Σάββατο 27 Ιανουαρίου 2018

Μια διαστημική οδύσσεια θα επιστρέψει το 2019

συντάκτης:ntina panagiotou

"Cosmos: A Spacetime Odyssey" Η αγαπημένη τηλεοπτική σειρά θα ξαναχαρίσει συγκινήσεις σε παλιούς και νέους fans του διαστήματος καθώς

η Fox και η National Geographic ανακοίνωσαν χθες 13 Ιανουαρίου ότι η σειρά  "Cosmos: A Spacetime Odyssey" θα επιστρέψει στις  οθόνες την άνοιξη του 2019.
Η τηλεοπτική σειρά "Cosmos: A Personal Voyage" είχε 13 επεισόδια και την είχαν δει πάνω από 600 εκατομμύρια άτομα σε περισσότερες από 60 χώρες!!!
Ήταν το 1980!!!
Η εκπομπή ήταν τόσο δημοφιλής που επέστρεψε στην τηλεόραση το 2005,όταν το Science Channel αναμεταδίδει τη σειρά για την 25η επέτειό του, με ενημερωμένα γραφικά υπολογιστών,με ψηφιακό ήχο, καθώς και πληροφορίες για τις νέες επιστημονικές ανακαλύψεις των τελευταίων 25 χρόνων!!!
Το 2009 η Fremantle Media Enterprises ,στην Μεγάλη Βρετανία,αποκατέστησε ψηφιακά την αρχική σειρά σε ένα σετ DVD με πέντε δίσκους, το οποίο περιελάμβανε επιπλέον επιστημονικές ενημερώσεις!!!
και ερχόμαστε στο σήμερα που το "Cosmos: A Spacetime Odyssey" υπόσχεται να ξαναχαρίσει συγκινήσεις και ελπίδες!!!
Και σύμφωνα με τα δελτία τύπου  του National Geographic:
Ο αστροφυσικός  Neil deGrasse Tyson  θα είναι ο νέος παρουσιαστής της σειράς,τη θέση που την πρώτη σεζόν κρατούσε ο  Carl Sagan!
Το "Cosmos: A Spacetime Odyssey" θα είναι μια συνέχεια της τηλεοπτικής σειράς του 1980 «Cosmos: A Personal Voyage», η οποία συν-δημιουργήθηκε και φιλοξενήθηκε από τον αστρονόμο και γνωστό συγγραφέα Carl Sagan.
Η Ann Druyan, χήρα του Carl Sagan,τακτική  συνεργάτης του και συν-συγγραφέας της αρχικής σειράς "Cosmos", θα είναι και πάλι παραγωγός, συγγραφέας και σκηνοθέτης μαζί με τους Seth MacFarlane, Mitchel Cannold και Brannon Braga.
Η Ann Druyan, έγραψε τη σειρά μαζί με τον αστροφυσικό Steven Soter.
"Μετά από μια άκρως επιτυχημένη πορεία το 2014 ως η σειρά με τη μεγαλύτερη τηλεθέαση,την οποία έβλεπαν περισσότερα  από 135 εκατομμύρια άτομα  παγκοσμίως στο National Geographic και στο FOX, η νέα σεζόν θα κάνει πρεμιέρα  και πάλι στις ΗΠΑ στο  FOX και στο National Geographic  σε 171 χώρες και 43 γλώσσες "
Σε συνέντευξή της στους δημοσιογράφους στο Λος Άντζελες, η  Ann Druyan δήλωσε ότι η νέα σεζόν θα προσφέρει μια ελπιδοφόρα άποψη για το μέλλον, η οποία,όπως είπε,θα  είναι ιδιαίτερα σημαντική για τους νέους.
«Η σειρά θα έχει μια τέτοια άποψη για το μέλλον που πιστεύω ότι θα έχει τη δύναμη να εμπνεύσει τους ανθρώπους», δήλωσε.
 "Σήμερα ένα μεγάλο μέρος αυτών που βλέπουμε,εμείς,τα παιδιά μας και τα εγγόνια μας είναι τόσο δυστοπικά και απελπιστικά.
Είναι σαν ... η τιμωρία μας για όλες τις αμαρτίες μας!!!
Είναι σαν η ανθρωπότητα να μην  έχει μέλλον παρά μόνο την καταστροφή...
και έρχεται το "Cosmos" και μας λέει ότι,ναι,μέλλον υπάρχει,μπορούμε ακόμα να ελπίζουμε και να «δουλέψουμε» για γίνει και πάλι ελπιδοφόρο!!!
 Η National Geographic ανακοίνωσε,επίσης σήμερα,ότι τη σειρά "Cosmos: Possible Worlds" θα συνοδεύει και ένα βιβλίο της Druyan. Το βιβλίο θα είναι συνέχεια του βιβλίου του Sagan, "Cosmos: A Personal Voyage"
~~~~~
πηγή του άρθρου:
taneatisgaleras.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου