάσει τους εκπροσώπους των ζωδίων του μεταβλητού και του σταθερού σταυρού.
Έτσι οι ταύροι,
οι δίδυμοι,
οι λέοντες,
οι παρθένοι,
οι σκορπιοί,
οι τοξότες,
οι υδροχόοι και οι ιχθύες, οι γεννημένους στο 1ο δεκαήμερο των ζωδίων τους και όλοι όσοι έχουν ωροσκόπο, ή πλανήτες όπως ο Ερμή, 
η Αφροδίτη,
ο Άρη και βέβαια η σελήνη, θα δεχτούν αυτές τις επιρροές και ανάλογα με την ωριμότητα που έχει αποκτήσει ο κάθε ένας, θα δείξει τη χρονική αυτή στιγμή την απαιτούμενη  υπευθυνότητα και τον απαιτούμενο αυτοέλεγχο!!!
Θα θυσιάσουν πρόθυμα την άμεση ικανοποίηση για να πετύχουν τους μακροπρόθεσμους στόχους τους!!!
Θα θέσουν στόχους για τον εαυτό τους, οι οποίοι θα είναι ρεαλιστικοί και εφικτοί με πρακτικά αποτελέσματα. 
Θα είναι υπομονετικοί, επίμονοι και αποφασιστικοί. 
Τα παραπάνω δεν θα αγγίξουν μόνο τα προαναφερθέντα ζώδια αλλά λίγο-πολύ όλους μας και τα επιτεύγματά μας αυτά θα κερδίσουν την αναγνώρισή μας και θα επιβεβαιώσουν την αυτοπεποίθησή μας!!!
Γενικά όταν οι πλανήτες σχηματίζουν αρμονικά τρίγωνα με τον Ήλιο, αυτό έχει ως αποτέλεσμα κυρίως την επεκτατικότητα στους τομείς που κυβερνούν οι συγκεκριμένοι πλανήτες. 
Πρόκειται για τυχερές όψεις που λειτουργούν ευεργετικά για όλες τις σχέσεις μας που βασίζονται σε θετικά συναισθήματα.
Ας δούμε λίγο την αυριανή και την μεθαυριανή μέρα - 
-. τετάρτη, 25 Οκτωβρίου: Να είμαστε ευγενικοί σε πιθανές άβολες ή αμήχανες στιγμές ειδικά μέσα στο πρωινό, καθώς η Σελήνη στους Ιχθύς βρίσκεται σε αντίθεση με την Αφροδίτη στην Παρθένο. 
Κολυμπάμε σε μια λίμνη συναισθημάτων, όπου η ουσιαστική αντικειμενικότητά μας σπανίζει σήμερα, ενώ οι ευπαθείς και ευμετάβλητες ελπίδες και φόβοι μας είναι σαν να τις ρουφάει το νερό!!!
Μπορεί αυτό να επιβραδύνει τις εργασίες μας στον πρακτικό κόσμο, αλλά τροφοδοτεί την εσωτερική μας "εργασία" και τον διαλογισμό!!!
Η χρονική στιγμή φέρνει υπευθυνότητα, 
υπομονή, 
επιμονή και αποφασιστικότητα. 
Είναι μια καλή στιγμή για να θέσουμε στόχους για τον εαυτό μας που είναι ρεαλιστικοί και εφικτοί με πρακτικά αποτελέσματα!!!
-. πέμπτη 26 Οκτωβρίου: Αν νιώθαμε ευάλωτοι τις προηγούμενες ημέρες, τώρα μπορεί να είναι μια έντονη μέρα δράσης. 
Μένουμε προνοητικοί και ικανοί, καθώς η Σελήνη εισέρχεται στον καυστικό και αθυρόστομο Κριό και η Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Χείρωνα. 
Αν δούμε τα πνεύματα να φουντώνουν, επιβάλουμε στον εαυτό μας ηρεμία και ησυχία, πάμε μια βόλτα και αφήνουμε τα πνεύματα να ηρεμήσουν πριν να αντιδράσουμε. 
Αναρωτιόμαστε και εξετάζουμε τι δεν θα έριχνε λάδι στη φωτιά και τι θα μπορούσε να κατευνάσει και να λύσει το συγκεκριμένο πρόβλημα που δημιουργήθηκε!!!
Το να είμαστε παρόντες στο εδώ και τώρα είναι απαραίτητο για την ανθρωπιά μας, 
την ανάπτυξή μας και την ικανότητά μας να ξεπεράσουμε το τραύμα που έχουμε βιώσει. 
Αν η αστρολογία κάνει τη δουλειά της, προσφέρει έναν καθρέφτη στον οποίο βλέπουμε τόσο τον καλύτερο εαυτό μας όσο και τα όρια της ανάπτυξής μας.

 κείμενο και επιμέλεια κειμένου: ntina - myself and astrology

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου