Φρέσκα βότανα στον πάγκο της κουζίνας μας
Ναι βέβαια μπορούμε , αρκεί να έχουμε γλάστρες με μυρωδικά ή να κόψουμε κλωνάρια από κάποια φίλη που μπορεί να έχει , ή όταν αγοράζουμε φρέσκα βότανα από τη λαϊκή αγορά της περιοχής μας , και ο τρόπος είναι πολύ-πολύ απλός.
Ας δούμε πως…
Πρώτα πρώτα θα χρειαστούμε βάζα και
αν ψάξουμε στα ράφια μας σίγουρα θα βρούμε διάφορα γυάλινα βάζα που ελάχιστα χρησιμοποιούμε ή διάφορες γυάλινες κανάτες σαν αυτή της φωτογραφίας που σας δείχνω και βέβαια κλωνάρια από διάφορα μυρωδικά και βότανα που χρησιμοποιούμε στην κουζίνα μας , αλλά ας πάρουμε τα πράγματα με την σειρά.
Ας δούμε πως…
Πρώτα πρώτα θα χρειαστούμε βάζα και
αν ψάξουμε στα ράφια μας σίγουρα θα βρούμε διάφορα γυάλινα βάζα που ελάχιστα χρησιμοποιούμε ή διάφορες γυάλινες κανάτες σαν αυτή της φωτογραφίας που σας δείχνω και βέβαια κλωνάρια από διάφορα μυρωδικά και βότανα που χρησιμοποιούμε στην κουζίνα μας , αλλά ας πάρουμε τα πράγματα με την σειρά.
Λοιπόν
πρώτα-πρώτα ετοιμάζουμε τα βάζα μας ή την κανάτα μας γεμίζοντάς τα μέχρι τη μέση αποχλωριωμένο νερό
Πάμε στις γλάστρες με τα μυρωδικά και βότανα μας , ότι έχουμε
δυόσμο,
μέντα,
δεντρολίβανο,
ρίγανη,
μελισόχορτο και ότι άλλο και
κόβουμε κλωνάρια περίπου 6 ιντσών.
Αρχίζουμε να τοποθετούμε τα βότανα μέσα...
read more:https://botanologia.gr/mporoyme-na-echoyme-panta-freska-votana-ston-pagko-tis-koyzinas-mas/
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου