Παρασκευή 20 Αυγούστου 2021

Πέτρος Αργυρίου: "ένας οδικός χάρτης της ανοσίας σας σε σχέση με τον πανδαμάτορα χρόνο"

Από το χρονολόγιο του Πέτρου Αργυρίου:https://www.facebook.com/petros.arguriou/posts/10225504870786608
Achtung, achtung. 
Προς όλους τους εμβολιασμένους φίλους μας, γιατί εγώ διακρίσεις δεν κάνω ανάμεσα σε ανεμβολίαστους και εμβολιασμένους, πλην των φασιστικών ανθρωπάριων που θέλουν να επιβάλλουν τις προσταγές της εξουσίας σε όλους: 
Για να ξέρετε που βρίσκεστε, γιατί καταλαβαίνω ότι σας έχουν ζώσει τα μαύρα φίδια αλλά δεν τολμάτε να το πείτε μην τυχόν και σας πούνε μαλάκες, ένας οδικός χάρτης της ανοσίας σας σε σχέση με τον πανδαμάτορα χρόνο: 
Η πρώτη δόση σας δίνει ένα επίπεδο προστασίας του 50%. 
Μια εβδομάδα μετά την δεύτερη δόση, πάλι δεν έχετε χτίσει υψηλά επίπεδα προστασίας, αν είστε ευπαθείς. 
Από την δεύτερη βδομάδα μετά την δεύτερη δόση μέχρι τον δεύτερο μήνα μετά την δεύτερη δόση, είστε ψηλά. 
Μετά αρχίζει η κάμψη της ανοσίας, μεγαλύτερη για τους ευπαθείς. 
Ως προς την προστασία από μετάδοση, ο ρυθμός πτώσης είναι από 10 εώς 27% ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ. 
Εγώ κλίνω στο 25% για τους ευπαθείς. 
Που σημαίνει ότι μισό χρόνο μετά τον πρώτο εμβολιασμό, είστε πρακτικά ανεμβολίαστοι ως προς την μετάδοση (βλέπε δεδομένα Ισραήλ). 
Ως εκ τούτου, τείχος ανοσίας είναι μια ανοησία και μισή με αυτά τα εμβόλια κι όσοι συνεχίζετε να το καταπίνετε αμάσητο, είστε ηλίθιοι και φροντίστε να πάψετε να είστε και βγάλτε το παράσημο των πέντε ανοιχτών δακτύλων με ανοιχτή παλάμη από το πέτο σας, καθώς το πολύ να προστατέψατε κανά δίμηνο συνανθρώπους σας σε μια πανδημία που θα κρατήσει πάνω από δύο χρόνια. 
Για την σοβαρή νόσο και θάνατο, με τα τωρινά δεδομένα, τα πράγματα είναι πιο αισιόδοξα καθώς ο ρυθμός πτώσης είναι πολύ μικρότερος. 
Η δική μου εκτίμηση είναι ότι είναι στο 3 με 4% τον κάθε μήνα μετά τον δεύτερο με τα ως τώρα δεδομένα, γιατί από κάποιο σημείο και μετά, η πτώση μπορεί να είναι πολύ πιο ραγδαία, τονίζοντας το "μπορεί". 
Στον χρόνο επάνω λοιπόν, έχει χαθεί ένα σημαντικό κομμάτι ανοσίας κι είναι σαν να έχετε κάνει μόνο την πρώτη δόση. 
Και μιλώντας για την πρώτη δόση, το Johnson, όντως ουσιαστικά μονή δόση Astra και ως εκ τούτου,  μπορεί να έχει λιγότερες παρενέργειες αλλά είναι πρακτικά αδύνατο να είναι εφάμιλλο εμβολίων δύο δόσεων. 
Προσωπικά το θεωρώ το μεγαλύτερο εμπορικό τέχνασμα με τις πιο μαγειρεμένες δοκιμές και παίρνω το ρίσκο να πω ότι εκτός κι αν έχουν ανακαλύψει τα τσακαλάκια της εταιρίας κάτι τιτανοτεράστιο στην δράση του και δεν μας το χουν πει, όσοι το χετε κάνει, είστε στον χρόνο επάνω σχεδόν πρακτικά ανεμβολίαστοι σε όλα τα επίπεδα, εκτός κι αν έχετε περάσει την ίωση αν αγνοία σας, οπότε και δεν χρειαζόταν να το κάνετε ούτως ή άλλως κι εκθέσατε τον εαυτό σας σε πρόσθετους, όχι αμελητέους κινδύνους. 
Αυτά είναι τα δεδομένα της Δέλτα. 
Τυχόν επικράτηση της ανοσοδιαφυγούσας Λάμδα όταν η Δέλτα κάνει τον κύκλο της, και θα τον κάνει ανεξάρτητα από τις γελοίες ενδυματολογικές δηλώσεις υποταγής όπως οι κοινές μασκούλες, θα επιδεινώσει δραματικά αυτά τα δεδομένα. 
Και τι μπορούμε να κάνουμε για αυτό; 
Ο μεγαλύτερος εχθρός της ασθένειας είναι η υγεία. 
Δηλαδή, κάντε τα μπανάκια σας, πάρτε τον ήλιο σας, κάντε γυμναστική, σεξ με όσους/όσους σας αρέσουν αμοιβαία, φροντίστε διατροφή, αποφύγετε το άγχος, δηλαδή γράψτε στα αρχίδια σας την τηλεοπτική τρομολαγνεία και τους ειδικούς. 
Δάσκαλε που δίδασκες δηλαδή όσον αφορά τον γράφοντα... 
Μια καταπληκτική ιδέα λοιπόν αντί για καραντίνες λοιπόν και περιορισμούς , θα ήταν να επεκταθούν οι διακοπές και να γυρίσουμε στις πόλεις Νοέμβριο, έχοντας διπλασιάσει την ανοσία στον νεανικό πληθυσμό. 
Αλλά τέτοιες παπαριές λέει μόνο ο Τσιτσιπάς που έχει μόνο σώμα και το μυαλό του δεν φτάνει το άθροισμα των κοκκορόμυαλων ειδικών. 
Και όπως προτείνει ο Βασάρας, αν δεν βλάπτει, παρτε και D με ψευδάργυρο στις σωστές δόσεις. 
Και φυσικά, για όσους πήρατε την απόφαση να κάνετε το εμβόλιο, κάντε μια αντισωμάτων μήπως τυχόν είστε από τους 1 στους 5 τυχερούς που το περάσαν στο πόδι, μην σας πιάνουν κότσο.  
Με ενημέρωσαν πως σύντομα στο Παπανικολάου θα υπάρχει και εξέταση για Τ-λεμφοκύτταρα, που είναι ακόμη πιο ενδεικτική καθώς αυτά φθίνουν λιγότερο σε σχέση με τον πανδαμάτορα. 
Αυτά από εμένα. Α. Και που στε. Κάντε και κανά share γιατί, λόγω των μέτρων μαζί με τα αγριογούρουνα, έχει αυξηθεί και ο αριθμός των στρουθόκαμηλων στον ανθρώπινο πληθυσμό, μπας και από στρουθοκάμηλοι γίνουν truth-o-καμηλοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου