Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2021

covid-19, εμβόλια, εμβολιασμένοι, ανεμβολίαστοι και φλεγμονές

ΕΡΩΤΗΣΗ:
" Ο Εμβολιασμένος ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ περισσότερο από τον ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟ ? "
(ΠΡΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΑΠΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΥΣ)
Η ίωση από SARS COV 2 και το ΕΜΒΟΛΙΟ επιδεινώνουν την φλεγμονή στο σώμα μας και ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ λόγω αναζωπύρωσης των υποκείμενων, τα οποία έχουν στις πλείστες των περιπτώσεων παράγοντες ανοσολογικής αρχής που τα οδηγεί !!
Γι' αυτό ο έλεγχος του επιπέδου φλεγμονής είναι υποχρεωτικός στους λήπτες εμβολίων !!
και επειδή δεν γίνεται, γι' αυτό το λόγο πεθαίνουν σ' ότι αφορά τους βραχυπρόθεσμους θανάτους από εμβολιασμό με πειραματικά σκευάσματα φαρμακοδιέγερσης του ανοσοποιητικού!
Βέβαια το "πειραματικά" -ως όρος- έχει να κάνει με τις μεσοπρόθεσμες και τις μακροχρόνιες επιδράσεις των σκευασμάτων αυτών, της τεχνολογίας και της φαρμακομηχανικής και φαρμακοκινητικής τους, θέμα το ποιο δεν θα εξετάσουμε στο παρόν άρθρο ! 
Εδώ θα ασχοληθούμε μόνο με τα βραχυπρόθεσμα αποτελέσματα των φαρμακευτικών διεγερτών ("εμβολια" για οποιον δεν παιρνει στροφες λογω "αυγομελατιασης")
Εν τω μεταξύ, η λύση είναι η μείωση της φλεγμονής με όλους τους τρόπους που έχουμε περιγράψει στις περίπου 3500 σελίδες αναρτήσεων και τις 50 ώρες εκπομπών !!
Κανόνας το #80-80-80 και η #ανοσοποίηση_τώρα και το #μένουμε_υγιείς !
Ένα σχετικό άρθρο που ΠΡΟΑΓΕΙ πολλές ΓΚΡΙ σκιές και ετοιμάζει πολλά εφαλτήρια δικαιολόγησης των υπευθύνων, μόνο που αυτά όλα είναι γνωστά και τα λέμε από πέρσι οπότε... 
ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ να μας πει ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΑΥΡΙΟ ότι δεν ξέραμε πως η αύξηση της φλεγμονής ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟΥΣ ΔΙΕΓΕΡΤΕΣ της PFIZER ή της MODERNA ή της BIONTECH... (τα μόνα που κυκλοφορούν, σύντομα ούτε το Moderna) οδηγεί σε ενεργοποίηση του 80% των νοσημάτων που μπορεί να έχει κάποιος ως υποκείμενα !!
1η επιμέρους σκέψη: ΟΧΙ ΔΕΝ ΘΕΡΑΠΕΥΕΙΣ ΤΗΝ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΗ ΑΙΤΙΑ της ΥΠΕΡΤΑΣΗΣ ΟΤΑΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ 20 χρονια ΑΝΤΙΥΠΕΡΤΑΣΙΚΑ !! 
ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΕΛΛΕΙΣ (κρυβεις κατω απο το χαλι) ειναι το ΣΥΜΠΤΩΜΑ !
2η επιμέρους σκέψη: ΟΧΙ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ, ότι κινδυνεύουν οι ΦΥΣΙΚΑ ΝΟΣΟΥΝΤΕΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΥΣ ΜΕ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ ΝΟΣΗΜΑΤΑ ΑΝΟΣΟΛΟΓΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ στην πλειοψηφία τους !!!
Γιατί ?
ΕΠΕΙΔΗ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΝΟΣΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΙΟ:
α) ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ και
β) ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙΦΛΕΓΜΟΝΩΔΗ και
γ) ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΟΥ ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ ΤΟΥ και
δ) ΑΝΤΙΠΗΚΤΙΚΗ ΑΓΩΓΗ !!
Ενώ ο εμβολιασμένος ΟΥΤΕ θα ελέγξει τα επίπεδα ΦΛΕΓΜΟΝΗΣ στο σώμα (γιατί "κοιμάται" με την πεποίθηση ότι "θεραπεύεται" από τα υποκείμενα θέματα που του προκαλούν πχ Υπέρταση), ΟΥΤΕ θα χρησιμοποιήσει πέραν κάποιου αντιφλεγμονώδους (αν εμφανίσει πυρετό και δεν καταλήξει ΑΙΦΝΙΔΙΑ στο νοσοκομείο ή στον Θάνατο !)
Βέβαια κάποιοι πιο ηλικιωμένοι παίρνουν κάποια αντιπηκτική από πριν η αντιυπερτασικό ή κορτιζόνη ... οπότε έχουν τα ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ των φλεγμονών τους σε περιορισμό, πάλι βέβαια η οριστικότητα της αγωγής τους θα τους στοιχίσει ή θα προλάβουν να αυξήσουν δοσολογίες ο θεράποντες τους !!
και αν δεν προκαλέσουν το σύστημα τους αρκετά με την πρώτη φάση του εμβολιασμού τους, τότε θα έχουν και τρίτη δόση και τετάρτη ... μέχρι να πληρωθεί το γραμμάτιο της μη θεραπείας των ΑΙΤΙΩΝ αλλά του χρόνιου κρυψίματος κάτω από το χαλί των συμπτωμάτων που προκαλούν τα αίτια !!
Οπότε βάσει της προηγούμενης σκέψης, ΟΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ανακαλύψει ότι έχουν κάποια φλεγμονή (επειδή τα εργαστηριακά τους ήταν πάντα "ΟΛΑ ΚΑΛΑ" ή δε παίρνουν ΦΑΡΜΑΚΑ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ ΤΩΝ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΩΝ ΤΟΥΣ γιατί βαρέθηκαν, θα τιμωρηθούν από τις φαρμακευτικές με σοβαρή ΕΜΜΕΣΗ επιπλοκή λόγω του εμβολιασμού τους με τους φαρμακοδιεγέρτες της Pfizer, της Μοδερνα και της Biontech (δεν είμαι σίγουρος ότι κυκλοφορεί το αδειοδοτημένο Biontech στην Ελλάδα..., νομίζω μόνο το έκτακτης χρήσης Pfizer σκεύασμα κυκλοφορεί)...
Το άρθρο που "ανοίγει και κλείνει μάτια" θα το διαβάσετε απο την ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ απευθείας ! 
Αλλά τώρα καταλαβαίνετε τι διαβάζετε... και επισης ΞΕΡΕΤΕ ...
ΥΓ.: Ευτυχώς πολλοί συνάδελφοι ΖΗΤΑΝΕ από τους Ασθενείς που τους συμβουλεύονται να κάνουν κάποιες εξετάσεις ελέγχου του φλεγμονικού τους φορτίου ΠΡΙΝ τους στείλουν για εμβολιασμό...
ΥΓ2.: Ευτυχώς η εταιρεία ΑΙΜΑΤΟΛΟΓΩΝ στην ιστοσελίδα της εχει βγάλει ΚΑΤΕΥΘΥΝΤΗΡΙΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ για να ελέγξει και το ΜΕΤΑ αλλά κατά την κρίση των συνάδελφων και το ΠΡΙΝ ... (προετοιμασία)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου