Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2019

Τα ισχυρότερα αντιβιοτικά βότανα

Ισχυρά αντιβιοτικά που μας έχει χαρίσει η φύση, και που κανένα δεν δημιουργήθηκε σε κάποιο εργαστήριο.
Τα τελευταία χρόνια οι οργανισμοί υγείας κάνουν εκστρατείες προκειμένου να ενθαρρύνουν την ορθή χρήση των αντιβιοτικών,και ειδικά ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (WHO),προσπαθεί να ευαισθητοποιήσει την κοινή γνώμη πάνω στο σοβαρό αυτό θέμα,ώστε να αποφευχθεί η περαιτέρω επιδείνωση και διασπορά του προβλήματος της αντοχής των μικροβίων στα αντιβιοτικά.
Τα αντιβιοτικά,όπως καλά γνωρίζουμε,είναι ουσίες που καταστρέφουν στελέχη μικροβίων προστατεύοντάς μας από μικροβιακές λοιμώξεις.....
.........Τα υπερ-μικρόβια εντοπίζονται σε
ανθρώπους,
σε ζώα αλλά και σε τρόφιμα και είναι πιά μια «ανησυχητική» απειλή για τη δημόσια υγεία,καθώς έχουν αναπτύξει ανθεκτικότητα στα αντιβιοτικά ευρείας χρήσεως.
Στη χώρα μας η κατανάλωση αντιβιοτικών και σε λοιμώξεις από πολυανθεκτικά βακτήρια είναι πολύ μεγάλη,επομένως, είναι όλο και πιο σημαντικό να εξοικειωθούμε με την αρχαία γνώση των φυσικών αντιβιοτικών, τα οποία έχουν ξεχαστεί.
Η Rebecca Tarrant , που γράφει για Ask a Prepper , μας δίνει μια λίστα από τα πιο ισχυρά αντιβιοτικά που είναι γνωστά στον άνθρωπο – και που κανένα δεν δημιουργήθηκε σε κάποιο εργαστήριο.....
read more:https://botanologia.gr/ischyrotata-antiviotika-poy-mas-echei-charisei-i-fysi/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου