Δευτέρα 16 Αυγούστου 2021

dr. Κωνσταντίνος Φαρσαλινός:Πρωτοφανές FAKE NEWS από τον ΠΟΥ να ανακοινώνει ότι η εμβολιαστική ανοσία είναι καλύτερη της ανοσίας από τη νόσο.

Από το χρονολόγιο του dr. Κωνσταντίνου Φαρσαλινού:https://www.facebook.com/konstantinos.farsalinos/posts/1928567707294971

Πρωτοφανές FAKE NEWS από τον ΠΟΥ να ανακοινώνει ότι η εμβολιαστική ανοσία είναι καλύτερη της ανοσίας από τη νόσο.
Είναι ΑΛΛΟ να λέμε ότι προτιμούμε την εμβολιαστική ανοσία επειδή δεν μας εκθέτει στους κινδύνους του ιού και της νόσου, και τελείως διαφορετικό το επιστημονικά ψευδές και παράδοξο που τολμάει να αναφέρει ο ΠΟΥ ως δήθεν αλήθεια.
Θα προειδοποιήσω τους "πρόθυμους" χειραγωγούς των επιστημονικών δεδομένων να μην παρουσιάσουν το γελοίο επιχείρημα των εργαστηριακών αποτελεσμάτων τίτλου αντισωμάτων ως δήθεν δικαιολογία για τη δήλωση του ΠΟΥ. 
Αυτά είναι επιχειρήματα για αδαείς και για θρησκόληπτα "πρόβατα", που είναι διατεθιμένοι να πιστέψουν ότι συνοδεύεται με μια ταμπέλα "αυθεντίας", και κινούνται με βάση την ψυχολογία της μάζας ακόμη κι όταν τους λένε ότι ο γάιδαρος πετάει.
Δεν υπάρχει όριο και ντροπή στη διαστρέβλωση και την πολιτική εργαλειοποίηση της πανδημίας, από εκείνους που μας έχουν παγιδεύσει και μας καταστρέφουν επ' άπειρον... 
Ξεπερνούν κάθε "προσδοκία" πλέον με τον ξεπεσμό τους...
(είμαι περίεργος να δω αν θα περάσει το ποστ από τη λογοκρισία των "ελεύθερων" κοινωνικών δικτύων)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου