Δευτέρα 8 Απριλίου 2024

Εμείς, ως ανθρωπότητα, επιλέγουμε το μέλλον μας και συνδημιουργούμε την πραγματικότητά μας...

από το χρονολόγιο του γιατρού Παντελή Οικονόμου:
https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=pfbid036NN6qm3yeW9wnA5cKs9EbjeoygE7ku6VThT1zHvrj5gnWydXKMnxvDXPW8m3F5qol&id=61554552550336
Δημιούργησα λογαριασμό στο Facebook το καλοκαίρι του 2021 (1), προβάλλοντας την ιατρική  μου ιδιότητα, για να μεταδώσω πληροφορίες για τις αποτελεσματικές θεραπείες για τον covid-19, που ήδη υπήρχαν από το 2020 (τις οποίες το παγκόσμιο διεφθαρμένο σύστημα είτε απέκρυψε, είτε κατηγόρησε και λοιδώρησε) και για να βοηθήσω όσους αναζήτησαν την ιατρική συνδρομή μου, όταν νόσησαν. 
Παράλληλα, ενημέρωνα και προειδοποιούσα για τα επικίνδυνα "εμβόλια" για τον covid-19, που το σύστημα προσπάθησε να επιβάλλει, είτε μέσω της βίας και του εκβιασμού, είτε μέσω του φόβου και της προπαγάνδας. Και σε ένα βαθμό το κατάφερε.
Ένα τμήμα του υγειονομικού προσωπικού, αντισταθήκαμε, αρνούμενοι να εμβολιαστούμε. Όλοι πληρώσαμε το κόστος με κάποιο τρόπο, κυρίως γιατί μας απαγορεύτηκε η πρόσβαση στην εργασία μας για ένα σημαντικό χρονικό διάστημα. 
Αντέξαμε και έχει δικαιωθεί η επιμονή μας στην απόφαση αυτή.
Το ίδιο συνέβει με ένα σημαντικό αριθμό Ελλήνων, που αρνήθηκαν να εμβολιαστούν και οι οποίοι πιέστηκαν εργασιακά, οικονομικά και ψυχολογικά μέσα στο εργασιακό τους περιβάλλον, στις οικογένειές τους, τον περίγυρό τους και από το ίδιο το κράτος (περιορισμοί και πρόστιμα). Μπράβο σε όλους μας! 
Μπράβο και σε όσους αποφάσισαν, έστω και καθυστερημένα, να αποβάλλουν τον φόβο και σταμάτησαν να κάνουν άλλα «εμβόλια» και να φορούν μάσκες.
Πλέον έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτό ακόμα και στους πιο δύσπιστους (όχι σε όλους πάντως, κάποιοι δεν έχουν καταλάβει τίποτα και πιθανώς συνεχίζουν να εμβολιάζονται), ότι τα "εμβόλια" έχουν οδηγήσει σε μία άνευ προηγουμένου αύξηση της θνησιμότητας και νοσηρότητας, μετά την έναρξη του εμβολιαστικού προγράμματος στις αρχές του 2021.
Η αποδυνάμωση του παθογόνου ιού που έχει ενοχοποιηθεί για την ασθένεια του Covid και η εκφύλισή του σε μία απλή ίωση, τύπου γρίπης στην χειρότερη περίπτωση, η ανεπάρκεια των "εμβολίων" να προστατέψουν από την νόσηση και την μετάδοση του ιού, και οι καταστροφικές επιπτώσεις και οι θάνατοι που αυτά προκάλεσαν σε πολύ κόσμο, οδήγησε την συντριπτική πλειοψηφία να απορρίψει την σύσταση για επαναληπτικές δόσεις των "εμβολίων".
Οι αποκαλύψεις για την κακοήθη αυτή επίθεση εναντίον της ανθρωπότητας, με την δημιουργία του ιού και την κατασκευή των "εμβολίων", αρχίζουν πλέον και πολλαπλασιάζονται ακόμα και από συστημικά ΜΜΕ σε όλο τον κόσμο και θα γίνουν ακόμα περισσότερες μέσα στους επόμενους μήνες. 
Κάποια στιγμή θα έρθει και η στιγμή της δικαιοσύνης και αυτή θα αποδοθεί με κάποιον τρόπο και μάλλον σε πολλαπλά επίπεδα. 
Είναι ώρα για μένα προσωπικά να αλλάξω σελίδα. Από καιρό για μένα ο Covid-19 έχει τελειώσει. 
Δεν ενδιαφέρομαι πλέον να γράψω κάτι σχετικό, επαναλαμβάνουμε κυρίως τα ίδια και τα ίδια, όπως και οι πηγές πληροφόρησης που είχα και έχω (παρενέργειες, θνησιμότητα και νοσηρότητα από τα "εμβόλια", διαφθορά θεσμών και ατόμων σε σχέση με τον covid). 
Σε ότι δίνουμε την προσοχή μας και επενδύουμε συναισθηματικά, το ενισχύουμε. Ασχολούμενοι με το παρελθόν και με όσα δυσάρεστα βιώσαμε, διατηρούμε την δόνηση του θυμού και του φόβου, αν αυτά υπάρχουν. 
Αυτό που η σατανική παγκόσμια ελίτ προσπάθησε να πετύχει με την πανδημία, συνεχίζει να το επιδιώκει με άλλες ατζέντες της που βασίζονται στην πρόκληση θυμού και φόβου (πόλεμοι και εκφοβισμός για γενικευμένο παγκόσμιο πόλεμο, νέα προτεινόμενη συνθήκη του ΠΟΥ για τις πανδημίες (2), αφήγημα κλιματικής "κρίσης", σενάρια για επισιτιστική κρίση, οικονομική κρίση, γνωστά και άγνωστα νέα παθογόνα, και τέλος για πιθανή εξωγήινη "εισβολή" από κακόβουλα όντα). 
Όλα αυτά σκόπευαν να προκαλέσουν και να συντηρήσουν δυσάρεστα συναισθήματα, ώστε η ανθρώπινη συνειδητότητα να παραμείνει σε χαμηλά επίπεδα. 
Το παιχνίδι της όμως έχει τελειώσει, γιατί οι μέθοδοί της έχουν αποκαλυφθεί και η ίδια έχει ηττηθεί. 
Ότι δούμε μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα από αυτούς, είναι σαθρό και ψεύτικο, χωρίς ελπίδα επιτυχίας. 
Απομένουν τα πλήρη αποκαλυπτήρια εντός του 2024. 
Εμείς, ως ανθρωπότητα, επιλέγουμε το μέλλον μας και συνδημιουργούμε την πραγματικότητά μας. 
Επιλέγουμε με τι θα συντονιστούμε, με το φως ή το σκοτάδι, με την αγάπη ή το φόβο, με το τώρα ή με το δυσάρεστο παρελθόν και το άγνωστο μέλλον που μπορεί να φοβόμαστε. Οραματιζόμαστε μία ιδανική κοινωνία που θα ζει σε υψηλές δονήσεις, με αγάπη (3) ευγνωμοσύνη και συγχώρεση, αφθονία, χαρά ειρήνη και συνεργασία και σύνδεση με το Θεό. Ο οραματισμός μας και η συλλογική θετική συνειδητότητα έχουν δύναμη. 
Ως παράδειγμα αυτής της δύναμης του νού, της καρδιάς και της πρόθεσης, παλιότερες μελέτες έδειξαν ότι ο συντονισμένος διαλογισμός είχε ως αποτέλεσμα μείωση της εγκληματικότητας(4-5).
Όσο περισσότεροι συντονιζόμαστε σε αυτή την δόνηση του δημιουργικού οραματισμού μας και βιώνουμε θετικά συναισθήματα στην καθημερινότητά μας, για όσο περισσότερο χρόνο μέσα στην ημέρα μας, μακριά από την χαμηλή δόνηση της καθημερινότητάς μας και των ΜΜΕ, τόσο φέρνουμε πιο κοντά το επιθυμητό αποτέλεσμα. 
Tο φώς έχει επικρατήσει, αισθανόμαστε την αλλαγή που έχει συμβεί, απομένει να το δούμε πιο καθαρά και στο υλικό πεδίο. 
Εμείς επιλέγουμε με τι θα συντονιστούμε και τι θα δημιουργήσουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου