Παρασκευή 11 Μαρτίου 2022

"Ουκρανία, Ρωσία και οι άλλοι " ένα κείμενο της ene-ap

Ας πούμε λίγα λόγια και για τον περιβόητο πόλεμο Ρωσίας – Ουκρανίας!
83 ολόκληρα χρόνια περάσανε από τότε που ο Ναζισμός έδωσε το παρόν και με αιχμή του Δόρατος τη Γερμανία, για άλλη μια φορά, και Χρηματοδότη τις Η.Π.Α., αιματοκύλισαν την Ευρώπη, κυρίως,  και δόθηκε στους Λαούς η αίσθηση ότι κατόπιν ηττήθηκε και θα υπήρχε πλέον μια Ειρηνική Πορεία της Ανθρωπότητας. 
Πολλοί οι πανηγυρισμοί, οι Δηλώσεις των Μεγάλων «Ηγετών της Νίκης» με το Σύνθημα «ποτέ πια Ναζισμός» να είναι ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ το Κυρίαρχο στη Ζωή των Ανθρώπων.
Το πόση ουσία υπήρχε και πόση αλήθεια κρυβόταν πίσω από αυτό, άρχισε να φαίνεται για τους παρατηρητικούς της διαδρομής, και εκδηλώθηκε με τον πιο προκλητικό τρόπο στις Ημέρες μας με την κατάργηση DE FACTO όλων των Καταστατικών των Διεθνών Οργανισμών, των Διεθνών Συμβάσεων και Συνταγμάτων των Κρατών  , με αφορμή ένα απλό Ιατρικό γεγονός.
Και έφτασε στο απόλυτο με την επίσημη εμφάνιση πλέον του Ναζισμού στην Ουκρανία, όπου στίφη Ναζί, έχοντας τη στήριξη και συμπαράσταση των «Κυβερνήσεων του Ελεύθερου Κόσμου», προσπάθησαν να επιβάλλουν την αρρωστημένη Θεωρία τους σε όλους τους Πολίτες αυτής της Χώρας , με στόχο οι Προστάτες τους να ολοκληρώσουν τον στραγγαλισμό της Ρωσίας, που είχε ξεκινήσει μετά την διάλυση της ΕΣΣΔ και παρά τις δεσμεύσεις τους για το αντίθετο.
Είχαν αποδεχθεί και συμπεριλάβει στο ΝΑΤΟ όλα τα Κράτη της πρώην Ανατολικής Ευρώπης. Τώρα λοιπόν θεώρησαν ότι ήρθε η πολυπόθητη στιγμή, η ευκαιρία να καταλάβουν και τη Ρωσία μέσω του Ναζιστικού Καθεστώτος της Ουκρανίας.
Στον προγραμματισμό τους όμως αυτόν δεν έλαβαν υπ όψιν τους ότι η Ρωσία δεν είναι πλέον η Ρωσία του Γέλτσιν αλλά μια Ρωσία ανάλογη με τη Ρωσία του ΣΤΑΛΙΝΓΚΡΑΝΤ που όπως είχε υποχρέωση υπερασπίζεται την Εθνική της Ανεξαρτησία η οποία όλο και περισσότερο ΑΠΕΙΛΕΙΤΑΙ. 
Κάποια στιγμή λοιπόν ας καταλάβουν όλοι ότι θα πρέπει να μην επιτρέψουμε πάλι στα Διεθνή Γεράκια να προστατεύουν τα συμφέροντά τους και τα Ανθρώπινα Δικαιώματα παντού στον Πλανήτη, όπως στη Γιουγκοσλαβία, στο Ιράκ, στη Συρία, στο Αφγανιστάν, στη Λιβύη, στη Σομαλία, στην Υεμένη, στην ΚΥΠΡΟ και ο κατάλογος τελειωμό δεν έχει.
Εμείς προσδοκούμε αυτή η περίοδος να καταστρέψει ολοσχερώς το ΝΑΖΙΣΜΟ και οι ΛΑΟΙ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΡΧΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΤΙΣ ΤΥΧΕΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΒΑΛΛΟΝΤΑΣ:
ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου