Τρίτη 25 Ιουνίου 2024

Η Δύση, ο Καντ και οι Ρώσοι, που επιλέγουν την ζωή αντί του θανάτου

Υπάρχουν όλες οι ενδείξεις ότι η Ρωσία δεν συμμετέχει στην θανατηφόρα, νεοφασιστική προσπάθεια υποδούλωσης της ανθρωπότητας μέσω των διαβατηρίων "εμβολίων", των «πόλεων των 15 λεπτών» και των CBDCs.
Άρθρο του Bert Olivier, δημοσιευμένο στις 17/5/2024 από το Brownstone Istitute. 
"...Η Ρωσία επέλεξε τη ζωή αντί του θανάτου
Κατ' αρχήν, όπως επισημαίνω σε ένα από τα κείμενα που παρατίθενται με λινκ πιο πάνω, ο Πούτιν φαίνεται, απ’ όσο μπορώ να ξέρω, ότι είναι διαμετρικά αντίθετος με την ιδέα ότι το ανθρώπινο είδος πρέπει να "θανατωθεί" με οποιονδήποτε τρόπο. 
Αντίθετα, ενθαρρύνει τους Ρώσους να κάνουν μωρά, ώστε το ποσοστό γεννήσεων του ρωσικού λαού να αποτρέψει τυχόν μη βιώσιμα δημογραφικά στοιχεία στο μέλλον. 
Δεν απέχει άραγε αυτό παρασάγγας από τον αυξανόμενο αριθμό πλεοναζόντων θανάτων στην Ευρώπη και τις ΗΠΑ (μαζί με τον μεγάλο αριθμό βρεφών που χάνονται από έγκυες γυναίκες) - πιθανώς από τα λεγόμενα "εμβόλια" - πόσο μάλλον από την αδυσώπητη εκστρατεία για να εδραιωθεί η άμβλωση, όχι απλώς ως δικαίωμα των γυναικών (το δόγμα της "προσωπικής επιλογής"), αλλά ουσιαστικά σαν καθήκον; 
Βρισκόμενοι στη Ρωσία αυτή τη στιγμή, μπορούμε να πιστοποιήσουμε τα εμφανή οπτικά στοιχεία των νεαρών Ρώσων που ανταποκρίθηκαν θετικά στο κάλεσμα του προέδρου τους, καθώς σπρώχνουν τα μωρά τους σε καροτσάκια κατά μήκος του πεζόδρομου δίπλα στον ποταμό Pregolya στο Καλίνινγκραντ.  
Αρκετά ακόμα πράγματα αξίζει να αναφερθούν. 
Πρώτον, η πλήρης έλλειψη οποιωνδήποτε "χημικών ιχνών" στους ρωσικούς ουρανούς, σε αντίθεση με τη Νότια Αφρική, 
την Ευρώπη και τις ΗΠΑ, όπου είναι πανταχού παρόντα, και δεδομένης της χημικής τους σύνθεσης (η οποία περιλαμβάνει αλουμίνιο, βάριο και στρόντιο), πρέπει σίγουρα να έχουν σοβαρή βλαβερή επίδραση στην υγεία όλων των έμβιων όντων. 
Όταν το συζήτησα με Ρώσους, έμειναν άναυδοι, όπως θα έπρεπε να αντιδράσει κάθε άνθρωπος. 
Δεύτερον, υπάρχουν άφθονα τρόφιμα στα σούπερ μάρκετ, συμπεριλαμβανομένου του κρέατος, και κανένα σημάδι ότι το κράτος ή κάποια εταιρεία ενθαρρύνει μια δίαιτα με βάση τα έντομα.
Έπειτα, υπάρχει η εμφανής απουσία μεταναστών, αν και είδαμε πολλούς (σ.σ. γηγενείς) ανθρώπους με μουσουλμανική ενδυμασία, να κάνουν τις καθημερινές τους δουλειές με χαρούμενο, πολιτισμένο τρόπο όπως οι υπόλοιποι Ρώσοι. 
Οι δρόμοι είναι εκπληκτικά καθαροί και δεν είδαμε κανένα σημάδι αστέγων στο Καλίνινγκραντ ή στις άλλες πόλεις που επισκεφτήκαμε στην περιοχή, όπως το Zelenogradsk και το Svetlogorsk. 
Προσθέστε σε αυτό ότι οι Ρώσοι θα ήταν τρομοκρατημένοι με τις συνθήκες υπό τις οποίες ζουν οι άστεγοι στους δρόμους του Λος Άντζελες, για παράδειγμα (σε μια από τις υποτιθέμενες πλουσιότερες χώρες στον κόσμο), που σήμερα είναι δύσκολα αναγνωρίσιμη ως η πόλη που ήξερα τη δεκαετία του 1980.
Εν ολίγοις, υπάρχουν όλες οι ενδείξεις ότι η Ρωσία δεν συμμετέχει στη θανατηφόρα, νεοφασιστική προσπάθεια υποταγής της ανθρωπότητας μέσω των διαβατηρίων "εμβολίων", των πόλεων των 15 λεπτών και των υποχρεωτικών κρατικών ψηφιακών νομισμάτων CBDCs – αν και τα τελευταία θα είναι διαθέσιμα για τους Ρώσους πολίτες που επιθυμούν να τα χρησιμοποιήσουν συμπληρωματικά ή αντί για τις ηλεκτρονικές κάρτες και τα μετρητά. 
Και οι ενδείξεις δείχνουν ότι οι νεοφασίστες στη Δύση είναι έτοιμοι ακόμη και να εξαπολύσουν έναν "θερμό" 3ο Παγκόσμιο Πόλεμο για να επιτύχουν τους άθλιους σκοπούς τους. 
Παρ' όλα αυτά, η Ρωσία προφανώς επέλεξε τη ζωή αντί του θανάτου, και με αυτόν τον τρόπο στέκεται φαρδιά πλατιά ως εμπόδιο στη Νέα Παγκόσμια Τάξη. 
Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος για τον οποίο το ΝΑΤΟ επιδιώκει να καταστρέψει τη Ρωσία πάσει θυσία - δεν έχει καμία σχέση με τη "διάσωση της Ουκρανίας".
               διαβάστε όλο το άρθρο στο:
https://xpressing.substack.com/p/9e5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου