Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2019

Πως να έχουμε πάντα φρέσκα βότανα στον πάγκο της κουζίνας μας;



Φρέσκα βότανα στον πάγκο της κουζίνας μας
Ναι βέβαια μπορούμε , αρκεί να έχουμε γλάστρες με μυρωδικά ή να κόψουμε κλωνάρια από κάποια φίλη που μπορεί να έχει , ή όταν αγοράζουμε φρέσκα βότανα από τη λαϊκή αγορά της περιοχής μας , και ο τρόπος είναι πολύ-πολύ απλός.
Ας δούμε πως…
Πρώτα πρώτα θα χρειαστούμε βάζα και
αν ψάξουμε στα ράφια μας σίγουρα θα βρούμε διάφορα γυάλινα βάζα που ελάχιστα χρησιμοποιούμε ή διάφορες γυάλινες κανάτες σαν αυτή της φωτογραφίας που σας δείχνω και βέβαια κλωνάρια από διάφορα μυρωδικά και βότανα που χρησιμοποιούμε στην κουζίνα μας , αλλά ας πάρουμε τα πράγματα με την σειρά.

Λοιπόν
πρώτα-πρώτα ετοιμάζουμε τα βάζα μας ή την κανάτα μας γεμίζοντάς τα μέχρι τη μέση αποχλωριωμένο νερό
Πάμε στις γλάστρες με τα μυρωδικά και βότανα μας , ότι έχουμε
δυόσμο,
μέντα,
δεντρολίβανο,
ρίγανη,
μελισόχορτο και ότι άλλο και
κόβουμε κλωνάρια περίπου 6 ιντσών.
Αρχίζουμε να τοποθετούμε τα βότανα μέσα...

read more:https://botanologia.gr/mporoyme-na-echoyme-panta-freska-votana-ston-pagko-tis-koyzinas-mas/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου