Τετάρτη 10 Ιουλίου 2024

αστικοί μύθοι...κόκκινη κλωστή δεμένη

Η κόκκινη κλωστή της μοίρας ή αλλιώς το κόκκινο νήμα της μοίρας είναι μια πεποίθηση που προέρχεται από την κινεζική μυθολογία.
Είναι ένα αόρατο κόκκινο κορδόνι γύρω από το δάχτυλο εκείνων που προορίζονται να συναντηθούν μια συγκεκριμένη στιγμή σε μια συγκεκριμένη περίσταση στη ζωή τους!
Δύο άνθρωποι που συνδέονται με την κόκκινη κλωστή είναι προορισμένοι να συναντηθούν ανεξαρτήτως τόπου, 
χρόνου ή περιστάσεων. 
Αυτό το μαγικό κορδόνι μπορεί να τεντωθεί ή να μπερδευτεί, αλλά ποτέ δεν θα σπάσει. 
Και ναι, η αόρατη κόκκινη κλωστή συνδέει όλους εκείνους που προορίζονται κατά τη διάρκεια της ζωής τους να συναντηθούν ανεξάρτητα από το χρόνο, τον τόπο ή τις περιστάσεις. 
Το νήμα μπορεί να τεντωθεί, 
να μπερδευτεί, αλλά ποτέ δεν θα σπάσει…
Και μέσα στην ροή του χρόνου παρατηρούμε πολλές φορές επιφανειακά άσχετα μεταξύ τους γεγονότα, να συνδέονται και τα οποία δεν μπορούμε  να ερμηνεύσουμε, όμως αυτά συνδέονται και σίγουρα έχουν το νόημα τους. 
Και ακούμε να ισχυρίζονται πολλοί πως αυτά είναι συμπτώσεις ή τυχαιότητες!
Όμως δεν είναι έτσι, είναι γεγονότα δεμένα με την κόκκινη αόρατη κλωστή!!!
Είναι μια σύνδεση μεταξύ γονέα και παιδιού, 
είναι μια σύνδεση μεταξύ αδελφών ψυχών και γενικότερα, είναι μια σύνδεση μεταξύ εκείνων των ανθρώπων που κάποια στιγμή στη διάρκεια του ταξιδιού της ζωής τους θα συναντηθούν και θα διαδραματίσουν σημαντικό ρόλο ο ένας στη ζωή του άλλου!
Και παρατηρούμε γεγονότα στη ζωή μας να μας οδηγούν την κατάλληλη στιγμή στα κατάλληλα άτομα έτσι ώστε να προχωρήσουμε τη ζωή μας προς μια νέα σημαντική κατεύθυνση. 
Έτσι, η επεξήγηση της κόκκινης κλωστής είναι ένα σύστημα πεποιθήσεων που μας υπενθυμίζει πως όταν κάποιος γεννιέται, υπάρχει μια κόκκινη κλωστή, μια αόρατη κόκκινη κλωστή που τον συνδέει με τους ανθρώπους που είναι προορισμένοι να συναντηθούν και να συνδεθούν μαζί του κατά τη διάρκεια της ζωή του. 
         κείμενο και επιμέλεια κειμένου:ntina

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου