
Λίγα απλά υλικά,
αλεύρι,
νερό,
μαγιά,
αλάτι, αρκούν για να ενωθούν και να φτιάξουν μια λιχουδιά, ένα αχνιστό και λαχταριστό ψωμάκι.
H διαδικασία ευκολότατη!
Για βιαστικούς και πεινασμένους, μια focaccia στο πι και φι.
Αχνιστή focaccia κάθε μέρα.
Για δύο μεσαία ψωμιά:
3 φλιτζάνια αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
10 κουταλιές της σούπας γιαούρτη,
θαλασσινό αλάτι, όσο μου αρέσει,
2 κουταλάκια του γλυκού baking powder,
ελαιόλαδο...
read more:https://botanologia.gr/mia-nostimotati-focaccia-to-agapimeno-psomaki-ton-paidion/
αλεύρι,
νερό,
μαγιά,
αλάτι, αρκούν για να ενωθούν και να φτιάξουν μια λιχουδιά, ένα αχνιστό και λαχταριστό ψωμάκι.
H διαδικασία ευκολότατη!
Για βιαστικούς και πεινασμένους, μια focaccia στο πι και φι.
Αχνιστή focaccia κάθε μέρα.
Για δύο μεσαία ψωμιά:
3 φλιτζάνια αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
10 κουταλιές της σούπας γιαούρτη,
θαλασσινό αλάτι, όσο μου αρέσει,
2 κουταλάκια του γλυκού baking powder,
ελαιόλαδο...
read more:https://botanologia.gr/mia-nostimotati-focaccia-to-agapimeno-psomaki-ton-paidion/
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου