Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2021

Οι εξωγήινοι έχουν επισκεφτεί τη Γη

Μία από τις μεγαλύτερες θεωρίες συνωμοσίας εδώ και πολλές δεκαετίας παγκοσμίως είναι η ύπαρξη εξωγήινων σε άλλους πλανήτες και οι επαφές τους με τους ανθρώπους.

Νέα διάσταση στο ερώτημα αν υπάρχει εξωγήινη ζωή αλλά και στο αν έχουμε έρθει σε επικοινωνία μαζί της δίνει ο  Haim Eshed , τέως Επικεφαλής Διαστημικής Ασφαλείας του Ισραήλ. Ο ίδιος, ούτε λίγο ούτε πολύ, ισχυρίζεται πως οι εξωγήινοι όχι απλώς υπάρχουν, αλλά τους έχουμε συναντήσει. Κάποιες χώρες, μάλιστα, διατηρούν διαύλους επικοινωνίας μαζί τους…

Ο Haim Eshed δεν είναι κάποιος τυχαίος. Και, πιθανότατα, δεν παραλογίζεται. Έχει διατελέσει επικεφαλής του στρατιωτικού διαστημικού προγράμματος του Ισραήλ και έχει τιμηθεί επανειλημμένως με διακρίσεις κύρους για την προσφορά του στην επιστήμη και την αμυντική τεχνολογία.

«Οι εξωγήινοι μας έσωσαν από πυρηνικό όλεθρο το 1961»

Σε πρόσφατη συνέντευξή του στην εφημερίδα Yedioth Ahronoth, ο Έσεντ ισχυρίζεται πως το Ισραήλ και οι ΗΠΑ έχουν έρθει σε επικοινωνία με μια «Γαλαξιακή Ομοσπονδία» εξωγήινων, αλλά επισημαίνει ότι η ανθρωπότητα δεν είναι έτοιμη για την «αλήθεια» για τη ζωή πέρα από τη Γη.

Σύμφωνα με τον 87χρονο στρατηγό εν αποστρατεία, ο οποίος ηγήθηκε της διαστημικής μονάδας του υπουργείου Άμυνας του Ισραήλ σχεδόν για 30 χρόνια, οι εξωγήινοι αποσόβησαν την οικουμενική καταστροφή, συγκρατώντας την τότε Σοβιετική Ένωση από το να αντεπιτεθεί με πυρηνικά όπλα στις Η.Π.Α., ύστερα από την εισβολή των Αμερικανών στον Κόλπο των Χοίρων της Κούβας, το 1961.

«Θέλουν πρώτα να φτάσουμε σε ένα τέτοιο σημείο που η εξέλιξη μας να μας επιτρέπει να κατανοήσουμε περίπλοκα πράγματα, όπως το τι είναι ο χωροχρόνος και τα ταξίδια μέσα σε αυτόν», συμπλήρωσε.

Στη συνέντευξη, η οποία δημοσιεύθηκε αρχικά στο YediotAharanot , ο κ. Eshed μίλησε για το νέο του βιβλίο « Το σύμπαν πέρα ​​από τον ορίζοντα - συνομιλίες με τον καθηγητή Haim Eshed », στην οποία ισχυρίζεται ότι «εξωγήινοι από όλη την περιοχή του σύμπαντος περπατούν ήδη μεταξύ μας".

«Μας ζήτησαν να μην πούμε στον κόσμο ότι βρίσκονται εδώ, επειδή η ανθρωπότητα δεν είναι ακόμα έτοιμη», δήλωσε ο Haim Eshed στην εφημερίδα, ενώ πρόσθεσε πως πρόεδρος των Η.Π.Α. Ντόναλντ Τραμπ «ήταν έτοιμος να αποκαλύψει το μυστικό, αλλά οι εξωγήινοι από την Γαλαξιακή Ομοσπονδία τον απέτρεψαν και του πρότειναν να περιμένει και να αφήσει τα πνεύματα να ηρεμήσουν πρώτα. Δεν θέλουν να υπάρξει μαζική υστερία».

Ποιες χώρες γνωρίζουν για τις “συναντήσεις”

Ο Haim Eshed αποκάλυψε μάλιστα πως όχι απλά υπάρχει επικοινωνία με άλλα κοσμικά όντα αλλά δήλωσε πεπεισμένος ότι οι εξωγήινοι έχουν σκάψει στο υπέδαφος του πλανήτη Άρη και έχουν εγκαταστήσει βάση, όπου φιλοξενούνται τόσο Εξωγήινοι όσο και Γήινοι αστροναύτες. Μάλιστα λέει ότι αντιπροσωπεία Εξωγήινων έχει επισκεφθεί τη Γη, ως απεσταλμένη μιας «Διαγαλαξιακής Ομοσπονδίας Διαστήματος».

Αυτή η επίσκεψη, όμως, μένει κρυφή, διότι αυτή ήταν η εξ αρχής συμφωνία με τους Εξωγήινους. Οι κυβερνήσεις των Η.Π.Α., Ισραήλ, Βρετανίας, Ρωσίας, Κίνας και Ιαπωνίας, είναι ενήμερες γι’ αυτές τις συναντήσεις Γήινων-Εξωγήινων, τηρούν όμως τον όρο μυστικότητας.

Σχετικά με τους λόγους που έκαναν τον ίδιον να ανοίξει το στόμα του και να «προδώσει» το μεγάλο μυστικό, ο Haim Eshed λέει χαρακτηριστικά: «Εάν μιλούσα πριν από πέντε χρόνια, θα με έκλειναν σε ψυχιατρείο. Σήμερα όμως, όλοι μιλούν διαφορετικά. Δεν έχω τίποτα να χάσω. Έχω λάβει τις διακρίσεις και τα βραβεία μου. Απολαύω σεβασμού σε πανεπιστήμια του εξωτερικού, όπου και εκεί τα δεδομένα αλλάζουν», σχολιάζει τέλος ο Εσέντ αναφορικά με τους λόγους που αποφάσισε να αποκαλύψει το «μυστικό».

«Οι εξωγήινοι δεν έχουν κακούς σκοπούς»

«Υπέγραψαν μια συμφωνία μαζί μας για να πειραματιστούν εδώ», είπε, χωρίς, ωστόσο, να αποκαλύψει ποιοι είναι οι όροι αυτής της υποτιθέμενης διαπλανητικής συμφωνίας ή τι εννοεί με τον όρο “πειραματισμοί”. Ξεκαθάρισε όμως πως οι εξωγήινοι απλώς «ερευνούν» και θέλουν την ανθρωπότητα ως «βοηθούς» στην προσπάθειά τους να «κατανοήσουν τους κανόνες του σύμπαντος» και πως δεν χρειάζεται, προς το παρόν, να φοβόμαστε κάποια “εισβολή”.

Κι αν όλα τα παραπάνω ακούγονται λίγο… αποτέλεσμα απαγωγής από εξωγήινους τουλάχιστον, μια πολύ πιο γήινη παράμετρος ίσως αποτελεί το ερμηνευτικό κλειδί για τη φαινομενική αδιαφορία για την υστεροφημία του. Στο νέο του βιβλίο συζητά για τα ΑΤΙΑ (αγνώστου ταυτότητας ιπτάμενα αντικείμενα) και «διάφορες θεωρίες για τη φύση, τον σκοπό και την προέλευσή τους, οι οποίες πιθανότατα δεν προέρχονται από τη Γη» και προφανώς, όπως κάθε φέρελπις συγγραφέας, προσδοκά να γίνει ανάρπαστο.

«Τα συντρίμμια στο Roswell ήταν από εξωγήινο ιπτάμενο δίσκο»

Το σενάριο του Χαΐμ Εσέντ φουντώνουν οι αποκαλύψεις του Τζέσε Μάρσαλ, Αμερικανού αξιωματούχου που ήταν υπεύθυνος για τις επί τόπου έρευνες και εξέτασε τα περίφημα συντρίμμια στο Roswell του Νέου Μεξικού το 1947.

Ο Μάρσαλ αποκαλύπτει για πρώτη φορά πως βρήκε «άφθαρτα συντρίμμια που δεν κατασκευάστηκαν από ανθρώπινα χέρια».

Στο προσωπικό του ημερολόγιο, που παρέμενε κλειδωμένο στα συρτάρια για 35 χρόνια μετά τον θάνατο του, και τα εγγόνια του έδωσαν πρόσφατα στη δημοσιότητα, γράφει χαρακτηριστικά πως «τα συντρίμμια δεν κατασκευάστηκαν από ανθρώπινο χέρι» και πως κανείς μπορούσε να διακρίνει πάνω τους χαραγμένα σύμβολα ακατανόητα, που ο ίδιος τα χαρακτηρίζει «εξωγήινα».

Για την ιστορία, το Πεντάγωνο κατέληξε πως τα συντρίμμια δεν ήταν από μετερεολογικό αερόστατο, όπως είχε ειπωθεί στις πρώτες έρευνες, αλλά μέρος ενός μυστικού προγράμματος με την ονομασία «Project Mogul».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου